121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • partizan182
    Én csak most kezdtem el, nagyon egyben van a cucc. Csak a platina sose lesz meg, 20 percenként azon kapom magam hogy már tíz perce csak lengedezek ém mint egy 4 éves kiáltom hogy vííí!

Speaking of, 4 éves kisfiam arcán soha még akkora felhőtlen boldogság nem volt mikor 10 perc után ráérzett a hálóhintára. Ha látni szeretnétek tüneményes dolgot az életetekben adjátok egy kisgyerek kezébe a spidermant, leírhatatlan.
  • darkSectorxxx #89967
    itt is gratula! :D
  • Evoluti0N
    Jóvót. Alig várom a DLC-ket. Sőt, a stáblista utáni két jelenet után azt mondom, h alig várom a második részt. Na meg Marvel Game Universe pls.

• Evoluti0N
    Csőbb, mint az előző két rész? Remélem, h igen. Még a TR-ben úgy ahogy, de a Rise-ban már nem nagy tudtak mit kezdeni a nagyobb területtel és a mellékes tartalom, amivel megtöltötték minden volt, csak érdekes nem.
  • TBTPumpa
    Erre azért ne vegyél mérget. :)
  • AntiHero
    Mivel a sorozat lezáró része ezért valszeg egy ideig nem is lessz több tomb raider. Legalább is nem ebbe a vonalba.
  • Ulthanito
    Na, beletoltam 3 orat a Tomb Raiderbe.

Nos, a jatek szep, az atvezeto videok nagyon szepek. A lipsync hibatlan, a mocap is veszett jol sikerult. Hihetetlen, ahogy Lara beszel, hogy nez ki a gigaja, a nyaka, ahogy a bor huzodik rajta, jar fel-le a gegeje...Szoval a vizualis talalas az meglehetosen jol nez ki 4K-ban, HDR-rel.

A jatek. Csojatek, mint eddig, talan meg jobban is. A sztrori eddig eleg klises, semmi meglepo nincs benne, a tartalom gyakorlatilag ugyanaz, mint az elozo reszekben, minimalis ujitasokkal. Szerintem ez a resz, ahol abba kellene hagyni a sorozatot, mar mindent elmondtak rola.

Az iranyitas sokszor butacska, Lara legi jelenetei es akrobatikaja mosolyt csal az arcra.

Az osszkep kellemes, egyszer vegigjatszos, a vegere velhetoen mar unni fogom. Aztan megy az aprora.
  • darkSectorxxx #89961
    Azután mégszebb lesz
  • Kandurex
    És még csak 3 éves :)
  • Kandurex
    Nyilván arra gondolok, h bizonyos kor után mások a priorítások, másképpen értékeljük ezt a hobbit, másképpen adunk az időnkből, anyagiakból stb. ilyenkor már bőven elég egy konzol is, esetünkbe a leginkább játékosokat kiszolgáló, mint más drága eszközök.

Nem akartam különösebben körbe írni, csak hát, itt is vannak 1bites elmék...,mint a kislányom :) de ő imádni való.
  • Kandurex
    Igyekszik az ember :)
  • Seth
    Mi a felhasználóneved?
  • Prof William
    Szűk másfél óra után a GOW valami meseszép. Nagyon élvezem Kratos és Atre...khm vagyis BOY! kalandjait!

Szinte minden beállásból és képből süt a hangulat és mélységes mély profizmus. Ez a Kratos nagyon sokat változott a GOW 3 -óta. Megcsendesedett és a dühe még mindig ott van de már sokkal mélyebben parázslik benne mint azelőtt. Ez szinte minden mozdulatából süt.

