PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én kontrollerrel akarom majd játszani. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ma fogom kezdeni.
Lopakodós cucc, japo téma. Kis aranyos játék.
Állítólag 30-40 óra van ebben... 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Megvettem korábban a felújított Gow3-at, el is kezdtem, játszottam vele kb. másfél órát, de nem adta már azt a feelinget, amit korábban.
Ezért is vagyok kíváncsi az újra.
S nálad lesz is mind a kettő! <#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
amúgy picit én is bevallom ezek után húzom a számat ezekre a radikális változatásoktól, mert lényegében pont kb. amitől GoW egy GoW, azokat vették ki... megnéztem volna egy ilyen északi mítológiás GoW-ot ami a "klasszikus" GoW paradigmára van átültetve - de valszeg okkal döntöttek így, hogy ne így legyen...
valszeg próbálják pusholni a TLoU féle cinematic experiencet, meg hogy no-/minimal-HUD meg anyámkínja, mert ma ez a módi.. ugyebár még combo-counter se lesz 😄 de mindezek ellenére, valahogy mégis bízom abban, hogy az öreg Coryék tudják a dolgukat, ziher nem fognak szarral előrukkolni... 😉 nem lesz itt gond... ha meg mégis, akkor az meg az évtized csalódása lenne kb, szóval ez kizárt <#idiota>#idiota>
csak azért ne a Hellblade szerű sétaszimulátor legyen...
szóval a hack 'n slash az továbbra is halott marad, mint műfaj újabban - de szerintem majd a DmC 5 szépen széjjelbasz mindent, ha egyszer jön tényleg 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.08. 00:25:33
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.01.07. 23:54:07
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
És még utána vagy 15x azért rákérdeztél, hogy tényleg jó lett-e, megvedd-e. Hagyjuk már ezeket a megmondásokat. Majd a riöl gameplay videók megmondjék milyen lett. Kratos az ascensionben is állat volt, a grafika pont úgy baszta szét a világot ahogy a 3 -ban is, a játék meg mindenközben egy lélektelen fos lett. Ez meg pont ugyanúgy lehet egy odabaszós játék, ahogy lehet egy egygombharcos fillerfos, ami majd összeköt két nagyonepik cutscenet is. Nem derül ebből ki az eddigi videók alapján semmi. Szerinted jó lesz. Örülök. Én meg remélem, hogy jó lesz. Ennyire nincs távol ez a két dolog egymástól.
Ezzel együtt én is szkeptikus vagyok, az ugrás hiánya nem hangzik jól. Az Ascension nagyon gyengus lett, ha nem lett volna a szép, akkor a bugok és szaggatás miatt B-kategóriának sem mondtam volt. Aztán olvastam arról is olyan véleményeket (pardon, ezt így kell: MINDENKI azt mondja), hogy az első és az utolsó bossfight volt a király benne (tudom én, hogy epikus akart lenni, de így nem jött át, én játszani akartam, bár addigra már nem a GoW-val...). Ja, a mechanikailag a két leggyengébb, a végjáték kb. egy film volt. Remélem nem MINDENKI igényét elégítik ki, mert olvastam korábban biztatóbb interjúkat is.
Na most megint ez van, szerintem jó lesz ez. Egyébként előrendeltem.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.01.07. 22:03:36
Aztán meséld már el nekem kisfiam, neked melyik boltban volt előrendelve az AC😮? Vagy itt bárkinek? 😄
Meghalok rajtatok, de komolyan 😄D
PC-re meg csak 10 euro....zsír. <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 21:49:47
Legyen Kratos egy állat, bassza szét a világot a grafika és minden rendben lesz. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.01.07. 21:43:12
De nekem az egyik kézikonzolos változat tetszett a legjobban, de csak a befejezés miatt
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 21:36:34
Nálam a God fő része, amiért játszottam az az epikusság, a helyszínekben, a gyilkolásban, harcban, stb, nem probléma, ha közbe nem tudok feltétlen ugrálni, mert azért nekem a logikai részekben az ugrás mászás inkább egy unalmas kötelező pihenőnek tűnt a sok fight közt, vagyis nem merném mondani, hogy itt zavarna ha helyette csak sétálnom kéne. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 21:34:17
Vagyis bocs, a váza 😄
Nagy valszeg Uncharted is megváltozik majd, meg lefogadom még egyszer nem lesz ugyanolyan Killzone sem mint az első 4, a GT-t meg bazze meg kell csak nézni.
minden megváltozik, csak kérdés milyen irányba.
RDR2-től ezért félek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 21:30:21
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.07. 21:20:53
majd nyilatkozom pár hónap múlva ha végigvittem.
Ebből:
Mi marad meg majd ugrás nélkül? LEL
Ahogy nézegettem a gameplay videókat, hálisten a váza megmarad (számomra)
Bár nem volt egyiptom, de sivatag eddig is volt már, nekem az is baromira bejött, nem tudnak hibázni, vagy olyan helyszínt nem tudok mondani a régiekből, amit kevésbé imádtam.
Azt még nem tudom a régi gameplay mennyire fog hiányozni majd, de amúgy eddig szerintem helyén van a cucc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 21:15:54
😄
Sőtt kommentelőkből is sokan írták.
De nem értem, az egy OPCIONÁLIS téma volt, akartál gyűjteni tollakat vagy nem.
Eldönthetted.
Meg, hogy nem voltak eldugva...pfff
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.07. 20:42:10
Már hányingerem volt.
A fasza harcrendszert meg suttyomba említették. 😄
Mikor az ACO-ról hallottam véleményeket. szinte MINDENKI azt hozta fel, hogy ebbe jó mert nem kell gyüjteni 200 tollat.
Hát basszameg, nem hát, mert van 200 láda meg köcsög helyette....az jobb mint a 200 toll ugyebár....
Vagyis más tálalássla ugyanaz már egyből jobb....
Ettül független igaz hogy ó lett, de nem a tollak miatt.