121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #90088
    Nekem sosincs hang SG-n. :D /bocs ez hülye poén volt. :D

Hát eléggé elvagyok a Pókemberrel, meg Shadow-ot próbálgattam. Várom DR 2-őt, meg holnap jön elvileg az Xbox is....
  • Seth
    Mi ez a nagy csend? 3 napja semmi

Egy kis Death Stranding
  • Mike at home
    és kimész a farmról és azonnal lelő a sok kis vérpisti
    illetve lesznek lovak több millióért, hogy fogyjon a shark card :D
    remélem gyár is lesz benne, ahol gyártani kell valamit, hogy ebben a játékban is lehessen dolgozni a beszerzési és a logisztikai osztályon
    Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.20. 11:13:18
  • Tinman #90085
    Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de a SNES Mini pl. úgy viszi a FF VII-et, mint a c. f. a gy.
  • darkSectorxxx #90084
    Jaaa értem thx. Nem tudtam hogy darabokban jön. :D
  • Tikal #90083
    Multiplayer. Egybe lesz.
  • Zóanagyvarázsló
    A pixelességgel mér CRT shaderekkel lehet segíteni. A Kyrandia szerintem ma is überszép, de mint játék, vegyes, sőt sok szempontból emlék. A trilógiából nekem a második rész jött csak be, az viszont nagyon. A harmadik az meg még ronda is a 3D-s hátterek miatt.

A PS1 Classic gázabb lesz grafikailag, a korai 3D-s cuccok a legproblémásbbak közé tartoznak, ami a grafika vagy az irányítás időtállóságát illeti, a PS1-klasszikusok java meg több platformot elérhetők ma is legálisan, a SNES Minihez cseppet sme vonzó számomra, pedig mindezek ellenére szeretem a kor játékait, és mai napig is piszkálom.
  • AntiHero
    Nem. Okt 26.án jön a RDR2 (Single része). Novemberben meg jön a beta Online része. A teljes meg kitudja.

Online az olyan lesz mint a GTA-ban. Gondolom itt farmunk lesz meg kis lovacskánk a kocsik és házak helyett.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.09.19. 23:55:29
  • darkSectorxxx #90080
    Fasza, de ez mi? külön lesz multiplayer?
  • mucsácsó
    [OFF]
    Valakinek nemkő esetleg egy Stormdivers PC beta kulcs?
    Housemarque saját battle-royale (mehhh...) játéka...
    sajna nekem a kenyérpirítómon nem hogy nem futna, de még elegendő szabad hely se lenne rajta hozzá... :D

Akit érdekel, holnap este 6-tól indul a teszt, de elvileg csak kőkemény 8 óra lesz rá, ha jól láttam futólag... aki kapja, marja :)

Max annyi, hogy aki elviszi, az majd írjon már pár szót róla utána, hogy milyenvót :)

[ON]
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.19. 22:49:11
  • Tikal #90078
    pff, akkor talán karácsonyra már működni is fog...
  • AntiHero
    RDR 2 Online Novembertől!
  • darkSectorxxx #90076
    Ezt hogy lehet a Tomb raider-ben megszerezni???? :O
  • Tinman #90075
    Nekem mindig 1 max 2 játék van lent és azt addig "ütöm", amíg végig nem tolom. Semmi börnölés nincs, nekem a sok platformon összesen 5k játékom van, nem szorulok rá a börnölésre.
  • Tinman #90074
    Meg a LoL első része... meg nem Moszkvában, hanem Leningrádban, meg... :-D
  • Kojiro
    A gémerek is hasonlóak, mint a filmrajongók. Van, akinek le van töltve 10 sorozat meg 120 film blurayben és ott figyel a 8 db 2 terrás vigyón, van aki meg megnéz egy filmet többször, akár 4-5x is pár év alatt.
    A játékoknál is vannak akik minden lebörnölnek meg vannak akik 350 órát játszanak egy címmel, mert újrakezdik több karakterrel meg felkutatnak mindent.
    Mindkettőben van jó is meg rossz is. Meg mindannyiunknak van ilyen meg olyan korszaka is, szóval én maximálisan tolerálom mindkettőt.

