PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
<#eljen>

coopba még jobb, főleg, hogy rakat csoportos támadás van külön coopra kihegyezve

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Lepürgött a knack2 hardon. Hátebbizony gecijó móka volt!

Adversus solem ne loquitor

Myselor
annyira nem gáz szerintem a dolog csak ne meneküljetek ennyire a harcok elől.nemcsoda amúgy hogy szívtok vele nemtudom te vagy e aki utálja alapból a harcokat benne vagy másik srác de.itt is és minden jrpgben én leállok grindelni aztán kicsit fejlődök előre aztán nincs ez a szopóka .nem hülyeségből van a level szint ám fiúk.😊
GOTY
Oke, de en nem tudom egyidoben kinyirni oket. Es akkor is ott a haromszoros visszavaltozas, meg a sokkal nagyobb kapott sebzes, mint az adott stb.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Seth
Mintha mondaná a cicus, hogy kb egyidőben kell a szemeket elpusztítani és akkor nem regenerálódnak

PSN ID.: Beegabor

GOTY
Easyn tolom, Madarame bossharc akasztott ki. Elkepesztoen unfair a jatek, s ha e egyre nehezebb lesz, nem akarok vele jatszani.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az, hogy negyszer valt festmeny alakra, es persze otszor akkorat sebeznek ok, mint mi, meg a festmenyeket es ujraeleszti a kocsog, az nagyon undorito. Mar csak 7 hp-ja volt a fasznak, amikor negyedszerre is visszament festmeny alakba, na akkor azt mindtam, hogy rohadjon meg a jatek!

Gyulolom az ilyet.

GOTY
Ez most a Moby’s turn. <#taps>

Moby
Ez most a Moby's Curve, vagy a Moby's Turn? <#fejvakaras>
Nem vagyok még jó ezekben, bocs érte! <#banplz>

Tatyla
Hehe,ismerős a szitu 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Normálon csapatod gondolom.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

GOTY
Ezt a tetves ******* Persona 5-ot mindjart letorlom a ****be, hogy kozosuljon a ******* japan ******* anyjaval az, aki ezt kitalalta. Rohadt szemet csalo jatek!

darkSectorxxx
Nekem sikerült összekeverni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ők már nagyon régen nem készítenek játékot semmire.

GOTY
S addig a Micro is bejelenti, hogy feladta a konzol géminget, és nem készít több játékot One-ra, és hardvert se. <#banplz>

TDC Geronimo
Én ezelőtt a tweet előtt is számítottam arra, hogy idén rendesen be lesz mutatva, de most már biztos vagyok benne. Megjelenés meg majd 19 vége ps5re :y

Moby
Lehet, hogy majd ott is fognak beepelni egyet! 😄

/És akkor innentől még kettő év minimum.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.10. 15:48:00

Moby
De az előbb írtad: jött! <#banplz>

vezesd le a gondolatmenetet lecci! 😄
marmint hogy lett a "beep"-böl E3 presentation confirmed 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
A teaser napra pontosan 5 éve jött ki. Szóval lehet ma lesz valami 😮

TDC Geronimo
Cyberpunk twitter először írt ma 2013 óta.

*beep* ennyit 😄

E3on úgy néz ki végre látunk is már belőle valamit, de lehet hamarabb is

Moby
A játék a lényeg, nem az, amin fut. Simán lenne olyan élethelyzet, amikor a fél karomat odaadnám csak hogy néha tolhassam valami kis szarral. Megtapasztalni nem szeretném, de az igazat megvallva kibaszott szerencsések vagyunk, és a kaviárt piszkáljuk a tányér szélén, átmérőre.

en meg ellennek egy klasszik csöves piacos 777 in 1 Tetris-el is. E! <#bdead>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Persze ugyanígy ellennék csak pécén is, meg csakbármin is. Bármelyik platformon annyi játék van, hogy beszarsz, ha mindent végig akarsz tolni, ami érdekel.

te! há' en definialtam a görbet bászki! es nem, nem arrol szol.😛
a fordulatot pontosan irtad le, es mivel ez ismetlödik folyamatosan (fasza-->szar--->fasza--->...), ezert az uj fogalom: moby-tánc. a FROM SOFTWARE jatekok jellemzöje / varazsa, ettöl addiktivak 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.10. 15:32:09

Moby
1x adtam el úgy, hogy útálattal, hogy sohatöbbet, hogy elég volt: a witcher3 után. Sokáig ott sem tartott a haragom, meg jött valami, ami érdekelt. De gyak amióta kijött a pro, én ellenék csak ps4-en is ha szigorúan csak a játékok érdekelnek. Még úgy is, hogy van ami foscsin fut. _ANNYIRA_ ez nekem probléma, vagy nem lenne az, ha amúgy nem érdekelne rohadtul a pécé építgetés. De mivel érdekel az is, meg kicsit hobbi az is, meg azon jobban is fut minden, ezért megy azon is a játék. De jól látszik, hogy amikor épp nincs építgetés - minthogy egy fél éve legalább hozzá sem nyúltam - azóta szépen csökken a játékidőm rajta. Szal ez sosem szólt arról, hogy nem vagyok képes valamit játszani, ha nincs 4K@60 frém, csak ha már ottvan, és hamár másfajta igényeimet is kiszolgálja, akkor mérne. De megintmásfajta igényeimet meg kielégíti a psvr, a megint mást meg a switch, ésatöbbi. És most szinte csak ezek pörögnek. Ha pécé nem lenne, a gémingigényem most is 350%-ban van kielégítve a ráfordítható idő arányában.

