121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #90529
    Nincs igazítva semmi, mindegyik a saját tudását maxolta ki, arra utal hogy a 1.5x erősebb X-en szebb a játék, de ez nem nagy csoda.
    Viszont ez semmit nem jelent, mert alapon még sima masinákon is durva a többi játékhoz viszonyítva.

Aki teheti játsza X-en ha a látványban a maxot szeretné, de összeségében mozgás közben mi9nden gépen a maxot kapod.

Illetve ez egy videó, mindegyik verzió szebb élőben, mert ezen a képen ázoomoltak a jelenetre éppen, szerintem majd lövök nektek a hétvégén képeket. Ne tömöritett videót nézzünk ha valakit ez érdekel, fizetéskor meglesz az Xbox verza is, akkor csinálok mind a 4 masinán majd. :)
  • Kandurex
    Nem a sima masinákra gondolsz? Mert ugye azokhoz van igazítva minden.... Ideje lenne már bedarálni őket.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.27. 09:02:34
  • Kandurex
    Ha nálad a közepes felé hajlik, akkor nálam?

#instantskip
  • Tinman #90526
    "A karakterek arca konkrétan PS3-as szintű, az NPC-ké szintén. Egyszerűen fel nem fogom, 2018-ban a Rockstar ilyet hogy csinálhat. Az átvezető videók kifejezetten rondák. A játékban a látvány nagyon szép, de nem kiemelkedő. A belső tereken, a füstön és a ködön sokat spóroltak a fejlesztők."

Ez kizárólag a PS4 Pro gyenge hardverének köszönhető, véletlenül sem a fejlesztők hibája. Addig kellett butítaniuk, míg legalább 20-30 frém között el nem botorkál a játék ezen a romon...

• darkSectorxxx #90525
    Jah jópofa hogy télleg kinyul a cuccokért meg a tatyiba teszi.
    Hát ez nem egy egydélutános játék, nem lehet kapkodni, ehhez bele kell mélyülni több 10 órákat, a régiben is ez volt.
  • Ulthanito
    Nahh, nagyjából 10 óra játék után nem lett nedves a bugyim RDR2-től.

Kezdem azzal, hogy a játék kurva vontatott, és nem csak az első chapterben. A karakterek arca konkrétan PS3-as szintű, az NPC-ké szintén. Egyszerűen fel nem fogom, 2018-ban a Rockstar ilyet hogy csinálhat. Az átvezető videók kifejezetten rondák. A játékban a látvány nagyon szép, de nem kiemelkedő. A belső tereken, a füstön és a ködön sokat spóroltak a fejlesztők.

A kibaszott sok gomb nyomkodása az agyamra megy. Egyszerűen túltolták ezt, a kevesebb néha több. Az animációk eléggé döcögősek, az irányítás-futás-megfordulás meg egyszerűen el lett baszva.

Nem működik rendesen az útkövetés, csak a cinematic módban, az X gomb állandó nyomkodásával a faszom tele van már. A radaron az ikonok láthatatlanok, a térkép szerintem megint csak nem felhasználóbarát.

A gunplay elég szar benne szerintem, pedig ennek a játéknak pont az lenne a lényege. A vadászat frusztráló, a táborban való bóklászás borzalmas. Olyan lomha Arthur, hogy az elképesztő, egyáltalán nem realisztikus a mozgása.

A részletek és az odafigyelés látszik, ugyanakkor érthetetlen is bizonyos szempontból. A statisztikák között nincsen total playtime. A csillagos égbolt nagyon gagyi, aki ezt kódolta, az biztos nem látott még ilyet élőben. Napméretű csillagokkal szórták tele az eget. (mielőtt valamelyik nagyokos beleköt igen, a Nap is egy csillag, valóban, de a Földről szabad szemmel egyetlen másik csillag sem akkora, mint egy szilvásgombóc, csak ebben a játékban.)

Nem tudom megfogalmazni, de valami hiányzik ebből a játékból. Talán a "húha" érzés. Az a bizonyos X-faktor. Vélhetően a többi fejlesztő nőtt már fel a Rockstarhoz, és sok minőségi címet kaptunk az utóbbi években, így már nincs meg az a beszarás érzés.

Összességében egy nagy gondossággal összerakott játék, kifejezetten jó játék, de nálam a váarkozásoktól jelentősen elmarad.

7.5
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.10.27. 08:48:53
  • darkSectorxxx #90523
    Még annyit, hogy pc-n is teszteltem 2 VGA-t Witcher 3-nál meg pár játéknál, és ugyanúgy full max beállításnál az újabb VGA szebben jelenítette meg a színeket, vagy éppen a fényeket, árnyékokat.

Ezen én is meglepődtem.

Szóval nem tudom egészen pontosan milyen textúra van hol miben, de a ps pro az lencsefolt szerűen a képernyő széle felé egyre homályosabban jeleníti meg sokszor a dolgokat, míg x-en meg éles marad.

De érdekességképpen lövök majd képeket, ha meglesz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.27. 08:33:51
  • darkSectorxxx #90522
    Pontosan. Még xbox one meg ps4-en is durva. Én néztem képeket x-en, mint egy kibaszott festmény. :D
  • darkSectorxxx #90521
    Hát ja eléggé elhúztunk, mostani játékok szebbek kb mint régen azok a csúnya átvezető videók.
  • mucsácsó
    Amúgy a lootolással valamit csinálhatnának, mert már most rohadt uncsi mindig azt az 5 mp-es animációt végignézni:D de úgy en bloc nyugger tempó jellemzi az animációkat.. talán megszokjuk, talán nem :D

...nade, így pár óra után: hát beszarás... nem nagyon tudom kommentálni, egyszerűen gecidurva az egész, meg a részletessége :D és valszeg még semmit se láttam, mert csak most kezdtem szinte a Chapter 2-t...
    Mivel az első chapter havas majdnem végig, engem őszintén az annyira nem taglózott le, lévén rühellem a havat a valóságban is, és játékokban is; kibaszott durva persze a hó meg a hónyomok meg minden, de ezt láttuk áprilisban a God of Warban már - persze jó, open worldben más, de na... azért vártam már hogy vége legyen a hóban gázolásnak, meg hiányoztak a színek :D

funfact: ha kikötözöd a lovat, akkor látszik a sárga lóhúgy alatta a hóban :'DD

...NADEVISZONT, amint elolvad a hó és megjelennek a színek a természetben körülötted, ott összevissza szartam magamat konkrétan :| :D
    jézusatyaúristen, hát most így már tényleg értem, hogy miért magasztalták ennyire a grafikát... és hozzáteszem, base PS4-en tolom, szóval Pro/XONE X mégbrutálisabb lehet 4K-ban...

