PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hallod. azt se tudom ki az utodja. jack volt a man.:(

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Én jacket sokkal jobban bírtam E3on, mint ezt az új fazont

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Lehet csak a fake twitter account égette belém az ábrázatát :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

nemtom, miota CEO lett, en szepen lassan el is felejtettem. konkretan nem lattam rola egy curda kepet se gaming oldalakon (teljesen erthetö okok miatt). szal ö PS arc VOLT. mint Jack Tretton, mielött droppolta a mic-ot ( szo szerint :D emlekeztek meg?)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Nem lép ő sehova, marad elnökségi tag, "csak" nem ő lesz a CEO. Sajnálom, Shu-val együtt a ps üzletág arcaivá váltak az évek során.

darkSectorxxx
Nem baj, nekem a kis tengeri malac jobban tetszik, ő meg még sokáig lesz. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

azé nem teljesen. de igy legalalabb a twitter accountjanak* szentelheti magat :D

*tudom-tudom

Moby
Kaz lelép a Sonytól.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Tök jó egy ilyen sztoritrélet. Főleg, amikor jön a játékrésze, és a nyakadbaszakad a kontraszt :D

darkSectorxxx
Milyen fasza az új logo-d. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.02. 17:58:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
De érted, ha most az itteni gépet elviszem ki németbe hgomékhoz, ott bekapcsolom, belépek, stb, akkor kibannolnak a faszra?

Tikal
de, pont ezt szopom... a fő acc-om nem magyar... és a hivatalos megoldás az országváltásra az az hogy csinálj új acc-ot. 2018. PSN . gigaLOL.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Kkona far cry

Far Cry 5 Story trailer//www.youtube.com/embed/bYkQWTUmEkI

Far Cry 3 Classic Edition PS4 and Xbox One//www.youtube.com/embed/CKlvQEZXLNw

darkSectorxxx
"This is achieved by rendering the image at a much higher resolution than the one being displayed, then shrinking it to the desired size, using the extra pixels for calculation. The result is a downsampled image with smoother transitions from one line of pixels to another along the edges of objects."

ezt írja, én is ezt kérdeztem....

TDC Geronimo
bászki olvass már utána mi az a supersampling <#wow3>

arty
nem életszerű, hogy migrálsz más országba? csak fel kell nézni a sony support fórumára, elég sokakkal megesik ;) (nyilván mind csaló......)
a nick megváltoztatásáról nem is beszélve, azt se sikerült 10+ év alatt megoldani.... (oké, mondjuk h ps3on már nem ment volna, de a ps4en tiszta lappal indultak, és lám......)

szal én nem látom a törekvést... (de persze értem, kényelmes az előnyük, nincs kivel acsarkodni a vevők kegyeiért)
a magyar sztór a mai napig hiányos, 1-1 cím "mindig/minden" akcióban hiányzik a hun sztórról

Forza.

Én a Beyondot is külföldről rendeltem elő, igaz, akkor még a hazai magyar nyelvűségről nem is tudtam. Dicséretes és támogatandó, ha próbálkoznak bele, de soha egy Blu-rayemen nem éltem még magyar szinkron vagy felirat lehetőségével (azt hittem, barátok vagy családtagok miatt jól jöhet). Játéknál is a The Witcher/Dragon Age-vonalon, mert nem volt más választásom.

Szóval megértem, ha másnak szempont, és azt is, ha támogatja, de engem ezzel már pénztárcanyitásra nehéz rávenni.

A Detroit témája meg, hát, már boldog-boldogtalan valami hasonlóval foglalkozik, és például a Talos Principle-hez képest tuti popcorn lesz. Cage a garancia rá. Remélem, legközelebb WWII-es téma jön tőle <#kuss>
darkSectorxxx
Ez oké, de ha a játékot nem lehet 4k natívba tólni, akkor hogyan van supersampling ilyen felbontásban? :D
Mégiscsak képes a 4k-ra?

arty
irigylem a vérmérsékleted, hogy egy digitsztóros "átbaszás" (=hibás teljesítés) esetén/után is ennyire nyugisan várod a digitonlyt... :P

Forza.

TDC Geronimo
féloff

Kijött netflixre a cyberpunk sorozat altered carbon első évada. Megnéztem első részt 4k HDRbe. Hát... <#merges2>

Aki egy kicsit is szereti az ilyet nézze meg, már csak a vizuális élmény miatt is.

Moby
Semmi.

TDC Geronimo
Na most néztem mailt nem kaptam, de gépen bemész system software részhez és ott van nekem az 5.50 beta 1. Nézd meg hátha

GOTY
Én háromszor jelentkeztem, és egyszer kaptam.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

n000rbi
Ja, jelentkezni nem akartam, csak örülök, ha lesz ilyen opció.

TDC Geronimo
1080pbe

TDC Geronimo
Én az összesre jelentkeztem és egyre se kaptam kulcsot :D

darkSectorxxx
Ez mit jelent? Akkor eddig hogy ment?

