121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Mert nulla munkával telelehet fosni vele a világot.
  • AntiHero
    Nem tudom. Egy nyílt világú játéknál ez megszokott.

Amúgy mondom nem vészes. Minden táska, torony, városi kis küldi megvan (10 perce fejeztem be). Került az egész vagy 4 órába.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.09.08. 11:58:40
  • Tikal #89806
    De miért nem bírnak túllépni ezen a rendszeren? Körzetek ismétlődő küldikkel...meg tornyokkal :D
  • AntiHero
    Nincsen túltotva. 4 taska hianyzik az összesből ami kb 15 perc felszedni még.

A varosi küldik ismetlődnek igaz. Van vagy 5 fajta, körzetenként 3-5 ilyen küldi van. Ezek se vészesek mert 5 perc sincs néha egy ilyen küldi.
  • Moby
    Néztem belőle gameplayr:assassin's creed: spidey. "Kilátók" map unlockal, körbeforgó kamerával, sidequestekkel teliprüszoölt map(chase, findanitem, fight), városszimuláció.
    Nem a ubi csinálta ezt véletlenül? :D
  • TBTPumpa
    Nem hinném, hogy utána lesz még valami hozzá. PS konzolokon nem jellemző, hogy egy exkluzívhoz fél év után érkezik valami. Nem Destiny 2, Tekken 7 vagy Rainbow Six Siege ez 10 season passzal.
    Valószínűleg itt is azt akarták, hogy egyben jelenjen meg, de akkor átment volna 2019-re a cucc és akkor meg ott a Sony másik játéka év elején (Days Gone). És jött a Sony, hogy ebből jó lenne még ebben a fél évben pénzt látni (ha már az első félévet a God of War és Detroit elvitte), így összeszórták a cuccot, hogy megjelenhessen még a karácsonyi multiplatformos hajrá előtt, az addig félkész sztori részeket meg DLC-k formájában befejezik. És legalább addig támogatják a játékot. :) Na meg ugye elvileg jövőre jön a Last of Us Part 2 is, ami garantáltan megnyeri az adott pénzügyi időszakot a Sony számára.
    Szerintem további tartalom ehhez már nem fog jönni, legalábbis a hivatalos oldal is csak ennyit ír (3 küldetés a megjelenés után + mellékküldetések és ruhák 2019. márciusáig). Kreténség lenne a 3 sztori DLC után bejelenteni egy Season Pass-t a további tartalmakért, azt vagy akkor tegyék meg, amikor megjelenik/megjelent a játék, vagy soha. Ha így is lesz, az nem csak itt fogja kicsapni a biztosítékot, erre a hozzáállásra külföldön sem vevők, ott is menne majd a Sony/Insomniac ócsárolása.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.08. 10:50:00
  • Tinman #89801
    Timed Season Pass... nem tudom van-e lejjebb gyerekek. Márciusig. Ergo áprilisban ha jönne hozzá valami, azért megint tejelhetsz. Agyrém.
  • AntiHero
    Az season passt is tartalmazza? :o

Nem csak ilyen bevezető plussz küldetés (felvezetés) a dlc-hez.?

Más:

Baratnő otthon aludt az este. Tudtam jatszani éjféltől munka utan. :D

Kövezettek meg de hajnal fél 4ig csak táskákat meg a varosi küldiket csináltam...és nem volt unalmas! Fő küldi ott pittyeget, de ez ugy lekötött, hogy észre se vettem, hogy lassan reggel lessz. :D
  • TBTPumpa
    23990 Ft a teljes csomag (Digital Deluxe Edition). Az tartalmazza a Season Pass-t az alapjáték mellett, amiben a további ruhák és egyjátékos küldetések helyet fognak kapni (2019. márciusáig).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.08. 10:17:07
  • SlickAdam
  • Tinman #89795
    Ezzel az "AHOGY" kötőszóval, itt párunknak egyértelműen gondja van. Neked is. De nekem is. És Moby-nak is.

Igaz Slick?
  • Tinman #89794
    Nem azt írta, hogy cigányok lennének, de az ilyen feles vásárlások azért egyértelműen nem arról szólnak, hogy na akkor támogassuk a kiadót, meg a fejlesztő brigádot, hanem arról, hogy a lehető legolcsóbb módon játszunk a játékkal. Ide is írtam anno, hogy az ilyen felezésért én kaptam egy bant, amit nagyon körülményesen sikerült csak feloldatnom. A magyar support pl. teljesen tehetetlen volt, az amcsi support első körben lerázott, a második tag segített, de egy szóbeli "fenyítést" kaptam tőle, hogy ha tetszik egy játék vegyem meg és ne acc sharinggel próbálkozzak. A vicc az, hogy amikor említettem neki, hogy ezt a Sony papíron engedni, akkor azt mondta, hogy ez nem arról szól, hogy a tőlem 300 km-re levő netes haverral megosztok valamit, hanem a családon belüli fiókokról kellene, hogy szóljon, amikor pl. apa és fia egy géppel bír, de 2 acc-al, ez egy gesztus a Sony részéről, hogy ne kelljen nekik 2x u.a. a játékot megvenni, így kihasználni ezt netes haverral, nem etikus. Ezzel már nem tudtam vitába szállni, nem is akartam.

Ennek analógiáján haladva, valóban valamilyen szintű lopásról van szó és egy megtűrt kiskapu kijátszásáról.

Mielőtt még: Vásárolok US és GB store-ból, ha éppen ott akciós valami. Büszkén fel is vállalom, hogy digitális termékeknél, ahol semmiféle fizikai adathordozó nincs, hanem egyeseket és nullákat töltesz le, ott nem szabadna régióknak léteznie. Szinte a rasszizmus határát súrolja, hogy neked akciós áron 10.000 Ft egy játék, egy nyilván jobban kereső amcsinak, meg u.e. akciókor 4.000 Ft (nyilván nem az áfáról van szó). Ezt elfogadni nem tudom, nem is akarom és totálisan ellene is vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.08. 10:04:19
  • Ulthanito
    Annyit még hozzátennék, hogy soha nem a véleményével van baj. Sokszor szerintem is jó meglátásai vannak. Az AHOGY mondja a probléma. Tudod, 30% az AMIT mondok, és 70% az AHOGY mondom (kommunikációelméleti alap).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamelyik nap a prohardveren is többen szóvátették a követhetetlenségét, pálfordulásait. Most, hogy ismét van X-sze, beállt mögé, de előtte hosszasan ekézte az X-szet mint platformot. Aztán amikor vett egyet, akkor megint az lett a jó, és a PS4-et kezdte pellengérezni. Ezek azok a fordulatai, amik sokak számára értelmezhetetlenek, követhetetlenek és gyanúsak. Hasonlóképp a korábban említett nem fórumozok, nem érdekel, én csak játszok, rá pár napra kommentek tucatjait írja több fórumon is.

Nincs ezzel semmi baj, szíve joga bármit írni, bárhogy viselkedni. De ha valaki pénzért kefél, az ne csodálkozzon, ha időnként lekurvázzák.
  • Kandurex
    Ez a Redemy* féle Control játék felkerült listámra, elég fasza!

*Quantum Break
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.09.08. 11:54:18
  • Ulthanito
    Ertem. Tehat az szemelyeskedo, amit irok, de amit o ir az ilyen posztjaiban, az nem. Pl. Ez.

“Neked nincs miért. Ahogy kettécigányoljátok Darkkal usa sztórból, az ide pont jó. Pont annyit loptok ki a zsebükből, amennyit meg is érdemelnek. És legalább annyira hiteles is, mint a lokalizáció miatt rinyálni, a kieső hazai bevételek okán.
    LEL”

Latod, masnak is feltunt a kommentcunamija a jatekkal kapcsolatban, nem csak nekem. O maga mondta: en leirom a velemenyem, o meg eldonti, hogy elolvassa vagy sem.

• SlickAdam
    vén f...

de amugy: tru talk
  • Tinman #89789
    A véleménye pontosan olyan fontos a játékokkal kapcsolatban, mint bárkié. Ha vannak meglátásai egy játékkal kapcsolatban, igen is ossza meg, ha kell 20x, persze nem spammelve, de nem is úgy szokta. Innentől fogva viszont a te kommented, nem elég, hogy mega off, de még személyeskedő is, amire itt továbbra sincs semmi szükség, ebben biztos vagyok.

A játékról: A látottak alapján remek játék lett, de igen is probléma, hogy egy 19.000 Ft-os játéknál a megjelenés előtt már a DLC-k vannak porondon, melyek ráadásul sztori DLC-k, így akit érdekel, az kénytelen lesz megint költeni rá, nem is keveset.

Adjuk ki a játékot 19k-ért, majd adjunk ki hozzá 3 db. DLC-t, 3 különböző, későbbi időpontokban, mely DLC-k árának összege, az alapjátékkal bőven vetekedni fog. Így, ha Day1 veszi őket valaki, akkor cirka 35.000 Ft-ból ki is jön, ami eléggé bicskanyitogató.

Most pedig beleköthetsz a helyesírásomba, meg a koromba, meg abba, hogy mikor regeltem ide. -.-
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.08. 09:26:51
  • Ulthanito
    Moby, szerintem full unalmas, hogy kretenben nyomod es savazod azokat a jatekokat, amiket te nem veszel meg, masnak meg tetszik. Raadasul nem egyszer, hanem otvenszer irod le ugyanazt, habzo szajjal, csakazertis.

Ha viszont olyan jatekrol van szo, ami neked bejon, akkor piedesztalra allitod, puncsolod a vilagnak, es mindenki hulye, akinek nem tetszik.

