PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VR nem azért van, hogy napi szinten pörögjön, fél napokon át. Ez egy újabb szín a palettán, ami teljesen más játékélményt ad.A technológia, meg nyilván a koncepció korlátai miatt még hosszú évekig nem fogja leváltan a hagyományos gaminget (sőt, szerintem soha).
Jó az, hogy ott van a fiókban, bármikor előveheted, amikor vágysz valami másra kicsit.
Szerintem tök felesleges eladni.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Fantasztikus mindegyik vele!Pixel Destiny-t felhúztam,van SS,AA élsimítás.
PS4 Pro+PSVR 220ezer.Hát kicsit hozzádobtam fullos gépre meg Rift azt teljes a kánaán😄
Imádom..
VISZONT le a kalappal Sony elött,hogy rámentek ők is a VR-re és van!Nem tudom milyen Rifthez képest,sose láttam.
De szerintem egy nagyon jó dolog és ne add el.Tedd félre ha éppen sok volt,jönnek játékok rá.Az a pénz ami benne áll jó helyen van!
Kár hogy a rendkívül jópofa, VR/social screen kooperatív-kompetitív mókák megmaradtak így demo szinten, nem nagyon használ hasonló ötleteket semmi (egyszem keep talkingtól eltekintve).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nagy részét úgyse fogom megvenni.
Van kb 5-6 nagyobb cím (ha éppen unatkozom), az se tart sokáig, nem is értem minek vettem meg. 😄
Amúgy meg hát na...Resi 7 demo reakciók. 😄
Sikítást kivéve én is megrittyentem..... direkt egy masszív támlás, karfás székbe próbáltam ki a biztonság kedvéért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 23:15:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azok a kis robotok. 😄
Picit furcsa nekem még mindig a kép, hogy a pixeleket látom, dehát ennélkül nincs vr ugye....
Ennyi csak ami zavar.(mondjuk ezzel tisztába voltam, hogy ilyen lesz.)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 23:10:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nalam a horizon a vizualis etalon a jatekok kozul, soha nem lattam annal szebbet. Meg az unchartedot is felulmulja!
Pl ilyen platformer, meg mint a VR Playroom-ban van, azt meg szívesen játszanám.
Jó most az AAA játékoktól eltekintve, Resi meg Driveclub, azok persze hogy jók.
Viszont fingomsincs ezzel hogy lehet mondjuk órákig játszani egyhuzamban. 😄
Mármint hogy Pl egy Resiben elég faszán megdolgoztatja az ember, ahogy mész és forgolódsz benne.
Az akados irányítás gagyi, amikor meg normált használsz, mintha tűkkel szúrkálnák az agyamat. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 21:53:32
Kezdődik 😄 Remélem hamar lepörög, jövőhéten már eladod, és nyugi lesz 😄
Adversus solem ne loquitor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne nevesetek ki, de ez a VR Room sokkal faszább mint ezek az ótvar demok. 😄
Annyira aranyos ahogy futnak a kis robotok az uton te meg godzillaként rombolod a átékvárost. <#nevetes1>#nevetes1>
Azok a kis robotok eszméletlen jól néznek ki...
Persze a VR ettől még pixeles mard.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 20:08:13
Classic map gameplay, de gondolom minden ugyanúgy működik majd az új pályákon is.
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.11.29. 19:47:44
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PlayStation Plus | Monthly Games for December 2017 | PS4
pedig reméltem, hogy lesz vmi fasza decemberre, dehát... 😞 siralomház 😄
habár DS2 kurvajó game, az való igaz - de max annak, aki nem játszott vele... 😞
/szabad mozgás:be, automatikus fov baszkuráció: ki
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.29. 17:49:50
Amúgy Resi 7-ben ez a negyedfordulásokkal játszhatatlan a játék szerintem. Kár érte...<#wow3>#wow3>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Másképpen nem tudom mondani, bárhová teszem nem állítja a dölést
jobbra döl, és ez szar mert a fejemet is meg kéne dönteni akkor.
