PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Zelda mellett nem tudok komolyan játszani semmivel. Demózgatok 😄 Meg előveszem a régi játékokat leporolni hdr-el 😊

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Hallod nekem ez jut eszembe mindig a 2-ről. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
nekiálltál a 20. játéknak is? Hát nincs elég?! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.18. 22:45:15

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Hallom a Destiny 2-ben megint alkottak egy jót a fejlesztők.
Ez meg a BF2....hát nem irigylem őket!

Lassan már nem csalóktól kéne védeni a multikat, hanem a fejlesztőktől!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Előtte még jön a Part II. <#nevetes1>

Moby
Még mindig, ennyi idő után is lélegzetelállító ez a TLOU(R). Jó sokat dob amúgy rajta a hdr (jameg a madálsziszón is. Annál nagyon durva a különbség).
Nagyon jöhetne már a kettő...

darkSectorxxx
Mindig az Order 1886 jut eszembe ha nézem. 😄

Seth

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Igen, felfedeződik, egy része, de a nagyja csak a magaslatokra.
Hát nem tornyok, mert más a skin, de a tornyok megfelelője aco-ban ezek a magaslatok....😄

TDC Geronimo
ACOban sincsenek már olyan értelemben tornyok. Térkép felfedeződik, ahogy bemész zónába

darkSectorxxx
A tornyokkal nincs baj, ha a gameplay rendben van.
ACO-ban kicsit sem zavartak a magaslatok pl. 😊

Moby
30 talán.
Nem az abaj, hogy kell, hanem hogy minden ott lenne hozzá. A kihagyott ziccert siratom, nem a pénzemet.

arty
hány órád van a bfront2-ben egyébként?

(arra megy ki a játék, hogy legalább egy százast írsz és akkor visszakérdezhetek, hogy miért kell egy játéknak 700 órát (vagy kéccázat) szórakoztatnia?! pláne h nemegyszer panaszoltad, hogy NINCS IDŐD a többi, jobbnál jobb cuccra... örülj neki, h nem mehetett bele héccáz!)

Forza.

TDC Geronimo
Jó hír, tornyok nem lesznek. Rossz hír, bázis lesz dögivel

arty
Tényleg az a durva, hogy a wildlands is lehetett volna akár az fc5 :/ igazából annyi, h legalább több "újítást" érzékelt volna az ember... az fc5 settingje számomra szimpi, de ha itt is meg kell másszak egy kilátót a térképér', bázist kell foglaljak, én felakasztom magam.

DE még akkor is lehet jó, ha a coop jó lesz - a 4 alapján kicsi az esély, de hátha. (coop-ra is igaz: bezzeg a 3!)

Forza.

Moby
Nagyon komolyan gondolom, hogy ez egyfajta kicsinyes bosszú az EA részéről. Illetve az is jól látszik, hogy az ő értékrendszerükben egy olyan játékos, aki "csak" 60$-t fizet egy játékért, azért ők már nem melóznak. Az EA a játékosokat teszi felelőssé azért, mert nekik vissza kellett hívnu a mikrotranzakciós szarjukat.

Moby
Na, akkor lefordítom 2 mondatban, mert itt beszélgetünk ketten, amit nem értesz, és ebből az jön le, hogy változott a véleményem, ami jottányit nem változott közben.
Van egy játék, csodálatos grafikával, egy fantasztikus világban, elképesztő a kontent benne, a részletesség, a hangok, a minden. A kampánya is jó. A mechanika is jó, a játékmódok is jók, majdnem minden csodálatos, egyetlen dolog nem: nem tudsz benne fejlődni multiban. Mert a fejlődést ráültették egy mikrotranzakciós rendszerre, a rendszert visszahívták, a fejlődési rendszert úgyhagyták, esélytelen. Vagyunk itt mondjuk ketten, akik várták, hogy valamit kezdjenek a helyzettel, a játék többi része miatt bőőőőven megérné, de hiába várunk. És én nem vártam tovább.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt itt már ki sem fejtettem ebben a beszélgetésben, hogy a problémát tovább tetézi, hogy a rövid ideig működő mikrotranzakciós rendszerben néhányan hülyére vásárolták magukat, akik most úgy elhúztak mindenkitől, hogy fizikai esély nincs befogni őket, még rengeteg játékkal sem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 15:22:30