FPS módot próbáltam néha-néha, de nekem abszolúte nem adja... pláne ezzel a max 60 fokos FOV-val :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.10.27. 02:48:52
  • partizan182
    Jópofának tűnik, bár azt elviselném ha nem minden mozdulatot kísérne 20 mp-es animáció. Viszont az első cucc ahol végül kikapcsoltam a HDRt, ez vagy bugos, vagy ha komolyan gondolták akkor egy rossz vicc. Nagyon remélem hogy jön rá peccs.
  • Katalizátor
    RDR2 beszarás!!!
    Fura, de a realisztikuságga miatt nálam eléggé a Kingdom Come: Deliverance hangulatát hozza csak a vadnyugaton.
    És persze a Rockstarra jellemző szinten...
  • sanya200
    God of war-nál felkínál 2 módot ha 1080p-be tolod.Az első natív 1080p , a másik meg a 4k helyett több élsimítást..stb használ
  • tomi890125
    Én azon fosdosom össze magam, hogy előttem van ahogy gyermekkorunkban a 486oson a prince of persia játékra vertük és most egy ilyenre mint az RDR2. Nagyon megy az ipar :D
    A Forza 7re nincsenek szavak. Láttam már csúcs tvn havernál az átlagnál nagyobb tvn... na ott is vertük:D
  • darkSectorxxx #90515
    Én a legjobban a sima Xboxon fosom össze magam, hogy azon is megy a jaték és azért elég pofassan, amit használtan 40-45k ért dobálnak....
    Próbáltam a Forza Horizon 4-et meg Forza 7-et is, hat basszameg az az igazán hihetetlen dolog...
    Régi Xbox One-on.... Beszarás
  • tomi890125
    Ez igaz. A korábbi hozzászólásom végét természetesen szar poénnak szántam. :D
    De az tény, hogy mindkét konzol eszméletlen jó, és hihetetlen miket tudnak. Főként ezért sincs gamer pc-m. A konzolok megvettek kilóra.... :D
  • darkSectorxxx #90513
    Gratula mester! :)
  • darkSectorxxx #90512
    Ez full egyértelmű, mert vannak hardverben eltérések. Aztán nem árt tudni. Egyelőre X-en a legjobb, frame-ben is.
    Van ott Xboxon több jó jaték is, az mas kérdés, hogy kit, mi érdekel :)
  • mucsácsó
    köszi srácok! :D mindjárt nekilátok...én szabin voltam ma, bár sok értelme nem volt, mert elbasztam délelőtt az időt, úgyhogy kb. arra jó volt, hogy feltelepedjen :D
    a póló + energiaüccsit + törzsvásárlói kari (1 Ft) adták ajcsiba,én full nem tudtam, hogy ilyenek járnak hozzá majd :D
    meglepően fasza a pólón a nyomás és a minősége, szóval poénnak/jáccóspólónak bőven jó lesz ez :))
  • Rage47
    hát azért sima PS4-en is tök szép és jól fut. ha nem rakod egymás mellé a verziókat, fel sem tűnik, úgyis magával ragad a game
    sima Xboxon már necces
  • tomi890125
    Még jó hogy jött ez a játék. Most mehet a kuki méregetés melyiken szebb. Hónapok óta nem olvastam és láttam ilyen faszságokat amiket írnak néhányan egyes fórumokon. Végre van 1 game a boxosoknak is ami fasza :D
  • darkSectorxxx #90508
    Ismersz mar a kedvenceimet, nincs sok, de azokba a vilag összes pénzét is beleölném. :)

Hardverre sajnálom, csak játékra nem :)
  • darkSectorxxx #90507
    Év jatéka lett már mikor bejelentették. Nem divathype. Ez nem az! :D
    Brutális a latvány, de ez kutyafasza. Olyan apróságok vannak benne, akar a hó, az ahogy minden növ3ny vagy a víz barmi reagál ha érintkezik vele valami.
    Olyannyira, hogy a hó a fenyők ágairól lepotyog ha nekisétálsz. Uncharted szerű apróságok.
    A sandboxok Uncharted-e.

Csak legyen a story fasza és soksok extra plusz titkos kutatnivaló, vagy feladat, és már nálam nyer ügye van.

Régi elevenedtek meg mikor reggel 1 órát nyomtam vele.
    Ezt amit konkrétan ez a jaték így ilyen szinten egybe nyűjt. Sehol nem kapod meg....

Jó szórakozást majd! ;)
  • Evoluti0N
    Látom van póló is. Rám is próbáltak mindent rám sózni. Pólót, strategy guide-ot.. Az egész üzlet RDR2 hype-ban égett. Poszterek, plakátok, karton kivágások mindenfelé. Plusz a polcok felét a RDR2 dobozok töltötték ki. :D
  • partizan182
    Ha péz nem számít lelked rajta :)

@mucsacso: dolgozni kéne még 4-ig, de egy fél óra beficcent délben. Eddig csak csősztori volt, ilyen prológ gondolom. Dutch nagyon jó arc meg a hó faszául néz ki ha belegázolsz. HDR egyenlőre nem nagy szám.

Ami poén volt hogy az egész gamma lejött 30 perc alatt (90x Giga), kudos a PSN-nek.
  • mucsácsó
    jövök! :)))) :D

btw, eddigi vélemények?
    gondolom mindenki játszik, és mindenki szerint kibaszott jó, igaz? :D
  • darkSectorxxx #90503
    Nem.
    Nem ugyanaz megnéztem pár jatékot és nem ugyanaz.
    Sokkal másabbak pl a fények. Stb textúrák sem ugyanazok. Élesebb. Több élsimítás.

Stabil 30 frém stb.

Tomb Raidert egyidőben futattam ps pro és x-en kapcsolgattam a 2 hdmi bemenet közt, és nagyon nem volt ugyanaz.... :)

Most nem egetverő, de ha valaszthatok?
  • partizan182
    1080 kijelzőn nem midegy neked hogy 4k vagy nem 4k? Textúrák X-en ugyanolyanok (DF video), csak a PSPrós Checkerboard nem a legminőségibb, amiatt veszít a részletességből (native 4k-val szemben).

Elkezdtem egyébként (első 30 perc), jó nagyon, van fasza FPS nézet, sohakinemkapcsolom. :)
  • darkSectorxxx #90501
    Angol.
  • sanya200
    Sziasztok :)
    A horizon zero dawn csak angolul jelent meg? Vagy van magyar feliratos verzió? Esetleg magyarítás?
  • Prof William
    Én meg a Valkyria 4-et próbáltam ki tegnap. Nem sokra jutottam de az pozitív volt hogy ha megvan a demó(ami tulajdonképpen játék eleje) akkor felkínálja a játék hogy onnan folytassa, ahol abbahagytuk a demót.
    Ami jó mert csak a demót 4 óráig tartott végigvinni és az csak 2 küldetés volt. De ahogy nézem összesen 30! küldetés van szóval lesz mivel játszani egy darabig. :)
  • darkSectorxxx #90498
    :D

Eladás lesz gazdagon! :D
  • Evoluti0N
    Hazafelé útba esett egy Game üzlet. Gondoltam, h na RDR2 midnight launchra beugrok. Akkora volt a sor, h jó lesz ez nekem holnap délelőtt. :D
  • darkSectorxxx #90496
    Milyen peccs? Nem kell peccs, max annyit lehet hogy visszavesznek valamiből és akkor fix30fps lesz, de szerintem ez a 27-30 fps bőven korrekt.
    Én arra gondoltam X révén, hogy natív 4k, szebb textúrákkal, az azért már kemény....

• mucsácsó
    Sztem úgyis lesz majd valami patch vagy valami alternatív megoldás előbb utóbb, mert különben népharag lesz belőle :D
    mondjuk nem mintha a sima verzió annyira rondák lennének az összehasonlítások alapján.. :D
  • darkSectorxxx #90494
    "Red Dead Redemption 2 - így fut az egyes konzolokon

Hiába a PlayStation nagy pajtása a Rockstar, az élmény mégis Xbox One X-en a legjobb.

A Digital Foundry jó szokásához híven végigpróbálta mind a négy gépet, amire a Red Dead Redemption 2 megjelent, és a teszt nagyjából a várt eredményekkel zárult.

Míg Xbox One-on (és így One S-en) 864p-s felbontással fut, PlayStation 4-en tudja hozni az 1080p-t, a PlayStation 4 Pro az 1920x2160-at skálázza fel 4K-ra, One X-en pedig natív 4K-ban játszhatunk. A textúraminőség szintén szemmel láthatóan jobb az erősebb gépeken, de az sem fogja elsírni magát, aki régebbi Xboxot vagy PS4-et használ. A framerate a One X esetében majdnem mindig stabilan 30 fps, viszont PlayStation 4 Prón az átvezetőknél és a városokban jobban ingadozik. A gyengébb gépeknél olykor a 20-at közelíti, de szerencsére nem állandóan. A különbségek az alábbi videóban remekül látszanak.

A Rockstar még úgyis javítgatni fogja a következő hetekben, talán sikerülhet még jobban optimalizálni. Mint látjátok, a helyzet nem vészes."

Na ezé kő nekem Xbox X. :D

• Kandurex
    GTA volt az utolsó...a másik pedig, h ismertek, a szar szűrőm túl van kalibrálva...
  • Mr_no_NaMe
    Akinek az Ac tartalmas játék volt, de a RDR1 unalmas, az inkább ne is szóljon hozzá a témához szerintem. De ez csak az én véleményem. Úristen...
  • Kandurex
    Hype, hype.... Az előző játékuk is az égig volt szopva, azt nekem meg a förtelem unalom jutott róla csak az eszembe.

De persze legyen jó, az AC után nincs más játék az évre tervezve, talán bejön.
  • Tikal #90490
    már ha fogsz tudni aludni :)