GOTY
Kéretik nem keverni a Moby-görbe vs Moby-fordulat (Moby's curve vs Moby's turn) fogalmakat. Előbbi, ha jól emlékszem arról szól, hogy exponenciálisan emelkedik a konzoljáték ázsiója, majd egyszer beszakad meredeken, és PC only lesz.

Még a fordulat arról szól, hogy lesz a piedesztálra állított játékból hirtelen kénköves pokol és fércmunka, illetve fordítva.

darkSectorxxx
Jóaz. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ilyen max 1 hónapra. Mer épp nem volt jó vétel, vagy mittudomén.

darkSectorxxx
Soha nem voltál pc vagy ps nélkül eddig még?
Mindig volt mindkettő?

Én meg azt hittem, amikor mondod, hogy eladogatod néha, azt úgy teszed, amikor nincs éppen játszani való, akkor hagysz szüneteket. 😄

GOTY
Hats off!

darkSectorxxx
Tudom, de poénnak tökéletes...😄

Moby
Párhuzam...de mivel?
Nekem mindig sokféle gépem lesz, és a sokféléből sok darab. És ez még akkor is lesz, ha mondjuk épp nem is játszom vele. Ez nem a játékról szól. Ez a gépről szól. A hardverekről.

pc-n nem nagyon van szivas, csak akkor, ha tenyleg NAGYON nem ert hozza az ember, minimalis alapok sincsenek meg

darkSectorxxx
Párhuzam.

Kis vicc arra utalva, hogy szivatás és pc.....😄 (vagy ha a ps-t írtad volna akkor az)
Mert akkor is játszol egy ideig az egyikkel, mire megunod és váltasz megint egy ideig a másikra. /vagyis kell a szivatás, hogy értékeld a jót....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 15:20:59

Moby
Miiiii
Van?

Hogy jön ide, hogy min játszok éppen azt a valamit, amit játszok?

darkSectorxxx
Ja, hogy nem arról beszéltetek. 😄 akkor én kevertem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 15:18:31

naggyabol dereng, de ez most nem az

de te se erted meg mindig a görbet. ez inkabb folyamatos moby-fordulat, nevezzük hat MOBY-TÀNC-nak 😄😄😄

"Ön hogyan jellemezné a Dark Souls 4. részét?"
"neeeem erdekel engem a sok kis bénaság benne, Moby-táncolni inditom el csak E!"

<#banplz>

darkSectorxxx
Neeee!
Pedig full emlékezte egy olyanra, hogy pc->ps->pc még mintha te vagy valaki írta is volna, hogy újra vesz gépet mindig....

Akkor sorry. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 15:17:12

ooo kedves Darky-kám, dehogynem szoktál.😊
(most is)

darkSectorxxx
Pedig a görbéd eredetileg erről szólt! Nagy a baj. 😊

SlickAdam javít ha tévednék, de nem szoktam tévedni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.10. 15:13:12

Myselor
úgy értettél a szivatást hogy a játék sokszor szivat a bossokkal stb. a szokásos from game dolgokkal faszt nem értesz már megint bazdmeg?😊 csak hogy őszinte legyek.faszért fárasztod szegény embert a hülye kérdéseiddel.látom előre megint lesz valami hülye magyarázatod...
Moby
Továbbra sem értem a kérdést <#shakehead>
Erre így nem tudok válaszolni. Vagyis de: egyiknél sem szoktam ilyet érezni. Egyáltalán, nem szoktam ilyet érezni úgy alapvetően 😄

darkSectorxxx
Hát a párhuzam...😄

"A szívás kell, hogy a siker kontrasztja adrenalinsokként jelentkezzen."

A PC vagy a PS4 használatakor érzed a szivatást?

Moby
Ezt most asszem nem értem. Mármint...mikor? Vagy mivel?
From játékot utoljára BB-t toltam. Ergo ps4-en. Nem is volt olyan rég, én csak mostanság pótoltam a DLC-t. Nehéz is volt lejönni róla...

darkSectorxxx
Te mivel szivatod magad? PS4-el vagy PC-vel? <#ravasz1>

darkSectorxxx
"Kutatók állítják: ha sokat káromkodsz, őszinte ember vagy

Úgy tűnik, hogy azok az emberek, akik gyakran káromkodnak, sokkal őszintébbek, mint azok a táraik, akik kerülik a csúnya szavakat – legalábbis ez derült ki egy felmérésből.

Négy egyetem kutatói fogtak össze, hogy kiderítsék, van-e összefüggés a káromkodás és az őszinteség között – számolt be róla az Independent. A szakemberek összesen 276 embert kérdeztek meg személyesen és több mint 73 ezer Facebook felhasználó profilját vizsgálták meg. A résztvevőknek többek között olyan kérdésekre kellett válaszolniuk, hogy milyen káromkodásokat szoktak használni és milyen gyakran teszik ezt, majd írják le azokat az érzéseiket, hangulataikat, amelyeket ekkor éreznek. Emellett még egy pszichológiai tesztet is kitöltettek velük, amelyben arról vallottak, mennyire őszinték és milyen gyakran hazudnak.

Ezután arra az eredményre jutottak a kutatók, hogy aki gyakrabban káromkodik, az ritkábban hazudik, míg azok, akik kerülik a csúnya szavakat, hajlamosabbak arra, hogy ne legyenek őszinték."

<#bohoc>

Moby
A from játékfüggőségének egyik legfontosabb eleme ez. A szívás kell, hogy a siker kontrasztja adrenalinsokként jelentkezzen. Hogy a poklot és a mennyországot járod meg óránként többször.
Vagy fogalmazhatok úgy is, hogy a nagyfrekvenciájú Moby görbe! <#ravasz1>

Rage47
hát én a Bloodborne-t meguntam. ugyanaz megy végig és még szívsz is csomót közben...
darkSectorxxx
😊