121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát hogy véletlenül sem azért cserébe, mert butitanak a látványon, textúrák, látótáv, stb. -
Jesszusom, regényt írhatnék annyiszor kaptam a játék során már agyrákot, mert van ám benne sok ilyen. :D
De mégsem szar annyira hogy ne játszon vele az ember.
Ilyen szeretve utálom játék. -
? -
Gondolom nem ugyanaz a minőség meeltt, mert meglepne. -
Holnaptól elérhető az RDR2 online beta azoknak, akik játszottak vele megjelenéskor. Jött patch is. Állítólag élesebbe lett a kép pron -
Lengyel2 #91254 Nem, tényleg van egy-két ilyen beakadó bug RDR2-ben, nekem is volt ilyen a héten: Egyszerű mellékküldetés, három lépésből áll, már a harmadik lépés is sikerül, erre az összes szereplő lefagy, nem jutok tovább, nem zárja le a küldetést sikeresen, kommunikálni sem tudok egyik szereplővel sem, ott állunk lefagyva, és nem volt kedvem újratölteni az előző mentést. Fogtam és lelőttem az egyik szereplőt (azt engedte), Mission failed, Retry Checkpoint, és onnantól már ment tovább rendesen. -
Pár napja toltam egy kis Wildlands-et és rohadtul idegesített, hogy mindenki rohangál mint a mérgezett egér :) -
Nem akartad, mégis lelőtted? a játék kihozza belőlünk a legrosszabbat, lehet nem is tudtuk eddig mennyire sötét e lelkünk, cska a játék, próbál rávezetni kicsit. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 13:11:59 -
Lehet beakadt a ló, nemtom :D Most megint belefutottam egy bugba, egy embert kellett volna kikérdeznem, ehelyett felpattant és harcállásba állt, mintha verekedni akarna, de nem lehetett vele semmit csinálni, az akciózene meg csak ment. Fogtam és lelőttem, pedig nem akartam :(
Tisztára Westworld-érzésem volt, mint mikor bebugzottak az androidok... :D
Amúgy elég pöpec a játék, új szintre emelte ezt a sandbox stílust, az biztos. Az kimondhatatlanul tetszik, hogy nem kell minden interakciót (pl. minijátékok) kipróbálni, mert azt utálom ezekben a játékokban. Pl. a Witcherben is köteleztek arra, hogy játsszak Gwentet...
És a lassúság sem olyan, mint ahogy sokan írták kritikákban. Valahogy hozzászokik az ember, hogy pl. az evés animációját is végig kell várni. Itt nem lehet pörögni, mint egy Pókembernél.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.11.27. 13:05:01 -
-
Decemberben Resi2 demo, talán :) -
Télleg ucsó:
Nekem az út mindig kb 15 másodperc volt.
Amúgy majd RDR topikban utánajárok és csinálok egy kutatást ezügyben, engem is érdekel már a dolog...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 12:39:03 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak a ló a költség. Egy hosszabb, városok közti út több napig tartott, közben meg kellett szállni, enni minden nap stb. A vonat már akkor is gyorsabb volt. -
Én épp most szedtem szét a PRO-mat, megmondom őszintén nem is tudom nekem melyik revizió van, de szerintem még az első, megjelenés után fél évvel vehettem. Először csak portalanítottam, ez hallható eredményt produkált, aztán újra pasztáztam, de itt már nem éreztem változást. Egyébként érdekes, mert egy cimborámnak első szériás PRO-ja van, és nagyon halk :) -
Ha majd érdekel a téma, azon nyomban ;)
Mindegy, drágállották és kész, nem én mondtam. -
Nem, majd átmegyünk pm-be. -
Én azt hittem a ló ihat pl egy folyóból is, meg persze néha dobsz szénát.
Kicsit rugalmasabb, akkor is de én arra gondolok hogy ha egy mozdonynak 2kg szén kell 20 méterhez, ott nem tudsz variálni, oda szén kell, annak meg fix ára van...
De igazad van full mindegy.
Azt mondták hiába van vonat, drága és nincs elég lové. -
partizan182 #91242 ON: haver hülye módon nem hallgatott rám és Slim helyett vett egy DarthVaderes használt FAT gépet (gondolom Battlefront 1 bundlis volt anno). Nekem volt launch gépem és most próm, anno launch X360-am, de asztakurva, ilyen iszonyatos hangerőt én még nem értem ami ebből a gépből jön, konkrtétan a saját hangod nem hallod a közelében (RDR2 alatt).
Javasoltam neki a konzolszervizes újrapasztázást, van ezzel valakinek tapasztalata? Segít a hangerőn? Mert ez így tényleg embertelen, félek elveszi a kedvét az egész konzolosditól. -
Remélem hallottál már olyanról, hogy múzeum, levéltár, könyvtár stb. Rengeteg dokumentum fellelhető az akkori időkből, csak utána kell nézni. -
most komolyan a PS4 topikban beszélitek ezt ki? lehet haza megyek mert telefonról nem tudom és delet lesz az egész -
Nem ti, hanem mások... rdr2 meg egyébb helyeken :) -
partizan182 #91238 Az ugye megvan hogy miért nem esővizet iszunk? Meghogy a ló télen is éhes. Meg ha egész nap a legelőn csipkedi a 2 centis fűszálakat hogy jóllakjon akkor olyan húdesok fuvarozást nem fog végezni? Meg hogy havonta kell neki az új patkó, ha nem gyakrabban. Meg a ....
