121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sajnos,és a Hammerhead bázisok erejét kicsit túl tolták, véletlen padlót fogok kezdhetem elölről na meg megint Screwball, uncsi...
A történet végére még nem értem de szerintem rövidebb lesz mint az előző -
Hát lehet, de már csak azért is becsületből kimaxolom a trófeák miatt. :) de sejtettem hogy nem lesz akkora durranás. -
Nem akarlak lelombozni, de sajnos elég hurka lett a 2. dlc. Itt valami nagyon nagyot kell az utolsóban mutatniuk, hogy ne bánjam meg a vásárlást. -
Leszedtem a Pókember 2.dl-t!!!!!!!!!!!!!
2GB!
Annyi ideig tartott a csík mire felment, mint ameddig kb a játék indításától a játékba belépni. :D
Ezt nevezem, nagyon fasza szerverellátás, hogy max sebességgel lejött a dlc. :D
Egy pirospont a sony-nak. -
Sőtt, azt sem értem, néha fordul magától a lo NEM cinematikban és néha meg nem fordul, hanem nekem kell, furi.... -
Hát hoppé az abajom ezzel haver, hogy elolvastam, tudtam, a probléma az volt hogy kipróbáltam és nekem a cinematic-ban NEM, azaza nem ment a lo magától, mindig nyomva kkellett tartanom az X-et, max annyi hogy magától fordult....az, hogy HOZZÁ se kell érnem az -hez, na az NEM SIKERÜLT még eddig.
Ezért csodálkoztam rá a kommentre.
Nem konkrétan a cine mod miatt, azt tudtam hogy van és gondoltam müködik, ezek szerint valahogy müködik is.
Csak nálam megállt a lo cine-ban ha nem nyomtam x-et.... :D -
Gőzőm, van, annyi hogy nem minden kifejezést értek, de amúgy nagyrészt meg értem.
Nem mind1.
De azt kérdezem, a story hogy kapcsolódik az irányításhoz? -
Na látod, erről beszéltem. Még a játék mechanikát sem érted. :) Pedig a tutorial az elején elmondja, hogy cinematic módban működik a nyomkövetés, ha az X-et folyamatosan nyomva tartod a cél kijelölés után.
Bár ilyenkor a ló sokszor elakad, elbukik, banditák szarrá lőnek, mert nem tudsz reagálni, ha otthagyod a kontrollert, és elmész közben tojni egyet. :) -
Hát hogy gőzöd nincs arról, mi miért történik, mi a történet, milyen párbeszédek zajlanak a karakterek közt..
Egy játék nem az irányításról szól. -
Jó kisgyerek lehettem.... :D
kaptam 15 dollár kupionyt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A másik topikban egy srác elmondta, mindenki fogyatékos aki valamit nem tud, vagy nem vett észre a játékban. :D
Meg akik kérdeznek, én is meg ti is...ennyi. :D -
jaja. :) -
Ha kiírta az én figyelmemet is elkerülte :) Mivel nekem figyelni kell az angolra eléggé. Valszeg sokminden elkerülte a figyelmem mert annyi minden van benne. Szerintem hasznos funkció, használom. nyílván többrétegű a játék, kinek unalmas és maga lovagol, de ez is a szabadságot mutatja. -
pedig ezt pont kiírja az elején már xd habár én nem használtam lassúnak tűnt és uncsinak inkább ellovagoltam oda ahova kellett -
Mikor megtudtam én is, nekem is hatalmas segítség volt! de ettől szép ez a játék, nem nyom mindent elsőnek az arcodba, de ez egytudatos döntés részükről, hogy nézz utána olvasgass stb, vagy pár száz óra után is váletlenül gyere rá és okozzon akkor is meglepetést. Egy AC vagy játékok 99% ezt nem meri bevállalni, mivel népharag követi 10-20perc játék után a többségtől, hogy de ez hiányos meg az stb. sőt itt még több tiz óra után se esett le nekem...erre se magam jöttem rá sajnos :D
Ez a játék ezért szól évekre! ami elsőnek bug az valójában feature sokszor. Ma már nem vagyunk hozzászokva ehhez, de ettől lesz kiemelkedő a játék, ahogy darksouls a nehézségével...ez a játék tudatja velünk hogy okosabb mint mi :D -
Wow. Ezt nem tudtam otthon kipróbálom. Köszönöm, na ez nagy segítség azért :D -
Nyomd a touch padot folyamatosan, miután kijelölted a térképen a célt, majd kicsit gyorsíts a lóval és utána magától követi a nyomvonalat, le is rakhatod a kontorllert a célig, sokszor használom és nézelődök közben, sokkal gyorsabbnak érződik így az odaérkezés és nem "fárasztó". Ha ismerted sorry :) -
Van a városokban ilyen F betű vagy mi, csak akkor aktív, ha nem ülsz a lovon, akkor odamész egy hintóhoz vagy csak a táblához és egy kis összegért elvisznek. ;)
Én csak ezt használtam eddig. -
De mit kell értenem az irányításhoz? :)
-
Lovaskocsira gondoltam, nem vonatoztam még, nekem a jegy kifizetése egyelőre még nem volt gond.
