PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
VR kedvencem.
Platformjátékokat akarok.

A kis ürhajót, ami fújja a szelet, nem sikerült megcsinálnom, nem tudom hogy kell....<#nemtudom>

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 22:48:07

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja hogyne.
Most nem vagyok store közelben, de szerintem ez a játék még nem jelent meg. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Akkor ez instant buy. Megvan a karacsonyi ajandek.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

mucsácsó
Baszki dark, aszittem a te streamed először 😄DD
darkSectorxxx
Nézd amit linkeltem, magyar és jobb egy pöppet tán a minősége. 😊

darkSectorxxx
Nesze

DOOM VR LIVE

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Nekem is ez jutott ezszembe, de játékban meg zsir, nem értem, semmi logika nincs ebben egyelőre számomra.
Nagyon kicsit érzem ferdének, de ferde.

Az létezhet, csak kérdem, hogy a szoba nem tökéletes, nem vizszinten, az ágy alapon dől, a talaj is, mert az dől, nem sokat de dől, és én az ágyon ülve nem azt érzem vizszintesnek ami vizszint, hanem alapon ferdén ülök? 😄

darkSectorxxx
Nem, a kamera poziciója és a vr x-y tengelyen való mozgása nem befolyásolja sajnos, vagy lehet ez pont jó, nem igazán vágom mi lehet a baj, közbe filóztam a gyro nem lehet, mert ha a mennyezetet nézem, akkor a pép fektetve jelenik meg, vagyis nem lehet vizszintet mérő dolog...nem vágom, mindegy, most azt csinálom, picurkát mikor belöttem a képet jobbra forditom a felső testem, vagyis a tv jobb oldalát nézem, ekkor már jo, mert ugye a kép a vászon fix, csak kicsit furcsa. 😄

Akko szar a gyro/szoftver. Majd ha hazaertem hetvegen kiprobalom.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
A kamera ebben nem játszik.A Kamera a relatív magasság, és távolság megállaptásához kell.

Adversus solem ne loquitor

Kamera áll ferdén hozzád képest, próbáld meg áthelyezni, aládúcolni egyik oldalát. Nekem is ezt csinálja kicsit, de ívelt tévé tetején van a kamera, az lehet a gond.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Nincs sajna.

darkSectorxxx
Na igen fokban, csak na még centire is annyi fog. 😄

arty
nincs extrémtöltőd? tudnom kéne bírják-e a gyorstöltést!
enyém 8000-el küldi őket és ezt nem bírja mind... (vettem ilyen olcsóbb pakkot multkor, ott 4-ből 3 bírta csak ... a lassutöltőm meg egyet már nem tud tölteni, csak párosával... sakkmatt 😊) )

Forza.

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lehet én mondok hülyeséget.... de szerintem ezeket fokban mérik

/befejeztem, peace

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Én meg akkor azt nyilatkozom, hogy szopjanak le. 😄
Remélem valami new gameplay lesz azért. Mondjuk ha át-skin-elt FF15 lesz akkor amugyis leszophatnak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 18:50:15

Kandurex
Mintha azt nyilatkozták volna, hogy a PSX nyoma sem lesz az FF VII remake-nek. Sőt, semmilyen komolyabb dologra sem kell számítani.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
😄 jó na ezredmiliméterre. 😄 Festékrétegmérővel. 😄

Kb így lehetne szemléltetni, fent a normál, lent, amit én látok.
És azt hittem, ha a fejemet elforgatom balra, akkor nyomok options-t, akkor egyenesen lesz, én meg visszadöntöm a fejem, de ugye miért is lenne ilyen egyszerű, ez a buzi kamera vagy mi csak akkor változtatja meg, ha forgatom a fejem, ha csak döntöm, azt telibe szarja. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 18:49:05

Jim Morrison
"cm-re pontosan vizszintesen" <#kuss>
de értem, ha nincs vízszintben akkor még tippem sincs mi lehet 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
De tudod milyen ideges vagyok ha valami nem megy rendesen, és még utána a szemembe nyomsz egy csípős pepperónit? 😄

darkSectorxxx
Ja nem. Nem. 😄
Az volt a probléma, és még mindig csak már nem érdekel, mert JÁTÉKBAN NINCS PROBLÉMA.

