121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mr_no_NaMe
    Kíváncsi lennék,hogy mi a véleményed az új Spúderman játékról. Ha kaphatnék egy laza összehasonlítást a Prototypeal kapcsolatban azt megköszönném :D Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy Spiderman = Prototype, csak új grafikával és kicsit átdolgozott mozgással

[jól látjátok akarok még valami játékot venni a RDR2 előtt :D ]
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.09.10. 21:30:36
  • Kandurex
    Na, na!

Az egy finom műszer, jó pár szűrővel felszerelve. Egyik a lágy darabosokat fogja meg, a másik nagyobbakat szűri...van ami a hígat fogja.
  • Moby
    Jézus...azért ez is betonkemény, ahogy kinéz
  • Rage47
    ez már E3-on is látszott
  • Moby
    Én szerettem az új széria előző két részét, és szerintem ezzel is ellennék, de az igaz, hogy későn nyúlta ez már le azokat az elemeket, amikkel más játékok lettek nagyok. Megtanulták szépen a narratívát belepakolni, szépek a játékok, meg a butaságokon túl elég jól is csinálják, csak semmi olyan egyedit nem tesznek le az asztalra, amiért igazán érdemes lenne sorba állni értük. És most itt a shadow-al az látszik, hogy pedig van akarat, meg még itt-ott spiritusz is lenne, de valahogy nem áll ez össze olyanná, ami rárúgná az ajtót a nagyokra. Pedig majdnem minden meglenne hozzá.
    Meghát nem is jött ki jókor, itt a nagy pókmalac-láz közepette.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.10. 21:16:54
  • Mr_no_NaMe
    Nem nagyon ülök fel a hypetrainekre (game trailereket nem nézek), csak a játékmenetből gondoltam. Ugyan az a mozgás, ugyan olyan a grafika (bár nálam ez nem mérvadó), minden ugyan olyannak tűnik mint az Originsban
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.09.10. 21:08:57
  • TBTPumpa
  • Mr_no_NaMe
    Ez konkrétan tükörképe az Originsnak, csak mások a textúrák. Jól látom?
  • TBTPumpa
    Medium grafikától nem is rossz ez:

Mivel Tömbradír játékról beszélünk, nem maradhat ki a "dat ass" sem:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 20:15:12
  • TBTPumpa
    Kedvenc játékotok első 30 perce:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 20:03:29
  • TBTPumpa
    Pedig Lóra Kroft még sosem nézett ki ilyen jól:

Multiplatform címként ez is szép teljesítmény, nem kell egyből az exkluzív címek minőségét várni.
  • mucsácsó
    De komolyan, várt valaki báááármi mást, minthogy egy középszar végeredményt?
    Nem az eredeti széria fejlesztőitői rakták össze, már itt kezdődik a probléma...
    Klasszik lepattintott cím, és még csak technológiában sem mutat semmi innovációt... ilyen ötösöm legyen a lottón :D
    Óccsójé TALÁN egyszer jó lesz (vagy majd PS Plusba besuvasztva), de Unchartedek után nehéz egyébként is komolyan venni a TR címeket.. :D skip.
  • Tatyla
    Akcióban Black Friday keretében vagy karácsonykor pont jó lesz
  • Moby
    Majd gamepassban megkapja a fikapöccintést, de ja, nem tűnik nagy menetnek.
  • SlickAdam
    elegge el lehet baszarintva a szemelyes skalad :D
  • Kandurex
    Gyünnek a TR review-ok:

Középszar.

Ami a kandur skálán a híg és a darabos között mozoghat.
  • Tatyla
    Van
  • Moby
    Mondjuk az hamar kiderül, hogy a hálóhinta geciszórakoztató, meg az is, hogy 30 órában már nem feltétlenül, szal remélem, hogy valami gyorsutazás is van a játékban :D
  • Moby
    Nade akikazt mondják, hogy rém szórakoztató, azok valójában nem vitatkoznak velem, hisz soha nem mondtam, hogy ez egy rossz játêk, sőt.
    Annyit írtam, hogy a felvonultatott játékmechanikai elemek sablonosak, de ezek olyan játékok sablonjai, amikkel én is szívesen játszok(batman, ac-k).
    Meg nyilván összhatásában szép játék ez, és van benne lélek is bőven, de a szép mellett vannak árnyékos részei is, amit én láttam abban a netto 6 percben, meg a videókon. Amiért itt többen megölnének :D
  • Tinman #89869
    Moby-nak azon a fronton feltétlenül igaza van, hogy a legszebb konzolos, PS4-es játéknak kikiáltani a Spidey-t baromság. Ha nem lenne a God of War, meg a Horizon Zero Dawn, na akkor... na akkor is mondanék szebbet. Mondjuk egy konzolos GTA V-öt, ha már open world Batman

Abban is feltétlenül igaza van, hogy aki műfajteremtésről beszél és k. gyorsan vizsgáltassa ki magát, vagy legalább ne butítsa a népet a hype hullámain lovagolva.

Szvsz teljesen korrekt, ahogy ezen a rom hardveren kinéz, mely hw közben felszáll és felderíti a Cassiopeia-t. Ebből számomra megint csak annyi a tanulság, hogy ennek PC-re is kellett volna jönnie, és dögöljenek meg tényleg az ilyen exclu túsztartók.

Abban meg mindenki másnak van igaza, hogy a látottak alapján ettől még szórakoztató játék lett a Pók, de mint mindig most is vannak gondok, főleg a Moby által korábban is említett DLC-s baromság. Emiatt én ezt a játékot nem tudom és nem is akarom még megvenni, mert autót se úgy veszek, hogy az ülésfűtés és a GPS majd fél év múlva megvásárolható csak. Akkor majd kivárom, míg beleszerelik és megveszem akkor, egyben.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.10. 18:02:45
  • Moby
    Remélem tényleg az, mert már berántottuk argentínsztórbóol :D
    De ebben nem hiszek. Meg elég az nekem, ha kisebb a mondás mögötte, de annál nagyobbat gurít.
  • Tikal #89867
    ebben a hónapban ez a legszebb, már elfelejtettük milyen szép a GOW, még egy hónap és kijön az új legszebb ami az is fog maradni egy darabig (RDR2) :)
  • Moby
    Hozok majd pár reviewt. Főleg a 10/10-es őrületekben olvastam ilyeneket, de volt olyan is, ahol egyenesen műfajteremésről is írnak. Ami igaz is, csak a kiadó meg a játék nem stimmel :D
  • mucsácsó
    De amúgy ki állította ezt, hogy mindenidők legszebb sonyexe? azt a címet toronymagasan és fixen a GOW viszi egyelőre, és max a Last of Us 2 überelheti...esetleg... :P :D
  • Moby
    Én csak beraktam egy képet a minden idők legszebb exkluzívjából. A mellé fűzött kommentár amúgy sem érdekel senkit, meg aki akarja a képet is ignorálja, meg gondol mögé amit akar, de ha van, akinek lehetősége nyílik leírni, hogy szerinte ez a legszebb exkluzív játék, akkor gondolom nekem is jut ott egy talpalatnyi hely, ahova leírhatom, hogy szerintem nem az :) De nincs is több amit én erről le tudnék, vagy szívesen leírnék.
  • TDC Geronimo
    Nem, azt gondolom hogy szánalmas, amit csinálsz. Ennyi én itt ki is szálltam és megyek vissza read onlyba
  • Moby
    Igen bazdmeg, perceket kúrtam el az életemből arra, hogy valami hibát _VÉGRE_ le tudjak fotózni. Így gondoltad ugye?
    Geeez...
  • j0nNyKa
    - ez a banán romlott
    - dehát szeretem a kutyákat
    - na jó de ez a banán romlott
    - SZERETEM A KUTYÁKAT NAGYON MERT A KUTYÁK CUKIK ÉRTSED MÁR MEG MINDEN MACSKÁS BUTA
    - a banánnak mi köze aa.... öööö

kb ilyen ez most köztünk, ne folytassuk, benne lenni nem élvezetes, olvasni másoknak szerintem hasonló lehet, lépjünk tovább (nincs egy normális pacsis szmájlink úgyhogy ez jutott)
  • Moby
    Má bocs, de nem. Azok a sony exkluzívok, amikkel szembeállítják ezek a review-k, nem hordoznak ilyen különbözőségeket. Igen, ez a második kép ez olyan, ezért nem is ezt dobtam be, de az első kép az, amivel milliószor kell találkozzál a játékban, mert megálltam egy tök random helyen, és lőttem egy shotot. Nem vadásztam a szarra, nem valami nehezen elérhető hely, ez a játékban van...hát nem mindig, de ha megállsz, akkor ilyen. Az is tény, hogy azért lőttem, mert amikor megálltam a játékban, akkor ezt láttam, és amit láttam, attól feljött a vacsi.
    Nem olyat fotóztam, hogy az utcán kb mindenki ugyanúgy néz ki,mert az minden játékban ilyen. Nem valami nehezen, vagy ritkán reprodukálható pillanatot, bár tökéletesen nyilvánvaló volt a poszt elküldésének pillanatában, hogy azonnal megindul a mosdatás, hogy a játék márpedig nem ilyen.
    De ilyen. Ilyen IS.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.10. 17:01:23
  • j0nNyKa
    na oszt ennyi van a zemberek fejében, nem is kell több
    igen, valszeg rájön egy kis hype-train, meg az is igaz valszeg hogy apróbb hibákat elnézünk, merhát PÓKEMBER, de ezzel nincs semmi baj, ha élvezik a gamerek - márpedig élvezik
    .. még én is tolom egy fél órát naponta, ami fél órával több, mint bármilyen másik konzolos játék ..

