PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY
Rendeld meg a konzolok szervizétől. Én ott rendeltem múlt héten, de lemondtam, mert a KV-tól vettem meg. Ugyanaz az ára, és van náluk készleten.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

AntiHero
Na ennyit a Konzolok Világrol....Felhívom őket mizu a PS VR-al....mert kb 1 hete várom..Hát várjuk a külső raktárbol...háát kb jövőhéten küldjük...

Értem én, hogy sokan rendeltek Black Friday miatt. Na de 2 hetet várni egy termékre...

Már bánom, hogy nem rendeltem több boltbol is össze a VR-t. Aztán valamelyik csak megjött volna a héten.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy csomó problémát okoz a keringésben is a gravitáció hiánya, de ez itt már nagyon off. Nem erre vagyunk tervezve. Ahogy a VR sem, de az ember mióta létezik a határait tologatja kifele. És könnyen lehet, hogy erre a szerepre már nagyon is revezve vagyunk 😊

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Gondolom ezek az emberek bevállalják ezt, hogy az egészségükre rámegy...vagy 200naponta ha cserélik egymást, akkor az még nem okoz nekik maradandót.

Mert én úgy tudom ilyenkor legalábbis hosszú idő elteltével itt lent csak tolókocsiba tudnak menni, mert ugye a lábukat nem használva elsorvadnak az izmok, vagy hasonló.
Én voltam már úgy, hogy csak kb 1 órát rosszul ültem fel akartam állni, és az izmaim elengedtek, leestem szépen a szoba közepére....😄
Képzelem itt mi lehet. Kelk egyfajta bátorság, már csak azért is hogy elindulj.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Egy rakat "civil" megy el hajóra dolgozni a felnőtt életében. Ez nem olyan, hogy mindenki oda születik 😄

darkSectorxxx
Mi lesz így a hányás elleni gyógyszergyártókkal? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

GOTY
Nem okádnak, de azért nem, mert ők nem fogékonyak a motion sickness-re. Aki az, abból azért nem is lesz matróz soha.

GOTY
Az Aldis a legjobb akku, jól jártál vele! Veszek én is, bár én múltkor vettem a tescoban a boxba. Még az eredeti van benne, 75%-nyi töltéssel lassan egy hónapja, király!

Moby
Évekig nincsenek kint, most valami 200 nap körül van a rekord, de igen, néhány hónap után már visszafelé kell megszokni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.30. 11:06:10

Moby
Igen. Ahogy a matrózok/hajók személyzete sem okádnak egész életükben. Viszonylag rövid életük lenne.

darkSectorxxx
Valóban születni sem kő, elég megnézni ezeket, akik kint vannak évekik súlytalanságba és visszajönnek mondjuk.

darkSectorxxx
A szédülésre mondtam meg pl horror stb.
Biztos van olyan része, vagy fóbia, amit ezzel kezelnek, enyhülhet talán.
De ha így nézzük nálam nem segít, bizonyos helyzetekben a magasságtól is félek, de festő vagyok rebdszeresen vagyok ilyen helyzetbe, csinálom, de a félelem érzet nem múlt el évek alatt. A vr-ban elmúlna vagy mi?
Vagy ha hányok egy hullámvasúton, akkor fél év hullamvasútozas utan elmúlna?

Moby
Jut eszembe, ha valakinek boxkontrollerbe, ebbeabba kéne, mától aldiban 1200-ért van 2500mah-s 4db-os akkupakk. Vettem egy hordóval. soha ennyiért nem láttam akkut (igaz nagyon nem is kerestem, de ez szvsz vakon is kurvajó ár).

darkSectorxxx
Az még jobb. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 10:53:17

Moby
Ez egy tanult reakció. Ha valaki mondjuk a jövőben súlytalanságban születik, és ott nő fel, azt a gravitáció fogja kúrelni.

/Minden betegség tekinthető természetes reakciónak ebben a kontextusban.

elhiszem. bar en inkabb ugy fogalmaznek, hogy "treningezik". gyogyitani betegseget kell. ez nem az. ez egy termeszetes reakcio rohadtul termeszetellenes behatasokra.😉

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A mozgásbetegséget pediglen mamár éppen VR-el gyógyítják. Csak nem szívlapáttal, ahogy Norbi tolta elsőre 😄 (meg én...)

Moby
>Nem fog soha elmúlni csak szólok. 😄 ez nem olyan hogy majd megszokod.

Jaj ne dark. Ne. Szépen kérlek egyszer az életben ne oszd az eszed. Tartalékolj, kelleni fog.

GOTY
Nem csengett le, de én most letekerem Lost Legacy-t. Addig félreteszem.

AntiHero
Mindenkinél lecsenget már a PS VR? Csak én várom még mindig (péntek óta), hogy kiküldjék? 😄 (konzolvilág <#love12> )

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nagyreszt. de szerintem lehet befolyasolni taplalkozassal. az agyatlan kalcium bevitel mindenesetre eleg kontraproduktiv (bullshit media & elavult orvosi ajanlasok ugye...). okosan viszont müködik.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

GOTY
Ez genetika kérdése sajnos.

GOTY
Egyéni érzékenység kérdése. Én, ha nem én vezetem az autót, nem érzem magam komfortosan, pláne gyorsuláskor. Hullámvasutat csak kívülről nézek. Mégis, intenzív rosszullétem sem VR közben, sem után nem volt szerencsére. Az egyetlen necces dolog a Scavenger tököm tudja mi volt, ott egy negyed óra után (előtte meg 2 óra más VR) a sok forgástól, ugrálástól, először csak izzadni kezdtem, és éreztem, hogy jön a hányinger. Abbahagytam.

Mindenki máskép reagál rá, elég intenzív inger ez az agynak, nem csoda, ha kicsit megkottyan tőle.

n000rbi
Kíváncsi vagyok meddig bírod 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Ja, a fogaim legalább jók. Lestem is, amikor azt mondta, hogy ráérek 2 év múlva menni, ha nincs más gond.

az igen. 35 evesen elsö fogtömes.<#worship>

Kandurex
Még nejlonos a kicsi <#hawaii>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.30. 10:22:03

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Ráadásul elfelejtettem, hogy tegnapra időpontom van életem első fogtömésére, ahová kocsival mentem. Szép nap volt 😄

tultoltad. mindenki mas. tenyleg kerüld a kijelzöket egy ideig es nem csak jatekra gondolok.
kis reboot köll

pontosan. es mig tv-nel vagy autonal kapcsol az agy, hogy mi a helyzet, VR-nel tul jo az illuzio.
en spec meg tv-n is szarul tudok lenni gyors jatekoknal, autoban meg szinte garantalt a rosszullet. ezert nem is vagyok VR-re, akarmennyire csabito az elmeny.

Kandurex
Nekem 1.5 napig tartott. E van. Ezért adtam el. 😞

De elfog múlni, don't worry.

n000rbi
Na de én az életben vagyok rosszul 😄

GOTY
Pont ez az, hogy nem. A legnagyobb probléma, hogy míg az agyad a szemeden keresztül mozgást LÁT, addig az egyensúly szerved azt mondja az agyadnak, hogy hé, én egy helyben ülök. Héé, mozgok, hééé, ülök!

A valóságban a kettő összekapcsolódik, itt meg elválik. Ezért vagy rosszul ITT, és az életben meg nem.

n000rbi
Az lesz (tegnap este még kart közben se voltam százas, pedig ott aztán a 200cc-t is naponta nyomtam gond nélkül) szóval tényleg mellőzni kell most pár napig a géminget.

hmm... en par nap (mindenfele!) kepernyö free "szabadsagot" ajanlok.

n000rbi
Pont ez az, hogy sosem szédültem ezektől a valóságban sem és a vr használata közben se volt gond, hanem másnap és még ma is.

darkSectorxxx
Nem fog soha elmúlni csak szólok. 😄 ez nem olyan hogy majd megszokod.
Ha valaki elsőre fél a magasban, 10 hónap után se mer játszani pókembert. Mindennel így lesz.
Max talán enyhülhet kicsit, de ebben is kételkedem.

Az agyadat nem tudod átverni, én a resi demóba mondogattam, hogy ez egy játék, ez gagyi grafika, ostoba low textura, semmi nem fog történni.
A székbe mégsem mertem megfordulni. Ma se mernék, meg holnap sem.
A szemből amikor a csaj ott volt lassan óvatosan jött, csak óvatosan, akkor sem tzdtam magamat meggyőzni, hogy ez semmi, nincs para, mikor a fényes penge ott van a szemgolyómnál, akkor te bármit mondhatsz vagy hihetsz. 😄

darkSectorxxx
A VR-ban a szemeden keresztül olyan ingereket kapsz az agyadba mint a valóságban, ha ő szédül egy hullámvasúton a valóságban, akkor a játékban is fog.
Ez emberfüggő.

Nekem csak elhúzza a fejem. 😊

darkSectorxxx
Ja, nekem nem volt kék kör 😄

Én csak resi 7ben volt bajom a szabad mozgással, annyira húzta a fejem, meg enyhén a gyomrom is forgott, aztán abbahagytam inkább.
Csak hát a negyedfordulatos irányítás játszhatatlan és nyomorékság.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 10:01:12

n000rbi
Ps vr first impressions 😄 (pedig tegnapelőtt este volt, azt hittem hamarabb lecseng)

GOTY
Kutyaharapsát szőrivel!

