PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY
Áj em dò, dò árt áj.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
Amúgy olyan érdekesek az emberek.

Mikor az ACO-ról hallottam véleményeket. szinte MINDENKI azt hozta fel, hogy ebbe jó mert nem kell gyüjteni 200 tollat.
Hát basszameg, nem hát, mert van 200 láda meg köcsög helyette....az jobb mint a 200 toll ugyebár....
Vagyis más tálalássla ugyanaz már egyből jobb....

Ettül független igaz hogy ó lett, de nem a tollak miatt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
>hiszen már a mai 10 pont egy játéknál az a régi kb 6-ot jelenti....

Csak a szokásos okoskodó semmiről sem szóló, alaptalan balfaszságok. Skippellek, uncsi lettél megint.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
De nekem jobban tetszett, mert ugyanaz mint a "Resi 7" + 1 ellenfél típussla több. 😄

én sem azt választanám, ha lenne más....😞
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:59:22

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
AHHOZ KÉPEST SZAR....a MC az nem magánszemély, nem játékosok. A játékosok meg az új gémekhez mérten naná hogy jónak tartják, hiszen már a mai 10 pont egy játéknál az a régi kb 6-ot jelenti....más az értékrend....minden fos kap manapság 9 pontokat neten, ezt kitárgyaltam már régebben sokszor. 😊

Demo sokkal összetettebb játékot mutatott.
Ebből brutális faék lett, ezt nem szubjektív vélemények döntik el, ez tény (aki belendült anno a demo-ba az tudja miről beszélek, független attól, hogy a játékot szereti-e vagy nem)....nekem ez pl kapásból nagy csalódás volt.

A demoba több időt beleöltem mint a full játékba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 20:02:37

Moby
resi7 nagyságrendekkel jobb, mint az ew2. Ew2 is jó játék, de ha abból valaki lenyomta az 1-et, akkor a kettő akár skippelhető is, mert hozzátenni ahhoz sajnos már semmit nem tudott. Resi7-et meg szimplán ökörség kihagyni.

TDC Geronimo
ew2 meg szerintem volt lófing, főleg az 1 után.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
A resi7 egy jó játék. Szerintem is, a szakma szerint is, és a játékosok szerint is. Ezt mondja a metacritic. És de, láttam a demót. Meg láttam a P.T.-t, meg mindent láttam. És ezzel együtt is.
Döbbenet, mi? 😊

darkSectorxxx
Tuti nem egyedül. 😄
Akkor te nem láttad a demot ha neked ez egy jó játék, még csak nem is a klasszikusokkal mérem egy lapon, hanem önnmagával.

Az nem jelenti azt hogy jó valami, ha egy évben jön kb 4-5 szar horror és akkor azok közül jórászt a VR miatt ezt emelik ki...ez max a 2017-es évet minősítheti.

Nekem EW 2 volt a legjobb horror téren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:51:09

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

pontosan ennyit gondolok az új gowról 😄 (miközben 0 részt nyomtam eddig, a hármasban van talán 2 órám)
utálom, hogy nem tudnak továbblépni, levetközni az előd bejáratott nevét, címet.

már csak az kell, hogy tényleg ennyi legyen a címe: God of War, s akkor nálam máris 10/10 😄 (álá Need for Speed 😄 )

Forza.

Moby
Elég sokat, igen. Nincs többesszám. Egyedül maradtál a nyomorddal megint. Szomorkás, de evvan. Torkonszartak megint 😞

darkSectorxxx
Mondom, mert nem volt jobb. Pont ez a baj, csak hulladékok vannak.
Legalább a demoban látottakat vitték volna tovább a full játékban, messze jobb lett volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:48:03

darkSectorxxx
Jesszusom, a top 10? az sokat mond, ha nem első. 😄

Moby
Koktélokat felszolgálni, cserélni az ágynemút a vendégek alatt...van egy hajón elég munka! E! 😄

TDC Geronimo
Rendeljek vr csomagot vagy ne? Ez itt a kérdés 😄

TDC Geronimo
Nekem volt az egyik legjobb játék, de szerintem rengeteg embernek is. Faék lol... Utóbbi évek egyik legjobb horror címe.

Moby
FOGUNK?
TOP10-es játék lett mindenhol te szerencsétlen marha 😄

Jim Morrison
nem kell annyi helyszínt megcsinálni...^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Ja vakok közt a félszemű. 😄
Amúgy meg azt hittem a legtöbb helyezést a Zelda/Mario/Horizon vitte, de lehet tévedek.

A Demo MÉRFÖLDEKKEL JOBB VOLT, attól független hogy csak a címében Resi....
Csak valszeg túlnőtt a mostani csapat képességén az amit ott mutattak...ebből lett egy faék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 19:41:02

TDC Geronimo
heh? Resi 7 kb tavalyi év egyik legjobb játéka volt

TDC Geronimo
Én az új részt sokkal inkább preorderelem, mintha ugyan az lenne, mint az összes többi. Ascension már annyira lapos volt, hogy nekem nem kéne még egy olyan GoW

TDC Geronimo
Az egy poén volt... Így terjednek a kamu hírek 😛

darkSectorxxx
Jó szar, a demoja az jó új ip lehetett volna, semmiképpen nem Resident, inkább vicces az a játék, de még a demoban mutatott oldala is elveszett a véglegesben, agyhalott embereknek lefordítva jelent meg, nélkülözve mindent, amihez kicsit gondolkodni kéne, ez mellé a primo 2-3 ellenfeles ostoba szörnyek....bossfigh? ne vicceljünk már.