Az a lényeg, amikor kilépsz a menübe, vagy töltőképernyő vagy átvezetők, ez mind 2d-be megy, egy nagy vásznon, mint ha moziban ülnél tőled távolabb egy nagy téglalapon látod a tv képét.
N de, a kép nem vizszintes, nem tudod X-Y tengelyen forgatni.....
Vagyis nem értem hogyan, de FELTÉTELEZEM, a gyro vagy mi alapján a szemüvegben a szerint lövi be, vagy lőheti be a képet automatán, vagy fingom sincs.
De, amikor képzeld el azt, hogy van a tv a polcodon, ülsz vizszintesen a székbe, és a sisak tökéletesen a fejeden, a kamera cm-re pontosan vizszintesen veled szembe.
Direkt a garázsból hoztam egy vizet.

És képzel el azt, hogy a tv-d tarólábai jobb oldalt kitörnek, és a tv-d megrogyik a jobb felén.
Na ezt láttam én is. 😄
És nem tudom megrogyasztani balra.
De ezzel nem tudok mit kezdeni, elengedtem már, végülis a játékokban már nincs ilyen probléma.

Tikal
Én nem állítottam semmit, szóval nem tudom hogy tudod megállapítani, hogy igazam van e vagy sem, én csak akartam írni valamit, de nem tettem. De ezért nem mondtam inkább semmit, mert te képes vagy még a semmit is félreértelmezni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
pécén csomo cimben nincs hdr <#beka3>

Forza.

Jim Morrison
te most azt akarod mondani, hogy úgy legyen a kijelző mint itt pirossal?

csak beleolvasok a dolgokba, de minden más dőléshez neked kell dőlni tudtommal. mert ez ilyen vr cucc
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.11.30. 18:29:23

darkSectorxxx
Időzítettem a videót, ez jó....😄

darkSectorxxx
Hát bameg, ha tudnád te vagy bárki, hogy lehet a dőlésszöget állítani a vr headsetben, akkor azt mondom, hogy hú bazdmeg, igen én nem értem, de nem mondtak, nem vágod, hogy azt a kibaszott dölésszöget NEM, azaz NEM lehet állítani?
Csak az options van, de a dőlésszög nem változik, ezt még az unokaöcsém is érti, pedig az 8 éves. 😄

Menj be egy játékba, ahol van photo mod.
Na ott van az hogy dölés szög, L1 meg R1....

Itt nincs bazdmeg, egész egyszerűen nincs, tudom mert még a szomszéd öregasszony tv távirányítóján is végignyomtam minden létező gombot, nyomva tartva meg egyszer is.

NINCS dőlésszög, semmi, ennyi kész.
Nincs.
Ami írkáltak a többiek, az csak elédbassza a képet, de egy féle pozícióba, nem tudod abbabn a pozícióban sem dönteni sem forgatni, sem erre sem arra.

Így érthetőbb vagyok? 😄
Ha látom hogy igazad lenen és tévednék azt mondanám, igazad van, ebben most per pillanat nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 18:24:32

Tikal
azt csak te tudod, viszont hogy értetlen vagy azt mindenki...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Örülnél mi? 😄

Emlékszel a ps tv-mre?
Tippelj mi lett a sorsa. 😄

Psx-et várom.
Resident Evil 2 remake + Final Fantasy VII Remake tuti lesz szerintem.

darkSectorxxx
Na kezdődik, megint költhetek majd. Picsába. 😄

darkSectorxxx
Pontosan. Ilyen az amikor a hullámvasúton mész fel le, érzed a magassagot, aztán lefelé, csak itt oldalirányban.
Nagyon durva érzés.

És tegnap a 3-4 óra tesztelés után még lefekvésig éreztem.

Moby
1 Hét múlva meg psx.

GOTY
Nem kell.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.30. 13:47:24

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

n000rbi
Közben elindult az idei "12 Deals of Christmas", elsőként a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-val, ami most 7490-ért vihető.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

GOTY
"nem húzza a fejem"

na, ez a tökéletes megfogalmazás! Nem tudtam eddig leírni, hogy milyen érzés is, mert nem szédülés, de a húzza a fejem tök jó rá. Igen, érzem, ahogy húzza a fejem, általában két oldalt, a halánték környékén, de persze függ a mozgás iránytól.

Moby
Add el.

GOTY
Próbáld ki, hogy terheli-e! 😊

Véleményem szerint, és ez tényleg csak személyes, 1 óránál többet nem jó, ha a fejeden van a szemüveg. Én a Skyrimre várnék, amíg fele enny lesz kb, vagy majd akcióban.

Mivel nem tudod mit kapsz, szerintem nem éri meg a teljes árát.

