121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    Néztem róla 2 rivjút (Easy Allies + Gamespot) és kegyetlen jónak tűnik! Nehéz lesz kivárni, amíg akciós lesz!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.04. 21:21:44
  • warass
    Egy örökkévalóságnak tűnt a várakozás, de egyszer csak eljön a pillanat :')

Utoljára szerkesztette: warass, 2018.09.04. 21:12:33
  • Tikal #89723
    sokaknak itt is eladta...
  • TBTPumpa
    A videojáték fejlesztés 3 fontos dologból áll:
    Marketing, marketing és marketing.
  • TBTPumpa
    2019. augusztus:
  • darkSectorxxx #89720
    Figy simán lehet még csalódás, de nekem pl magyar felirattal a story inkáb kivánatos, megaztán nekem egy töltelék játék az RDR2 előtt.
  • Moby
    Mondtam már pár napja, hogy nincs butítás. Biztos fasza játék, és...

...és kenjék a hajukra.
  • darkSectorxxx #89718
    Ott az a videó eggyel utána... megspórolom a kattintást nektek.
    Igazából a csirkés mondat nem lényeg...hanem csak jobbára a videó
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.04. 19:10:59
  • Tikal #89717
    idézni forrás megjelöléssel szoktak, úgy talán még a videot is meg lehetne nézni... és ki az a csirke? :)
  • darkSectorxxx #89716
    drága ps játékok.... Final Fantasy XV Royal Edition - $19
    Bloodborne - $7
    Bloodborne DLC - $6
    Bloodborne + DLC - $12.5
    Devil May Cry 4 Special Edition - $9
    Lords of the Fallen - $4
    Technomancer - $10
    The Surge - $12.5
    The Surge DLC - $10
    Deus Ex Mankind Divided - $4.5
  • darkSectorxxx #89715
  • darkSectorxxx #89714
    Spider-Man - a Digital Foundry szerint szó sincs lebutításról

"Sőt, inkább még fejlődött is az Insomniac játéka a korábbiakhoz képest.

A Redditen elindult pár napja egy visszafogott felháborodás az Insomniac Games Pókember játéka körül, ugyanis egyes fórumozók szerint a program nem úgy néz ki, ahogyan azt az E3-on bemutatták nekünk, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy megkezdődjön a hiszti a "lebutított grafika" kapcsán, volt aki az előrendelését is visszamondta.

Csirke Spider-Man tesztjében meggyőzően cáfolta, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, de ha esetleg neki nem hisztek, akkor nézzétek meg a Digital Foundry videóját a témában, akik kifejezetten a játékok teljesítményének tesztelésére szakosodtak. A srácok tapasztalatai szerint a fejlesztés során valóban változott pár dolog - mint ahogyan minden projekt munkálatai során változik -, viszont nem történt semmilyen teljesítménybeli visszaesés, sőt a végső változat fejlődött is az E3-as demóhoz képest, technikai és művészeti értelemben is. Véleményüket több mint félórában fejezték ki bizonyítékokkal és összehasonlításokkal alátámasztva, érdemes végignézni, ha esetleg még kételkednétek. "
  • darkSectorxxx #89713
    ajánlom
  • Moby
    Nagy baj egyébként nincs vele, csak a 4K-ra pimpelt RDR(1) árnyékában minden egy kicsit nudli.
  • Moby
    Hát nem ez a legtökéletesebb BC cím, annyi szent, de egy újrázást bőven megér így is. Majd egyszer, ha időmilliomos leszek :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.04. 18:36:54
  • Kandurex
    Nagyon szopják felfelé ezt a Páokembert!
  • Kandurex
    LO.... az utolsó normális JRPG....!
  • Seth
    Milyen minőségű One-on ? 360-on nagyon zsizsi volt
  • Moby
    Épp tegnap dobtam fel X-re a LO-t. Vázták...még mindig durván üt!
    DQ11 szvsz jó cucc, de majd később (asse tudom, hogy konzol-e).
  • Moby
    Arra gondolsz, hogy a szépdobozos kiadásba is patikamérlegen hiányosra kiadagolt tartalom került "véletlenül"?

