121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Néztem róla 2 rivjút (Easy Allies + Gamespot) és kegyetlen jónak tűnik! Nehéz lesz kivárni, amíg akciós lesz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.04. 21:21:44 -
Egy örökkévalóságnak tűnt a várakozás, de egyszer csak eljön a pillanat :') 
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.09.04. 21:12:33 -
sokaknak itt is eladta... -
A videojáték fejlesztés 3 fontos dologból áll:
Marketing, marketing és marketing.
-
2019. augusztus:
-
Figy simán lehet még csalódás, de nekem pl magyar felirattal a story inkáb kivánatos, megaztán nekem egy töltelék játék az RDR2 előtt. -
Mondtam már pár napja, hogy nincs butítás. Biztos fasza játék, és...
...és kenjék a hajukra. -
Ott az a videó eggyel utána... megspórolom a kattintást nektek.
Igazából a csirkés mondat nem lényeg...hanem csak jobbára a videó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.04. 19:10:59 -
idézni forrás megjelöléssel szoktak, úgy talán még a videot is meg lehetne nézni... és ki az a csirke? :) -
drága ps játékok.... Final Fantasy XV Royal Edition - $19
Bloodborne - $7
Bloodborne DLC - $6
Bloodborne + DLC - $12.5
Devil May Cry 4 Special Edition - $9
Lords of the Fallen - $4
Technomancer - $10
The Surge - $12.5
The Surge DLC - $10
Deus Ex Mankind Divided - $4.5 -
-
Spider-Man - a Digital Foundry szerint szó sincs lebutításról
"Sőt, inkább még fejlődött is az Insomniac játéka a korábbiakhoz képest.
A Redditen elindult pár napja egy visszafogott felháborodás az Insomniac Games Pókember játéka körül, ugyanis egyes fórumozók szerint a program nem úgy néz ki, ahogyan azt az E3-on bemutatták nekünk, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy megkezdődjön a hiszti a "lebutított grafika" kapcsán, volt aki az előrendelését is visszamondta.
Csirke Spider-Man tesztjében meggyőzően cáfolta, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, de ha esetleg neki nem hisztek, akkor nézzétek meg a Digital Foundry videóját a témában, akik kifejezetten a játékok teljesítményének tesztelésére szakosodtak. A srácok tapasztalatai szerint a fejlesztés során valóban változott pár dolog - mint ahogyan minden projekt munkálatai során változik -, viszont nem történt semmilyen teljesítménybeli visszaesés, sőt a végső változat fejlődött is az E3-as demóhoz képest, technikai és művészeti értelemben is. Véleményüket több mint félórában fejezték ki bizonyítékokkal és összehasonlításokkal alátámasztva, érdemes végignézni, ha esetleg még kételkednétek. " -
ajánlom
-
Nagy baj egyébként nincs vele, csak a 4K-ra pimpelt RDR(1) árnyékában minden egy kicsit nudli. -
Hát nem ez a legtökéletesebb BC cím, annyi szent, de egy újrázást bőven megér így is. Majd egyszer, ha időmilliomos leszek :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.04. 18:36:54 -
Nagyon szopják felfelé ezt a Páokembert! -
LO.... az utolsó normális JRPG....! -
Milyen minőségű One-on ? 360-on nagyon zsizsi volt -
Épp tegnap dobtam fel X-re a LO-t. Vázták...még mindig durván üt!
DQ11 szvsz jó cucc, de majd később (asse tudom, hogy konzol-e). -
Arra gondolsz, hogy a szépdobozos kiadásba is patikamérlegen hiányosra kiadagolt tartalom került "véletlenül"?
Nem, az biztos nem egy sony exkluzívval történik! :D -
Decemberre időzítve :)
Én imádtam a JRPG-ket, de már elmúlt, talán mert a PS2 érában minden szart végigtoltam a stílusból. Tömör csömör :)
A PS3 érában Ni No Kuni 1, FF13, 360-on Lost Odyssey(remastert please :D) amiket végig bírtam tolni,mert volt bennük érdekes dolog, de ezek az új hullámos cuccok nagyon Z kategóriásak, csupa giccses moe szar, sablonfal dungeonokkal, animálatlan portrés átvezetőkkel.
