121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Háááát...
  • darkSectorxxx #91338
    Ja igazad van elrontottam a szót.
  • Ulthanito
    Én is így voltam vele, csak valamikor a negyedik végére jutottam oda.

Most tolom az epilógust, és már nagyon várom, hogy vége legyen.
  • Ulthanito
    Vízhang az maximum a vízfejedben van, Darky. Visszhang. Tudod, visszapattanó hang.
  • Ulthanito
    engem meg az ilyen szöveg.

"közben kész tény, hogy leáldozott". Mondja a kisember a kis ország valamelyik településéről, akinek se rálátása, se első kézből tapasztalata, se konkrét információja nincs sem eladásokról, sem folyamatban lévő fejlesztésekről, tervekről, se semmiről.

De azért leáldozott, ja. :-D
  • Ulthanito
    Én is így éreztem egy évvel ezelőtt, sajnos olyan cím viszont, ami érdemi játék lenne, normál technikai színvonalon, egyelőre nagyon kevés van.
  • Myselor
    mindig megmosolyogtat az ilyen szöveg :D közben kész tény hogy leáldozott elég hamar a vr cucc mert nincs hozzá 1-2 címen kívül bármi értékelhető.csupa fos mosott szar demoval meg játszon az apjuk.de hát kinek mi.érdekelne mi a lófasszal játszanak vele a nagy vr fanok
  • n000rbi
    Ne nyavalyogj, inkább húzd be az Astro Bot-to és játssz a legjobb psvr címmel.
  • Tikal #91331
    Emiatt viszont nekem, aki nem akar pénzért vásárolni, rohadt sokat kell grindelni.
  • Tinman #91330
    Az már rég megvolt az RDR 2 előtt is: GoW.
  • Tinman #91329
    Pont ugyan így jártam vele anno én is... a könnyeim potyogtak az elmosódott, pixeles förtelemtől ami elém tárult. Az egyetlen ami megmenti azt a romot a totális kukázástól az élmény, amit a rettenet látvány ellenére is képes adni.

Nyilván, ha még életedben nem volt VR cucc a fejeden elteszi az agyad az új élmények közé és ráharapsz... még vagy 2 hónapig, hogy aztán ujjnyi vastag por lepje be és a pókok petézőhelyévé avanzsáljon át. Persze, ha sok a haver, nagy a család, akkor mire mindenki végigpróbálja az nem kevés idő lesz.

Viszont ha képes leszel benne végigtolni egy Skyrim VR-t akkor meghajolok az idegrendszered/szemed előtt az biztos.
  • Newfronter
    Semmi lehúzást nem látok abban, hogy a skineket meg lehet venni igazi pénzért is majd. Ez így a jó.
    Amúgy rohadt élvezetes az Online, semmi bajom sincs vele.
  • darkSectorxxx #91327
    Én csak akkor megyek online, ha van 5 dolláros lópáncél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.29. 01:03:25
  • TDC Geronimo
    Biztos volt, hogy ilyen lesz. GTA online után. Ezért halt meg a single DLC is. Ehhez se lesz
  • Tikal #91325
    A single kurvajó, az online viszont egy játékos lehúzó kiegészítés...
  • darkSectorxxx #91324
    Márcsak játékok kellenek majd. :) meg csudijó nagy felbontás.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.29. 00:35:06
  • TDC Geronimo
    Én megvárom a PS5öt vele és a PSVR2őt :)
  • Evoluti0N
    Csak rövid időre volt eddig lehetőségem kipróbálni a PSVR-t, életem első VR élménye. Emberek, nem túlzok, majdnem elsírtam magam. Ez valami fenomenális dolog. Gaming új szinten.
  • TDC Geronimo
    Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Azért mert NEKED nem tetszik, azért még nem köpedelem.
  • darkSectorxxx #91320
    Pedig ha valami szar és jó is, akkor nem szabadna a jó dolgok miatt minden szart elviselni...dehát a fórumokon majd ennek lesz vízhangja hálisten.
  • Kandurex
    Mert ennek a fosnak valahogy mindent elnéznek. Pedig a R* -nak előző játéka is egy köpedelem volt, és azt is szopták...
  • darkSectorxxx #91318
    Manapság egy játék jöjjön már amibe nem kell nagy újítás, csak ne csalódjak már végre.
    Talán a Spyro.

Resident Evil II Remake-től megint előre félek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.28. 21:51:41
  • n000rbi
    GémofdöjírTM
  • darkSectorxxx #91316
    OMG.
  • Tikal #91315
    És nem látom lázadni a játékosokat vagy a gamer sajtót. EA-nél ilyenkor már az ajtót verték, megfenyegették a fejlesztőket. Úgy érzem magam mint egy free to play játékban.. kurva drága minden, menj paraszt grindelni vagy fizess.

Ha rossz a Honor-od, tudsz venni jót :D Hát ez mi a f*asz? :D
  • darkSectorxxx #91314
    Huh, érdekességképpen ez a grafikai downgrade ez miben mutatkozik meg? multiban, vagy ebben a ps4pro 4k-s pecsben?
    mert ha multi akkor vállatvon kategória
  • darkSectorxxx #91313
    Remélem kitart majd ez az érzésed a végéig...
  • darkSectorxxx #91312
    Jesszusom nem is ismerem őket. :)
  • darkSectorxxx #91311
    Nem lepett meg, nem lepett meg, és a down sem lepett meg....eddig akkor úgy tünik még 2018-at írunk. :D
  • Rage47
    RDR2 3. rész vége után úgy érzem, hogy nem érdekel már a fürdés meg a többi hülyeség, csak vinném tovább a sztorit...
  • Seth
    a többi,

Steredenn, PS3
    Steinsgate, PS3
    Iconoclasts, PS Vita (Cross Buy with PS4) (ez nagyon baba,már aki kedveli a stílust, én 100%-ra nyomtam)
    Papers, Please, PS V
  • TDC Geronimo
    Hát ez az RDR online elég semmilyen. Iszonyatos árak vannak, teljesen a mikrotranzakcióra mentek rá totálisan látszik. A pvp része ezzel az auto aim bullshittel teljesen értelmetlen. Párszor elmegyünk haverral halászni meg vadászni meg free roamba ökörködni azt kb ennyi lesz.

Éjszakai fényeket sikerült downgradelni Rockstarnak új patchel :/
  • darkSectorxxx #91307
    Ez csak 2 játék.
  • warass
  • warass
    Azért most már sok minden jóság van PSV-ra, de a lényeg tényleg az Astro, olyan GOTY nálam mint a 'csa :,D
  • darkSectorxxx #91304
    THX na ezt megnézem.
  • n000rbi
    Nem jól tudod. Van share/options-gombos ps4-es fagyi kva drágán, meg van a régi. (amit használtan hozzádvágnak olcsón)
  • darkSectorxxx #91302
    Sajnos csak ennyiért, pont ez a buzi vr miatt ment fel az ára, használtan egyesével kb 8k!!!
  • darkSectorxxx #91301
    Kábel a bótba lesz, a fagyi tudtommal fagyi, nincsne olyan tudtommal hogy ps3-as fagyi meg ps4-es fagyi.
  • Evoluti0N
    Nem tom. Nem nagyon keresgéltem még. Csak Amazonon néztem, h mennyi.