Sziasztok!
Én is beruháztam a PS vr-ra és nagyon érdekelne a Skyrim. Érdemes rá beszerezni, vagy annyira nem éri meg a jelenlegi borsos árát?
1-2 óra folyamatos játék után nem terheli túlzottan a szervezetet? Köszi a válaszokat előre is!

darkSectorxxx
Az MS rossz. GS beszélt annó resiről hogy ez a fokban fordulás miért van, mert a normál mozgás megeszi az agyát az embernem képtelenség a szemeddel lekövetni így, ez van nekem a 3d filmekben a gyors mozdulatoknál, vágasoknál, nincs elég idő a frémek közt átálni, és akkor látok rendes 3d-t, amikor vagy fix a kamera vagy nagyon kevés mozgás van a filmben.

Van egy horror demo, egy ilyne santa monikás, az a negyedeknél el is sötétedik a kép, na az megint agyfasz, de a látasnak jobb szerintem és nem húzza a fejem, de játékmenetben agyfasz kategória.
Még gyerekcipő a cucc, ha ezt megoldják, na utána lesz durva.

Meg ugye van a teleport.
Na az egy kibaszott nagy faszság, mar mos rühellem, undorító.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 13:11:50

darkSectorxxx
Ja elhiszem, hogy vannak akiket beránt a világa, de ez hogy a fejem húzza, én nem lennék képes, valahol ez jó is, hogy nem hagyja, hogy emberek elkényelmesedjenek benne.

Én 2 várok, hogy változzon, legyen pixelmentes a látvány és 90-120-as fov.

Ha ezek megvannak, akkor egy nagyot lépünk előre, és még nem is beszélek szebb grafikáról. 😄

Mert így ez a búvarszemüveg egy 70-75-ösre tippelem most. 😉

GOTY
Két Aldiba is kiugrottam, egyik helyen sem volt kontrollerbe való, csak a vékonyabb, tévé távirányítóba való. <#nemtudom>

darkSectorxxx
Jaja a napfény,stb. Nekem érdekes dolgok ezek, kipróbálnam par napig ezt az űrös utazós dolgot. 😊

darkSectorxxx
😞

Moby
Nagyon sok olyan van mamár, akik napi szinten 6-10 órákat vr-eznek. A legkisebb probléma nélkül. Én is gyakorlatilag bármennyit tolhatom már. Senki nem nyomta 24-ben, ésnincs olyan, akit ne érintene a motion sickness, a mértékében van inkább eltérés.

darkSectorxxx
Jó de azok kint vannak a vizen, vr-ba nem 0-24-be vagy.... 😊
Mennyiségi különbség.

GOTY
Mondd meg, hogy az én lemondott rendelésemért jöttél, 99900 forint, kamera, szemüveg két játék.

AntiHero
De már nem 70 ezer az ára. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nem csak az izmok... sokminden elkezd valtozni.
en biztos vagyok benne, hogy ha talalna az emberiseg egy "lakhato" bolygot, bar ideig-oraig müködne a dolog, de hamar kudarc (halal) lenne a vege, barhogy is igyekeznenek kompenzalni technologiaval, s barmennyire baratsagos / "elhetö" lenne az az uj planeta. az ember alkalmazkodik, de nem olyan gyorsan, mint az okosok gondoljak. az emberi testnek kell a napfeny (nem valamilyen "napfeny", hanem ami ITT van a földön), a gravitacio (nem valamennyi, hanem amennyi ITT van a földön), kellenek a FÖLDI bakteriumok (szamszerüsitve minden ember kabe 90% bakterium...), ... . ezekkel fejlödött ki az emberiseg, ezekhez van finomhangolva. 200000 evvel ezelött tünt fel a homo sapiens, es ez is csak egy uj fazis a fejlödesben, hiszen igazabol sok millio evröl beszelünk.

na majd dr. x megbassza a biologiat 10-20 ev alatt, mi? 😄

csak az uccso nehany 10 evben a földön bekövetkezett ujitasokkal is elkezdtük magunkat lehuzni a klotyon. es megcsak nem is a monitorokra gondolok 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.30. 11:52:38

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

GOTY
Rendeld meg a konzolok szervizétől. Én ott rendeltem múlt héten, de lemondtam, mert a KV-tól vettem meg. Ugyanaz az ára, és van náluk készleten.

AntiHero
Na ennyit a Konzolok Világrol....Felhívom őket mizu a PS VR-al....mert kb 1 hete várom..Hát várjuk a külső raktárbol...háát kb jövőhéten küldjük...

Értem én, hogy sokan rendeltek Black Friday miatt. Na de 2 hetet várni egy termékre...

Már bánom, hogy nem rendeltem több boltbol is össze a VR-t. Aztán valamelyik csak megjött volna a héten.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun