PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
God of War (már megvan)
Shadow of Colossus
Resident Evl 2 Remake
Spider-Man
The Last of Us 2
Ghost (az a szamurájos, ezt már csak a stílus miatt is)
RDR2
Days Gone
Death Stranding
Praey of the Gods (ha végre elkészülne)
Vampyr
Még nem tisztázódott.....
Alan Wake 2, ha lesz!
Bloodborne 2, ha lesz!
From Software játéka, bármi is legyen......
+ mától a Detroit
Amik kérdésesek:
Final Fantasy 7, ha csak a grafika lesz az újítás és a content marad, meg a gameplay nagy része....
Darksiders 3
Code Vein
Beyond God & Evil 2 (egyre kevésbé hiszem azt, hogy érdekelni fog)
Hogy miket várnék még felújítva? És vennék 0day?
Régebbi játékok.....
Alone in the Dark 4, Countdown Vampies, Resident Evil 3, Final Fantasy 8 és 10, Koudelka, Martian Gothic Unification (ezt nagyon)......
Más nem jut hirtelen eszembe és nem írtam fel magamnak, de ezek a fontosak.
Eze mellett becsúsznak olyan cuccok, mint most pl a Shadow Tactics - Blades of the Shogun, amit nem is értek, egy ilyen pazar játék, suttyomba kijön és majdnem átsiklottam felette.....pfff
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.09. 15:09:45
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Dehát így, a magyar végett.agenda is ha lesz olcsón megveszem még1x magyarba, az is támogatásnak, ha már elbasztam.
De nem az én hibám, hanem a kurva store nem jelzi ezeket.
Lehet supportnak kéne sírnom egyet, hátha kicsrélik. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Lenne 10, de tépje le az arcom és készüljön alsó hangon 2 évig.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Abban feletétlenül egyetértünk, hogy ez a hardver totálisan alkalmatlan 30 órás VR játékra, mert szárazon megcsinálják a szemem a pixelek, meg a low frame.
Az Everest VR pl. jó példa, a VR szekció egyik legalja. Kis túlzással Youtube 360 fokos kamera feelin'.
Ha neked elég a 130. techdemo, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy nekem van alacsonyan az ingerküszöböm.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.09. 14:36:22
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
73.6 Million PS4s Total
na, lassan-lassan meglesz a PS2-es 155 milla <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.09. 10:14:59
A VR-t nem azért találtak ki, hogy 20-30 órás vagy hosszabb AAA gémeket csináljanak, aki azt mondja, hogy de, az bizonyítja, hogy tényleg a fején nem volt a szemüveg soha. Mert abban a pillanatban, ahogy felteszi, egyből tudni fogja, hogy miért alkalmatlan erre a hardver és vélhetően miért is lesz még nagyon sokáig (nem, nem technológiai a korlát, hanem az ember, illetve a játék közben felvett helyzete az akadály, amin vélhetően sokáig nem is fognak tudni változtatni)
2500 forintért megvettem az Everest VR-t. Játék? Nem! Használtam 1 óránál többet? Nem. Megérte? KURVÁRA!
A VR-ban az élmény, a perspektíva a lényeg. Legyen az 10 perces, vagy 2 órás, olyat odabasz, amit a kedvenc játékaid soha nem fognak extra-VR.
Így az érv, hogy nincs rá játék, meg AAA-s cím, sajnos nem legitim. Mert van rá élmény, egyre több, és a VR-t erre találták ki.
Az érvekre nem sikerült reagálnod, nem is vártam többet.
Skyrim Special Edition ~3000Ft
Watch Dogs2 ~3500Ft (Gold 5600Ft)
Doom ~ 2300Ft
Ghost Recon Wildlands ~ 5500Ft (Gold 8200Ft)
Dishonored 2 ~ 3100Ft
Fú remélem ennyire sosem kell majd haragudjak a világra 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondjuk egy, vagy kevesebb, mint 1 év fejlesztési idővel, aki azt képzeli, hogy értékelhető dolgokat lehet letenni az asztalra kutyasimogatás, meg tigriskergetésen kívül, az eddig nem tudom melyik bolygón élt. Persze, ha a gyereked szórakoztatása a cél, arra perfekt lesz, arra a Kinect is az volt.
Nem véletlen, hogy a Fallout 4 VR, Skyrim VR, Resi 7 VR se új IP-k, hanem már egy meglévő és működő játék átdolgozása VR képessé.
A Steam-es példa tökéletesen passzol, mert VR fronton ott is mennyiség és nem a minőség dominál. Na nem mintha a PSVR eddig olyan ütős felhozatallal bírna. Persze szokás szerint becsukhatod a szemed és a sinus görbe tetején bonthatod a pezsgőt... mire kiesik a kezedből, az alján még el is tudod majd kapni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.08. 23:20:54
Ennek a platformnak PSVR a neve. Interneten rengeteg dolgot találsz róla. A poszt erről szólt, nem a ps4-ről. Nekem nem lényeg a Steam VR szekciója, sőt, nem is érdekel. Mitöbb, ebben a topikban szvsz senkit sem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.08. 21:06:25
Nem csak a játék első fizetős kiegészítőjét kapják az Origins játékosai ebben a hónapban.
2018-ban is folyamatosan bővíti a Ubisoft az elmúlt év egyik legjobb játékát, az Assassin's Creed: Originst. Nem kell sokat várnunk az első idei frissítésre.
Azt még nem tudni, pontosan mely napon jelenik meg a The Hidden Ones, azt viszont igen, mit hoz. Bayek és az asszaszinok egy új régióba utaznak el, ahol a rómaiak vertek tanyát, nekik kell megmutatni, milyen területre tévedtek. A szintkorlát 40-ről 45-re emelkedik, és csak akkor lesz érdemes belekezdeni az új sztoriba, ha az alapjátékkal már végeztetek.
Ezt megelőzően jön majd egy frissítés, melynek köszönhetően el lehet majd adni az öltözékeket, valamint a Nightmare, a First Civilization, a Gladiator és a Wacky csomagok tartalmai bekerülnek a Heka ládákba, így azokat bárki ingyen megszerezheti.
Megtudtuk továbbá, hogy Anubisz január 9. és 16., Szobek pedig január 23. és 30. között tér vissza. Január 16-án az Almighty Pack (ezt láthatjátok feljebb), 30-án pedig a For Honor Pack érkezik meg, melyek új fegyvereket tartalmaznak. A Warden's Oath öltözéket 40 Uplay pontért lehet majd feloldani, szintén 30-ától. További tartalmak is várhatók.
Mozgalmas hónap lesz ez, még nem késő most beszerezni a játékot. Úgyis tart néhány leárazás, éljetek az ajánlatokkal."
Aláírom, hogy egy Resi 7 meg egy Skyrim VR üt, de ezek ilyen max 1-2 órás vackok lesznek 90%-ban az borítékolom. Steam is rohadásig van ilyen VR demo szintű 10-20 eurós játékokkal.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.08. 21:05:48
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.08. 20:59:26
Mármint nem Darknak, neki egy sem jön, de a többieknek! 😄
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Oké, egyszer mondják meg hol a tökömbe van az a Xur, de miért kell ezt nap mint nap az arcunkba tolni? <#nemtudom>#nemtudom>