121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
...És miközben hangolódok, eszembe jutott, hogy az egyik első játékom is western témájú volt;
Régi szép idők...
Hát igen, idejekorán kis puhapötsként kezdtem a géminget, még a csajkákra rá se pillantottam 
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.10.23. 17:19:21 -
Szigorúan Leone-westernekkel hangolódom :) -
Evoluti0N #90446 Jah. Elég pofátlanság. -
akkor nem vennéd meg a következőt... -
Evoluti0N #90444 Fasza vót az első Pók DLC. Kb. 5 óra volt a kimaxolása. Csak.. Csak a rohadt To Be Continued.... Azt hittem, h mindegyik DLC külön sztori lesz. Ezek szerint nem. :D -
-
Ah jó lenne elfelejteni a GOW-ot és újrakezdeni :D óriási élmény volt, főleg az eleje -
:) Még én sem. Le van töltve, patchelve meg minden, de most majd a God of War következik (ideje kibontani a fóliából a 0day Limited változatot). :D -
Válaszoltam is.
Magyar, nem promós, a tiéd, csak tolja a zsét uram :)
Vagy ha látni akarod pofám akkor mehet személyesen is. -
Magyar verza, nem promós? Átvenném ócsón.
/írtam jatekaimon is
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.10.23. 07:27:30 -
Pörög a pók credits.
Nem mondom, ebbe belerakták a szívüket a fejlesztők,....
....de, sajnos a kiherélt fejlődés (kb. 10. szint után minden felesleges) és az értelmetlen perkek, cuccok miatt nem lett platina. Pedig lehet ez megérdemelte volna. -
én már most péntekig elvagyok a Warhammer 40k inquisitor martyrral spiderman dlc-ket meg majd szerintem egyben az egészet hiába megvan -
Áhh, még az alapot se toltam végig, meg most Detroit :P :) -
Holnap jön a póki első sztori DLC-je, az talán könnyít valamit a várakozásodon. :) -
bakker, de rohadt messze van még az a pééééééééééntek..... :D
de mostantól SEMMIT nem akarok látni/olvasni már a játékról, mostmár bírjuk má hát ki :(
...ráadásul hosszú is lesz még ez a hét nagyon... :( -
Remélem ezeket a lassításokat ki lehet majd kapcsolni
-
tényleg rövid :D
GTA feeling eléggé
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.22. 13:55:05 -
Ha már RD2, rövidke gameplay:
-
ehh, erről el is feledkeztem, hogy lesz FPS-nézet... :D én szerintem maradok a TPS-nél, max 1-2x kipróbálom a másikat, hogy milyen azzal, de ez TPS-nek lett teremtve, ahogy a GTA-k is a 3. rész óta... :D -
Még nem tudtam eldönteni, biztos teljesen más élmény first person mode-ban, szóval lehet majd egy pár chapter-t úgy tolok le -
Külsö vagy belső nézetben fogjátok tolni az RDR2-t? Nálam ez örök dilemma lenne :D Kár, hogy nem csak 1 nézet van. -
És ki hangolódik western nézéssel a játékra?
Dollar trilogy, Once Upon a Time in the West, Unforgiven? :) -
Szerintem a RDR2 multija hangulatosabb lesz mint a GTA5-é,remélem tanultak a GTA online hibáiból hisz azért csak eltelt már 5 év -
Evoluti0N #90425 Áh, GTA V multijával se játszottam. Szerintem ebben is kimarad. Van pár játék, ami direkt multi vagy co-op orientált és azokat szoktam multiban játszani, de többnyire single playerben játszom. -
Newfronter #90424 A GTA V mikrótranzakciója után meg főleg. Ennyi pénznél már többet áldozhatnak a kreativitásra.
Ebben is lesz mikrotranzakció, de ha eleget játszol nem kell igazi pénzért megvenni a multis DLC-ket(remélem ezen nem változtatnak).
...és végre a RDR2 is kap hosszú távon támogatott multit! -
:D -
Evoluti0N #90422 Van pár fejlesztőcsapat, köztük a Rockstar is, akik más szinten vannak, mint a legtöbb AAA csapat. -
az a helyzet, hogy amíg világ a világ, addig Ubi cuccai csak futottak még kategóriások lesznek a R* produktumokhoz képest... :( :D -
Pontosan ahogy mondod....
Azt leszámíítva, hogy írték pl 200 féle állatfaj lesz a játékban!!!!!!!!!!!!!
LOL.
