121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    3 játékhoz 31 óra nem sok
  • darkSectorxxx #91379
    Gratula, 31 óra alatt, te beteg vagy. :D

nekem ma ez lett végleg meg. :D

• Seth
    31 óra tömör nosztalgia :D

• darkSectorxxx #91377
    Spider-man-t kivégeztem NG+-ban Látványos nehézségen....

10 óra volt, ebből kb 30 percet boxoltam feleslegesen a main küldetések kivételével, ez szép idő, elnyomhatatlan átvezetőkkel nézve. :D
    Kapkodva
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.01. 17:21:06
  • darkSectorxxx #91376
    Nem azért de régen ezt is megmondtam, hogy gagyi a játék, meg ngem se nyert meg elsőre az irányítás meg semmi, de végig akarom 1x vinni majd.
  • davidka003
    Első részt kb 2 nap alatt toltam le. Korrekt volt. 2.részt kétszer kezdtem el, mind a kétszer kb egy órát bírtam.
    3. rész nem is érdekel, sokan meg előrerendelték. :O
  • Kongy
    Kipróbáltam a Darksiders 3-at... sajnos üvöltve okádás lett a vége. Az első rész anno egész korrekt volt, bár kb mindenhonnan lopkodott, a második részt az elején abbahagytam, ebből a harmadikból meg fél óra elég volt ahhoz, hogy soha többet rá se akarjak nézni. Ha 2010-ben adják ezt így ki, azt mondom egész korrekt... de azóta eltelt 8 év, és a Darksiders semmit sem fejlődött. Undorító animok, mosott textúrák, ugyanaz a nyomorék semmirevaló checkpoint rendszer mint eddig mindig. Hányadék.
  • darkSectorxxx #91373
    Legjobb forvever.
  • darkSectorxxx #91372
    De ez nem lemezes és nem használt. :D
  • Ulthanito
    Majdnem a kutya se szarik...

35% a BF5. 13,500 HUF

Annyiert mar lemezesen is megveszed hasznaltan.
  • Evoluti0N
    Fantasztikus ez az Astro Bot. A Tearaway Unfoldedre emlékeztet abból a szempontból, h amilyen zseniálisan az kihasználta a PS4 kontroller adta lehetőségeket olyan zseniálisan kihasználja ez a VR adta lehetőségeket.
  • darkSectorxxx #91369
    Megelőztél. :D
  • darkSectorxxx #91368
    Playstation Store HU meg US is megint nagyot alakít és leárazott keményen, pár új játék majdnem féláron van! :D

Battlefield V és Call of Cthulhu pl majdnem féláron vannak HU régióban!!!!

Hiűba november+decemberben nem nagyon szabad vásárolni játékot újonnan!!!!
  • TDC Geronimo
    EU storeba -35% a BF dec 3ig.
  • mucsácsó
    Én is úgy tudtam meg :) ráraktam magamat, jött az email - akkor írtam ide be :)
    szerintem hamarosan lesz megint, karácsony előtt úgyis kiszórják még gondolom...
  • darkSectorxxx #91365
    Jó az. :)
  • Ulthanito
    Sebaj, ráállítottam termékfigyelőt, majd a következő alkalommal. Ha nem lesz, az se baj.
  • darkSectorxxx #91363
    Ilyen öregen mint te? :D

Amúgy nincs már.... kb 1 percig vannak ilyen akciók, aztán körbelinkelik és szevasz van. :)
  • Ulthanito
    Sajna nem elérhető a termék.

Ennyiért megvettem volna. Na, majd karácsony előtt.
  • Ulthanito
    Én már sajna nem látom. :(

Megnéznéd, hogy csak én vagyok-e a béna?
  • mucsácsó
    Hát, ez sokmindenre igaz alzánál, BF-en is voltak ott durva árak (- vagy mondjuk kevésbé durva ugyan, de a PSVR is ott 65k, máshol meg a "szabvány 70k... :D)
    fura banda az tuti, dehát amíg odaadják ennyiért, addig nekünk jó... :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.11.29. 17:32:53
  • Tinman #91359
    Így van, 1k nem számít, amikor a nagykernél 15300 Ft nettó(!).

Fogalmam, sőt elképzelésem sincs honnan szedték ezeket az árakat erre a cuccra, de ez még áfacsalva is drámaian olcsó.
  • mucsácsó
    Le tudod még mondani (asszem) ilyenkor amúgy (nincs még a futárnál, csak ez a basic első állapot :D) - de igen, akkor már nem ezen az 1000 FT-on fog múlni, így is eléggé jó deal :P :D szívesen! ^^,
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.11.29. 17:02:41
  • Tinman #91357
    Ez annyira gyors lecsapás volt, hogy már ilyen a státusza: "Készpénzes utánvétel, a megrendelés a futárnál van"

Gyorsak ^^

Megathx még1x
  • mucsácsó
    jaj ugyan, örülök, ha segítettem! :P :D
    további fasza dolog: ha beírod rendeléskor a kuponhoz, hogy "ONLINEFIZETEK", akkor free a kiszállítás 12.500 HUF felett :P (csapj a move mellé vmi kis szart - én HDMI-kábelt tettem mellé még).
  • partizan182
    A vicc az, hogy istenigazából a második világtól indul be. Ennyi ötlet és csárm, mintha Nintendo cucc lenne.
  • Evoluti0N
    Elkezdtem az Astro Botot. Már a Playroom VR játszása közben sejtettem, h minek nézzek elébe és hát eddig nem csalódtam. Ez valami mesés.
  • partizan182
    Lehet ám (szinte biztos), hogy ez emberfüggő, sose volt szem-problémám VR-ban. Bár nem ez a tipikus, de volt hogy 2-2,5 óra lement egyszerre, megse éreztem (mondjuk fura volt kijönni belőle). A kis felbontás az első 2 percben zavar (plane HDR oled után nagyon más), utána észre sem veszem.

