PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
jaes gondolom a digitalis meg... kotve van accounthoz?!
ma is tanultam valamit, yaaay

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

radugtam a marijjo kart-ot a 2+ eves full hd oled-re. nem kell varni semmiresemnem 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Persze. Itt ez kimerül annyiban, hogy bedobja előre akinek végigjátszás után vihető a játéka, de az itteniek főleg digitben vásárolnak. Kivétel Kandúr. Ő hivatalos digitdisztrib hater 😊

Adversus solem ne loquitor

GOTY
Szerintem fogalmazz pontosabban, én nem értem, mit akarsz. 😊

Szokás-e PS-en használtan játékot venni? Persze, bemegyek a boltba, és megveszem használtan, vagy a jatekaim.hu, vagy a hardverapró.

Miért ne lenne szokás?

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

n000rbi
Jó eséllyel akkor 5 év múlva se veszünk oled-et.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

iccö szó trú! meg is hatodtam pöppet 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
<3

"ha néha hülyeséget beszél."

csak néha? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

GOTY
Igen, én is hezitálok. Nem akarok úgy járni, mint a mostani csúcs tévémmel, amit imádok amúgy, hogy megveszem fél millióért, és egy év múlva kiderül, hogy rosszkor vettem, mert ha még várok egy évet, pont ugyanennyi lesz az oled.

Úgyhogy én várok, addig meg tolom a 4K HDR tartalmakat úgy, hogy leesik az állam tőle.

n000rbi
Ezzel mondjuk egyetértek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LG oled B7/C7 stb.-vel az a baj,hogy gyári képbeállítás egy okádék. Persze vannak profi beállítások amikkel, ég és föld lesz gyárihoz képest. Pont tegnap este végeztem minden képi móddal. Csak 1 órácskámba telt.

GOTY
Senkit nem kell itt megváltoztatni, pláne, hogy Darkynál ami a leglényegesebb, az a helyén van: a szíve.

Jó gyerek, és az is marad, még akkor is, ha néha hülyeséget beszél.

j0nNyKa
i see oke
pedig azt a videot akkoris megneznem 😊
anyway egy kicsin ON: PSnel szokas "hasznaltan" jatekot venni? boxnal mintha lenne valami ilyesmi
es ha szokas, egymassal csinaljatok ezt, ha mar van kozos feluletetek, meg ilyenek?

Moby
Lehet, hogy evvel az oleddel nem csak az ára miatt kéne várnom. A hdmi2.1-et is érdemes lenne bevárni. Hoz az sok dolgot a HDR-nek is, a adaptivesync sem lenne butaság. Az xbox elvileg megkapja frissítésként, a sonynál meg kitudja mi lesz. PS5 már biztos avval jön.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 10:57:31

Darky Intervention 😄

GOTY
Nekem nem. Nem vagyok fillérbaszó, ha le akarom cserélni oledre a meglévő tévémet, bármikor meglépem olyan áron is, hogy az alig több mint egyéves, fél milláért vett tévémet vélhetően a feléért tudnám már csak eladni.

Én nem szeretem az ilyet, szerintem nem egyenes magatartás.

Moby
Nem, nem ilyen szervezett tali keretében, bár tudom, hogy régen voltak még ilyenek. Játékokat-eztazt hoztamvittemkaptamvettem itteniektől. Korábbi leáldosok közül volt, hogy valakivel IRL munkakapcsolatban voltam, itt irogattunk egymásnak, és ez csak évek múlva derült ki. Volt, aki innen jelentkezett hozzám gyakornoknak, stbstbstb.

j0nNyKa
egyszer hivjatok el ot is, es csinaljatok videot 😊 #sgPS4tali

Moby
Nem, személyesen vele pont még nem találkoztam. De elég sokakkal innen, meg úgy alapvetően az sg-ről.