Moby
Nem. Ebben a posztban írtam le azt, hogyha nem kúrják el a progresszt ("És ha azok a rohadt ládák nincsenek, akkor ma ott lenne ez a játék, ahova való: a csúcson"😉, akkor egy telibevert jó játék lehetne a multija is. Olvasd a szövegkörnyezetében a posztot, és aszerint értelmezd. Gero azt írta, hogy januárban jön a peccs, ami megjavítja. Én azt írtam erre ebben a posztban, hogyha ez rendben lenne, akkor király játék lenne. Jött a januári peccs, nem csinált szart sem a progression rendszerrel, de minden mást elbaszott(ezt nyugtázta Gero a #82410 -ban)->töröltem.
End of story.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 15:10:50

GOTY
Megvan, hogy melyik posztodra gondoltam tegnap. Erre. <#nezze>

Ezért volt furi olvasni, hogy letörölted, mert ebben a posztban a piedesztálon állt a játék.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Moby
Tegnap azt olvastam (nem találom a forrást), hogy április előtt nem kezdődik el a zvr2 európai forgalmazása 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 09:09:05

Moby
A kinézetéről írtam, illetve a kampányról. Ebben nemhogy fordulat nem történt, de minimális változás sem.

A BF2 az egyik legszebb ma kapható játék, egészen okés kampánnyal (főleg bf-ekhez mérten egészen okés). Viszont a multija szar. Nemcsak, hogy szar, de mivel ki kellet húzni belőle a pénznyomdát, mostmár az ea-t sem érdekli. Pedig a játék lényege továbbra is a multi lenne. A progressz szörnyű, a patchek meg kimerülnek az összevissza parametrizáláson. Egy magára hagyott lógóbelű tetemmé vált.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 08:33:23

GOTY
Nahh, aki keres, talál.

Itt van ni egy meg itt egy másik. <#nezze>

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
Shadow of the Colossus - PHOTO MODE

darkSectorxxx
Mármint a Sige mint ultizás, és ez a multi mellett, csak más kizárólag single játékokkal ülök le játszani.
Nem a Siege-re értendő a single. 😄 (az "itt is", azt magamra értem, nem a Siege játékban. 😄)
Csak lehet rosszul fogalmaztam meg a mondatot.

Az idei terv:

1. Siege, ha unatkozom
2. Shadow of Colossus
3. Detroit
4. Ha minden igaz akkor God of War
5. Days Gone jön nyár eleje körül elvileg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 21:02:08

Tatyla
Only single akkor hamar hányni fogsz tőle, atyaég... 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Store-on van Dec. 31. 😊

TDC Geronimo
március 22. Tessék 😛

Seth
Dátumot má!!! 😄

PSN ID.: Beegabor

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ja akkor fasza. 😊

TDC Geronimo
már 2 évad lement. Opsokat kapod meg az adott évben ami volt unlockolás nélkül. Map ingyenes

darkSectorxxx
Várgyá, akkor miért van külön 40 euro-s completed, amiben (irja a leírásában) van extra map 4 darab asszem?
Most az operátorokat megvenni külön értem mert időt sporolnak vele, de az a pár extra térkép?

