121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117997 Amennyiben mindkét játék már megvan az illetőnek, akkor ez végülis tényleg nem túl számottevő extra 3 ropiért, viszont ha bármelyik is hiányzik (ahogy nekem is, és szerintem eléggé sokaknak), úgy viszont már igen jó deal. -
#117996 Ott a DF video, szerintem az magáért beszél. Mindenki megnézheti, vannak összehasonlítások. -
#117995 Nem akarod látni. Én még csak az UC4-et tolom, LL-t, nem, de a video alapján már HD-ban is látom, hogy a PS5 verza sokkal tónusosabb, kontrasztosabb. Amit Darky is mondott.
Nem csupán 60 fps upgrade volt, amit a GoW-ban is ingyen adtak. Ez egyértelmű. Ha azt is nézzük, hogy jött egy ingyen játék is, ha nem volt meg, akkor fair deal.
Lehet, hogy Abby karakterét nem szerették, de garantáltan nem az izmai, hanem a természete, a sztoriban betöltött szerepe miatt. -
#117994 Itt a DF részletes videója, döntse el mindenki maga, hogy mennyire látványos az az upgrade. Szerintem kb semennyire.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem kell minden ingyen, de ugyanezt ingyen kapjuk, kaptuk boxon fps boostnál vagy pl. skyrimnél és fo4-nél, greedfallnál és még egy rakás más játéknál. Itt meg megint fizetni kell érte. Szerintem nem oké, szerinted igen, legyen így. És nem vagyok fillérb.szó, ha valami megéri az árát, azt megfizetem, volt olyan játék, amit minden platformon megvettem, mert megérdemlik. A lehúzások nem jönnek be, ennyi. Ezt is kiköhögtem, de inkább adtam volna akár 100 dollárt is egy új ND játékért, mint 10-et egy ilyen izéért, amit a TLOU2-nél még sikerült ingyen kiadniuk.
"Van, akinek az izmosabb nő vérlázító bűn"
LOL :D Még mindig itt tartasz? Abbie nem volt vérlázító bűn csak az egész vicces és felesleges volt. Nem véletlen van fent a leggyűlöltebb videójáték-karakterek listáján ma is, előkelő helyen. Nem lett az emberek kedvence, finoman szólva. Az izmai inkább csak viccesek voltak, de jelentősége nem volt, nem az volt a baj annak a játéknak a történetével, de ezt már a múltkor megbeszéltük.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.02.02. 13:12:07 -
#117993 Szerintem is. Lehet most ezen vitatkozni, hogy mennyire kell nagyító hozzá, semennyire amúgy. Csak oda kell tenni egymás mellé a korábbit meg ezt, és egyből látszik a grafikai tuning. Aki nem látja, annak vagy baj van a szemével, vagy nem akarja látni. Tavaly valamikor elindította a LL-t, és kb 15 perc után letettem, mert már szarul nézett ki. A mostani upgrade ezt az érzetet simán eliminálja.
Ha valaki nem akar erre 3 ezret költeni, szíve joga, de az az indok, hogy nem nyúltak érdemben a játékhoz, szerintem nem állja meg a helyét.
Persze el lehet várni azt is, hogy mindezt ingyen tegyék, hisz itt mi mindannyian ingyen dolgozunk, nem kérünk pénzt érte.
Sajnos ma már ez az alap, hogy BÁRMI jön ki, azzal valakinek garantáltan lesz valami problémája, vélt vagy valós. Van, akinek az izmosabb nő vérlázító bűn, van, akinek a nem lockolt 60 fps, széles a paletta.
-
#117992 Igen néztem a tesztet, élesebb minden, a vegetáció is sok helyen gazdagabb, meg mutattak képet mennyivel kontrasztosabb is meg sok model is kevésbé (szögletes)
3k-ért szerintem ez bőven jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.02. 10:52:03 -
#117991 Ja bocs én azt hittem ez csak külön megvásárolható lesz. -
robicarlos6 #117990 Közeleg a next-gen Chernobylite -
#117989 Egyetértek, az lett volna tökéletes, hogy ha valakinek megvan mindkét cím akkor ingyenes az update. De csak ha mindkettő megvan. Nekem kimaradt a Lost Legacy és most akciósan hozzájutottam PS5 patch-el. 3000-et bőven megért így. De ez tényleg nem több, mint egy PS5 patch. -
#117988 Hát, a DF csinált egy videot a grafikai upgrade-ről és kettő darab dolgot találtak ők is, ahhoz is kell a DF video, meg a leállított játékmenet + nagyító sem árt, hogy észrevedd. A haptic feedback oké, de azon túl semmivel többet nem kaptunk, mint amit a TLOU2-nél is, csak ott ingyen.
Ez nem remaster. Nem is lehet, nincs is értelme egy páréves játékot remasterelni, ami még ma is az egyik legszebb a piacon. Ez csak egy ps5 kiadás, kapott támogatást az új kontroller meg nagyobb frame rate és kész. Simán mehetett volna ingyen is.
Persze, akinek nincs meg az LL, az megkapja hozzá, úgy jó deal, de akinek megvan mindkettő, annak azért picit b.ssza a csőrét, hogy egy felcicomázott fps boostért még fizessen is. CDPR ugyanezt ingyen fogja adni a witcerhez vagy a cp-hez pl. -
#117987 Nekem nem jött anno be. Lényegében azok közé az rts-ek közé tartozott, amelyek elsőre nehezek, de aztán másodjára kitanulod a pályát, tudod merre menj és pite az egész. Trial and error. A világ jó volt, de a játékmenet nem volt bejövős. Mindehhez 20+ éve nem nyúlt a bungie és elnézve az rts-piac jelenlegi állását, úgy kb 99.99%, hogy sony sem fog. -
#117986 De nem csak 60 fps van benne. A grafikát is megtolták, van benne haptic feedback, meg minden, amit az új kontroller kínál. Nem tudom, hogyan lehetett volna ezt a remake-et még remake-ebbé tenni, szaros 10 dollárért úgy, hogy a másik játékot ingyen megkapod, ha nem volt meg. -
#117985 Darky, ezt hetek óta lehet tudni. :-D -
Zóanagyvarázsló #117984 Szerintem messze jobb volt a feledhetőnél a Myth. Ezerszer többet ér számomra, mint az összes Halo és Destiny együtt, de aligha tervezik felmelegíteni PS-re. -
#117983 :P -
#117982 -
#117981 Jó reggelt kívánok! :D -
TomStorm #117980 Értem.Arra jó lesz akkor nekik hogy legyen F2P címük mert gondolom megérte nekik Destiny.
Végülis ha úgy vesszük gondoltak erre is a jövőre való tekintettel -
MrAndree #117979 Nekem Lost Legacy speciel nincs meg. Lemezes volt és eladtam a PS 4el együtt. Szóval igy most 3000ért végülis megéri majd. -
#117978 Szóval ez így 3000ft-ért upgrade hogy ha csak egyik van meg azok megkapják a másik epizódot szerintem egyeltalán nem akkora gáz mint ahogy itt beszéltük hogy mekkore szemetek.
Persze kérdés ki az akinek nincs meg régóta mindkét rész, valszeg kevés ember de létezhet. :) -
#117977 Ja de megkapja a másikat is! én kipróbáltam! :P nekem egyik profilon csak a Lost Legacy van meg és 3000ft-os upgrade után a sima 4. részt is letöltötte vele együtt!!!! :D -
#117976 Nem, a lemez sajna kelleni fog -
#117975 Várj! de akkor ha kifizeted lemezzel a collection-t akkor te lemez nélkül utána tudsz játszani a csomaggal nem???? -
#117974 Baszki!!!!!!!!!!!
Most nézem nincs már külön Uncharted 4 meg Lost Legacy, egybe van a 2-ő, vagyis ha veszel upgrade-et és csak mondjuk az egyik van meg, azonnal ugyanúgy megkapod mindkettőt! :D
Legalábbis PS5-ön is egy példány van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.01. 17:09:23 -
#117973 Nekem is digi, akkor köszönöm meglesem....vvváááárrrjjunk ez fejenként 10 euro? -
#117972 + LWB köszönöm...
