PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A karácsonyi akció idején térjünk vissza majd rá, megmondom, mennyi idő alatt toltam végig.
Egyébként meg totál felesleges a játék hosszán vitatkozni, mert az, hogy most 6 vagy 9 óra, az gáncegál. Ha 30 lenne vs 6, akkor azt mondom, jogos.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.06. 12:30:48
jol remlik, hogy volt egyszer egy PSN hiba es ingyér lehetett huzni a Knack 2-t? ha igen es valaki berantotta valami kuala lumpur-i nem-fö-acc-ra, az kölcsönadhatna :D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Majd amikor már nem bírom tovább. Addig elbíbelődök mással. Most épp jöjjön egy kis SotC :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.06. 11:50:27
Ezek után viszont már én is NAGYON kíváncsi lennék Myselor idejére.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
es baszki... ez az az info ami hianyzott, hogy mennyire beleelos, mennyire belemelyedos, meddig fog lekotni
yaay, #maistanultamvalamit
es ehhez a ps4 topicot kell latogatnom, piros pont
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
de mar leirtad te is es en is többször is, hogy mikent latjuk. több hsz-t tenyleg nem erdemel.
erdekes lenne tudni, hogy Myselor mennyi idö alatt jatszana ki teljesen SotC szüzkent, de mar latta az egesz jatekot. tehat sosenemtudjukmeg.
a streamelös arcok 3,5-4,5 oraja se jelent semmit, mert nagy valoszinüseggel mar jatszotta PS2-n és/vagy PS3-on. mint a hivatasos tesztelök is.
vagy. Sajnos.
Pont ez a gondom ezzel a rimékkel, hogy 3x jön, szebb a graf, de nekünk, akik már megették többször semmi újdonságot nem mutat. Legalább valami extra színhely, egy hidden boss lenne benne, de semmi ilyesmi nem lesz. Nekem ez max 5 dollárt ér így.
Ezt a játékot máig nem felejtem el. Megkajáltam szombaton 11 körül. Klotyóra kb. 1x mentem ki, vizet közben vedeltem valamennyi, 18:45-19:00 körül lepergett a credits.
Soha nem találkoztam előtte a játékkal. Jó volt, játszatta magát. A kihívás teljesen normal volt.
Amúgy a magyarul makogó Tinman társatok szállította a végigvitelt úgy, hogy pofázik, bénázik, nem találja a saját farkát, trofikról magyaráz, extrákat taglal.... nettó 4 órában. Bang.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.06. 11:27:12
ellenben Myselor:
"vergödj"
"sírj"
"falhoz akartad vágni magad"
vagy Ulthane haverja (aka GOTY):
"erölködj"
"csorog a mag"
en nem tehetek rola, hogy ök ilyenek. en megprobaltam leirni a TAPASZTALATAIMAT (nekik NINCS).
SotC jatekidö temaban itthagyom még EZT. es mostmar tenyleg befejeztem, mert fertö ez a topik.
muszaj? nem lehetne kicsit gondolkodni mielott kommentelsz, kommenteltek?
olvasod te a kommenteket rendesen?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.06. 11:15:39
a tema tok izgi lenne, felnott ferfi emberek... lennetek, erre bazmeg...
komolyan, faszkivan veletek, ugorjatok mar neki a temanak ujra, mint ket ertelmes ember, mer amugy lenne benne info, meg erdekes lenne, csak nyilvan bele kell rakni a kis egot mind a kettotoknek, anelkul milyen fura lenne mar, nem?
nem, nem kurva a masik anyja, es nem ellened van, mast lat, masmilyen ember, ennyi tortenik
na, legyszives, hajra
Na jólvan, hálisten összeomlott a kriptofos, zuhanórepülésben a vga árak. Helyes-helyes. Pusztuljon csak megfele.<#eljen>#eljen>
Fogadd már el, hogy amire neked csorog a combodon a mag, az lehet, hogy másnak nem tetszik. Pont.
Nekem se jön be, én is mindenütt azt olvastam, hogy 6-8 óra a colossus elsőre is, pár review-ba beleolvastam, mindenütt ezt írják.
Értem én, hogy a mi kutyánk kölyke, de nem jó, ha az elfogultság elhomályosítja a látást.
A legnagyobb csapda meg ez a "10 éve akkorát ütött, hogy csak na, a fél világ beleszédült". Egy játékot nem tudsz mondani, amire ez a jelenben is igaz, és akkor is igaz volt.
A legtöbb ilyen cím 10+ év után már csak nosztalgia, semmi több.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.06. 08:38:51