én már az options-on elsőre átmentem, de nem állítja be vizszintesre
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 16:57:06
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Darky: értetlen vagy
többiek: türelmetlenek vagytok
.. akkor most megelőztem 150 fölösleges hozzászólást, please continue
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
a menü meg a 2d-s vászon jobra döl, tökmindegy mit nyomok. :S
Nem hiszem hogy ez menni fog, amikor a pofámba ugrálnak.
Kizárt.
<#banplz>#banplz>
Bazee gyors paintelek. 😄
pszichocica köll neked, nem VR baszki! <#nezze>#nezze><#nyes>#nyes>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Jobbra
ezt látom:
így dől jobbra
Hát van accept az elején, a felhasználói feltételek
Ezt leírnád magyarul?
2 kérdésem van a vR-al szemben, miért dől a kép nekem jobbra?
és miért van, hogy a Valkyr-ben nem a székben ülök, hanem sokkal hátrébb? 😄
Játékban is a kontrollert nem látja vízszintben...nem értem, a kamera nem állhat jól?
Illetve az ingyenes cod cuccban, nem tudom továbbléptetni a felhasználói cuccot, ott van hogy nyomjak X-et de nem engedi, máshol a menüben működik az x. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 15:13:16
Sector az oka mindennek! 😊
De egyébként kettéfosom a nyelvtan náci részt, a fontos az, hogy ez bizony Darky miatt van <#vigyor1>#vigyor1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Javak (többes szám) - jószág (egyes szám)
Tehát, amire ő gondolt, az a jószág.
De szerintem itt nagy a baj, ha összemossuk.
Tiltsuk meg a késeket is, mert sokan már őlnek inkább vele mint vágnak kenyeret.
Én nem akarok egy kés nélküli világot.
Sajnálom ha valaki rosszra használja, de nem akarok, és ezért nem fogok "nem venni kést".
A felhasználó hibája ha belemegy ebbe, annak ellenére hogy nem tetszik neki.
Nem rátok gondolok itt, hanem amúgy, egy buta júzer nézzen utána forumokon, kérdezzen, érdeklődjön.
már most elnézést kérek tőletek, de ha lesz FF VII és Resident Evil 2 remake és korhű az eredetihez, akkor minden szart eladhatnak majd nekem, skineket, fegyvereket....stb, MINDENT.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 13:37:29
Nem arról van szó, amit én papoltam, hogy összemossuk azokat a játékokat, amiket ti csonka játéknak tartotok, azzal, amikor egy alap ac 100 órás, dögivel van tartalommal, amit máshol manapság nem kapsz,
Vettem egy lovat, ja, van még vásárolható 5 darab.
40-50 ló meg van a játékban!
A vicc, hogy ezeket ki lehet nyerni ingyen is, legalábbis az egyenkéntieket mindenképpen.
Hol itt a probléma?
Megértem egy multiban hogy előnynek tekinthető cuccokat kritizáltok, vagy ha egy játék 5 órás akkor nem érzitek teljesnek, de hogy lehet összemosni az origins-el?
Szerintem igenis különbséget kell tenni.
Szerintem nem a LOOTBOX-okkal van baj, hanem hogy előtte tegyenek az asztalra egy normális alapjátékot, és utána lehesen igen még kiegészíteni...aki szeretné.
Ezt az opciót tőlem ne vegyék el.
Úgyis szelektálok.
A BF2 ha nem tetszik skipelem, és majd menni fognak a kontentes játékok.
Én vagyok a vásárló azt csinálhatok amihez kedvem van, ez és ez nagyon jó. 😊
Van az a Szuper Shot vagy mi, meg pár fps, de azoknak a grafikai stílusa nem tetszik, ez meg jó kis sci-fi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 13:26:14
Egy Crash bábut vennék 20k-ért...egy műanyag szar, az nem baj? 😄