és esküszöm bármire hogy nem fizetett a sony egy kurva petákot se ezér!
  • Kongy
    Mondhat bárki bármit, én erre a Spider-Man játékra vágytam 10 éves korom óta. :D Ha ezt akkor megkaptam volna el sem lehetett volna vonszolni a gép elől. Külön imádom, hogy Yuri Lowenthal adja Peter hangját így egy kis Prince of Persia nosztalgiafaktor is visszaköszön. Ennyi, kérem kapcsolja ki.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.10. 16:56:43
  • TDC Geronimo
    Minden játékból ki tudod szedni az ilyen képeket. Keresed a hibákat. Ilyeneket az elkeseredett PC fanok szoktak, akik kétségbeesetten próbálják bemagyarázni maguknak, hogy miért nem kell nekik 1-1 exkluzív játék. A puddlegate meg a világ legszánalmasabb dolga volt, de az internet már csak ilyen
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.09.10. 16:49:37
  • j0nNyKa
    figyu én téged ennél fentebb helyezlek a "mennyire vagyok hülye" listán, és magamat is, ne menjünk már bele
    erre még válaszolok, de komolyan, nemá
    te tudsz olyan képeket lőni amik nem indokolják hogy kurvaszép, más meg tud olyat lőni ami igen
    ezt... te is érted, én is értem, a többiek is értik, most akkor mivan? again, nemá
  • Moby
    Ott mutassák a képek a gyönyörűséget.
    Nade a pixelek is hazudnak, meg én is, meg amúgy is hülyevagyok. Etc.
  • TDC Geronimo
    Eddig csak read only voltam, de már kezded nálam kicsapni a biztosítékot ezért kénytelen voltam már beírni.

Hozod a szokásos formád. Jelenleg spider man van a hate listán, de nem kell félni lesz ez még goty is nálad. Amint látom from játéka már goty gyanús a kezdeti hate után.

Spider man egy kikúrt élvezetes és gyönyörű játék. Teljesen megérdemeltek az értékelések.
  • Moby
    Nem nagyon találok más ésszerű magyarázatot, ha valaki ilyenre leír olyat, hogy ez a valaha volt legszebb játék. Tényleg nem, de várom az ötleteket (nem olyanokat, hogy sosem látod, mert én láttam, pedig sokat nem nyomogattam).
  • Evoluti0N
    Most kinevetlek, mivel játszod a Pókembert. Szóval ez alapján megvan és egyre nehezebben tudlak komolyan venni.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.09.10. 16:42:32
  • j0nNyKa
    vagy vannak akik csak úgy kurvára élvezik hogy pókemberrel duhajkodhatnak modern környezetben
    igen, a b terv az hogy a sony fogta és lefizetett... nemtom, te biztos igen, százezreket mondjuk?
    valamelyik igaznak tűnik
    nekem inkább ez az agyfasz :)
  • Moby
    Volt alkalmam kicsit nyomkodni a pókot.
    Lőttem egy képet a minden idők legszebb játékából. Különösen a kép jobboldalán látható daru lett a minden idők legszebbje. Meg úgy kb az egész hemzseg a grafbugoktól, folyamatos a texturestreaming probléma (még a menüben is LOL), meg vannak helyek, ahova a pók nem tud felmászni(mer csúszik gondolom). A harc meg kontrollerrel a kezemben pont olyan, mint videóról tűnt: full batman.
    Teljes. Totális. Agyfasz. Minden. Review.
    Vagy mindenkit lefizetett a sony a gecibe.
  • Tatyla
    Várós nagyon eddig is az volt de ez csak megerősített