Moby
Én jelentkeztem, de...

TDC Geronimo
Nekünk már mindegy, hamarabb kellett volna :D

n000rbi
:O

GOTY
Az Online ID miért van kisatírozva? Kamu a kép?

TDC Geronimo
aha

Moby
Ez miezez? 5.50?

TDC Geronimo
Csak jó valamire ha van konkurencia

TDC Geronimo
Ezek a hülye japók tudnak valamit :)

Moby
Ajánlom mintavételre a prohardver ps4 topikját. Kb minde tizedik hsz így szól:
"vettem egy hdr tévét, bekapcsoltam a hdr+ -t és szarabb lett a kép mint előtte."
Ne ebből vonjunk kel konklúziót. Ezeke ugyanígy fogják hazavágni a saját élményüket oleden is, meg bármin. Maximum akkor nem, ah előemésztve, elbaszhatatlanul, kompaktban kapják meg. Ez egyelőre nem olyan terület. Ahogy a VR sem, meg sokminden nem.

/szerk: ezt az előzőre, nem neked Adam.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.02. 10:57:37

Moby
Hát én telefon sem vettem sosem 250-ért. Valszeg sosem fogok. Az igazat megvallva sem is vagyok túl jó véleménnyel az ilyenekről. Vannak olyan műszaki megoldások, ahol a toptier kat. árazásával nincs különösebb bajom, mert gyártástechnóban, mérnöki teljesítményben legalább részben igazolhatónak látom. A telefon nem tartozik ezek közé A megjelenítők sem.
Azzal meg ne igazoljunk már semmit, hogy az emberek hülyék ahhoz, amit összevásárolnak. Jó az oled, megbassza az lcd-t. De nem azért, mert vesznek barmok is lcd-t. Vesznek azok oledet is.

nem ugy ertettem, csak tetszett amit irtal, azt az idezetet fel is lehetne tetovaltatni homlokra :D

persze, hogy dragak ezek a tetves tévék. de vágyunk rajuk, mert mindenki mindenböl a legjobbat akarja. erre vagyunk kikepezve. humanity rises
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.02. 10:52:13

Az bizony. Két ájfón ára. Botrány.

Nem vagy egyedül persze, 1000 USD ilyen lélektani határ sokaknál, van egyszem MU7000 amitől nem rohannék azonnal sikítva a szobából azt csók. Ráadásul asse a legjobb, pont a minap volt privi beszélgetésem egy ownerrel hogy lőjjek már Oleden PS4 HDR/SDR videót mert neki az MU7000-en elpusztítja a kontrasztot a HDR (max backlight), inkább SDR-ben tolja.

El sem tudom képzelni mit művelhet a HDR egy IPS kijelzővel...
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.02.02. 10:49:59

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Tudom, megnyugtató lenne, ha fejvesztve rohannék, leperkálnék félmilkát, mer soseleszmárolcsóbb, de ez nem fog megtörténni :)

"de bárhogy is lesz, én aszerint fogok eljárni"

meg csak februar kettedike van, de ez a quotation of da month <#taps>

Moby
Izé...

/tudom, mutattam már, meg egy fecske nem csinál nyarat, meg lehet, hogy tényleg semmi nem fog történni, meg akármi is lehet...de bárhogy is lesz, én aszerint fogok eljárni.

GOTY
Én még azt nem tudom egyelőre. Tetszik is meg nem is. De szerintem valami akcióban be fogom húzni.

Moby
Viszont a vampyr menni fog, nincs kétségem felőle, szal nagyon várós!

GOTY
Ez nem hiba, csak nem pendítette meg azt a húrt. Az egyik legjobb játékélményeim közé sorolom azt a játékot, annak ellenére, hogy nagyon haragszom rá.

Az, hogy gyakorlatilag kurva mindegy mit csinálsz, mert KÉTFÉLE befejezése van csak, az a játék legnagyobb hibája. Semmi értelme nincs a döntésekben, pedig egyesek a meghozataluk pillanatában rohadt kemények, még durvább mint a Heavy Rainben...csak a döntés pillanatában ezt még nem tudod, jön a végén a hideg zuhany.

Moby
Arra gondoltam, igen. Nem megy, sokszor nekifutottam. Nagyra tartom a DONTNOD-ot, de ezzel a kiscsajjal én nem tudok azonosulni, sem az életével. Szeretném szeretni, de inkább hagytam, mert utálni meg nem akarom. Értékelem a játék összes erényét, bennem van a hiba.

GOTY
Amúgy ez tényleg vicc, hogy 500-700 ezer forintot kell kifizetni a jobb minőségű tévéért. És tényleg nem arról szól, hogy ki tudja kifizetni, meg ki nem. Hanem az, hogy abnormális.

egy jobbfele szar (na ezt jol megfogalmaztam :D) LCD-LED is 1000 euro meg mindig (55 coll). tudjatok mikor kaptok ti 300e-ert OLED-et...
majd ha a tevek 80%-a OLED lesz. TALAN akkor
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.02. 10:08:52