121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #90168
    Ép néztem 129k egy 43-as kistesó.
    Mondjuk nekedm se lenne pénzem 500k-ért venni csúcsminőséget.

Igen, végülis a pénzedért kapsz valamit, lehet nem a legjobbat. És azzal a pici inputlaggal érezhetően rosszabb játszani?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.30. 09:20:46
  • Seth
    Nekem ilyen TV-m van , csak 43 colosban, a HDR játékoknál kb vagy használhatatlan, vagy negítv hatása van. Miért? Alap HDR beállításnál tud gyönyörű szép lenni, használnám is, DE, akkora az input lag, hogy élvezhetetlen. Átváltod a HDR-t game módban, ahol nincs input lag, viszont annyira visszavettek valamit, hogy sötét, élettelen,színtelen szar. És hiába finomhangolod, soha nem lesz olyan, mint az alap beállításnál. Úgyhogy én fel is adtam, hogy bármikor használom. Olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani :)
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.09.30. 09:06:56
  • darkSectorxxx #90166
    Köszönöm, az infót neked is.
  • darkSectorxxx #90165
    Ja értem, de a leírásában HDR 10 bit van, aktiv HDR. :(
  • TomStorm
    55" Oled/Qled(120Hz).Ezt érdemes venni.
    Ezeket a lomha UHD Tv-ket biztos nem.
  • partizan182
    +WRGB (3k) pixelstruktúra. A ma elérhető kb leggyengébb képminőség sajnos.
  • Akra
    4k 60hz, IPS panel, Direct led, 8bit HDR, alacsony fényerő HDR módban.
  • darkSectorxxx #90161
    Lg 55 UK6470

Srácok vélemény?
  • partizan182
    1000 dodó körül van a 43as,azért az picit combos. 400k körül szórják a tavalyi B7et, az 55ös és oled, ahhoz képest nagyon el vannak szállva a hdr monitor árazások.

Ami kell a hdrhez: 10 bites panel (ahogy nézem ennek a Phillipsnek nincs), széles színtér (az csekk), nagyon jó zónás dimming (ez kitudja), nagy csúcsfény (600 nitet ír, az már elmegy), minél magasabb natív kontraszt.
  • Akra
    Lesz VGA. Ott lesz minden úgy is :)
  • sanya200
    Akkor karácsonyig várok.A philipsnek van 4k monitora amit kifejezetten konzolokhoz szánnak.45"-tól felfelé.Gondolkodok rajta hogy tv helyett inkább monitor.Az usa-i ár olyan 200-250.000 ft körül van.Quantum dot..stb
    monitor
    Bár a hdr körül vannak többfélék, hdr 10 vagy 1000 meg vmi hdr premium is van.Ezen hogy lehet eligazodni?
  • partizan182
    Van, de a HDR az ami nagyot üt akár FHD akár 4k mellett. Meg azzal számolj, hogy ha újonnan veszed a tévét akkor 4k only, a mai FHD tévékbe a legdzsukább paneletek teszik már.
  • sanya200
    Van érdemi különbség a ps4-full hd és a ps4 pro-4k között? Mármint hogy megéri a felárat a 4k tv?
  • Kandurex
    Háát, én azért eltudtam volna képzelni a PSX -t, mondjuk FF 7 Remake bemutató, GOW 2 bejelentés, GoT játékmenet,...stb. stb.

Működhetett volna,...szerintem
  • mucsácsó
    sejthető volt.... :( mit jelentenének be... :\ mostmár kipörgetik ezeket amik még hátravannak (Days Gone, Last of Us 2, Ghosts of Tsushima, Death Stranding és társai), és nagyjából szerintem vége is kb. ennek a gennek :\ max még 1-2 nagyobb címet tudnék elképzelni 1-2 éven belül, de sztem necces....
  • darkSectorxxx #90153
    Jaja, de megértem őket.
  • Kandurex
    A büdös....

PSX 2018 Is Not Happening, PlayStation Exec Confirms
  • mucsácsó
    Köszi a tippet!
    Picit utánanéztem. Nagyon nagyon sokan írják, külföldi fórumokban/redditen, hogy nagyon gyász a minősége tartósság szempontjából (Seagate sose volt túl jó mondjuk...), valakinek 2 hét után összeszarta magát... jó, nyilván lehet gariztatni, dehát nem túl kecsegtető...

Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a drive-val?
  • mucsácsó
    Szánalmas ami ott megy... ami itt egy topic lenne, ott van 20 ugyanolyan csoport belőle :D hányás..
  • Tatyla
    A különböző Facebook csoportokba való tömörülések is az egyik ok. De néha átesnek a ló túloldalára mint pl. Red Dead Redemption 2 Hungary csoport van három. Kérdem én minek?
  • Mike at home
    így igaz, az fb-re mentünk át tömegesen, de már az fb-ről is elment mindenki, már évek óta nem használom én se. az sg-t is pár játék miatt nézem csak
  • Mike at home
    rég volt, elmúlt
  • Zóanagyvarázsló
    Ja, szinte minden nagy fórum fokozatosan sorvadt el, az új korosztályok már más kommunikációs formákat részesítenek előnyben, és lehetőség is van rájuk. A PH gyakorlatilag a kivétel. Én oda csak eladni, venni jártam, de ott a piactér/szaki jelleg eléggé boostolja valamennyire a témát. Az más kérdés, hogy sosem volt számomra csábító odaszokni, és ott is megvannak a kritizálható megrögzöttségek. Szerintem csak idő kérdése ott is a sorvadás.

