121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Októberi plus:
Friday the 13th: The Game (PS4)
Laser League (PS4)
Knowledge is Power (PS Plus bonus – PlayLink)
Master Reboot (PS3)
The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4) -
szerintem jók voltak a híreid, nyomhatnád megint... engem csak a GoW-nál zavart picit a sok info, mert arról semmit nem akartam tudni :D -
Itt is volt egy jó kis közösség. Nem akarom magam fényezni, de amíg aktív voltam és hoztam napi rendszerességgel a híreket, addig pörgött ez a topik, mert volt téma és volt miről beszélni. Persze voltak akiknek nem tetszett a sok "spoiler" (LOL). Azóta read onlyba vagyok, látom is az eredményét. -
fénykorában sok ember volt itt, de annak már 10-15 éve -
Miért lenne cél, hogy a fórumba regeljenek? A főoldalt olvassák, de az a fórum nélkül is tökéletesen elvan köszöni szépen.
Az adblockert vagy elhiszem vagy nem, de a VIP nem létét azt feltétlenül látom. Pontosabban nem látom. Ha az összes ilyen napi fórumozó, mint pl. te is előfizetne rá, biztos jobban lenne miből kifizetni az elképzeléseid nem gondolod?
Ha leszarod, minek hoztad szóba?
-
" Nem cél, hogy ide naponta 5k ember regeljen."
Persze, nem cél!
Ezt gondold végig ismét, pláne annak fényében, hogy érvként próbálod felhozni az ad blockert, amivel mint sokszor, most is csúnyán mellélőttél, az oldal tetején a headerben ugyanis kövér hirdetést látok..
Nekem követelésem nincs, én pont leszarom, hogy ide egy ember, vagy száz ember jár naponta, csak észrevételeztem, hogy lehet kéne ezzel valamit kezdeni. De ha nem akarják, nem akarják, nekem mindegy, de gondolom nem non-profit, jó indulatú szamaritánus az Sg.hu Kiadói Kft., valamiből élni szeretne. Így pont nekik marhára nem mindegy, hogy napi 50-en, vagy 50 ezren látogatnak az oldalra.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.09.26. 08:12:29 -
Akra #90122 Napokban redditen olvastam,hogy ma jön RDR2 új gameplay. De semmi :( Már a redditben se lehet bízni xD -
Szerintem is egész jó itt a PS4-topic, de biztos csak a megszokás beszél belőlem...
Az igaz és kár is, hogy nem pörög mindig, de van azért hogy egész aktív...
PH-t én speciel sosem szerettem, meg én okádok az ottani fórummotortól is, ez van... próbáltam megszeretni, nekem sose ment... amolyan álelit az egész ottani community :D
csak hogy legyen egy ellenvélemény is. kinek a pap, kinek a paplan.. :P
SG-t meg én sem ma kezdtem már, régebben több helyre írkáltam mindig, pláne amíg "divat" és tolerált volt anno warez
Bár igaz, hogy egy 10-12 éve sokkal jobban pörgött az egész esgé fórum...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.25. 18:28:45 -
Akra #90120 Igen. Igaz, sokszor beteg körülmények uralkodnak xD -
SlickAdam #90119 meg letezik a psc?
-
Akra #90118 Szerintem az,hogy mennyi a forgalma még sokat nem jelent. Userek nagy százaléka tájékozatlan ott. Google ott van mindenkinél és még se használják. Ott a legjobb példa PS4 face hun csoport. Napi szinten tele van önismétlő retard kérdésekkel. Létrehoztunk csomó játéknak albumot,hogy használják. 25k tagból, jó ha 50-en veszik igénybe. Nem foglalkoznak a keresővel se. Inkább posztolnak és megkérdezik 100x. Én régóta szeretem sg-t olvasgatni. Itt legalább saját véleményeket, tapasztalatokat leírnak a tagok. PSC még hasonló csak ott sok a kannibál. -
Fogalmam sincs, hogy mikori az első reged, de biztos, hogy több éves. Éppen ezért furcsa, hogy nem tudod, hogy az SG-n a fórum szekció, az úgy kb. meg van tűrve a főoldali hírek mellett. Nem cél, hogy ide naponta 5k ember regeljen. Ez inkább arról szól, hogy a már regelt embereket nem hagyták szarba.
Tudtommal az általad éppen ekézett moderátor k. sok dolgot vágott itt rendbe és modernizálta az ST-féle ezer éves motort. Tudtommal ingyen.
Na most a fentiek fényében sok követelésed nem lehet. Free reggel tolod, egyszer sem fizettél VIP-ért amivel picit támogatnád az oldalt, fogadni mernék a reklámblokkolód is aktív, ergo te csak használod az oldalt... mint egy potyautas. -
A Porsche is jobb a Renault-nál, mégis évről évre fejlesztik a franciák az utóbbit, annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy jobb a Porsche. -
Lehetne egy kérdőívet is csinálni, hogy mit látnának szívesen a felhasználók a fórumban, és az ő visszajelzéseik alapján dönteni arról, hogy mi az, ami megvalósítható/egyezik a tulajdonos elképzeléseivel, mi az, ami nem.