Max a VR miatt fogunk erre emlékezni.

darkSectorxxx
Nagyon eltér a többitől....

kurva nagy hajó E! <#bdead>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Most olvasom, hogy az új GOW 1/3 -át! ami genyó sok, hajón töltjük....azt mit csinálunk ott? Pecázunk vagy mi a szar?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Ráadásul azt már tudjuk, hogy resi7 jó lett. Erre még egy preordert sem tettem rá, mert az aggasztó jelekből nincs kevés 😄

Moby
BS. A resikből ahány rész annyiféle játék volt. Semmi meglepő nincs benne, hogy a hetedik egy sokadik típus lett.

/najó az első kettő még nem, és sokan azzal azonosítják a címet. Amit lehet, csak több volt olyan, ami nem az volt,l. Szal innen nagy kérdés, hogy akkor most mi is a resi valójában...

darkSectorxxx
Tedd fel a kérdést a Capcom-nak is, lehet ők értik. 😄

Moby
Simán lehet, hogy egy nagyon jó játék lesz, ott azért született már pár belőle, csak az angyon hónaljszagú, hogy ennek miért kéne GOW-nak lennie, amikor totálisan nem az,

mucsácsó
Valszeg a kövi részekben (egyiptomi/maja mítológia) már nem őt fogják szerintem berakni...
bár lehet erre van a fia, hogy majd ő jó lesz azokra a szerepekre <#idiota>

Amúgy más lesz tutira, már csak a nézet miatt is az egész, meg gondolom kevesebb platforming/puzzle rész is lesz benne, ÉS szexelni se fog valszeg Kratos, úgyhogy... de én azért nagyon bízom a fejlesztőkben, bármilyen "szar" is lesz, nálam day0 fixen. 😄
Moby
Jaja. A mitológiák olyanok, hogy ez ilyen helyrajzi kérdés. Görögben Zeusz székel, északon meg Thor. Ez ilyen 😄

Kongy
Már hogy a viharba ne lenne az?

Elolvastam most 1-2 cikket a játékról, elvileg a görög világot / mitológiát elpusztította Kratos, és ezért a skandináv jön most... Hát oké. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
elköltözött Skandináviába és máris más istenek törik a borsot az orra alá 😄
Seth
Spartan Rage azért még benne van 😄

PSN ID.: Beegabor

ugy, hogy nem spartai harcos?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Nekem már ott nem GoW az új GoW, hogy a témája skandináv mitológia... Hogy a p.csába kerül egy spártai harcos...? Áh mindegy.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.01.07. 18:24:17

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
chrono cross egy kellemes kis jrpg de én kicsit soknak érzem.sok a túlzás benne.én nemrégen pótoltam be talán tavaly vagy előtte.iszonyat sok társad lehet ezt is kicsit túlzásnak tartom.ez van akinek pozitív van akinek negatív nekem a második.aztán annyira el lehet veszni a játékban hogy hihetetlen ez jó de rossz is.van hogy fogalmad sincs melyik síkon kellene haladnod aztán ne is beszéljek még a többiről.nekem elég lett volna ha ennyire nem bonyolítják túl hiába idő utazás de hát na.egyszer mindenképp érdemes letolni de nekem elég volt belőle egyszer :d
darkSectorxxx
Azért annyira szerintem nem. 😄

Magas a léc az első rész után.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 16:33:37

TDC Geronimo
R böföghetne már valamit RDR2ről...

Moby
Az epikség önmagában kevés. Ha hellblade lesz belőle, akkor én inkább balra el...

darkSectorxxx
J közbe látom, hát én akkor is tuti élvezni fogom, az epic-sége miatt, ami még mindig meglesz a mechanikától független, de így elsőre valóban szokatlan lehet majd.

Moby
Game Informer.

darkSectorxxx
Ja, persze attól még lehet jó, csak legyen dodge-olás. 😄
Bár furcsa lesz 2018-ban hogy nincs ugrás egy játékban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 16:16:18

TDC Geronimo
GIba volt. Jó lesz ez csak teljesen más, mint az eddigi részek.

darkSectorxxx
Én bízom bennük. 😊
Honnan tudod hogy nem lehet ugrani?

Moby
Nagyon nehéz lesz megszoknom, nagyot kell gurítaniuk, hogy én ez megegyem GOW-nak. Első GOW lesz, amiben nem lehet majd ugrani, viszlát platforming, stb.

darkSectorxxx
Annyi bőrt húztak már a le a sorozatról, még sok maradhatott. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 16:07:35

Szegény Kratos megfázik.
darkSectorxxx
Tomb Raider is így indult. 😄