Nem, az biztos nem egy sony exkluzívval történik! :D
  • Seth
    Decemberre időzítve :)
    Én imádtam a JRPG-ket, de már elmúlt, talán mert a PS2 érában minden szart végigtoltam a stílusból. Tömör csömör :)
    A PS3 érában Ni No Kuni 1, FF13, 360-on Lost Odyssey(remastert please :D) amiket végig bírtam tolni,mert volt bennük érdekes dolog, de ezek az új hullámos cuccok nagyon Z kategóriásak, csupa giccses moe szar, sablonfal dungeonokkal, animálatlan portrés átvezetőkkel.
    Ni No Kuni 2 sem ütött akkorát már mint az első része, de volt ennek is egy bája, végig bírtam vinni.
    DQ11 remélem nem lesz csalódás
  • Evoluti0N
    Éééés becsúszott a Digital Deluxe. Általában dobozost preferálom, de ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, h meglegyen az összes content.
  • Kongy
    GoW 3-ban az easy mód csak kb nem öli meg helyetted a bossokat, iszonyat könnyű :)
  • darkSectorxxx #89702
    O My Fucking God
  • mucsácsó
    MARVEL'S SPIDER-MAN rivjúk - Metacritic

Eddig nemrossz :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.04. 16:17:23
  • Mike at home
    én vártam, aztán belenéztem a gameplaybe tévén, baromira idegesített a zene, plusz a rengeteg szöveg, úgyhogy majd pc-n játszom vele, majd ha steamen leárazzák
    egyébként is itt van most a detroit, a last guardiant is be kellene fejeznem, aztán jön a red dead 2 és a kingdom heart 3 januárban

(1 hónapja van ps-em, nekem még minden játék új :)
    Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 16:00:36
  • Mike at home
    hát nem vagyok elájulva a szeptemberi ps+ ingyenes felhozataltól
    god of war 3 talán nem rossz, bár kezdőként nekem a 2018-as is nehéz, még very chicken fokozaton is :)
    Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 15:56:17
  • Tatyla
    Egyszer majd valamikor egy jó akcióban
  • Evoluti0N
    2 óra múlva felkerülnek a netre a Pók értékelések (7/10 not enough puddles).
  • csgj
    Én megpróbálom ezt úgy megoldani, hogy fele-fele arányban fordítok rájuk figyelmet. :D Aztán valószínű, hogy a pókocskával hamarabb végzek, gyanítom, a Dragon Quest sokkal hosszabb, akkor meg annak a második felére a maximális időt tudom fordítani. :D
    Utoljára szerkesztette: csgj, 2018.09.04. 13:39:42
  • Evoluti0N
    Nekem most sajnos a Pók beárnyékolja. Figyelőlistán mindenféleképp ott van.
  • csgj
    Hali! Hol vannak a nagy JRPG fanok? Nem látom a nagy Dragon Quest XI kibeszéléseket. :D Várja itt valaki, megvette valaki? Pontosan ma jelent meg, én előrendeltem, de sajnos még nem hozta meg a futár... Viszont a kritikák alapján annyira jó, hogy kábé ugyanazon a szinten van (ha a PS4-es jrpg-ket nézzük), mint a Persona 5 vagy a Final Fantasy XV. Dragon Quest fanatikusoknak kötelező, de remélem, azoknak is tökéletes, akik szimplán szeretik a jrpg-ket, de nem játszottak korábban Dragon Questtel. (A sztori ugyanis különálló, akárcsak a Final Fantasyk esetében.)
  • Mike at home
    xbox kihúz, ps bedug. vagy mindkettő bedug különböző HDMI bemenetre és akkor source váltás a TV-n :)
  • Mike at home
    na megvettem a Detroit deluxe edition-jét a magyar store-ból, és van hozzá magyar felirat, király :)
  • TBTPumpa
    Gondoltam játszom a God of Warral egy kicsit. Utolsó belépésem óta érkezett valami 7GB-os frissítés, ami nélkül nem ajánlott játszani. Azt hiszem, akkor mégsem játszom vele.
  • Evoluti0N
    Valszeg dobozos játék sima kiadás, digitális season pass kombó lesz a végeredmény.
  • TBTPumpa
    Jól látod. A Special Edition nem tartalmazza. Csak a Collector's Edition és a Digital Deluxe Edition. Emiatt a Digital Deluxe Edition jobb választás, persze nincs matrica és fémtok, meg 10 oldalas Artbook (Special Edition), de olcsóbb és van Season Pass.
  • Evoluti0N
    Azt amúgy jól látom, h nem létezik a CE-n kívül valami olcsóbb dobozos kiadás, ami tartalmazza a season passt is? Néztem a Steelbook Editiont, de a leírások alapján mintha abban nem lenne benne.
  • darkSectorxxx #89687
    MEGFEJTÉS

Switch-el :D
  • TBTPumpa
    CE szobrocska: