121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Majd kövi genben. Vagy talán azutániban. Amikor már kapunk magasabb felbontású headseteket. Néztem Oculus és Vive specifikációkat és meglepően azok se magasabbak sokkal felbontásban a PSVR-nál. Gyerekcipőben jár még ez a technológia. Csak reménykedni lehet, h fejlődik tovább, ahelyett, h kukáznák.
  • Tinman #91351
    Astrobot, Resi 7, Doom kategóriájú cuccok kellenének, de ezek is vállalhatóbb minőségben.

Végigtoltam a Rush for Blood-ot, de csak ilyen 30 perces etapokban ment és nem azért mert rosszul lettem benne, hanem mert iszonyat leamortizálta a szemem... attól a mosottas, pixeles graftól hamar elfárad, míg itt a PC előtt 5-6 órát is úgy végigbámulom, hogy meg se mozdulok kb.

És pont ezért tudnál engem megölni a Skyrim-el... tök poén persze, de ilyen küllemmel kínzás.

"kontent van dögivel"

Nem a mennyiség számít véletlenül sem...
  • partizan182
    Ó, ha szeretted az alapot akkor a Rhobus of Ruin kötelező: szuper sztori, kedves karakterek, elborult, mindent hoz amit vársz tőle. Nem platformer, inkább point & click kalandra hasonlít, elég rövidke (olyan 2-3 óra), szokták akciózni, 3-4kért már bőven megéri. Egy baja van, ami a legtöbb VR cuccnak: alapáron rémesen drága. Szerencsére egyre gyakrabbak a komolyabb VR akciók, érdemes kivárni.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 14:29:47
  • Tinman #91349
    Oh baz... te vagy az év embere! Nagyon köszönöm!
  • mucsácsó
    Psychonauts VR hm...azt el is felejtettem, fasza? nem nagyon láttam róla semmit se, valahogy talán nem lett olyan felkapott, de magát az alapjátékot imádtam, egyik legjobb platformer, amit valaha csináltak - csak mégse kapott akkora elismerést, mint amit érdemelt volna :P
  • mucsácsó
    Playstation Move Twin Pack (2 MOVE kontroller) VR - 12k - alza

ha valakit érdekel, csapjon le rá:) ennyiért "fasza", mert minden máshol 22-25-ért dobálják.. :(
  • Tinman #91346
    Okés, de ha annak vége, mi marad még VR-ra? Ráadásul az se túl acélosan fest... jobb hw-t érdemelt volna :-(
  • partizan182
    Az megint más kérdés hogy kinek mi ér meg mennyit, biztos vagyok benne hogy van aki egy életre szóló bundesliga bérletért kb embert ölne, én 2 gombóc fagyira elcserélném, mert szarok a fociba. :)

A lentieket csak hasból írtam, azkon kívül ezekkel is jókat szórakoztam így ránézve a wiki listára (van pár új tulaj, hátha): Betmen, Rez, Until Dawn, Gran Turismo, Playroom, Wayward sky, Psychonauts (ez zseniális volt), Dirt Rally (ez mehetett volna a teljesértékűekhez), Rec Room, Rick & Morty, Monsters of the Deep, Moss (ez is mehetett volna a teljesértékűbe, de én csak demóval toltam egyenlőre), Apollo 11 (nem játék, de First Man mozi után zseniális élmény volt), Accounting+, Bound (szintén teljesértékű), Floor Plan.

Baszki, most hogy belegondolok, kurva sok VR cucc pörgött itt az elmúlt másfél évben :)
  • Myselor
    hát ez elég kevéske akkor is.akkor sem ér ennyit szerintem ^^ de mindegy
  • n000rbi
  • partizan182
    Mija baj a Skyrimmel? Jött hozzá peccs, nagyságrendekkel jobban néz ki Pron mint launchkor. Én beleraktam ~20 órát eddig, elő-elő veszem üresjáratokban mert hatalmas poén ott lenni Tamrielben. Tudom-tudom 3D audio hiánya, de nekem az amúgy sem pálya, mert a kinti/benti kutyánk este a kanapén hesszel és paranoiás leszek hogy mit csinál ha fülessel tolom a VR-t.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 13:00:25
  • partizan182
    Driveclub VR, Doom (ez határeset mert rövidke, 4-5 óra), Invisible Hours, Wipeout, Trackmania, Astro Bot, Skyrim, Farpoint. +Resi ahogy írtad, meg jön a Borderlands. Az tíz. There.

Amit még nagyon élveztem, de rövidebbek: Static, Job Simulator, I expect you to die, Superhot, Fantastic Contraption.

Kontent van dögivel, csak az nem talál fogára valót aki nem keres. Csak kifogásokat.

Szerk: ó-ó, Playroom VR, a legfaszább ingyenes cucc a világon.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 13:01:10
  • Myselor
    aha.oké okoska mond már meg mivel érdemes játszani .mondjál 10 teljes értékű és szép játékot rá.ne másfél órásokat pls:) resi 7 és még?
  • Ulthanito
    Háááát...
  • darkSectorxxx #91338
    Ja igazad van elrontottam a szót.
  • Ulthanito
    Én is így voltam vele, csak valamikor a negyedik végére jutottam oda.

