PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az első részt kivéve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 15:29:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 15:28:45
Adversus solem ne loquitor
Minden jót (amit csinálhatott mostanság az UBI) áttóltak az ACO-ra....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 15:12:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
/a kampány nem is volt olyan rossz, de erről sem írtam itt szerintem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 14:24:42
Nincs ezzel semmi gond, fogd fel úgy, mint az esküvőt, ott is hányan elválnak utána! 😊
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
//
Amúgy azért érdekes a hozzáállásod, te gyakorlatilag évek óta (durván) személyeskedsz Darksectorral, polírozod a nyelved rajta, sokszor vulgáris jelzőkkel illeted, leostobázod, letanulatlanozod, a pénztárcájában "turkálsz" stb., de ha valaki kikarakírozza egy integráns jellegzetességét a fórumlétednek, akkor rögtön tiltólistával fenyegetőzöl... (ráadásul úgy, hogy nem egy ember véli "igaznak", hanem jó páran itt a topikban a jelenséget)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 14:07:05
/egyébként többször megtörtént eset. Főleg filmeknél.
Honnan szeditek ezeket az ökörségeket? <#wilting>#wilting>
Ja bazdmeg. A magyaritasok.hu is milliárdokból üzemel. Idióta állatok ezek mind. A közösség megcsinálja magának, csak lehetőséget kéne rá adni.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"A PlayStation 4 itthon vezet a mostani konzolgenerációban, sem az Xbox One, sem a Switch nem veszélyezteti a pozícióját"
Akko most mégse az Xbox?
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
És igen, rendesen nehéz és kellemetlen a közeli tárgyakra koncentrálni nekem is, mondjuk ez valós konentnél sose jött még elő mint probléma (Skyrimnál sem).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Egyetlen szót nem írtam soha a bf2-ről. Maximum annyit, hogy kurvaszép. De szerintem ezt sem.
Kicsit kezdem már unni azt a témát. Aki még egyszer felhozza, az tiltólistára megy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 08:30:15
Nehéz ügy mert én is mikor ismerős jön megnézni, csak elmondani tudom mire figyeljen, de hogy jól állítja-e be, teszi a fejére, mozgatja, stb, azt csak ő látja, de ha a betük amik veled szembe vannak egyenesen, nem szellemképesek, akkor nincs tovább ugye.
/én azt hittem a játékokra is gondolt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 23:19:11
Nagyon furi, sokszor. De aztán volt néha, amikor meg 1-2 órát nyomtam és nem éreztem ilyet.
Nehéz leírni az érzést, de valóban a szememmel érzem, ha ráfordulok valamire, akkor azt utána látom, rendesn mi van arra.
De szerintem ez a 3d, mert 3d-s filmeknél is van ilyen nekem, hogy a gyors képváltás mozgásokat nem tudtam lekövetni, kizökkent a térlátásból, és utána meg vissza kell állni, ez lehet a másodperc töredéke, de durva érzés....
Amúgy ja, pixelesen éles, és egyben homályos a 60fps miatt.
Tinman által emlegetett aberráció (BB-ből), az télleg van, sima ps4-en meg aztán pláne a resiben, de az tudtommal a 3d miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 23:15:47
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.16. 23:09:24
"Elsőként a The Hidden Ones érkezik meg (ebből lejjebb láthattok néháy képet is), amiben Bayek frissen megalakult asszaszin rendje a római megszállókkal akasztja össze a bajuszt a Sínai-félszigeten. A teljesen új bejárható területen szerzett XP-vel akár 45-ös szintre is fejleszthetjük Bayeket, akinek két új hátast, egy új ruhát, illetve négy új legendás fegyvert szerezhetünk meg többek között. Az Assassin's Creed Origins második DLC-je, a Curse of the Pharaohs március 6-án jelenik meg és inkább a mitológiai elemekre koncentrál majd: hősünk ebben a történetben Thébába látogat, hogy kiderítse, miért térnek vissza az élők közé már rég meghalt fáraók. Itt 55-ös szintig fejlődhetünk majd és szintén egy rakás új lootot találunk majd."
Ez nem sima üveg és más anyagok megmarhatják a bevonatot a lencséken.... Saknos... 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Itt a 60 frém miatt butul a graf. PS3 szint.
Heist-be is ott a fegyó a kezembe, közel emelem az arcomhoz és a textúrával nincs gond, de mosottfos, mint minden. Nem rettenetesen, de annyira éppen, hogy adja az ívet a pofámba rendesen :-(
4k kell ide 120 frémmel, de ezt eddig is mind tudtuk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.16. 22:42:41
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.