121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen, de még mindig kevesebb volt benne a gondolkodni való, meg a kihívás, mint mondjuk anno egy classic kaland cuccban. -
Ez a nem kötelező vele játszani, ez nem valid érv. Játékosok vagyunk, játszunk. De sokunknak többre van igénye 1 gombos vackoknál. Noha nem vitatom, hogy az 1 gombos filmeknek is megvan a maga varázsa... pont azért jól eladhatók, mert alig többek, mint egy pocorn mozi, amiben néha böksz valamit. Mégis úgy gondolom, hogy kalandjátékosabb megoldásban kellene ezeket elénk tárni.
A Dig, Monkey Island vastagon vérbeli kalandjátékok, igen is rá kellet jöjj jó pár dologra. Össze sem hasonlíthatók, a mai autoplay interaktív játékokkal.
A GoW-ban brutál kemény harcok vannak, komoly kihívás... az, hogy pályatervezése relatív lineáris, az még nem jelenti azt, hogy egy interaktív film lenne. Teljesen más liga a Detroittól. Szerencsére. Ráadásul a GoW annyira ügyesen oldotta meg a lineáris/nem lineáris kérdést, hogy úgy vagy csőben, hogy közben nem érzed azt, hogy abban vagy. Etalont teremtettek vele, egy mestermű. -
nem én kezdtem ócsárolni az interaktív filmeket -
Nem érted.
GoWban hasznos játékidő van, arányokat nézve kb 40-60, az a 40% gameplay is azért ennyi mert nézelődsz.
A Gow pók meg Falloutban az átvezetők/gameplay k 90/10, és az a gameplay nem az hogy sétálsz egy korlátolt helyen és csak megnyomod azt a qte gombot, ami meg van neked szabva.
Srácok ne menjünk el viccbe már. Remélem nem a hardcore gamereknek kell elmagyarázni a Quantic Dream milyen kategóriába versenyez.
Részemről ejtve a téma, mert erőltetettnek tűnik picit ez az egész. :) -
Pontosan erről van szó. Annyit kivéve, hogy a Fallout nincs a listán.
Viszont nem óraszámról van szó, illetve a Detroit egy más kategória, mint a pók és fallout. -
Mondjuk a Detroit -ban azért több volt, mint az "autóplatón ott a gázpalack E!"... -
nem kötelező a Detroittal játszani, mint ahogy anno a Monkey Islanddel sem
vagy ott volt a DIG, egy interaktív film, végig vezetve vagy, mégis fantasztikus volt
a GoW mi? egy csőben mozogsz
A Skyrim/Oblivion, a Gothic, Fallout vagy a GTA V na az open world, ha valakinek csak az a játék, ahol azt csinál amit akar, nincs megkötve a keze -
nézd meg a demot
engem már az magával ragadott, azt mondtam, ez kell
különben most újra akciós -
na mert a pókemberben meg ugrálgatni kell és verekedni
most erre mondjam azt, hogy a Fallout 3 a játék mert az utolsó karakteremmel 300 órát toltam?
vagy a GTA SA amit 7 év alatt játszottam végig?
miért szarabb egy interaktív film annál a játéknál amit 20-30 óra alatt végigtolsz? -
Teljesen értem miről beszélsz és azon ritka kivételek egyike, amikor egyet is értek.
Egy Ori és a Vak Erdő nem hasonlítható össze egy Telltale-féle Walking Dead valamelyik szezonjával, mert bár mind a kettő játék, de utóbbi már annyira ki van könnyítve, hogy tényleg egy interaktív mese. És a Detroittal pontosan u.e. a helyzet. Ettől még szórakoztató mindegyik cím, de amikor az a játék, hogy percekig csak nézel ki a fejedből, majd a végén nyomsz egy "O"-t azért az gáz, játéknak.
De ne csak üres pofázás legyen, szállítom a megoldást is: Az összes ilyen "interaktív filmbe" TÖBB kaland elem kell. Ott vannak a régi klasszikusok, logikai feladványokkal, cseles párbeszédekkel, elrejtett apró kis vackokkal. Muszáj lenne ezekből több az ilyen 1 gombos mozikba, mert ez így gyakran nagyon kevés.
A legutóbbi interaktív mozim a Telltale TWD: The New Frontier-je volt. Ebben is(!) nem 1x volt olyan jelenet, hogy 1 perc átvezető, dumálnak a karik. Majd az átvezető végén ott áll a main kari valami ótó' platója mögött. SEMMI nem interaktív, minden statikus azon a helyszínen, majd a játék jelzi is, az EGYETLEN aktív pontot az autó platóján, ami egy gázpalack volt. Megnyomhattam az "A" gombot, majd ment tovább az duma/átvezető.
Ez aztán a gaming, meg a nívós szórakozás vaze. -.- -
:DDDDDDDDDDD ez kurvajo -
Tegnap és ma is bele nézegettem végigjátszásokba, nem bírtam ki...Keveslem a 89-et :'D -
Szerintem mindenki érti, csak nem akarja. :) -
A játék az játék.
Egyébként néha elég nehéz értelmezni mit is akarsz mondani, vegyük például ezt a mondatot: "De ha az van, hogy egyenrangú minden játék, nincsen csőjáték meg sandbox."
-
partizan182 #90234 Nem mindenki méri percben az értéket, a 100 órás Dragon Age Inquisition -t és a 2 órás What remains of Edith Finchet fillérre ugyanannyiért vettem, utóbbi jobb volt. Pedig csak a kart kell benne előre nyomni. DA-ban meg meg volt a szabadság hogy minden utolsó fűszálat felvegyek (fel is vettem basszus, nem véletlen volt 100 óra).
