PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.07. 12:52:57
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ugyanazt mondom róla most is, mint az első nap. Megint miféle fordulat van? 😄
Használt:
Killzone Shadow Fall - 3 font
Homefront: The Revolution - 4 font
Call of Duty: Infinite Warfare - 6 font
Call of Duty Black ops III - 9,74 font
Division - 6 font
Dishonored 2 - 6 font
Hidden Agenda - 9,74 font (nincs magyar nyelv rajta csak angol)
Final Fantasy XV - 11,24 font
Uncharted 4 - 13,49 font
Resident Evil 7 - 15 font
Illetve a 10 fontos ÚJ Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition
Legacy Edition Contains:
- Call of Duty Infinite Warfare
- Modern Warfare Remastered Including Map Packs
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
BTC-t otthon már régóta nem bányász senki, mert esélytelen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
case closed
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.07. 12:03:09
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Miert?
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon tetszett a ház felépítése, meg ahogy haladtál szépen előre a dolgokkal, és nagyon bejöttek a puzzlek meg úgy az egész story, zseniális volt! 😊 Ezt tényleg odatették!
viszont miután
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vagyok nagy Resis arc, a 4-5öt azt végigtoltam anno, azokat is nagyon szerettem, dehát azok totál mások voltak ehhez képest...
Kéne még valami hasonló...
Bár majd ha lesz VR-om egyszer, akkor tuti ránézek azzal is, biztosan egy egészen más élmény. 😊
Elkezdtem a Not a Hero DLC-t is, de nagyon gyatra valahogy az egész, és hányok ettől a HUD-tól, úgyhogy ezt biztos nem fogom letolni...
Többi DLC milyen, tolta valaki innen?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.07. 00:00:14
Másik oldala a dolognak meg, hogy itt rohad egy csomó cím, amit nem toltam végig (közte pár olyan amit még a 2016-as karácsonyi akcióban vettem) szóval, ha reálisan nézem, akkor biztos jó lenne, meg tetszene is, de ha egy konzolra sincs iddőm akkor minek a kettő?
Szépen levezettem, akkor inkább veszek majd egy jobb TV-t meg egy monitort, mer ugye nehogymá ne basszuk el a pénzt valamire...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.06. 22:11:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Switch is jópofa, de nem én vagyok a célközönség, onnan a Zelda ami egyedül érdekelne. OneX mellett az szólna, hogy van Origin access, meg X-re lehet jóárasított szoftvert venni, bár mostanában ezzel PS4-en sincs gond, főleg mióta a hongkongi store-ban vásárolok.
/őszintén szólva pro mellé is tottál felesleges. Ugyanazok a kompromisszumok, egy hajszállal jobb kiadásban, kevesebb címmel.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak ma értettem meg, a Microsoft miért hozta létre az X-et, és nem számít az exclusive.... hát ezért. 😄
Sokan beleszarnak majd ebbe a vga ügybe felkurják magukat és bemennek a boltba inkább vezsnek 160-ért egy 4k-s gépet, mintsem ez ami most meg, és lesz bill+egér is, vagyis egy fix pc....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.06. 21:27:24
Csak azért elmélkedtem ez ügyben, mert ha gebasz lesz, nehogy a ram+gpu ügybe itt konzolon is gebasz legyen, mert akkor nem lesz többplatformos játék nekem az biztos...ha a ps5 ilyen 200-250k lenne. Bár persze az ediggiekből nézve inkább olcsón veszteségesen adják hálisten, és még 1 ok a konzolra....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.06. 21:24:21
Mondjuk én ddr3-at használtan vettem, az van 25-30k-ért 16GB....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és persze azt is mondhatnám, hogy 20 single játékból egy ha jó... de nem mondom, mert ugye az attól is függ hogy melyik 20ból 😄
Mert ez így nagyon lehangoló a játékosok szempontjából.
Konzolokon meg arra gondolta, hogy azt közvetlen a gyártóktól szerzik, valszeg reális árakon ezért valszeg nem fog meglátszani, de franc se tudja.
Viszont nagyon gáz, ami a vga piacon van, nem mintha én is annyiszor vennék csúcs kártyákat.
De a ramoknál is hallom gond van kínában.
/mondjuk különösebben nem is érint persze. A konzoljaim megvannak (onex-et kivéve, azt eladtam). A '18-as további hardverfejlesztéseim momentán lapáton vannak. Hónapok óta csak a gyerek nyomja rajta a legokat, arra meg a 1080Ti is overkill, a prociról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.06. 20:42:21
Vajon ez a jövőben megjelenő konzolok árát is érinti majd? Ha meg nem, akkor lehet megint nagy rés lesz ár értékben....
Mint most egy Xbox X-nél akár.
A PUBG kritikát ennek ellenére "nem értem", igaz - egy gyenge közepes megvalósítás(de még így is eddig ez a legjobb) - egy kiváló játékmódból, amit várhatóan egy AAA stúdió sokkal jobban meg tudna valósítani.
Wildlands nekem is fura, de sokan szeretik, meg tudod az ilyen koop mókára az ember szervezi be a haverjait is (tójjuk együtt).
UCért én spec azért nem rohantam a bótba, mert ez a dzsungeles miliő már a könyökömön jön ki, fasza nagyon biztos, ha a P5 lepörög ez lesz a következő.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
De a BF4 igen. Ügyes vagy...
De amúgy igen, pont ezeket hiányolom. És pont erről szólt aposzt, hogy ezek sosem fognak top20 közelébe kerülni. De egy wildlands simán.
Vagy ez csak szerintem nem kéne kuráva így legyen? 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.06. 00:52:59
The E3 2016 demo sequence is present in the game, but different
25-30% of the game involves using the boat (not sure if this was serious tho)
you do actually use the axe to chop a tree in the game (lol)
Atreus gets stronger and helps you out more throughout the game
there is a map in the game
no combo counter
Cory has played the game from start to finish ''many, many times''
game has ''a lot'' of puzzles and side quests (though the team dont call them that)
UC LL nem nagyon ment, de ez már akkor egyértelmű volt amikor 3 héttel launch után 30 dodóért szórták. Nekem sincs meg, ez azért elmond valamit (kettő óta 0day vettem).
Horizon mutassa hogy van erre igény (crash-t mondjuk nem tudom mire vélni). Superhot jó szereplése VR vonalon perig külön öröm.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Persze ez hiú ábránd látva az X-es közösség mélyrepülését PUBG témában.