Én csak azt nem csípem, mikor valaki azt mondja "valamilyen" és közbemeg "másmilyen". Az nyálazza meg a golyóimat
  • Mike at home
    jogos
  • n000rbi
    Tévedés, az a HOMM első része :)
  • Mike at home
    most ezt miért kellett? rákattintottam a spoilerre :D
    mindháromról szép emlékeim... voltak
    de hogy Kyrandia ekkora pixelhalom arra már nem emlékeztem
    (Beholder, HOMM2, Legend of the Kyrandia)
    Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.19. 14:15:43
  • Ulthanito
    Ratyadék...
  • Tinman #90068
    A minőség örök. Ha egy játék 20 éve jó volt, akkor az ma is jó. Egyszerűen vannak játékok melynek a külleme nem öregszik rosszul, ma is kellemes a szemnek. Pl. erre én azt mondani, hogy ronda, nem tudom:

• Mike at home
    jól van, te dolgod, de nekem volt furcsa, meg azt gondolom, a kevesebb több, csak ezért kérdeztem
  • Tinman #90066
    Ez inkább a játékipar szégyene, hogy 7-8 órás cuccokkal jönnek. A 40-50 a csúcs, ahogy írtam, de igen, több évben is előfordult! Persze ilyenkor 100+ órás RPG 1 sem volt.

A melóm is olyan, hogy gyakran vagyok ügyelet szerűségben ilyenkor van, hogy 7 órát simán végignyomom, de van, hogy 1 perc se fér bele... viszont ha hazaérek otthon tudom folytatni, jellemzően 18:00-23:00 között. Valóban nem 1x történt már meg, hogy a hétfőn elkezdtem egy játékot, kedden este pörgött a credits. Szóval, néha még 1 hét se kell.

A "minek" kérdést a játékosok topikban értelmezni nem tudom, majd más talán megfejti.
  • Mike at home
    nekem erről inkább az az élményem, hogy anno ugye játszottál vele egy 15"-os monitoron, 800x600-ban. most azért ez 20"-on durván csúnya. plusz ugye a 3dfx előtt nem volt pixel elmosás, hát nézz meg most egy akkori játékot
    szóval én úgy vagyok vele, hogy szép az emlék, és maradjon is az :)
  • Mike at home
    40-50 játék évente az heti majdnem 1 játék. hogy vagy képes ennyi programmal játszani?
    amióta felraktam a pc-mre a 8-as wint (nem ma volt) kb skyrimmel (steam 7 euro) és a GTAV-tel (dobozos, megjelenéskor) játszottam csak
    igaz most egy hónapos ps4 tulajként már van vagy 20 játékom, de ugye ez most az újdonság ereje, illetve több éves lemaradást kell behoznom
    de heti 1 játék minek?
    igaz, én is voltam hörcsög, de így utólag azt mondom, sok értelme nincs
  • Tinman #90063
    Elég hamar átszellemülök, áldásos képesség.