/de tudom a címét! <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 10:47:07

darkSectorxxx
Én meg tudom hogy (te is) olvasod! <#ravasz1>

ha élőben találkoznánk, megutálna....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:46:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen ugyanezt írtam én neked. Hogy jelerősítőnek írja, de erre gondol, ami nem erősíti meg, hanem továbbítja. 😊

j0nNyKa
szemelyesen is probalkozol? gyanusan vezetne is valahova, ez ami itt megy -te is tudod, en is tudom- nem fog
viszont viccesnek tenyleg vicces, oszinten megmondom en is azert jarok a topicba hogy ezeket olvassam (ps4em nincs is), csak eppen ezek szorakoztatoipar, nem pedig jatekipar, foleg nem ps4 temaban tortennek
de persze ha erre van szukseg, en biztos nem fogok a humor utjaba allni 😊 csak fura, anno a forum temak a... forum temakrol szoltak

Moby
De, ez egy olyan eszköz amit a köznyelv (kissé hibásan) wifi jelerősítőnek hív, a szakma pedig wifi repeaterként ismer, ami úgy működik, ahogy leírtam 😊

darkSectorxxx
82782? 😊

Moby
Én hiszek abban, hogy az embereket rá lehet bírni a tanulásra, olvasásra, tájékozódásra. Darkkal sok-sok éve ismerjük egymást, túl azon is, ami itt látszik, vagy ami itt lejön ebből a bohóckodásból. Még nem adtam fel, hogy faragok belőle kíváncsi és nyitott embert 😊

darkSectorxxx
Ha nem ez a wifi jelerősítő, amit linkeltem akkor elnézést.
Senkivel nem szoktam multizni, mert mindenki itt ps4-en játszik. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:42:57

j0nNyKa
mindenkinek kell egy hobbi
neki az az elete hogy okoskodik
neked az az eleted hogy folyamatosan oltod erte
mindketten figyelmet adtok a semminek, mindenki boldog, mikozben semmi erdemlegeset nem csinaltok, zsenialis <#idiota>
ha mar a PS4 a kozos pontotok, probaltatok mar pl... nem tudom, jatszani egyutt? vagy az azert mar durva lenne?

darkSectorxxx
Ilyenről beszéltek? Ja mert nekünk is volt.
Ez a wifi jel erősítő, vagyis ami továbbítja.

Vagy milyen létezik még?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 10:40:56

Moby
Nincs nap, hogy bele ne okoskodnál olyanba, amiről nem tudsz semmit.

darkSectorxxx
Arra gondol, hogy továbbítja, azt a jelerőséget, amit az adott ponton ez a kütyü befog...valóban létezik és megy.
Persze bonyolult kicsit mert nem mindegy a kütyü a wifi router és a konzol között hol helyezkedik el, kicsit a wifi routerhez közelebb kell lennie.

darkSectorxxx
Ebay-en vannak ilyenek, vettünk és fasza....

Ezen össze biztos nem fogunk veszni 😉 Mondjuk ha azt mondanák neked hogy ide kell klikkolni hogy holnap ZD9-re cseréljék az XE900-adat neked is lehet megremegre az ujjad.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

GOTY
Nem tudom elfogadni, ne haragudj. Szerintem egy normális értékrendű ember, ha úgy tetszik erkölcsös, nem csinál ilyet.

Persze lehet magyarázni, hogy de, meg miért, de ez azt gondolom mindenki számára világos kell, hogy legyen, hogy ez bizony nem egyenes fogyasztói magatartás. Sőt, szerintem gerinctelen.

Persze ez nem kell, hogy téged érdekeljen, de ettől még ez a véleményem.

