PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/mondjuk tolok mellette mást is, de ennek ebben a kontextusban nincs jelentősége.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.10. 12:58:28
Adversus solem ne loquitor
<#wave>#wave>
Korábban hajlamos voltam arra, hogy egyszerre 2-3 játékkal toltam, aminek az lett az eredménye, hogy a háromból egyet fejeztem be. Jött az újabb, félretettem a régit, és utána sose fejeztem be.
Egy éve kb. már úgy csinálom, hogy igyekszem egyetlen játékkal játszani, amíg vége nincs. Ha 10 óra akkor annyi, ha 70 akkor annyi.
De most a Personánál azt érzem, hogy lehet, elkezdem mellette az EW2-t. És majd váltogatom.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.10. 12:42:33
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Mert nem játszol Nintendo játékokat. <#nezze>#nezze>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én megfigyeltem magamon, hogy kb 20 óra magasságában minden játék iránt meredeken esik az érdeklődésem (From-játékok kivéve). Nagyon ritka az, amikor 40-50 óra után még tolom, mint siket a csengőt. a Zero Dawn volt ilyen, 80 óra volt a platina, de az utolsó 15-20 óra már csak grindelés volt, háááát, nem szerettem.
A Persona még így is egy nagyon egyedi játék, megéri simán tolni. De aki ebbe beleteszi a 120 órát úgy, hogy közben máshoz sem nyúl hozzá, hááát, az előtt emelem a kalapom. 😊
Ha olcsóbb lenne akár többször is, de így csak megosztva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 12:22:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
GOTY: Harc szerencsejáték, nem tudom mire gondolsz. Így a harmadik palotára már elég fontos a party összeállítása (ezzel tandemben Joker equippelt personái hogy mindenre legyen válaszod), az SP management, rohadék státuszok stb. Az igaz hogy easy-n tolom, normálon lehet hogy köcsögebb a one-hit wipe miatt.
Mondjuk azt elhiszem hogy a repetíció egy idő után nyomasztó lehet, én Kindgom Hearts-al nyomom párhuzamosan (jányommal), az megadja a feloldást.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Kicseszett Moby görbe ragályos... <#banplz>#banplz>
/evvel együtt a kedvem nem vettétek el tőle, pár hónapig úgyis esélytelen 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.10. 11:37:02
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hany embert ismersz, aki hasznalja?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Until Dawn
Knack
Beyond Two Souls
és más új ps4 címekkel egészül ki januárban a felhozatal!!!!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Preorder content, arra értendő, mikor írják, hogy vedd meg előre, akkor kapsz egy dlc-t, vagy mint az Evil Within 2-nél a Samurai Edge.
Ha ez van, akkor valszeg pre-order egy engem érdeklő játéknál. Mert hozzuk ki a legtöbbet az árából.
Ha nincs, vagy ilyen sallangok, hogy multiban dupla xp meg egyebek, akkor ráérek megvenni 1 hónappal később akár.
Aztán jöhet a Gow, a Days Gone, a Detroit, RDR2. Ezek biztosan, a többit még nem tudom.
Pre-order nem lesz, talán a RDR2, mindet hómolva veszem majd, valamelyik szezonális akcióban, fullra patchelve, féláron.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.09. 22:33:47
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lemezen szoktam néha, mer a kedvenc boltjaim időnkétn hozzámverik egy héttel a streetdate előtt. De ez csak akkor van, ha Kandúrozni akarok 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.09. 22:11:03
Ezek a bejelentett, és leginkább várt játékok:
The Inpatient
The Persistence
Star Child
Ace Combat 7
Blood and Truth
Megalith
Bravo Team
Moss
Eden Tomorrow
Golem
Hogy ezeken kívül mi jön nem tudjuk. Ezek jelentős része jön tavasszal. Ebből nekem az inpatient, az ace combat, a bravo team, és a moss biztos. A többi radar alatt van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.09. 21:00:38
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ribbit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A konzolokszervize.hu fogadta előrendelésed.
Köszönjük megtisztelő bizalmad!"
Be is táraztam. Most így állok az előre dolgokban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.01.09. 18:17:29
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát amúgy meg a Shadow Tactics nekem nem tűnt rossznak kontrollerrel, eddig.....
Amúgy azt már értem honnan a címe. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.09. 15:15:42
Az Agenda-t is leginkább ezért vettem meg most.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Muszáj támogatom ezt a kezdeményezést. Pre order neki!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597