121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ma jön meg, ugyhogy estefelé, meló után -
Senki sem Tömbradírozik? Pedig a dat assz megvan most is. -
Prof William #89926 Na azóta volt egy kicsit több időm rá. A Ps remekül működik a látvány pedig kegyetlen durva! Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy pár hónapja előrelátóan egy 4K-s TV-is beszereztem. :)
Komolyabban még csak a GoW-ot próbáltam ki de látvány eszelős. A Horizon is nagyon jól de azzal még csak egy fél órát játszottam. A GoW-al fogom kezdeni az már biztos.
Kár hogy holnap munka.Na de majd hétvégén. :) -
Semmi baj a bundle verzával, mindössze annyi max, hogy csúnya rajta az a sárga plecsni, és emiatt valakinek (gyűjtőknek főleg..) kevesebbet ér az eszmei értéke talán...
pedig 110%-ban megegyezik a retail verzával az utolsó bitig, ez csak ilyen használtpiacos hülye berögződés, amit valaki elkezdett, és azóta divat lett utálni illetve kerülni ezeket... :D fasság.
Amúgy üdv köreinkben, és nagyon gratulálok a PS4-edhez, nagyon gyönyörű ez a GoW-os kiadás!
Jó játékot hozzá; az álladat celluxozd körbe, mert egy életreszólóan brutális 25-30+ órád lesz, az fix... ;)
Horizon szintén kegyetlen durva, de GoW után szerintem lájti lesz:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.11. 23:32:21 -
Prof William #89924 Közben hazaértem.
A gép remekül működik és IGEN a God of War-nak MAGYAR a felirata!
Szóval nem lesz semmilyen csere.
Amúgy igen (not to be sold separately). Ez miért probléma? Mondjuk most már úgyis mindegy mert marad ez. :) Csak érdekel.
Most ha ha megbocsájtotok megyek is. Meg kell mutatnom pár rossz-arcúnak, hogy mi történik ha Kratossal kötözködnek. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.11. 22:27:06 -
SlickAdam #89923 azt elmondtad a cserepartnernek, hogy bundle peldanyod van? (not to be sold separately). lehet ez nagyobb gond, mint a folia.
szerk.:
ITT ha vegigkattintod az összes alap EU es külön a nemet kiadasokat, mindegyiknek "CUSA-07410" a kodja. szal 99%, hogy van rajta magyar.
UK kiadas "CUSA-07412", de ahhoz is irja a magyar feliratot
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 21:06:40 -
Prof William #89922 CUSA 07410/A
A számsor alul: 9362777 -
Nekem is ugyanez van, és ebben van magyar felirat. Bár nem tudom igazán, hogy ez vehető e támpontnak, de majd vki itt megmondja :)
Van még egy 7 számjegyű sor alul,az mit ír? -
Prof William #89920 CUSA 07410/A -
A tok gerincén milyen szám-betű kombináció van? pl.: CUSA-XXXX -
Prof William #89918 Nem merem kipróbálni, mert akkor a lemez már nem lesz vadonatúj és csak új fóliás verzióval fogadják el a cserét. -
Grat, szép. Majd írd be ide a PSN ID-d vagy privibe:) -
Akra #89916 Digital Foundry Analysis - Shadow of the Tomb Raider -
Üdv. :) -
"hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia?"
Ahogy majd a Battlefield V jut majd a megjelenés másnapján...
-
A Horizon-nal elleszel pár hónapig az tuti, 60-80 óra a platina. A 'gadavó' is szép kezdésnek, no de kérem hát a Bloodborne-t sehol nem látom.
-
SlickAdam #89912 grat!
nem biztos, hogy nincs magyar a gow-on. nekem német kiadas van es rajta volt a korongon. -
Grat, nem fogsz csalódni egyik exklu címben sem :) -
HOL VANNAK A DARK SOULSOK!!!44 -
A játék élmény legjobb választása -
Szép. Jó játékot. -
Üsv köreinkben.
Jó játékot és kellemes időtöltést. :)
Pont 2 kiválló játékkal kezdesz. Ezekbe nehéz lessz csalódni. :) -
Prof William #89906 Üdv mindenkinek! Örömmel közölhetem hogy a mai naptól én is a tagja vagyok PS4-birtoklók táborának.
A gép (PS4 Pro 1 TB Limited Edition) épp az előbb érkezett meg és ha vége lesz a melónak este ki is próbálom. Ahogy látjátok a God of War és a Horizon Zero Dawn a két kezdőjáték. Mivel külföldről rendeltem a gépet ezért a God of War angol nyelvű de már le van beszélve egy csereüzlet, ahol majd ki lesz cserélve egy magyarra.
Egy szó mint száz. PS4 tulaj vagyok. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.11. 14:23:49 -
Aztan senki nem ír itt a cod betajárol? :D
Pedig az a battleroyal egész sok sebből vérzik.
Pókembert engedjük el. Fasza játék (fő story), pár unalmas lopott mellék dologgal. Aztán ennyi. -
ajtó mindig nyitva! -
Ez fájt. De tényleg.