Persze teljesen felesleges erőlködni, ha mindez titeket vagy őket nem zavarja, de szerintem elég sok visszajelzést kaptál akár itt a topikból, hogy valami nagyon nem működik jól... -
Mozes13 #90114 Szimplán, mert a prohardver jobb. -
igen igen jogos
volt valami olyan izé az oldalon hogy offtopicér jönnek a -természetesen- köcsög moderátorok és rendet vágnak, szerintem hagyjuk abba -
Látod, pont ez a baj vele(d): pökhendi stílusban válaszolsz még a jó szándékú észrevételekre is. Ha te magad, aki az SG katonája vagy, nem érzed gáznak ezt a stílust, és nem gondolkodtat el, hogy vajon miért épült le itt ez a közösség, hogyan is várhatnánk az oldal üzemeltetőjétől, hogy elgondolkodjon ezen?
Tudom, most majd jön az, hogy ha nem tetszik, ne jöjjek ide, meg majd jó gyorsan kivágod ezt a hozzászólást, sőt, még az is lehet, hogy kitiltasz, mert épp olyanod van.
De pont erről beszélek, ez nem tünet, ez is részben az ok.
-
köszi, máris nekiesek ezeknek -
Aztán, lehetne például rangrendszer, vagy egyéb tartalom a régebbi tagok részére. Vagy kreditet lehetne gyűjteni, ami beváltható lenne valamilyen kereskedőnél ennyi és ennyi kedvezményre. Nem ártana egy decens külső is, meg egy jobb fórummotor, stb.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.09.25. 13:07:41 -
köszi az infókat, igazad van -
Szerintem ez nem az én dolgom, de akkor kezdjük az alapoknál.
Hasonlítsd össze ezt és ezt.
Te melyik oldalra regisztrálnál szívesebben? Ahol olyan stílusban nyilatkoznak a felhasználókról, mint az első link alatt, vagy ahogy az egészhez hozzáállnak a második alatt?
Szerintem két teljesen más attitűdöt, professzionalitást sugároz a kettő.
Olyan ez, mint amikor bemész mondjuk a Telekomhoz, egyáltalán nem mindegy, hogy köszön-e az ügyfélszolgálatos, és hogy köszön, vagy pedig nem. És akkor még szó nincs árakról, szolgáltatásokról, készülékekről stb.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.09.25. 13:02:14 -
sajnos mi nem értünk a fórumozáshoz, te viszont igen, úgyhogy jöhetnek a konkrét javaslatok, köszi -
Minden felhang nélkül kérdezem, elsősorban Janikától: nem akartok ezzel a fórummal valamit kezdeni? Rossz nézni, ahogy épül lefelé. Nem néztem már be néhány napja, most látom, van 20 új hozzászólás. Prohardveren nem lépek be ennyi ideig, van 300 a PS4 topikban.
Nem tudom, mi a tulajdonos célja, de hogy tévúton jár ezzel a koncepcióval, az biztos. -
sokadik játék, amit megveszek
-
Idén második játék amit megveszek
-
Inkább kezdődjön a RDR2 hype, egy hónap és itt van, idén első játék ami day one! -
Hellblade VR? hol? :D Megjelent PS4-re? -
TomStorm #90101 Én Hellblade-re gondolok,hogy olyasmi lesz!
Apropó,tolom Hellblade VR-t nagyon komoly:)
Már anno Ps4-en is imádtam de így VR-be méginkább -
jajdejó.... én már inkább azt várom, hogy lecsengjen ez az egész... :D -
PUBG cikk, utolsó mondat: "...a koreai Game Rating and Administration Committee ugyanis beregisztrálta a PUBG PS4-es verzióját, mert hát a vasat, mint tudjuk, ütni kell." -
partizan182 #90098 Lepörgött a spiderman credits. Hú de fasza volt, act 3 kifejezetten. Nincs hiányérzetem, ez nagyon össze volt rakva. -
Szerintem rég volt már, tudtommal már régen vége. :D -
Evoluti0N #90096 Troy Baker és a végbélnyílás szájú szörnye. -
aha, az újdonság varázsa már nyilván nincs ott, de a feeling meg a poénok meg a játékmenet hozza a szintet
pcn ugyanúgy gagyi mint az első rész, konzolon ugyanúgy nagyon fasza
-
fel kéne dobni valami kis flame-mel! :)))

más:
South Park: Fractured But Whole megvolt valakinek/van tapasztalata? csak láttam most akcijjjós a MM-ban :D
az első rész nagyon adta, hozza azt a szintet a 2. is?
-
Pont ezért sem figyeltem fel rá, mert olyan, mintha nem is lenne :) -
rohadt parák az animációk, lefolyik a képernyőről kb... :D nem egy átlagos mocappel dolgoznak, az fix...
-
Ja megy, de annyira semmilyen, mint jelenleg a PS4 topik :) -
Még mindig nem láttam a játékból semmit, hogy hol lesz ez szórakoztató... -
Ja, h megy a TGS..