Remek az egész játék és el sem merem képzelni hogy hova fog ez még kifutni a maradék 24-29 órában. :)

Amúgy hol tudom megnézni hogy melyik Store-ban vagyok bejelentkezve? Régi accountommal jelentkeztem be de már nem emlékszem hogy az melyikben volt.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.12. 18:06:31
  • Seth
    Hollow Knight PS4,Xbone
    Szeptember 25

• Tatyla
    Tegnap kicsit néztem az IGN TR live promóját, egy az egyben a sikátoros lopakodós rész az Uncharted Lost Legacy koppintás
  • Tinman #89953
    Mármint, hogy elavult hardveren játssz szoftvertúszokkal? Lehet.
  • TomStorm
    Úgy random betoltál ám 20 perc alatt 2 olyan hozzászólást amin lehet röhögni!:D
    Gratulálok!!
  • Rage47
    Azért múltkor ismerősnél toltam egy kis Overwatch-ot az überPC-jén és elfogott a vágy :D Sokkal eredményesebb voltam. De annyira azért nem fogott meg, hogy most összerakjak csak ezért egy gépet méregdrágán.
  • Evoluti0N
    Jáj!
  • darkSectorxxx #89949
    itt már tübbről van szó. :)

ja és féltem megint hogy a célzás inputlaggos lesz, de türhetőre sikerült most.
  • TBTPumpa
    Naná!
  • Kandurex
    azt eddig is tudtuk, hogy az a DAT ASS+!
  • darkSectorxxx #89946
    Ha valaki úgy érzi ez spoileres, akkor írjon, türlüm....

Ez is odabasz. :D na 2018-ban egy dzsungel így nézzen ki basszameg!
    :D
  • Kandurex
    jó, hát lehet, hogy kell egy fajta érettség is hozzá
  • darkSectorxxx #89944
    Úristen de szép! :D
    Pro 1080p framerate minőség
    sok helyen a dzsungel olyan látványt nyújt, amilyennek az U4-et demozták....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.12. 14:56:01
  • Tinman #89943
  • Kandurex
    Aki egyszer belekóstol az nem megy vissza PC -re.
  • HeadHunter86
    FPS-eket meghagyom PC-n :) Bár lehet akkora láz lesz most nálam a konzol, hogy megtérek teljesen. :D
  • darkSectorxxx #89940
    Shadow of the Tomb Raider Grafix!!! tejóég, nagyon durva.
  • Tikal #89939
    A hangyafasz betűk sajnos konzol betegség, mármint a fejlesztők előszeretettel választanak olvashatatlan betűméreteket...legutóbb GOW miatt hallottam hogy sokan panaszkodtak, köztük én is, aztán egy update-ben változtattak valamin, de nem lett jobb :D
    Cyberpunk gameplay-en is már láttam hogy szar a méret...
  • Evoluti0N
    Én egy 4K-s monitoron tolom: LG 27UD68P. Ugyanazt használom, amit a géphez is. A hanghoz meg USB fülest. Szemüveges vagyok, rosszul látok messzire és jobban szeretek szemüveg nélkül játszani olyan távolságból, ahogy gépen is, mint szemüvegben messziről.
  • HeadHunter86
    Az nem jó, mert nem lesz hangom.
    Meg azért vettem konzolt, hogy kanapéból nyomhassam :)

Ti mekkora és milyen TV-n nyomjátok és mik a tapasztalatok? Lehet, hogy egy ultrafasza TV-vel más lenne a véleményem, de egyenlőre ez van.
  • Evoluti0N
    Kösd a monitorra a PS-t is. :)
  • HeadHunter86
    Exklúzívok miatt igen. Read Redemption 2, Spider-Man, GOW, Horizon volt a fő indok a vásárlás mellett. Egyszerűen már nem akartam magam sanyargatni azzal, hogy ezeket a címeket kihagyom. Mellette FPS-ek, meg PC-s játékok is mennek.

Amúgy elég furcsa TV-n játszani, a szemem már nem 100%-os és elég zavaró az apróbb feliratokat olvasni TV-n, monitoron sose volt ilyen gondom. Amúgy egy régebbi 40 colos Samsung LCD TV-n tolom.
  • TBTPumpa
    Te is áttértél konzolra?
  • HeadHunter86
    TR-ezni a Csodálatos Pókember után ráérek majd. TR-ből már láttam kettőt, kb. tudja az ember mit várjon tőle, valahogy nincs meg az "a jajj mikor játszhatok már vele" érzés.
  • TBTPumpa
    RIP Lara
  • Kongy
    Nem gerjedek pixelmacákra..
  • TBTPumpa
    Steam-en meg majd 18 órától.
  • AntiHero
    Majd este. Pedig ott figyel a gépen 2 napja. Igaz csak ma 6tol lehetett vele játszani.