Mert hallottam róla.
-
Majd most kiderül. :-D -
SlickAdam #89901 ja es meg mielött tevesen erre reagalnal: amit irsz konkretumokat a jatekrol, azok bizonyara teljesen objektiv tru dolgok.
kivagott tartalom, elvakult rajongoi hajp, AC jatekmenet, DE megis jol kivitelezve, lelekkel, ... blablabla
nem ettöl vagy weatherman
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:23:49 -
SlickAdam #89900 igen, ezt a hsz-t is lattuk mar elöre.:D
söt, a következöt is fogjuk. nincs ezzel amugy gond, nem a weatherman moby-n szorakozunk, az stabil pont mar regota. hanem ahogy harcolsz es csapkodsz a fordulopontok alatt.:) meg en is hozzaszolok, pedig tudod, hogy en birlak nagyon ettöl függetlenül.:D
tenyleg, nem figyeltem... hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia? az egyik ismerösöd felejtette nalad az 1 napos jatekat?

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:17:07 -
Így van, nyomd te is fullba a kretént, és szóljon minden amit leírok RÓLAM.
Az isten bassza meg a nullvitakultúrás, érvelésképtelen, csakaszemélyeskedébe belemenni tudó szájonbaszott SG-s fanboykommunityt, hogy már többször elhúztam innen a búspicsába, de sohasem eléggé.
-
SlickAdam #89898 na, meg egy het es GOTY. haladunk :D vagy GOTG (mert a Y-t meg tudod magyarazni mindenkepp)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:01:07 -
NAGYON nem az! -
Pedig több az jóval, én má lekaptam róla a keresztvizet ezügyben, de közben nagyon komoly elvitathatatlan érdemei vannak, amikről nem írtam, mert minden ami ezzel kapcsolatban leírtam inkább csak az egyensúlyt akarta megteremteni, mert a felszopása az minden sarkon megy, de:
- ahogy írtam teli van lélekkel, ehhez elég belőle 1 órás videót nézni, Teli videójátékos kikacsintással, törődéssel, mindennel
- rendkívül, példaértékűen van kisúlyozva. Sajnos az RDR2 is nyilván olyan lesz, hogy el lehet merülni a szarban százórákra, meg ubijátékok ilyenek, meg minden. Teli alibifossal. Namost ebben úgy van 30 óra, hogy kipiszkálsz belőle mindent. Ha csak a sztorit, az ilyen tizenhúsz. A GOW volt ilyen tökéletesre csiszolva tartalmilag (meg az infamous FL).
- az átvezetők tényleg a legmagasabb minőségű exkluzívok szintjét hozza. Abban van egy komplett játéknyi meló, pedig én csak tizedét ha láthattam.
De nem fogok ettől több jót írni, mer úgyis ez folyik mindenhonnan. Írok inkább rosszat, azt úgyis csak én teszem, más nem vállalja a velejárókat.... -
hámozsmé
kiöregedett vén fasz lehetek én is, mert tényleg nem látok mást az új pókemberben mint egy grafikailag felturbózott prototájpot nagyon szép we swing animációkkal és nagyon naplementés városképekkel... -
Ja, jó kis mézesmadzag az elején szíria, aztánbelekúrják a játékost a pocsolyába, és ottfelejtik :D -
A szívemből szóltál, köszönöm. :) tényleg rosszkor jön eléggé... én betettem volna a nyári ubiszezonra a helyükben, vagy nyár elejére, ott még talán nagyobb sikert jósoltam volna - bár persze aztán kitudja, lehet így is azért majd veszik szépszámmal, merthát új TR rész meg miegymás
Első TR-t imádtam, kb 15-20 FPS-sel toltam anno végig a régi fosPC-men, de még úgy is imádtam... Rise of már szenvedés volt nagyon a végefele, és emléksze, hogy rohadtul untam már a craftolgatást benne... vártam a végét. úgyhogy köszi, de nekem skip a Shadow of TR... :( -
Ez komoly?
Mármint.
.
.
Kanduerexet kérdezed egy prototyperól?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Talán odáig megvan neki, hogy létezet ilyen című játék. Vagy könyv. Vagy valami :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.10. 23:34:47 -
TR témával kapcsolatban: Az első rész újszerűen hatott, végigvittem egyszer PC-n, aztán jött a Definitive Edition konzolokra, azt is végigtoltam, élveztem. A második részt egyszer végigvittem, bőven elég is volt, kb copy paste másolata az első résznek, még arra sem vették a fáradtságot, hogy merőben eltérő helyszínre tegyék a gamet... Az a kis beetetés persze megvolt az elején, a kezdő szíriai pálya kifejezetten tetszett, aztán vissza a havas tájakhoz... Nice. Most a helyszín végre más, talán teszek majd vele azért egy próbát, hátha... de sok jóra nem számítok, ebben a műfajban rég az Uncharted 4 a bajnok. -
-
Semmi. Költözök. A gép be van csomagolva. :(