PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap perszóna-csömörömet enyhítendő bekapcsoltam az X-et, és folytattam a Titanfall 2-t, ami egyébként meglepően szépen néz ki és fut is X-en.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Kiszipolyoztam mindent a DLC-ből.....a térképen, karakter maxon. ~14 óra volt. 😄
<#worship>#worship>
Várom a 2. DLC-t!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ez a jelátviteli rész. A tárolás más, a gap is tömörödik.
/VRR amúgy erre is jó lesz. Nem kő majd feleslegesen tóni duplázva a biteket ökörmódon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 14:19:56
Adversus solem ne loquitor
Szobros kiadás nem kell 45 000 forintért (ott csak digitális artbook van, fizikális nincs wtf). Már csak Blizzard-os szobrokért vagyok hajlandó fizetni. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.24. 14:10:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Már lassan 20 órája. Ha egy huszasért ezt is tudom próra cserélni szólj, szaladok is 😉
DE HOGY LEHETNEK EKKORA NYOMORÉKOK?
A Steelbok dizájnt felcserélték az Artbook-al....barmok....
Különben én is megvenném a polcra.
Ebben a generációban a játékok jók, de hogy a steelbook-okat mennyire elbassák, az nevetséges már.
U4 steelbook elfelejtéséhez orvosi segítség kellett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 13:57:46
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És ezt leginkább az ilyen Partizán-félék etetik, akik a csodálatos 4K oledjüket ilyen prehisztórikus, mezítlábas pre-prevgennel etetik. Mer igénytelenkednek 😛
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 13:50:58
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 13:43:54
God of War (2018) Limited Edition (Magyar felirattal) - 24999 Ft
Kíváncsi vagyok, jut-e majd belőle. <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Viszont ez már tényleg szoftveres kérdés IS, erre fel kell majd készíteni a játékokat. Viszont így elég lesz egyszer letárolni pl a prerendered cuccokat, ha nem akarják azokat is feltétlen HDR-ben is kitolni (ami persze nem könnyű, mert nem csak kétszeres tárolást jelent, hanem kétszeres előállítást, tehát némileg érthető húzás ez is, de a jelen körülmények között okádás van tőle).
Dinamikus HDR metadata fasza, szerencsére ez az Active HDR elég jó munkát végez, kár hogy game módban nem használható.
Pl. forrásváltásnál nem lesz várakozás. Azonnal tud váltani sötétedés nélkül. HDR mód és HDR infók framenként változhatnak.
@Moby: Meg lehet oldani a VRR-t, de ha a kijelző HDMI-n nem támogatja, akkor mindegy. Ha a TV 60Hz módban 60-szor frissíteni fog és nem akkor amikor érkezik a frame, mindegy hogy mi van a forrásoldalon. Nem lesz szinkronban.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.01.24. 13:12:55
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
/a frémet nem kell unlockolni, ma már nincs is talán olyan konzoljáték, amiben "lockolva" lenne. Amit persze nem is lehet, limitelni lehet, limitelve sok játék van, de a limit alá is benéznek ma már az exkluzívok is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 12:53:58
Meg ugye tudnia kell a konzolnak és a szoftvernek is támogatnia kell (min. annyival hogy unlockolható a frém). Szal sokváltozós ez, persze bármi ki lehet seggelni ha az ember elég türelmes.
Ez a HDMI 2.1 ez tutira jön? És azt fogja tudni a pró meg az x? Vagy már most is tudja?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.01.24. 12:21:23
Viccet fèlretéve nézelődtem pro ügyben, sima felmenne az emeletre (lokál multi ftw), de most nincs tuti ajánlat sehol, majd lesz úgyis, azt a pár hónapot leülöm a vécén.
Két év múlva meg nem ültetnék virágokat egy félmilliós tévére. Teljesen hülye (még) nem vagyok, és nem drogkereskedelemből jön a pénz. Sajnos.
@Akra: nyilván az első dolgom nekem is az volt hogy átraktam Haladóba a képmódot, de ott is pöcsölni kellett mert a szuperfelbontás vmiért itt is default on, nappali meg még a színteret is wide-ba kényszeríti. És ja, kb egy óra volt nekem is.
@Moby: Vrr-t a Samu elvileg megoldja 2.0b-n az idei modelljeiben, legalább is ezt ígérik.
GOTY: kicsit magasnak érzem azt a lovat, home társad vanemá?
a multkori 28meteres OLED canyon-ra emlekeztet.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
regen is elvoltunk a (mashogy)görbe CRT-kkel 😛
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.24. 11:11:27
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
(amugy kompetitiv gemingre nem jo, jatek modban is tul nagy az input lag. ha mar en is erzem, akkor nagy. meg elmegy, de volt tegnap olyan, hogy nem tudtam kicsapni magam möge a zöld tekit pajzsnak, mert kb pont az a ~2 frem keses befigyelt)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.24. 11:12:12
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
most ACO DLC....ha marad idő akkor Inpatien-t, ha végigvittem akkor Siege, bebújok a vackomba szépen, senki ne keressen! 😄
Addig tolom, míg kifolynak a szemeim.
Úgyis szarul kezdődőtt a napom, reggel basztak elvinni a kukások a szemetet a házunk elől.
Pedig gondosan bezacskóztam a ps4-et.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 11:08:02
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 11:05:09