Eddig jutottam, úgy érzem ez a beszélgetés meghaladja a képességeimet. -
Ki panaszkodik és miért? Talán sokat késik? :D -
Te melyiket könyvelted eddig, lovaskocsi bizniszben voltál benne vagy a vasútban?
Tuti tévedek, de nem éltünk még akkor, valszeg nem tudunk árakat ponosan, és mivel a technológia pénz pénz.... addig egy ló nem olyan hoyg csak adott összegből lehet fenntartani.
Ne azt vedd alapul, hogy van egy mai lovardád otthon azt hivatalosan mit költesz rá...rlgen valszeg nem minden így ment.
vagyis, na pontosabban fogalmazok:
nem logikus szerintem.
Dédanyám nem él már, nem tudom megkérdezni. én meg nem mentem sem gőzmozdonnyal sem lóhintóval.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 12:01:08 -
Igen, mondjuk ehez kéne látni hogy az az ár mennyi és mennyi felé osztod....
Mert van egy lovaskocsi 2 lóval, esőviz free, út mellett kaja free.....
Max vett a faszikám egy vödör festéket a szekerére, az kemény zsé. :D
De lehet van más amire nem is gondolnék mi minden kell hozzé, míg a vasútnál a sinek, mozdonyok, üzemanyag, stb...személyzet....
Ja meg a mozdonyoknál valóban részleges a jegy, ellenben nem a férőhelység alapján oszlik el, hanem átlagolnak, hiszen ha nem utazna sokat sok ember akkor folyamat veszteséges lenne ugye...
Mindegy akkor legyen, jó.
Logikusan a MOZDONY olcsóbb.
De valamiért mégis arra panaszkodnak.
Akkor ennyit a nagy realitásról a játékban? :) -
atyaég
-
partizan182 #91233 Igen, nagyobb a költség, de jóóóóval több felé is oszlik. Összességében emiatt olcsóbb. Ha nem az lenne, még mindig lovaskocsival járnák, senki sem olyan hülye hogy 2x annyit fizessen a vasútért csak azért hogy nyelhesse a füstöt. -
De olcsóbban megoldható. Gondolom egy ilyen területen ritka a természetben amit a ló tud enni meg inni. :)
A kocsit meg gondolom olyan nehéz karbantartani mint egy mozdonyt.
Nem bújkáltam bele a részletekbe, nem volt mozdonyom meg lovaskocsim, de szerintem nem.
Aztán majd kiderül, ha valaki jártas benne, volt már dolga könyvelés ügyben egy lovaskocsi fenntartása és egy mozdony karbantartásával kapcsolatosan. :)
Most már egyre kíváncsibb vagyok.
Persze igaz ha annyit tartják karban a mozdonyokat mint manapság magyarországon bármit, akkor eléggé költslghatékony. -
partizan182 #91231 Tán a ló levegőt eszik? Meg magát patkolja, csutakolja? Ha beteg, kikeveri a gyógyszert a mező vadvirágaiból? Karbantartja a kocsit, cseréli a kopó alkatrészeket? Estére istállót varázsol maga köré? Meg persze örökké él. -
Jaja, a stílusod az moderátor létedre nagyon korrekt. Gondolom törlöd majd a kommentet hogy védd magad.
Suttyomban személyeskedsz. Jó példát mutatva, tőled egy büntetés nem büntetés. Csak nyugodtan. -
stilus, utoljara szoltam -
Hozzád se szólt senki.
Törölj inkább screenshot-okat, az megy.
Nem ilyenkor kell irogatni, hanem amikor suttyomaba visszaélsz a hatalmaddal.
De ez csak az én egyéni véleményem, úgyis letojod és azt csinálsz amihez kedved van. -
Taxi meg a villamos az költség bameg, a ló meg nem. ja de, szarik néha. :) -
nem hiaba terjedt el anno az egesz vilagon az ilyen "okosabb vagyok mint egy otodikes" tipusu tv show :) sajnos sok felnott korban levo ember butul tobbet altalanos suli utan, mint amennyi tudast felszed, plusz be is zarnak, es kesz is a.... hat a mai tarsadalom -
partizan182 #91225 Dark, ennyire nem lehetsz elszakadva a valóságtól. Mióta olcsóbb a taxi mint a villamos? Tömegközlekedésnek a lényege hogy a mérete miatt sokkal több részre oszlanak a költségek (olcsóbb a jegy). Önmagában olcsóbb elvinni A-ból B-be egy lovaskocsit mint egy vonatot, de míg a lovaskocsiban max 4 felé oszlik a költség addig a vonatra felférnek 100-an is.
6 éves kislányom tisztában van az ilyesmivel, kérlek mondd, hogy csak trollkodsz. -
Mert aki vonatozott azt írta nagyon drága....
Lehet akkor tévedett.
Egy játékba meg nincsen logika. Meg miért lenne az logika hogy egy vonat olcsóbb? Amit nem állat hajt?
Na ezt hol olvastad? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 10:41:15 -
Állítólag? Olvastad újságban vagy honnan az info? Mert hogy pont fordítva van, ami ha belegondolsz logikus is. -
partizan182 #91222 Nem lehet hogy ideiglenes lovon ültél? Én használtam min. 30x, mindig jött a vonat után a ló, néha látszik is az "átvezető" animban hogy ott fut mellette. :) -
Elmondhatatlanul sokat utaztam már lovaskocsival és vonattal is, és mindig követett a lovam. Lehet volt valami probléma nálad már a felszálláskor. Talán próbáld ki még egyszer. -
Lovaskocsival tuti köbvetni fog, vonatot nem próbáltam, meg állítólag drágább is.