Ni No Kuni 2 sem ütött akkorát már mint az első része, de volt ennek is egy bája, végig bírtam vinni.
DQ11 remélem nem lesz csalódás
-
Evoluti0N #89704 Éééés becsúszott a Digital Deluxe. Általában dobozost preferálom, de ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, h meglegyen az összes content. -
GoW 3-ban az easy mód csak kb nem öli meg helyetted a bossokat, iszonyat könnyű :) -
O My Fucking God -
MARVEL'S SPIDER-MAN rivjúk - Metacritic
Eddig nemrossz :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.04. 16:17:23 -
én vártam, aztán belenéztem a gameplaybe tévén, baromira idegesített a zene, plusz a rengeteg szöveg, úgyhogy majd pc-n játszom vele, majd ha steamen leárazzák
egyébként is itt van most a detroit, a last guardiant is be kellene fejeznem, aztán jön a red dead 2 és a kingdom heart 3 januárban
(1 hónapja van ps-em, nekem még minden játék új :)
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 16:00:36 -
hát nem vagyok elájulva a szeptemberi ps+ ingyenes felhozataltól
god of war 3 talán nem rossz, bár kezdőként nekem a 2018-as is nehéz, még very chicken fokozaton is :)
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 15:56:17 -
Egyszer majd valamikor egy jó akcióban -
Evoluti0N #89697 2 óra múlva felkerülnek a netre a Pók értékelések (7/10 not enough puddles). -
csgj #89696 Én megpróbálom ezt úgy megoldani, hogy fele-fele arányban fordítok rájuk figyelmet. :D Aztán valószínű, hogy a pókocskával hamarabb végzek, gyanítom, a Dragon Quest sokkal hosszabb, akkor meg annak a második felére a maximális időt tudom fordítani. :D
Utoljára szerkesztette: csgj, 2018.09.04. 13:39:42 -
Evoluti0N #89695 Nekem most sajnos a Pók beárnyékolja. Figyelőlistán mindenféleképp ott van. -
csgj #89694 Hali! Hol vannak a nagy JRPG fanok? Nem látom a nagy Dragon Quest XI kibeszéléseket. :D Várja itt valaki, megvette valaki? Pontosan ma jelent meg, én előrendeltem, de sajnos még nem hozta meg a futár... Viszont a kritikák alapján annyira jó, hogy kábé ugyanazon a szinten van (ha a PS4-es jrpg-ket nézzük), mint a Persona 5 vagy a Final Fantasy XV. Dragon Quest fanatikusoknak kötelező, de remélem, azoknak is tökéletes, akik szimplán szeretik a jrpg-ket, de nem játszottak korábban Dragon Questtel. (A sztori ugyanis különálló, akárcsak a Final Fantasyk esetében.) -
xbox kihúz, ps bedug. vagy mindkettő bedug különböző HDMI bemenetre és akkor source váltás a TV-n :) -
na megvettem a Detroit deluxe edition-jét a magyar store-ból, és van hozzá magyar felirat, király :) -
Gondoltam játszom a God of Warral egy kicsit. Utolsó belépésem óta érkezett valami 7GB-os frissítés, ami nélkül nem ajánlott játszani. Azt hiszem, akkor mégsem játszom vele.
-
Evoluti0N #89690 Valszeg dobozos játék sima kiadás, digitális season pass kombó lesz a végeredmény. -
Jól látod. A Special Edition nem tartalmazza. Csak a Collector's Edition és a Digital Deluxe Edition. Emiatt a Digital Deluxe Edition jobb választás, persze nincs matrica és fémtok, meg 10 oldalas Artbook (Special Edition), de olcsóbb és van Season Pass. -
Evoluti0N #89688 Azt amúgy jól látom, h nem létezik a CE-n kívül valami olcsóbb dobozos kiadás, ami tartalmazza a season passt is?
Néztem a Steelbook Editiont, de a leírások alapján mintha abban nem lenne benne.
-
MEGFEJTÉS
Switch-el :D -
CE szobrocska: