121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #91322 Csak rövid időre volt eddig lehetőségem kipróbálni a PSVR-t, életem első VR élménye. Emberek, nem túlzok, majdnem elsírtam magam. Ez valami fenomenális dolog. Gaming új szinten. -
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Azért mert NEKED nem tetszik, azért még nem köpedelem. -
Pedig ha valami szar és jó is, akkor nem szabadna a jó dolgok miatt minden szart elviselni...dehát a fórumokon majd ennek lesz vízhangja hálisten. -
Mert ennek a fosnak valahogy mindent elnéznek. Pedig a R* -nak előző játéka is egy köpedelem volt, és azt is szopták... -
Manapság egy játék jöjjön már amibe nem kell nagy újítás, csak ne csalódjak már végre.
Talán a Spyro.
Resident Evil II Remake-től megint előre félek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.28. 21:51:41 -
GémofdöjírTM
-
OMG. -
És nem látom lázadni a játékosokat vagy a gamer sajtót. EA-nél ilyenkor már az ajtót verték, megfenyegették a fejlesztőket. Úgy érzem magam mint egy free to play játékban.. kurva drága minden, menj paraszt grindelni vagy fizess.
Ha rossz a Honor-od, tudsz venni jót :D Hát ez mi a f*asz? :D -
Huh, érdekességképpen ez a grafikai downgrade ez miben mutatkozik meg? multiban, vagy ebben a ps4pro 4k-s pecsben?
mert ha multi akkor vállatvon kategória -
Remélem kitart majd ez az érzésed a végéig... -
Jesszusom nem is ismerem őket. :) -
Nem lepett meg, nem lepett meg, és a down sem lepett meg....eddig akkor úgy tünik még 2018-at írunk. :D -
RDR2 3. rész vége után úgy érzem, hogy nem érdekel már a fürdés meg a többi hülyeség, csak vinném tovább a sztorit... -
a többi,
Steredenn, PS3
Steinsgate, PS3
Iconoclasts, PS Vita (Cross Buy with PS4) (ez nagyon baba,már aki kedveli a stílust, én 100%-ra nyomtam)
Papers, Please, PS V -
Hát ez az RDR online elég semmilyen. Iszonyatos árak vannak, teljesen a mikrotranzakcióra mentek rá totálisan látszik. A pvp része ezzel az auto aim bullshittel teljesen értelmetlen. Párszor elmegyünk haverral halászni meg vadászni meg free roamba ökörködni azt kb ennyi lesz.
Éjszakai fényeket sikerült downgradelni Rockstarnak új patchel :/ -
Ez csak 2 játék. -
-
Azért most már sok minden jóság van PSV-ra, de a lényeg tényleg az Astro, olyan GOTY nálam mint a 'csa :,D -
THX na ezt megnézem. -
Nem jól tudod. Van share/options-gombos ps4-es fagyi kva drágán, meg van a régi. (amit használtan hozzádvágnak olcsón) -
Sajnos csak ennyiért, pont ez a buzi vr miatt ment fel az ára, használtan egyesével kb 8k!!! -
Kábel a bótba lesz, a fagyi tudtommal fagyi, nincsne olyan tudtommal hogy ps3-as fagyi meg ps4-es fagyi. -
Evoluti0N #91300 Nem tom. Nem nagyon keresgéltem még. Csak Amazonon néztem, h mennyi. -
Van PS4-es változat is a fagyikból? -
Na az mekkora egy retekség volt. :D -
Fagyit lehet valahonnan óccsón szerválni? Néztem, hogy Twin-pack 20-25 rongyért van...nevetségesen drága ez a fos o.O :D -
Evoluti0N #91296 Ma érkezik a PSVR-om. Majd tervezek fagyit is venni. Azonban meglepően tapasztaltam, h ezúttal nincs navigation controller, csak két fagyi minden játékhoz. Akkor ezek szerint nincsenek is olyan move-os játékok PS4-en, amikhez kell analóg kar? -
A ps3-as fagyi tökéletes hozzá, nekem is abból van egy pár. -
Én már az UD Rush of Bloodtól is majdnem beokádtam (igaz, félrészegen), úgyhogy jó lesz ez így... :D :D
fagyit szereztem kölcsönbe, bár ez PS3-hoz volt még, de elvileg jónak kell lennie ennek is hozzá... viszont hirtelen nemtom hogy honnan szerzek töltéshez ilyen ótvaros mini-USB kábelt
Beat Saberre kurvakíváncsi vagyok, de Superhot is k jó lehet move-val :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.11.28. 11:36:38 -
El is hiszem.
Húzza a fejem nekem hosszútávon egy Resi 7 is már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 23:18:08 -
partizan182 #91292 Hamá szédülés: wipeout, trackmania. Wipeout fenomenális vrban. -
Huh fagyikkal nem....1 fagyim van egészen pontosan...
Farpoint, az meg 3 féle módon is irányítható......
De az nem az irányitás miatt nem volt jó.
A Job meg tetris az meg alapon nem jön be...
DC.ben nem tudom a pontos számokat pálya meg auto, csak láttma hogy nem a full játékot játszhatom.
Meg elég durván el lehet szédülni benne mikor jobbra ballra nézelődsz a kanyaroban...:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 22:36:33 -
partizan182 #91290 Többit dupla move hiányában nem nagyon próbáltad gondolom, DCvr egy tok uj játék, pályák, kampány minden uj, es igen, unlockolni kell a kocsikat. Mai napig megyek vele pár kört minden vr session végén, én imádom.
Ja igen, még Invisible Hours zseniális. -
Fallout
a másik kedvenc...
-
Moss, Doom, adom a pontot, a többi nekem nem igazán gyütt át, illetve zavaró hogy pl a DC-ban egy vR modban full más játék indul, újból meg kell szerezni a kocsikat stb (legalábbis így értelmeztem a menüben látottak alapján.).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 22:11:48 -
ja igen ezt néztem, hogy van mixelés...jogos... -
partizan182 #91286 Driveclub vr, moss, doom, superhot, job simulator, farpoint, tetris effect. -
partizan182 #91285 Be lehet állítani hogy hol legyen fps és hol tps, én a lovaglást és a fedezéket tpsre raktam, automatikusan vált (kicsit olyan mint a deus ex). -
Ja, VR-ban nyomasztó nagyon....
De VR nélkül meg fos kicsit mert látod mikben köt a játék kompromisszumokat amik VR-ban jók csak...vagy még ott se...
majd a Resi II reemake, na majd ott mikor nincs VR ami visszahúzza.
Látszik már most mennyivel jobban néz ki. -
Melyik iparnak? Amelyik futószalagon termeli az AC-t, vagy kitermel egy Fallout 76-ot? :D