Detroittal nem játszottam még, de csak azért mert kalandjáték objektíven nem kisebb értékű. Neked persze lehet hogy az, de ez már egyéni preferencia. -
Ha mondtam olyat, hogy szar a Detroit, akkor lehet ittam előtte, de nem hiszem hogy ezt mondtam volna rá, max azt hogy nem értékelem mint játék. -
Nem, nincs jobb meg rosszabb, nem mondtam ilyet. Egy szóval sem. Olyan van, hogy kibaszott 20k-ért vagy 15k-ért játékot veszel, vagy egy tetves geci filmet?
És erre mondtam, hogy kurvára nincs eldöntendő kérdés, ha mozi helyett egy drága film kell, akkor Detroit, mert kurvajó amaga kategóriájában.
Ha meg valami 40-50 órás skilles tartalmas, contentes JÁTÉK kell, amit te irányítasz, akkor Spiderman. Nem alternatívái egymásnak.....
Ennyi, senki nem mondta hogy jo meg rossz, max a döntés amit a user hoz, az lehet jó vagy rossz. :) -
Neee pls neee. :D -
partizan182 #90230 Szerintem mindenki egy lapon van, értjük: a Spiderman azért jobb mert más stílus mint a Detroit és még csak véletlenül sem azért mert neked jobban tetszett. -
Evoluti0N #90229 Mi a film. -
Jesszusom, remélem mindenkinek érthető volt, milyen kontextusba beszélünk most mint játék.... -
Mi a játék -
Én csak elmondom a tényeket. :)
Van benne meló, meg nagyon érzelgős játék (mások szerint). De maradjunk abba, hogy egy openworld pókember meg egy csutka low interakciós film az nálam kurvára nem egy kategória. Ha 15k-t kipengetem, akkor kurvára leszarom a pillangóhatást benne, én szeretnék játszani a játékkal, ne játszassa magát.
Értem sokaknak ez nem tetszik, mert védeni kell. Konzol exclusive, de ne nevettesetek már meg, ez vicc hogy egy árba 2 terméket akarunk egymáshoz mérni.
A Detroit nem csak szerintem egy interaktív mozi, hanem ezt mondták sokan mások is, mivel konkrétan az! :)
De ha az van, hogy egyenrangú minden játék, nincsen csőjáték meg sandbox. Csak játék. Ezt komolyan gondoljátok? Vagy ennyi az igény? :D -
és akkor ez vajon gerilla marketing, vagy valaki hülye volt és tényleg kiszivárogtatta a cuccost? sosem fog kiderülni 
szerk.: amúgy baromi jó játékok voltak a harry potterek ps1-en... megérné kicsit kibővíteni és feltuningolni azt az elgondolást.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.10.02. 13:12:14 -
partizan182 #90224 Ha egyedül használod arra biztos ok, de mondjuk 3 embert már kevésbé hatékonyan szolgál ki.
Majd a hátlapra nézz rá néha mert az sajnos leválós. -
Harry Potter vilagaban jatszodo ARPG leak
Allitolag Rocksteady vagy Avalanche kesziti. Durvan jonak tunik,pedig en nem vagyok oda HP- ert :) -
Hanem mit csinálsz vele? Te mész, gyalogolsz, döntesz, interakcióba lépsz tárgyakkal, emberekkel. Pont ugyanazt csinálod benne, mint más játékban.
Mitől játék a játék? Ha 50-szer kell megnyomni a négyzetet, az már játék (te attól érzed úgy, hogy játszol?), ha csak 10-szer, akkor az film? Vagy mitől játék a játék?
Továbbá, szerinted mindenki hülye a világon, aki azt játéknak készítette, játéknak reklámozza, játékként ad rá életkori besorolást, játékként csomagolja, játékként árulja? Te onnan Mohácsról megmondod, hogy film, az összes többi meg hülye, igaz?!
Jesszus...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.10.02. 12:41:37 -
Két éve van nálam, semmilyen ragasztó nem engedett el. A betekintési szöggel sincs semmi gondom, pont jó arról a távolságról, ahonnan játszom vele. -
Az egy film. Nem a lelki mélység a fontos. Hanem a srác játékot szeretne és játszani. Nem egy 7 órás lelkizős filmet, arra ott a youtube.
A Detroit az nem játék. Mert nem játszol vele. -
Ez a játék a VR demo disken volt régen rajta, ez eredetileg egy kis techdemo volt a VR-hoz, csak velem együtt sokaknak a szivét megérintette és adott volt a téma, hogy ez egy iszonyatdurva platformjáték lehetne, mario 3d....kb
És abból a demoból csináltak 20 pályat kb, ha jól olvastam..... :) -
ppista #90218 Ebből remélem lesz egyszer VR nélküli verzió is. -
és? ez mit von le az értékéből?
olyan témákat feszeget, olyan minőségben előadva, hogy csak lestem
miután megnéztem a demóját, tudtam hogy kell
akciósan vettem fél áron, a Heavy Rain-t ingyen adták mellé -
Mindkettő. Mondjuk Detroit inkább akciósan. Nézd meg a Detroit demót, ha még nem tetted -
Van demó? Nem tudtam. -
Tuti jó lesz, én a demot is élveztem nagyon.... -
Az Astro Bot jelenleg 89-en áll, a Mario 64-et emlegetik egyes reviewkban és tizenöt órányi játékot. Itt a psvr killer app? -
Ennyi. :D Mi a kérdés tulajdonképpen? :D -
Hülye igen, de csóóllak, a SPIDERMAN MINDEN TÉREN jobb és több.
Detroitot tisztelem, de KURVÁRA nem játék....az egy interaktív film. -
Tuti nem felejtem azonnali vétel! :D -
Tedd fel magadnak a kérdést: játszani szeretnél vagy filmet nézni ?