Most tolom az epilógust, és már nagyon várom, hogy vége legyen.
  • Ulthanito
    Vízhang az maximum a vízfejedben van, Darky. Visszhang. Tudod, visszapattanó hang.
  • Ulthanito
    engem meg az ilyen szöveg.

"közben kész tény, hogy leáldozott". Mondja a kisember a kis ország valamelyik településéről, akinek se rálátása, se első kézből tapasztalata, se konkrét információja nincs sem eladásokról, sem folyamatban lévő fejlesztésekről, tervekről, se semmiről.

De azért leáldozott, ja. :-D
  • Ulthanito
    Én is így éreztem egy évvel ezelőtt, sajnos olyan cím viszont, ami érdemi játék lenne, normál technikai színvonalon, egyelőre nagyon kevés van.
  • Myselor
    mindig megmosolyogtat az ilyen szöveg :D közben kész tény hogy leáldozott elég hamar a vr cucc mert nincs hozzá 1-2 címen kívül bármi értékelhető.csupa fos mosott szar demoval meg játszon az apjuk.de hát kinek mi.érdekelne mi a lófasszal játszanak vele a nagy vr fanok
  • n000rbi
    Ne nyavalyogj, inkább húzd be az Astro Bot-to és játssz a legjobb psvr címmel.
  • Tikal #91331
    Emiatt viszont nekem, aki nem akar pénzért vásárolni, rohadt sokat kell grindelni.
  • Tinman #91330
    Az már rég megvolt az RDR 2 előtt is: GoW.
  • Tinman #91329
    Pont ugyan így jártam vele anno én is... a könnyeim potyogtak az elmosódott, pixeles förtelemtől ami elém tárult. Az egyetlen ami megmenti azt a romot a totális kukázástól az élmény, amit a rettenet látvány ellenére is képes adni.

Nyilván, ha még életedben nem volt VR cucc a fejeden elteszi az agyad az új élmények közé és ráharapsz... még vagy 2 hónapig, hogy aztán ujjnyi vastag por lepje be és a pókok petézőhelyévé avanzsáljon át. Persze, ha sok a haver, nagy a család, akkor mire mindenki végigpróbálja az nem kevés idő lesz.

Viszont ha képes leszel benne végigtolni egy Skyrim VR-t akkor meghajolok az idegrendszered/szemed előtt az biztos.
  • Newfronter
    Semmi lehúzást nem látok abban, hogy a skineket meg lehet venni igazi pénzért is majd. Ez így a jó.
    Amúgy rohadt élvezetes az Online, semmi bajom sincs vele.
  • darkSectorxxx #91327
    Én csak akkor megyek online, ha van 5 dolláros lópáncél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.29. 01:03:25
  • TDC Geronimo
    Biztos volt, hogy ilyen lesz. GTA online után. Ezért halt meg a single DLC is. Ehhez se lesz
  • Tikal #91325
    A single kurvajó, az online viszont egy játékos lehúzó kiegészítés...
  • darkSectorxxx #91324
    Márcsak játékok kellenek majd. :) meg csudijó nagy felbontás.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.29. 00:35:06
  • TDC Geronimo
    Én megvárom a PS5öt vele és a PSVR2őt :)
  • Evoluti0N
    Csak rövid időre volt eddig lehetőségem kipróbálni a PSVR-t, életem első VR élménye. Emberek, nem túlzok, majdnem elsírtam magam. Ez valami fenomenális dolog. Gaming új szinten.
  • TDC Geronimo
    Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Azért mert NEKED nem tetszik, azért még nem köpedelem.
  • darkSectorxxx #91320
    Pedig ha valami szar és jó is, akkor nem szabadna a jó dolgok miatt minden szart elviselni...dehát a fórumokon majd ennek lesz vízhangja hálisten.
  • Kandurex
    Mert ennek a fosnak valahogy mindent elnéznek. Pedig a R* -nak előző játéka is egy köpedelem volt, és azt is szopták...
  • darkSectorxxx #91318
    Manapság egy játék jöjjön már amibe nem kell nagy újítás, csak ne csalódjak már végre.
    Talán a Spyro.

Resident Evil II Remake-től megint előre félek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.28. 21:51:41
  • n000rbi
    GémofdöjírTM
  • darkSectorxxx #91316
    OMG.
  • Tikal #91315
    És nem látom lázadni a játékosokat vagy a gamer sajtót. EA-nél ilyenkor már az ajtót verték, megfenyegették a fejlesztőket. Úgy érzem magam mint egy free to play játékban.. kurva drága minden, menj paraszt grindelni vagy fizess.

Ha rossz a Honor-od, tudsz venni jót :D Hát ez mi a f*asz? :D
  • darkSectorxxx #91314
    Huh, érdekességképpen ez a grafikai downgrade ez miben mutatkozik meg? multiban, vagy ebben a ps4pro 4k-s pecsben?
    mert ha multi akkor vállatvon kategória
  • darkSectorxxx #91313
    Remélem kitart majd ez az érzésed a végéig...