Arrol mar ne is beszeljunk, hogy alig ket hete te meg kijelentetted, hogy a forumozas mar nem erdekel, plane itt nem, mert te csak jatszol. Ehhez kepest a prohardveren allando jelleggel tolod, de ugy latom itt is megszakitas nelkul.

Az is marha erdekes, hogy jellemzoen itt nyomod full kretenben csak, ott normalis(abb) stilusban teszed, mintha ket teljesen mas ember lenne...

Ne vedd tul zokon, de aggodom amiatt, hogy komoly problemaid lehetnek.
  • n000rbi
    Ja conductonaut-ot csak a Pro-khoz lehet használni, nehogy valaki a base vagy slim ps4 apuját eztel kenje be, mert szétmarja az alu hűtőt!! (a pro hűtője rézmagos, annak nem árt)
  • n000rbi
    Már egy kis conductonaut is sokat használ (mióta megcsináltam, boldogabb ember vagyok :D)
    Ha pedig még tovàbb akartok rajta csendesíteni, akkor a Moby-féle barkács a megoldás.
  • mucsácsó
    Én sima base PS4-en tolom, és lófasz hangja nincs kb, még csak fel se pörög durvábban (egyelőre...)... fura :D
    pedig már mindjárt 4 éves a jóöreg masina...
  • Tikal #89784
    Én nappaliban játszom, hangrendszeren, hangosan és zavar így is, főleg mikor épp valami nem túl zajos jelenet van, pl God of War-ban sokszor volt hogy felbaszott a zúgás mikor éppen valami párbeszéd volt.
  • darkSectorxxx #89783
    Fasza!
  • JaSoN HuNTeR #89782

Nagyon jó lett ;)
  • darkSectorxxx #89781
    Nem natív de jo
  • Rage47
    A távoli megosztás sajnos sosem lesz olyan, mintha ott ülnél közvetlenül. :(
    Bnőm is szólt most a Detroit alatt, hogy mi ez a süvítés :D amúgy nem szokott gond lenni, nem kell alvós szobába rakni.
  • AntiHero
    Arrol van valami szakavatott leírás? Mert én belekezdek abba is ha megoldást jelent. :D

Csak magamtol nem vagom teljesen, hogy kell a ps-nél.
  • Seth
    Portalanítás mellett pasztát kell cserélni(jófajtára), csodákra képes
  • AntiHero
    Néztem én youtuben ilyen: szedd le a tetejét a ps-nek. Majd fujkáld ki a ventit dolgokat...és csendesebb lessz.

Na már most én leszedtem a tetejét kifujkáltam...hozzá teszem minimalis por volt benne. De ugyan olyan hangos így is.

Komolyan azon gondolkoztam..kirakom a ps-t a folyosora aztan megosztom a képernyőt a laptomomra és úgy játszok. (Távoli hozzáférés vagy mi).
  • Kandurex
    Az asszony szerint is kibaszott hangos :(

Egyébként most vette észre, mivel egy ideje nem a nappaliba* játszom, hanem a hálóba. Szóval szerinte ez így, vállalhatatlan.
  • AntiHero
    A melletem alvó barátnömre akkor se megoldás. :D mert őt zavarja igazan. Aztan vagy atmegy a masik szobába vagy az anyjához aludni. :D De, hogy en 1-3 ora között játszak mellete az kizárva. :D
  • Evoluti0N
    Használj fülest. Én úgy oldottam meg.
  • AntiHero
    Nagy nappilaba van. Szekrenyen, szabadon...szóval ha ehez tervezték akkor is elbasztak valamit. :D
  • Rage47
    megnézném, hogy tesztelik amúgy a hangerejét a konzoloknak.
    mihez tervezik, óriási nappalihoz, ahol elveszik a hangja? úgy képzelem el, hogy a többség Japánban nem óriási terekben él
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.09.07. 12:38:13
  • AntiHero
    Az ellen lehet valamit tenni, hogy ne legyen hangos a PS 4 Pro.

Komolyan pókember közben is olyan hangja van mint egy repülőnek.

Kezd zavarni...

Ez ilyen sony féle elbaszott kialakítás hiba vagy van erre valami megoldás?
  • Evoluti0N
    Én is nyomtam az éjjel kb 3 órát és eddig oda meg vissza vagyok tőle. Sajnos most meló.
  • AntiHero
    Eközben este letoltam a játék elejét és eddig ütős a pók fiú.

Grafika nem kiemelkedő eddig, de bőven szép egy nyilt világhoz képest.

Kamerat neha szoknom kell. Párkányba beakadok mert mászok a falon.de a kamera nem fogja fel....ezt sose tudjak kijavitani..emlekszek régi pókemberes jatekba is ez volt.

De kb ennyi idegesítet eddig. Minden más fasza eddig.
  • TBTPumpa
    Marketing, marketing, marketing:
  • TBTPumpa
    Igen, jó a dátum. Köszönöm szépen! :)
  • Moby
    Most látom csak: Isten éltessen! (ha ez a frankó dátum) :)