Meg el lehetne gondolkodni azon is, vagy beszélgetni, hogy miért 2.5x nagyobb a játék mint a GTA 5? :D -
amúgy nem biztos, hogy Róma lesz szerintem a kövi - bár mondjuk Origins végefele ugye van egy kis Róma, legalább akkor már tudnának valamennyi assetet felhasználni
- én lehet inkább valami Japánra szavaznék, de majd meglássuk :)
-
Evoluti0N #90418 Részletesebb RPG elemek, mint a különböző döntési lehetőségek, valamint az aktív skillek a skillfán, amik berakhatók quickslotokba és harc alatt használhatóak. Visszatért a hajózás fejleszthető és személyre szabható hajóval, tengeri csatákkal, egyedi legénységgel és hadnagyokkal, akik bónusz statokat adnak a hajóhoz és részt vesznek a másik hajók megtámadásában is. A hatalmas csaták mindenfelé a térképen, ahol Spárta vagy Athén oldalán részt vehetünk. Az Exploration Mode, ahol a küldetések helyszíneit leírás alapján kell megtalálni ahelyett, h mutatná a térképen, h hová kell menni. A különböző mercenary-k, akiknek egyedi erősségük vagy gyengeségük van és különböző dropokat adnak. A lopás rendszer, ahol nem lootolhatsz ki bárhol bármit és ha meglát valaki, akkor emelkedik a körözöttséged. A kultrendszer, ahol különböző nyomokat kell megtalálni a leírások alapján, h felfedd a kult tagok kilétét és megöld őket. De igazad van, butult a játék, mert nincs benne pajzs. -
Én azt is csodálom, hogy már ennyit mutattak gameplayekből, mint amit...:D bár ma már R* se meri bevállalni azt, hogy szinte totál zéró előzetessel (a lá GTA4 - asszem 2-3 nongameplay tréler volt, és slussz) kidob valamit a piacra :D
Arra leszek majd NAGYON kíváncsi, hogy majd GTA6-nál mi lesz tényleg, egy 3-4 év múlva... :D ott fixen felrobban majd az internet :'D -
RDR-t sajnos meguntam anno, ezért nem merem ezt egyből bevállalni, bármit mondjanak az újságírók most -
-
Newfronter #90414 ...és Rockstar-hoz híven nincsenek agyonreklámozva a gameplay feature-ök, csak esetleg megemlítve, hogy 26.-án elemei erővel robbanjanak be, mint egy atombomba. Nagyon durva mélysége lesz ennek a játéknak. Talán anno a RDR első részét se lehetett ekkora hype-al várni, ez azon is túltesz. Ha minden igaz, aki unta az RDR első részét, annak ezzel nem lesz semmi gondja, ha elhisszük a beszámolókat.
Ezért nem vettem meg az ACO-t sem, mert annyival jobban várom a RDR2 nyitott világát, sokkal izgalmasabb lesz, mint egy AC-ban.... és nem a western téma miatt. -
En is igy ereztem. Hiaba voltam 50-es szinten ,mindenkit ugyanannyit kellett pufolni mint az elejen,ha csak siman kombozol. A skillek kozul az amelyik hanarabb tolti a focust es igy hamarabb beadhato az instakilles mozgas ,nemileg kompenzalja ezt,nameg a hasznalhato gadget-ek, de azert jobb lett volna ,ha a sima kombozas is fejlodik erossegben .Akkor minek irja bizonyos szintenkent hogy strength +10% ?
Hozzateszem en nem igazan hasznaltam mas kosztumoket,mint az alapot, lehet ott is van ami segit ezen -
Azon gondolkodtam, hogy vajon most van benne fejlődés vagy nincs?
Mert azt érzem, hogy hiába vagyok már 15. szintű fő pók, mindenkibe mindig ugyanannyi ütés kell, ugyanannyitól halok. Oké, hogy vannak új tulajdonságok, meg eszközök, de alapjába véve nem látok változást.
Csak nem ebbe is az mocsok anti-játék skálázás van? Még a legaljabb elme is tisztában van vele, hogy ez kinyírja a fejlődés örömét :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.21. 09:18:42 -
Hát a pajzs kivéve, egy lándzsaheggye kő parry-zni, egy LÁNDZSAHEGGYE!!! miez ha nem butulás? :D
Értem én hogy LÁNDZSAHELY az kemáény mert isteni ereklye, de basszameg miez? :D johogynem egy katicabogárra. :D -
Evoluti0N #90410 Jójaz Odyssey. Pár dolgot kiszedtek, pár dolgot beraktak. Nem butult ez semerre. Az RPG elemek, beszélgetések közbeni döntések pedig csak jobbá tették. Több olyan küldi is volt már, aminek többféle kimenetele lehet különböző döntések alapján. Karakterek maradnak életben, vagy halnak meg az alapján, h hogyan döntünk. Ilyen eddig még egyik részben sem volt. Jó irány ez. Van még rajta azért csiszolni való. Na majd a 2 év múlva érkező, O betűvel kezdődő Rómás résznél. -
Az idei év császára az 26.-án jön. :D