121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    hát pedig kipróbáltam a vonatozást és a lovam ottmaradt az előző városban...
  • darkSectorxxx #91218
    Van fast travel annélkül is...már ugye kitárgyaltuk sokszor.
    Vonat, vagy ami szerintem jobb, a lovaskocsi.
  • Tikal #91217
    Nem hagyod el a lovad.
  • Rage47
    1-2-t sem tudtam végigjátszani, én döntöttem már :D
    RDR2-vel tolom most, kölcsönkaptam, nagyon jó, de ha arra gondolok, hogy lovagolni kell, nincs kedvem elindítani :D Aktiváltam múltkor a fast travelt 300 dolcsiért, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Az biztos, hogy a vonatozás nem éri meg, mert elhagyod a lovad és az állomások messze vannak a következő istállótól.......
  • Seth
    Elég megosztó lett. Ìgy tudjon az ember dönteni ... :)
  • Tikal #91214
  • TBTPumpa
    Darksiders 3:
    Destructoid - 8/10
    GameSpot - 4/10
    Game Rant - 1/5
    GamesRadar - 7/10
    Game Informer - 8/10
    IGN.com - 7/10
    Game Revolution - 2/5
  • Tikal #91212
    Engem ez húzott volna be, de aztán láttam hogy milyen lett, szóval mégse :)
  • Prof William
    Ez igaz de szerintem sokakat már az is eltántorított hogy MMO szerű lesz a játék. A komolyabb Fallout fanokat mindenképpen.
  • Tikal #91210
    Nem azért lett rossz a játék mert MMO lett...lehetett volna egy nagyon jó mmo
  • Prof William
    Hátöizé... Vegyünk a Fallout-t ás dobjuk ki belőle az érdekes karaktereket és a történetet... Vagyis azokat az elemeket amik eddig játék lényegét adták. Ja és csináljunk belőle MMO-t ami az emberek egy tetemes részének már a könyökén jön ki... Ugyan mi baj történhet?
  • Tatyla
    én megvettem és jól elvagyok vele mert imádom ezt a világot. igaz néha kifagy meg vannak ordenáré nagy bugok de ez van
  • TDC Geronimo
    BFV kikúrt jó lett. Alig bírom abbahagyni. Szerintem BF3 óta a legjobb BF. Mechanikában és core gameplayben meg a sorozat legjobb darabja. Squaddal érdemes tolni, anélkül tud frusztráló lenni
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.11.25. 16:52:33
  • Kandurex
    Na kérem, túl vagyok az AC Odyssey első legendás "disznó projektjén", Phokis -ban. Hardon ez bizony több volt, mint egy másfél óra leverni. Addig kellett változtatni a perk + combo összeállítást mire sikerült lecsapni.

Még majdnem hozta a DaS katarzist a végén.

Jó ez.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.11.25. 10:52:24
  • darkSectorxxx #91205
    2 pofára eszik :)
  • darkSectorxxx #91204
    Lesz aznagyobb off is mert sok a refund :D
  • n000rbi
    Ja, biztos jól fogy :D
  • TDC Geronimo
    Na látom fallout 1 hét után már -45% off. LÁL
  • darkSectorxxx #91201
    Gratula. :)
  • Evoluti0N
    Ok. Ennyit gondolkodtam rajta. Megvettem. :D
  • Evoluti0N
    180 font Amazonon full szett PSVR (szal kamera is benne van), meg jár mellé az Astro Bot Rescue Mission. Szal most nagyon erősen gondolkodom rajta. :D
  • TBTPumpa
    Már csak pár nap:
  • darkSectorxxx #91197
    Itt is megy maxon is meg nem is, nekem steam, meg origin meg mindenhol ment már 10 megával is meg sokkal többel is... nem tudom mitől függ.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 21:44:11
  • Tinman #91196
    Steam, Origin, Uplay, iszonyat gyorsan jön minden. Ezek meg 15 évvel le vannak maradva.
  • darkSectorxxx #91195
    Elején lassabb elüfordul, ahogy mindenhol másutt is, egyszer max szüneteltesd várj 10 másodpercet majd folytatás és lassan de gyorsulni fog...máshol is szar a letöltés szóval ez nem ujdonág. :D
  • Tinman #91194
    40 MB/s a max letöltési sebességem. Semmi egyéb nem tölt, nem megy mellette csak ez szedi a Horizon Complete-et.

2.2 MB/s-al tölti. Ez most komoly?
  • TDC Geronimo
    Addigra jön 1-2 patch még ami rendbe hozza, de az egyik legjobb BF, ami BF3 óta kijött.
  • Tatyla
    jövünk majd, de most megvárjuk az első akciót
  • TDC Geronimo
    az 5ks season pass árból és abból, hogy 3 hónap alatt lezavarják már lehetett tudni, hogy milyen minőségű lesz. Ezért is skippeltem
  • Evoluti0N
    Remélem, h a záró DLC-vel valami nagyot durrantanak, mert eddig mindkettő elég csalódás volt. Sztori szempontjából okésak voltak, de ami a mellékes tartalmat illeti, kb. ugyanazt kaptuk, mint az alapjátékban kicsit megkavarva, valamint a hosszuk se éppen eposzi.
  • TDC Geronimo
    BFV-t nem veszitek idén vagy vártok decemberi akcióra?
  • darkSectorxxx #91187
    Rövid, ámde kuva nehéz és a mellékes feladatokból fele annyi van, mert a körzetek felében játszódik csak, de megcsinálom. :D
  • Evoluti0N
    Ha nem szenvedsz az opcionális feladatokkal a bázisfoglalásoknál, amik teljesítése nem szükséges sem a trophy megszerzéséhez, sem a DLC 100%-os teljesítéséhez, akkor nem olyan nehezek.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.21. 21:46:31
  • Tatyla
    ez a második poókembör dlc még rövidebb mint az első, ráadásul a mellékes bázis foglalás olyan frusztráló hogy szerintem hagyom a picsába az egészet így 23%-on
  • darkSectorxxx #91184
    Nem tagadom, kapott az elmúlt néhány évben, Das 3-BB-Ni-oH. :D
    mivel a kontrollerem nem a Pro-é hanem a 2015-es sima PS4..... asszem 2015-ben vettem a gépet.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.21. 17:01:08
  • samsung123
    Szerintem a kontorllered is lehet hibás bizonyos dolgokért... annyi random gondod volt idáig, már nem biztos minden hiba benned van :D
  • darkSectorxxx #91182
    Na erre nem emlékszem, hogy PONT mikor engedtem fel meg le, de ma este vagy holnap. Köszi.
  • darkSectorxxx #91181
    Ugyanezt csináltam. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.21. 15:02:53
  • Ulthanito
    Azért nem működik, mert nem azt csinálod, amit kell.

Első lépés: jelöld ki a waypontot. Második lépés, indulj el az úton, tartsd nyomva az X-et ÉS közben tartsd lenyomva a touchpadet, egészen addig, amíg nem vált át cinemára. Harmadik lépés: vakarhatod a tököd két kézzel is, a ló odamegy, ahova akartad.
  • Tikal #91179
    Waypoint-ot le kell rakni, hogy legyen mit követnie. Ha azt akarod, hogy ne kelljen az X-et se nyomni, akkor egyszer nyomd az X-et és a Cinematic modba váltást, utána enged fel mikor már beváltott Cinematic-ba