121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    Messze még a Karácsony... :(

Easy Allies - 10/10
    Destructoid - 9.5/10
    Eurogamer - Ajánlott
    Game Informer - 10/10
    GameSpot - 9/10
    IGN.com - 10/10

Na ezzel megint odab@szott a Rockstar.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.25. 18:22:33
  • Tatyla
    mivel mi US storeból vettük így reggel 6, jobb korán kelni mint fenn maradni :)
  • TBTPumpa
    Decemberben jön az első sztori DLC:
  • mucsácsó
    úgy érzem pár ember ma nem fog aludni éjszaka :'D

btw, tudom én is mondtam, hogy már rilízig nem nézek semmi contentet RDR2-ből, viszont elgyengültem és megkukkantottam ezt a DF teknó analízist:

ezek mágusok...
  • darkSectorxxx #90485
    nekem is ennyit ir. :D mert ugye digitális változatnál a letöltéskor ennyit ir, mert ott nem tömörit ki semmit.
  • Seth
    Na most végzett. 98,15 Gb a vége
  • darkSectorxxx #90483
    ja értem. :D
  • darkSectorxxx #90482
    ja. :)
  • Tikal #90481
    Azt mondták 99GB kell, és 150GB a telepítéshez.
  • Mr_no_NaMe

Közeledik gyerekek...
  • Seth
    A digitális változathoz lehet akörül kell majd. Tudod,lefoglal egy kis temp helyet a rendszer, másolgat ide-oda, kitömörít adatokat, de azt a plusz gigát a telepítés végeztével visszakapod.
  • darkSectorxxx #90478
    Pedig azt mondták 150GB lesz PS4-re. :D
  • darkSectorxxx #90477
    GRATULA!
  • darkSectorxxx #90476
    Igen 2 Bluréj! :D
  • Seth
    Jah, még települ. 89 Gb+ 3,5 Gb day1 pecsenye is csurog lefelé hozzá
  • Evoluti0N
    2 lemez? :O
  • Seth
    Howdy' ! :)

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.10.25. 16:29:09
  • darkSectorxxx #90472
    Piszoknagy eladások lesznek ebből a játékból :D
  • mucsácsó
    közben rácsörrentem az 576-ra, elvileg minden előrendelőnek fixen meg lesz holnapra - nem 110%, hogy nyitásra, de délelőttre tutira - már ami a személyes átvételt illeti :) hátha valakit érint, csak azért! ;)
  • Tikal #90470
    Valaki már dobott egy 70-est :D

Bár ahogy beleolvastam, van benne egy két jogos kritika... de majd meglátjuk
  • darkSectorxxx #90469
    WTF?
    ez a legnehezebb fokozat volt külön cska story küldetésekkel. :D

Az ami mellette alap+dlc platina az külön mentem a régi 3. nehézséggel az volt vagy 40-50 óra is. :D
  • Prof William
    Hopp a mondat vége lemarad. :)

... aminek a segítségével a tehetősebb országok olyan gigantikus hadigépeket is össze tudnak ütni, hogy a megalomániás Hitler is sírva fakadna örömében.
  • mucsácsó
    Gyenge lett, ménem 100... :(
    #cantwait

Aki esetleg 576-tól rendelt, annál jelentkeztek?
    Mert nálam se hírük se hamvuk, de az fix, hogy asztalt borítok, ha nem adják holnap oda a kezembe :D
  • Evoluti0N
    Első rész nagy kedvenc. 2x is végigjátszottam. 1x PS3-on, meg 1x PC-n. Mindenféleképp ott van a listán a 4. rész is. :)
  • Prof William
    A nagy Spidey is Red Dead dömpingben ne feledkezzünk el az ilyen gyöngyszemekről se. :)

Most hozta meg a futár alig pár perce. Már az első rész is hatalmas kedvencem volt. A karakterek szerethetők voltak, a történet érdekes a harcrendszer meg kissé Xcom szerű. A grafika meg igazán ötletes volt. Néha olyan érzésem volt, mintha egy festményben játszottam volna.

Ezérr is örültem amikor kijött a Valkyria Chronicles 4 (ami valójában az igazi második rész). Kissé már megkoptak az emlékek, de demóját kijátszva rádöbbentem, hogy ez nekem KELL!

A történet és karakterek ismét érdekesnek és szerethetőnek tűnnek az meg külön üdítő hogy az első résszel ellentétben most nem egy kis szabadságáért küzdő ország katonái vagyunk hanem az Altanti Szövetség meglepetésszerű ellentámadását vezetjük a Birodalom fővárosa felé.

A világ egyfajta DieselPunk. Késői I.VH-s vagy éppen kora II VH. -s fejeltség de vannak mágusok (Valkűrők) valamint ragnite nevű kristály ami gyógyításra de éppen üzemanyag helyet is jó, és aminek a segítségével a tehetősebb országok olyan gigantikus hadigépeket is összetudnak.

Amint vége a munkaidőnek azonnal ki is próbálom. :)
  • Ulthanito
    Az tényleg sietve, mert én 25 órát pöcsöltem vele, igaz, kipucoltam a térképet elégrendesen. Hogy a viharban tudtál ennyi idő alatt mindent a platinához összeszedni?
  • Evoluti0N
    Befutottak a RDR2 rivjúk. 97 ponton áll.
  • sanya200
    Sziasztok
    Érdemes dokkolót venni ps4 pro-hoz?Valakinek van ilyenje? Wishen,aliexpresszen is van 6-8000 ft kb.
    Dokkoló
  • nagykispeter
    Köszönöm
  • TBTPumpa
    Reméljük ezt már be is fejezik:
  • mucsácsó
    Ha magyar storeból veszed, akkor tuti, hogy lesz benne lesz magyar felirat. (nekem is onnan van a digit verzió, és van benne magyar természetesen).
    De szerintem az összes EU-sban kell lennie magyarnak egyébként - USA accal viszont tutkó off a magyar.
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    Nemrég vettem egy PS4 gépet.Segítségeteket szeretném kérni mielőtt beleesnék abba a hibába hogy megveszek egy játékot úgy hogy elméletileg magyar feliratos és utánna kiderül hogy mégse.Detroitnál olvastam hogy volt aki így járt.Állítólag PlayStation Store-n nem mindeggy hol veszem.Pl. ha a Detroitnál maradok akkor Ft-ba írja ki az árát de a feliratoknál nincs kint hogy benne lenne a magyar.Akkor ez mégse jól van beállítva?A beállításokba a Location/Region mellé Hungary van írva ,viszont az Identity language mellé :English.
    Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2018.10.24. 14:12:03
  • Evoluti0N
    Ha valaki nagyon nem bír már várni. RDR2 gameplay líkek. Pár lehet, h spoileres.
  • Newfronter
    RED DEAD REDEMPTION 2: AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK
  • mucsácsó
    édesistenem, nekem meg ez ugrott be:

a jó öreg TV-re lövöldözés a műanyag pisztollyal... :D

OFF:
    btw, te az a warass vagy, aki jatekaim.hu-n írt nekem talán ma (South Park)?! :D
  • n000rbi
  • TBTPumpa
  • n000rbi
    Sony, go home, you’re drunk :D

• TBTPumpa
  • szebag79
    Igaz nem filmajánló topic, de tudok egy jó western hangulatú filmet így a RDR2-re várva, szerintem sokan nem ismerik: The Dark Valley - Sötét Völgy osztrák vagy milyen western:D Nagyon jól visszaadja a stílus hangulatát mégis kicsit újszerű.