Mennyiséggel egyetértek, a sokszázból az a kb 30 játék tetszett amit lent írtam a két hozzászólásban. Rush of blood az egyik leggyengébb volt közülük nekem (mittomén, ilyeneket mint a Rigs, Raw Data, Megaton, Everest VR stb. direkt nem ajánlottam, mert nem jöttek be).
  • Evoluti0N
    Majd kövi genben. Vagy talán azutániban. Amikor már kapunk magasabb felbontású headseteket. Néztem Oculus és Vive specifikációkat és meglepően azok se magasabbak sokkal felbontásban a PSVR-nál. Gyerekcipőben jár még ez a technológia. Csak reménykedni lehet, h fejlődik tovább, ahelyett, h kukáznák.
  • Tinman #91351
    Astrobot, Resi 7, Doom kategóriájú cuccok kellenének, de ezek is vállalhatóbb minőségben.

Végigtoltam a Rush for Blood-ot, de csak ilyen 30 perces etapokban ment és nem azért mert rosszul lettem benne, hanem mert iszonyat leamortizálta a szemem... attól a mosottas, pixeles graftól hamar elfárad, míg itt a PC előtt 5-6 órát is úgy végigbámulom, hogy meg se mozdulok kb.

És pont ezért tudnál engem megölni a Skyrim-el... tök poén persze, de ilyen küllemmel kínzás.

"kontent van dögivel"

Nem a mennyiség számít véletlenül sem...
  • partizan182
    Ó, ha szeretted az alapot akkor a Rhobus of Ruin kötelező: szuper sztori, kedves karakterek, elborult, mindent hoz amit vársz tőle. Nem platformer, inkább point & click kalandra hasonlít, elég rövidke (olyan 2-3 óra), szokták akciózni, 3-4kért már bőven megéri. Egy baja van, ami a legtöbb VR cuccnak: alapáron rémesen drága. Szerencsére egyre gyakrabbak a komolyabb VR akciók, érdemes kivárni.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 14:29:47
  • Tinman #91349
    Oh baz... te vagy az év embere! Nagyon köszönöm!
  • mucsácsó
    Psychonauts VR hm...azt el is felejtettem, fasza? nem nagyon láttam róla semmit se, valahogy talán nem lett olyan felkapott, de magát az alapjátékot imádtam, egyik legjobb platformer, amit valaha csináltak - csak mégse kapott akkora elismerést, mint amit érdemelt volna :P
  • mucsácsó
    Playstation Move Twin Pack (2 MOVE kontroller) VR - 12k - alza

ha valakit érdekel, csapjon le rá:) ennyiért "fasza", mert minden máshol 22-25-ért dobálják.. :(
  • Tinman #91346
    Okés, de ha annak vége, mi marad még VR-ra? Ráadásul az se túl acélosan fest... jobb hw-t érdemelt volna :-(
  • partizan182
    Az megint más kérdés hogy kinek mi ér meg mennyit, biztos vagyok benne hogy van aki egy életre szóló bundesliga bérletért kb embert ölne, én 2 gombóc fagyira elcserélném, mert szarok a fociba. :)

A lentieket csak hasból írtam, azkon kívül ezekkel is jókat szórakoztam így ránézve a wiki listára (van pár új tulaj, hátha): Betmen, Rez, Until Dawn, Gran Turismo, Playroom, Wayward sky, Psychonauts (ez zseniális volt), Dirt Rally (ez mehetett volna a teljesértékűekhez), Rec Room, Rick & Morty, Monsters of the Deep, Moss (ez is mehetett volna a teljesértékűbe, de én csak demóval toltam egyenlőre), Apollo 11 (nem játék, de First Man mozi után zseniális élmény volt), Accounting+, Bound (szintén teljesértékű), Floor Plan.

Baszki, most hogy belegondolok, kurva sok VR cucc pörgött itt az elmúlt másfél évben :)
  • Myselor
    hát ez elég kevéske akkor is.akkor sem ér ennyit szerintem ^^ de mindegy
  • n000rbi
  • partizan182
    Mija baj a Skyrimmel? Jött hozzá peccs, nagyságrendekkel jobban néz ki Pron mint launchkor. Én beleraktam ~20 órát eddig, elő-elő veszem üresjáratokban mert hatalmas poén ott lenni Tamrielben. Tudom-tudom 3D audio hiánya, de nekem az amúgy sem pálya, mert a kinti/benti kutyánk este a kanapén hesszel és paranoiás leszek hogy mit csinál ha fülessel tolom a VR-t.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 13:00:25
  • partizan182
    Driveclub VR, Doom (ez határeset mert rövidke, 4-5 óra), Invisible Hours, Wipeout, Trackmania, Astro Bot, Skyrim, Farpoint. +Resi ahogy írtad, meg jön a Borderlands. Az tíz. There.

Amit még nagyon élveztem, de rövidebbek: Static, Job Simulator, I expect you to die, Superhot, Fantastic Contraption.

Kontent van dögivel, csak az nem talál fogára valót aki nem keres. Csak kifogásokat.

Szerk: ó-ó, Playroom VR, a legfaszább ingyenes cucc a világon.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 13:01:10