Egy ismerős így csinál " A Siege a CSGO drágább, ötlettel teli kiadása".
Mondom:
- Aha. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 16:28:49

n000rbi
Én ezt a sorozatot az első résszel le is zártam, az még jó volt 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
siegebe minden operator meg map ingyenes. Operatorokat kell ingame creditért kiszedni, mapokat kapod egyből. Instant gamingen már hónapok óta 15-16 euro a játék

darkSectorxxx
Hát ja, gondolom hasonló áron volt, de én ami oldalakat néztem 20 euro alatt még nem láttam, aztán tegnap találtam 18 euro-ért, határeset. Mondom most vagy soha.

Látom hálisten ingyé is oldhatók az operátorok.
DLC mapokat meg majd egyszer...

darkSectorxxx
Én csak Siege-ezni fogok, amúgy meg only single itt is.

darkSectorxxx
Igen a DL az valamivel színvonalasabb volt.
A DI-ban viszont haverral csapattam pár órát, azt töröltem a gecibe, untam már az evezővel ütni a buta zombikat...sőtt 3-an is játszogattuk egy ideig. Semmi plusz élmény nem ért.
Nem nekem való....
Bár ezektől a Left4Dead balgaságoktól még mindig jobb. Most is bementem 2-3 körre, a LFD2-be, és mondom, ezt hogy a viharba tudtam játszani...
Annyira egy ostoba játék. Elnézést a fanoktól.

TDC Geronimo
sieget már régóta kapni PCre szarér hugyér. Kb 4-5k már ezer éve.

Moby
A tegnapi bf2 búcsúmmal egy időre elköszöntem a multiktól. Túl sok a játékom, túl sok időt baszok el ilyenekre. Ami drog, meg jó, de most úgy elég volt.

darkSectorxxx
Primal-ról max 3-4 videót ha láttam, a stílusát vágom, meg hogy farmolgatni kell.
És a Wildlands, azzal nem is szándékoztam foglalkozni, mert egyedül gondolom azt nyomni ótvarság. Multizni (coop) meg nem tudok, ahoz szervezkedni kéne.

Most vártam pc-re hogy megvegyem ezt a Siege-et, ami szerintem nagyon durván jó, cayk ugye mindig rágaság volt. Tegnap behúztam 5700ft-ért, ma meg azt fogom nyomni amig ki nem folyik a szemem, szerintem a mai multi lövöldéktől messze van, és ha taktikai fps kell, akkor messze a legjobb választás.

Moby
A dead island vonal szerintem jól élt tovább a dying lightban, ami nem volt egy rossz cucc egyáltalán. Sőt. Az ott egy egész normális evolúció zajlott.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 15:42:14

Moby
Gyakorlatilag az is ugyanaz, csak nincs benne helikopter. Amit viszont pótolt a ubi a wildlandsel, ami szintén farcry 😄D
Hülyékezek...úgy kell ebből ez az ötödik rész, mint egy kelés a seggemre.

darkSectorxxx
Oks a Primal az más, azt most nem számítottam bele, csak az alap sorozatot.
Az ősemberes téma csak akkor érdekel, ha vannak robot lovak benne. 😄

A másik amit nem értek mi a jó abban, az a Dead Island.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 15:36:16

Moby
Szerintem itt mindenki. Primalból van egy CE a polcomon, soha egyetlen percet nem játszottam vele. Akartam, valahogy sosem jutott rá idő. De mostanra már hányok ettől a mechanikától, annyira jóllaktam vele.

darkSectorxxx
De, sőtt meg is volt nekem, vagyis egavn. Hoppá? 😊

A 4-el voltam csak úgy hogy kipróbáltam.
FC3 pc-n nyomtam. Elegem lett, pláne a 4-nél, most az 5.-et messze elkerülöm majd.

darkSectorxxx
Izlés kérdése, szerintem dögunalom.

Moby
Szerintem meg nem is játszottál a fc3-al, de az információ hiány sosem akadályozott meg a véleményformálásban 😄

Tikal
Pedig a FC3-nak még a kiegészítője is kurva jó volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Szerintem meg mindegyik szar volt. 😄
Az első részt kivéve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 15:29:43