Melyik játékban van olyan, hogy a fast travel a srgged oda viszo miliméter pontosan a küldetéshez?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 19:37:34 -
hát szerintem minden játék unalmas lesz, ha már nincsenek küldetések.
az ugrálásból meg pont elég volt az a 20-30 óra :D -
Érdekes, hogy többen is a játék hosszúságát róják fel hibának, nekem meg pont ez tetszett, hogy nem egy nesze neked 30 óra, aztán viszlát, csinálj amit akarsz a világban. Nekem egy pókember 20 órája kevés lenne. Viszont kiváncsi lennék akiknek sok volt a lovaglás az RDR2ben, azok mit mondtak volna ha mondjuk a Spiderman is 60-70 órás lett volna, sok lett volna e az ugrálás a házak között vagy ott az megunhatatlan :)
Persze a Spiderman is lehet 60-70 órás lesz majd mikor az összes kivágott tartalom megérkezik (pénzért) -
szekérhez nem kell külön jegyet venni simán táblán kijelöl pénzt levon és go, de szerintem az elég gyors -
Mert másképp nem tudsz. Vagy coach, vagy vonat. -
miért kéne vonattal menni? egyszer sem fast traveleltem vonattal -
És ráadásul még egy kukkot nem is értesz a játékból. :-D -
Szerintem nincs túllihegve.
Az időd 70-80%-át városon és campen kívül töltöd, ahonnan nem lehet gyorsutazni. A városban is el kell menni az állomásig, hogy vonatra szállj, meg kell venni a jegyet, ami egy idő után kuva macerás már, inkább nekiindulok sokszor lovon. -
nekem is ugyanott volt és szerintem mindenkinek amúgy -
Hát ja, így önnmagába nem akkor nagy tragédia, de én ezt olyan küldibe kaptam meg, ahol lopakodni kellett, ha lőttél, akkor mission failed....
Sok kis apró hiba. Mindezt ilyen 70 ora jaték alatt, azért bosszantó, mert egy 7-10 órás Uncharted szerű játéknál még ennyire nem is hatna talán meg, csakhát én most vagyok 90 óra körül és még sok visszavan...
Aztán a tudat, hogy ilyenek lesznek még vagy 100 órán keresztül mire végzek. -
na ez az íj bug nekem is volt.lopakodni kellett íjjal lőni egyet lőttem elővette a pisztolyt aztán már használni se bírtam csak mindig elővette a pisztolyt amikor lőni akartam xd vicces volt fel is kúrt.na meg sokszor nem volt nálam az a fegyver amit akartam de hát nembaj -
A lovaglás túl van lihegve kicsit. Van fast travel.
A városok közt, van, campből kifele van. Annyi hogy a városoktól a célpontig kell lovagolni.
Az irányítás viszont ezzel szemben sokkal komolyabb probléma.
Néha érthetetlen mit miért csinál a ló vagy karakter.
Miért teszi el a fegyvert loot-kor és miért nem veszi ujra elő.
Miért botrányos a fegyver kezelés stb..
Ezek botrányos dolgok.
Volt egy küldi nemrég amibe bekapcsoltam az íjat!!!! Ott volt a bal kezében...
Aztán amikor lőttem vele egyet már a pisztolyt vette elő és lőtt, de nem váltottam át más fegyverre.
Agyfasz kategória.
Ehhez képest minden más bakfity. -
Ha valakit érdekelne a dolog, az Alzánál most a PS VR csomagok elég jó áron vannak: link -
gyors utazásra nem lesz patch van benne 2-3 módszer is.vonat lovaskocsi táborból bizonyos helyekre.iránítás beli problémák pedig mindig lesznek szintén. -
Én majd felcsippentem ezt az RDR2 témát, ha, lesz valami értelmes patch a gyors utazásra és javítják ezeket az irányításbeli gondokat.
Addig is
-
nekem is a legnagyobb bajom az elnyújtás és a kurva sok lovaglás volt a problémám. de hát ez ilyen :D imádtam de elég volt egyelőre a játék az online része sem különösebben izgat -
"Nah végre valahára lepörgött "
Ha mást ezen kívül nem írtál volna, ez is mindent elmond a játékról. :)
Én pontosan így érzek ezzel, bár még csak a hatodik fejezetet tolom. A játék lényegét 3 chapterben le lehetett volna tolni. Elképesztően el van nyújtva, annak ellenére, hogy én szeretem a játékban a lovaglást, már kurvára unom.
Mostantól kezdve mindent leszarok, már csak a főküldiket nyomom, most járok 70-nél, úgyhogy még közel a fele hátravan, de egyetértek, hogy legalább a fele tényleg teljesen felesleges a játékba.
Szép-szép, jó-jó, csodálatos világ, a részletesség, de összességében jobban szórakoztam a pókemberen, pedig utálom a szuperhősős filmeket.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.11.20. 08:58:20 -
Én ma végére értem a Shadows of the Tomb Raidernek. Szerintem sokkal jobb volt mint az előző rész. Nekem sokkal jobban bejött ez a régi módi felfedezős tombos játékmenet. Grafika is pazar volt szerintem amit tudtam összegyűjtöttem,sőt sok helyre vissza is mentem így minden chalange tomb meglett bár platinát skippelem a legnehezebb fokozat és youtubeos keresgélés miatt -
Nah végre valahára lepörgött nálam is a Red Dead 2. Azt kell, hogy mondjam, vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyrészt lenyűgözött a brutálisan részletesen kidolgozott western világ... másrészt meg elszomorított, hogy az alapvető játékmechanikák semmit sem fejlődtek 2010 óta. Hányszor anyáztam, mert nem jó fedezékbe ment a karakter, vagy nem azt csinálta, amit éppen akartam. Hányszor anyáztam a nyomorék célzás és a dilettáns gunplay miatt. Na meg az a sok lovaglás. Voltak helyek ahol szó szerint majdnem elaludtam a játékon!! Na meg, hogy mennyire túl van nyújtva az valami félelmetes. Lazán kilehetett volna vágni kompletten 1 fejezetet a végéről. Nem akarok spoilerezni, de a levezetés túltontúl hosszú, és történeti szempontból a küldetések felének semmi értelme az utolsó két fejezetecskében.
Ha ezektől a hibáktól eltekintünk az év egyik legjobb játékát kapjuk még így is. De ettől függetlenül nekem az év legjobbja mindenképp a God of War, mögötte a Spider-Man, a Red Dead 2 meg a harmadik. Csupán azért, mert az első két játék nem elég, hogy gyönyörű, de a játékmenet is egészen zseniális lett, plusz az irányítás is patent, semmi gond nem volt. Na a Red Dead 2-ről ezutóbbi nem mondható el. Nekem ez rengeteget von le egy játék értékéből, ha dilettáns az irányítás... evvan. -
Nem rossz ez. -
Jah, ez ok. Csak ez zavart meg:
"Az elve kedvezményes árra rátettek még 45%-ot...."
A kedvezményes ár az a 22 dollár! :)