Viszont egy 2018-as játéknál, amikor gagyizás van a szemem előtt, low frame, low q. textúrák, azért szoktam morogni.
  • Mike at home
    ahhoz kell hardvert venni amivel játszani akarsz
    egyébként a Microsoft előfizetéssel sokkal több mindent ad ingyen mint a Sony.
    én azért vettem ps-t mert olcsóbb volt mint valamirevaló grafkártya, plusz RDR2, igaz a szoftverekre és a +3 kontrollerre bőven költöttem már 100 ezret pluszban
    szóval annyira mégsem volt olcsó, igaz pc-re sem feltétlenül olcsó a játék, ha nem warezolsz.
    és azért valljuk be őszintén 10-20 éve PC-re még mindenki warezolt, kivéve pár cím ami olcsó volt
    és kb 6-7 éve változott meg a tendencia amikor a steam elterjedt és mindenki ott vásárolt (na meg nem tudták feltörni a játékokat)
  • Mike at home
    Lands of Lore
    és nem hánysz a grafikától?
    én úgy vagyok vele, hogy a régi játékok szép emlékek
    inkább nem nézem meg újra
  • Mike at home
    még elő is kell rendelni 30k-ért
  • Rage47
    Meghalt a gamepod, szóval ide kell írnom, hogy nagyon jó lett a Spider-man. Bár nem GOW-szintű lenyűgözöttséggel játszok vele, de tényleg érződik rajta, hogy beleadtak mindent a készítők. Másik dolog, hogy akaratlanul is észreveszem, hogy hasonlít a Sunset Overdrive-ra, csak itt nincsenek túltolva a poénok, természetesen komolyabb az egész. De nekem a Sunsetben is bejött a humor, a Pókembernél meg finomítottak rajta és így lett igazán ütős.
    Alig várom a meló végét... :D
  • Tinman #90058
    Ha törhető lesz, mint a NES Mini + SNES Mini, akkor vevős. Amúgy felejtős. (Nem fogok olyan játékokért újra és újra fizetni, amiket már többször is megvettem!)

Inkább, a classic címek HD remasterjei jönnének Crash Bandicoot Trilogy színvonalon... pl. Silent Hill-ek.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.19. 08:30:06
  • n000rbi
  • Tikal #90056
    Még hosszú hónapokig polirozták a játékot, szóval ha így vesszük akkor sose készült el igazán. A töltés lobby-ba vagy vissza most még hosszabb mint megjelenéskor volt :D
  • mucsácsó
    Mondjuk addig azért polírozták tuti a dolgokat, ez valszeg csak a duma része volt - még ha akár érthető is lenne a magyarázatuk... :D

Mindegy is, tuti fasza lesz, valszeg nem ez lesz az első R* játék, ami befürdik.. :P
  • Tikal #90054
    Nem tudom mit értesz az alatt, hogy kész. A játék online része készen volt, csak nem engedték hogy játssz vele, azt akarták, hogy mindenki először a single-t tolja végig, aztán feloldották.
  • Ulthanito
    Tehát megjelenéskor az sem volt kész.
  • Newfronter
    Abban se vagyok biztos, hogy Battle Royale lesz, a cég meg nem közöl semmit. Lehet több multi mód is lesz benne, kitalálnak valami jópofát. Annyi biztos(a cég eddigi munkáját látva), hogy szórakoztató lesz, na de hogy mennyire fogja lekötni az embert, és kikre céloz, az más kérdés.
    Szerintem eléggé érett multiplayer módot fogunk kapni, mivel a játék célközönsége eleve a felnőtteket veszi célba az eddigiek alapján.

Az nem is baj, ha nem azonnal lesz benne a multi, a játékosok jobb ha a single-player részét ismerik meg jobban. Ez talán segíti azt is, hogy ne halljon ki a single-player a játékiparból. Bár ezt is picit túlzásnak látom, hogy ekkora a félelem a single-player eltűnésével kapcsolatosan.

A multi sem minden, látjuk a BF5 identitás zavarát. Nem tud egy vérbeli WW2-es játék lenni, és egyben akar modern, de régi is maradni. Illetve túltolják benne a PC-t. Remélem be is fog bukni a BF5, jó pofon lenne az EA-nek, hogy ez irányba nem szabad lépniük!
  • Tikal #90051
    GTA Online-t két héttel a megjelenés után nyitották meg. Nem hiszem, hogy a multi ne lenne kész októberben, tekintve hogy a GTA V Online mekkora siker volt.
  • mucsácsó
    igaz-igaz...én azon is csodálkozom, hogy mutattak gameplayt :D Anno GTA4-ből egy darab gameplay / HUD-os screenshot nem volt megjelenés előtt, szóval eléggé bíztak magukban :D (nemhiába)

Battle Royal...? istenem... alig várom már hogy lecsengjen ez a láz... :( :D
  • Kandurex
    Az tetszik, h még itt is figyelnek a spoilerekre! :)