Moby
Gyakorlatilag igen. Wifi jelerősítő nincs, a wifi jelet erősíteni nem lehet (vagyis dehogynem, antennával, de az egy másik történet). A wifi jelerősítő nem más, mint egy közbenső eszköz, ami csatlakozik az "eredeti" wifi hálózathoz, és létrehoz egy másikat egyúttal, az eredeti "paramétereivel". Így az új hatóköre onnan indul, ahova elhelyezed a repeatert. A ps4-ednek meg teljesen mindegy melyik wifi hálózathoz csatlakozik, az "eredetihez" vagy az újonnan létrehozotthoz, csak az egyik erősebb lesz (remélhetőleg).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 09:36:13

Akkor a konnektorba beledugok egy jelerősítőt és kész ? (elvileg)
Moby
A kérdésnek semmi köze a gép oprendszeréhez. A wifi jelerősítőt nem fogja felismerni, nem is kell felismerje, nem fog belőle látni semmit. A wifi hálózatot fogja látni. Hogy ezt milyen eszköz állítja elő, az a wifi hálózat szempontjából irreleváns.

/a kérdésnek van olyan aspektusba, ami arra utal, hogy lehet, hogy valami kivitelezhetetlen dolgon töröd a fejed. Biztosan tudod mi az a repeater amit készülsz venni, és hogy miként működik/mire jó?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 09:31:49

Nekem az alapvető gondom hogy a konzol oprendszere felismeri -e a dlink vagy tplinkes wifi jelerősítőt ?
Moby
Mármint wifi repeatert?

/a kérdés amúgy nem igazán ps4 related. Ez egy szabvány wifi eszköz, ilyenmódon bármelyik jó lesz hozzá, ami rendesen működik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.24. 09:22:06

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A ps4 -hez keresnék WIFI jelerősítőt, kérlek segítsetek mert nem tudom melyik típus lenne jó. Mit ajánlotok?
Létező hibák voltak (csak ritkásan látszódott), ezzel együtt minden további nélkül elutasíthatták volna azzal hogy ez része az élménynek, nem szóltam volna. Helyette 3 hónapig ültek rajta, soha senki sem tudott felvilágosítást adni semmiről, csak tereltek.

Avforumsról lestem egyébként, ott feleekkora bibiért cseréltetik tipikusan, van aki 4x-5x. Sok hüje brit magyar ugye.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.01.24. 08:22:18

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

GOTY
Tipikus magyar mentalitás...Ugyan semmi baja, de beküldöm hazugságokkal, hogy anyagi előnyre tegyek szert. Brávó!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt inkább ne reklámozd, hanem szégyelld magad, hogy mekkora sutyerák vagy! Ilyenkor szégyellem magam, hogy magyar vagyok,
amikor ilyeneket olvasok. <#szomoru1>

Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.24. 07:46:50

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Ha ennyi pénzem lenne, inkább kiszórnám az ablakon. 😄
Ja tévesen az én 10 dolláromat küldték neked, majd gondolom vissza tudod utalni nekem. És akkor küldetek a Sony-val egy bocsánatkérőt. 😄

Moby
Közben a sony rápakolt 10 dodót az usa fiókomra. Nem írta mér, de kösz!

Moby
Talán kezd ott az igényeskedést, hogy lecseréled a mezítlábas gépedet. Mer ugyan a vr felbontása nem valami szuper, de neked még azt is sikerül butítani.

darkSectorxxx
2-3 órás asszem. 😄

Amúgy azon filóztam nem-e lehet a PS VR-ban kicserélni azt a kis panelt a szemüvegben egy 4k-s panelre? 😊

Moby
Kiderült már milyen hosszú lesz? 😊

darkSectorxxx
Nem tudom, csak tesztelem egyelőre. Éjfélig fent akarok maradni. 😊

Értem én, ha már veszel 4k hdr-t nem akarsz ezt a köztes kamu témát, a normális meg még drágás neked.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.23. 22:18:09

Moby
Láthatóan nem használnak 😊

/amit ki akartam hozni abból az egészből az oda le van írva. Amit nincs odaírva, azt nem akartam belőle kihozni. Amit nem értesz belőle, azt meg kérdezd meg, és vagy lén vagy más elmagyarázza.

darkSectorxxx
Már bevettem! 😄

Mindenbe negatív vagy, nézd a jó oldalát a dolgoknak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.23. 22:06:33

Moby
Vedd be a bogyókat <#ejnye1>