Na ezt meglesem mert ennyit nekem bőven megér, azt hittem újra meg kell venni... -
MrAndree #117971 Ja az lehet, nekem digitális U4 van, ahhoz nem kért semmi extrát. -
#117970 Be kell tenni az U4 lemezt a gépbe, de nem kell felrakni a ps4 U4 játékot. Ps plus-os U4-gyel nem megy a 10 eurós upgrade. -
MrAndree #117969 PS Store-ban, 3000 magyar pénzért. PS5 Digital Upgrade a neve. Elég hozzá ha egyik megvan a két játékból, nem kell mindkettő. Nekem is feldobta pedig Lost Legacy nincs meg. -
#117968 Bennem ennyi affinitás már nincs, hogy ezeket az elkefélt, elevated black leveles játékokat én gyógyítgassam beállítással. Ha tehetem inkább elugrok a probléma elől. -
#117967 hol lehet 10 euro-ért upgrade-elni? -
#117966 Valóban a Remaster minden szar apróságot jelent már azt is ha csak odaheggesztik hogy PS5 verzió... de valóban a 60fps csak önnmagában kevés... főleg pénzért.
De mi? van külön upgrade leehtőség? akkor az hogy megy meg kell lenni a 2 játéknbak alap verziósan?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.01. 15:32:58 -
#117965 Mitől lenne igénytelen? Mert egy modder is megcsinálta volna a 60 fpst? Egyéb mástól, miért? Lényegesen jobban néz ki, mint az eredeti verzió, meg kapott egy 60 fps frissítést, és van benne haptic feedback. Nem ígértek mást.
A remaszter fogalma ebben ki is szokott merülni. Ez nem remake.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.01. 15:26:58 -
#117964 Ki. Van haptic feedback miegymás, de kb ennyi. -
#117963 Én ezt brightness 49-cel oldom meg ideiglenesen. Érdekes egyébként, mert pl TloU-nál nem volt gond 50 brightness-en sem, a fekete fekete volt. -
#117962 DualSense-t kihasználja rendesen a remake vagy az is csak félmunka? -
#117961 Hát ez az, hogy ez nem igazi remaszter. Egy 60 fps peccsért fizettünk 10 eurót.
"csak inkább ne ez a retek legyen a rendezője, mert anyagyilkos tinitravik nem kellenek bele nekem"
Szerintem tanultak a TLOU2-ből. Legalábbis remélem. -
#117960 Nem. Mármint megnéztem milyen, jó 60fps-en, így kellett volna megjelennie, de hozzátenni az eddigiekhez nekem már semmit nem tud. Jó a 60fps, ennyit állapítottam meg ismét. Meg hogy szar a játék feketeszintje, de ez egy csomó játéknál így van. Fogalmam sincs hogy nem tűnik ez fel nekik. Mondjuk szerintem ez a remaszter úgy en bloc eléggé igénytelen, a 120fps nem stabil, a 60fps módon meg kb akármelyik modder összehozta volna nekik ps5 megjelenésre is, egy szimpla fps unlockal. Kurvaciki ezzel előjönni 2022 elején, és még kalapozni is érte, de hát ma ez a sony. Sajnos.
Meg új uncharted tőlem jöhetne, csak inkább ne ez a retek legyen a rendezője, mert anyagyilkos tinitravik nem kellenek bele nekem -
#117959 Ilyesmire gondolok én is. Azt nem tudom, hogy a Bungie képes lesz-e egyszerre egy Destiny 3-at és egy CoD pótlékot is fenntartani. Ehhez azért kell még embert felvenniük majd. -
#117958 Azért kétlem, hogy a Bungie amolyan totális szabad kezet kapna mindenben. Értem, hogy most ezt kommunikálják, és rövid távon ez is lesz. (Lehet jön még egy-két kieg a Destinyhez.) De hosszú távon ezt a céget tuti arra vették fel, hogy legyen valami életképes megoldásuk fps készítés terén. Az, hogy ez az egy lövölde nem exkluzív cím lesz azt ki fogja bírni a Sony, illetve ez beleilleszkedik Jimi bácsi elképzeléseibe, minél több helyre eljuttatni a PS játékokat. Illetve ha tényleg esport címre alkalmas, nagy tömeget megszólító játékot akarnak, akkor az nem maradhat PS ex.
Szóval szerintem borítékolható, a Bungie jönni fog egy címmel (CoD pótlék), ami fps lesz és csak azt fogja hegeszteni az elkövetkező pár évben. Ehhez a játékhoz meg majd PS-en fog járni a legjobb akció, skin, stb, amivel beterelik a játékosokat.