CoD: Jackal...😊

Kandurex
Mitől szédelegsz?

n000rbi
A ds4-el mozgatod a kék gömböt, ráviszed a könyvre és ha jól emlékszem lenyomott L2-R2-vel mozgatva lehet lapozni.

/egyébként még mindig szédelgek, basszameg

darkSectorxxx
Baszod én asszem nyomtam egy x-et és kilépett. 😄

És mivel lapozod? 😄

n000rbi
Baszki Dark, lapozd a könyvet a templomban és elindul a játék 😄

darkSectorxxx
Huh az nagyon érdekel hogy milyen lesz, azt hittem ezelőtt hogy lehet vr nélkül is játszani de nem.
(Moss nem a vr miatt érdekel, hanem azért, mert azt hallottam ez valami hardcore nehéz játék lesz...)
Vr dem van, mondom na dejo meglesem.
Erre csak annyi, hogy beülsz egy templomba, ami egy menü.
Fasza, el is ment a kedvem. Elszomorodtam picit. 😄

A robotos cuccnak viszon unokaöcsém tuti fog örülni....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 09:34:36

darkSectorxxx
Ennél szebben én sem írhattam volna le. Ez a vr, tökéletesen leírtad, amit én is gondolok, ahogy hozzá viszonyulok, viszonyultam a tech-hez. Ez egy plusz fícsör. 😊

Amúgy ja, majd biztos lesznek játékok, több jobb, én csak a már megjelentekre gondoltam amiket írtam. Meglátjuk később.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 09:33:52

Moss ilyen lesz, jövő február.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Persze tökre ez van amit mondasz, a ps nem egy pc, de még csak a pro sem egy fullos pc. Meg occolus.
Árban sem ugye.
Meg a legnagyobb probléma a vr-al, az, hogy pont azok a stílusok vannak vr-ban, amikhez az ég világon semmi közöm. 😄

Biztos jönnek játékok, de egyelőre most per pill azt mondom, hogy ez legyen inkább nekem egy instant moka, egy lehetőség, amit mondasz, a pénz, az értéke brutálisan már ettől jobban nem fog nagyon esni, hátha lesznek játékok, de az ami vr-ra van, ha nem játszol skyrim-et, 1 -2 hétvége alatt simán végig nyomod, ha meglenne mind.
Most nem minden egyes fosra mondom ezt, mert most vr ide vr oda egy REZ azt mondom, egy fos, ez egy fos. Biztos valaki játszik ilyennel, de én vr-ban sem.

Vagyin biztos van összesen 200 játék vr-ra, de 1 kezemen szerintem összeszámolom azt, ami értelmes.

Mondjuk ez pc-n biztos más, több játék van.

Ja és engem nem a grafika bánt, félre ne értsd, az nem baj, ha picit recés, a képpontokat látom az furcsa és képtelen vagyok nem figyelmen kívűl hagyni.
De mondom ez nem ért váratlanul, pontosan tudtam mit kapok.
Sőtt az sem ér váratlanul, amit most írok, hiszen ezt tudtam már az elején, hogy nem fogok nagyon rákockulni.
Horror cuccok a vr hatás miatt szerintem csak így szabadna, aki horrorra vágyik, de már kiégett, játszhatna újra horrorjátékokat vr-ban.
DC-ben amikor benne ülsz a kocsiban, az durván jó a térhatásban, nekem amikor occolus-al mentem project cars-ban, ennyire nem adta a belső nézet a kocsiban, technikailag lehet jobb volt az élek meg ilyenek, de nekem DC-ben a vr hatása sokkal jobb.

Amikor meg pl a remülős cuccokkal megyek, ott meg a fülke oké, a környezetnek a mélységérzete inkább akkor van, amikor konkrétan kerülgeted a tárgyakat repkedve.

Resi 7ben is ami brutál, az (persze jó minden, de....) a faszi keze, ahogy tartja a fegyvert, öngyujtót eszközöket, az nagyon faszán néz ki, low tex van benne, de mégis a karja, az óra, a fegyver a bevilágítas miatt mintha élesebb lenne.

Ja meg az durva mikor egy full sötét szobába benyitsz úgy hogy kint a hátad mögül a fény bevilágít éppen hogy a szoba elsö 1 méterére.
Na ott belépni a szobába, az phszihésen nagy falat. 😄
Meg persze hátrafordulni, mert az mellett, hogy picit húzza a fejed a forgás, még ugye mindig benned van hogy, tuti mögöttem áll valaki.
😄

darkSectorxxx
Pontosan, az én gyerek énemet is megfogra, annyira durvák ezek a kontrollerek, a kis robotok.... 😊
Crash játékot akarom így ahogy ez a robotos platformer.