Az SG meg mindenhol máshol el van/volt könyvelve junior/flamewar - korábban warez - zone-nak, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a fórumok elöregedése folyamán nem volt elég elszívóhatása. A játékos topikok is jobban éltek, amíg a mostaninál is kevesebben értették az angolt, nem volt százmillió mindenféle tematikus oldal és YouTube-on mindenre meglelhető válasz. Ma már ezekre kevesebb az igény, ahogy a nyomtatott sajtó cheatoldalaira és végigjátszásaira (vannak még ilyenek?). A mai - még ittmaradt - nagy öregek jó része meg kvázi itt élte a napjait, ma meg benézegetnek.

Persze tenni mindig lehet, jó dolog is a fejlődés és az adaptálódás, de ahhoz pénz is kell. És nem egészen értem, hogy miért ebben a topikban kell követelni a moderátoroktól, hogy az unalmas szabadidejükben hozzák vissza az aranykort.
  • Tinman #90145
    Miért nem jellemző ma már az IRC, miért nem altavista a def. kereső, amit Netscape-ből indítunk? Hosszú a sor. A fórumozás, a múlt egy még műkődő megoldása a netes eszmecserére. Ellenben a FB iszonyú mennyiségű friss húst szívott fel és el is. Régen azért regeltünk ilyen és ehhez hasonló helyekre, mert nem nagyon akadt más/jobb alternatíva. Most van. Hogy jobb-e, azt döntse el más. Egy biztos: nem tér vissza az a kor amiről ábrándozol, így örülhetünk neki, hogy van akinek lehet szólni, ha technikai hiba van. A fórumozók száma pedig nem nagyon fog nőni. A PH is dugig van öreg rókákkal, no meg a PH-ra mentek át egyéb korosabb oldalakról is. Ez lassan ilyen kihalásos alapon megy.
  • Ulthanito
    Pont azt a kérdést kellene feltenni, hogy mi volt más 10-15 éve, amikor még pörgött az egész, és most mi van. Mit csináltunk akkor másképp-jobban. Ha egy szolgáltató elveszíti a felhasználóinak mondjuk 80%-át, két dolgot tehet: lehúzza a rolót, vagy kurva gyorsan elgondolkodik azon, mit kéne másképp csinálnia.
  • Akra
    Resident Evil 2 CE kiadás, előrendelhető mostantól kis hazánkban is :)
  • Mike at home
    inkább SSHD
  • Mike at home
    ja, csak van ott pár elviselhetetlen alak
  • Akra
    SEAGATE FireCuda 2TB SSHD
    Kiváló,ha nem ssd-ben gondolkodsz.
  • SlickAdam
    megmutattad baszki.
  • darkSectorxxx #90138
    Ez a videó nincs meg jobb minségben valahol?
  • mucsácsó
    fákk, gyorsabb voltál :D

na ezennel jött el az ideje, hogy lecseréljem az 500GB-s szart... :D
    tudtok valami épképzláb áron fasza vinyót, amit érdemes berakni? 1TB legalább legyen, de lehet a 2TB se árt...

5400 rpm elég, vagy azért nem árt a 7200? cache méret mennyire fájó szempont itt? nyilván jobb ha nagyobb, csak na..:)
  • kutyakiki81
    Komoly
  • Seth
    Red Dead Redemption 2 csupán 105 GB lesz
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.09.26. 21:56:53
  • warass
    Az.
  • Tatyla
    Amióta a PS4 megjelent egyszer sem jött be semmilyen pletyka
  • mucsácsó
    Persze, jó volt az irány nagyon is, csak ez most megtörte azt a jónak mondható szériát... :D
    btw, ti nem kaptatok esetleg múlt héten Plus előfizu miatt 3 havi Netflixet? nekem random jött egy kód a semmiből.. :D
  • Tikal #90131
    Én az éven teljesen meg voltam elégedve a címekkel. Még a botrányosan szar Mafia 3-at is végignyomtam, pedig egyszer már eladtam :D
  • mucsácsó
    Hát ez valami rettenetesen silány, úgy fest ideje volt megtörni a nagyobb címek uralmát... :D
    Ez már tényleg az a szint, amit kb. be se rak az ember a librarybe, mert még kerülgetni is szar..... :(

Ennyit a nagy Diablo 3 + Nioh pletykákról, várható volt hogy habi...:D

Na majd talán a november/december ütősebb lesz - már ha lehet ilyet mondani egyáltalán a Plusra...:D
  • Seth
    Hát ez most rém gyenge :(