121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Én már a tutorial szobában összefostam magamat VR-ban a hangoktól, úgyhogy azt majd max ha nem egyedül leszek egyszer :DDDD
    Pedig énis letoltam egyszer PS4-en non-VR módban, zseniális játék volt...de bele nem merek gondolni, hogy mennyire para lehet ez VR-ban :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.05. 00:11:17
  • Evoluti0N
    Elkezdtem Resi 7 VR-t. Így kevésbé ijesztő, h egyszer már PC-n végigjátszottam, de azért így is parázok folyamatosan. :D
  • mucsácsó
    Köszi srácok a tippet, Eagle Flight-ra ránézek. Van fagyim (hála alázanak ), Superhot VR nagyon jó azzal :D nomeg VR World-ös London Heist is :D elején az a szivar zseniális, hogy lehet szívni meg kifújni a füstöt, kurvajó volt! :D

de esküszöm legjobban a szintén VR Worlds-ös Danger Ball tetszett...annyira pofonegyszerű játék, de vmi miatt totál beszippantott :D

kövi áldozat Beat Saber lesz, csak jó lenne ha leakcióznák vagy valami, vagy kódot szerválni valahonnan.. :D

btw, Driveclub VR demot is próbáltam...ööö nemtom mivan velem, de attól is kurvahamar hányingerem lett :D amíg ültem a kocsiban egyhelyben addig kurvajó volt, de amikor már menni kell, ott dobja az agyam az errort :DDD
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.04. 22:49:35
  • Droughert
    Nem egyszerűbb UK account alól próbálkozni, ahol elfogadják a magyar kártyát is? Ráadásul srteam esetén jó hatással van a latency-re is, ha közelebbi szerverkkel próbálkozol.
  • darkSectorxxx #91416
    US bankkártya kella trial-hoz...
  • Seth
    Már 2 hónapja? :D
  • Rage47
    van trial?
  • darkSectorxxx #91413
    PSNow-on már tölthettek is le játékokat!!!

Nem kell mindent stream-elve játszani!!!!! :D
  • Kandurex
    Nem is hiányzik, nem akarok spoilert! Jöjjönek új címek.
  • TDC Geronimo
    Na last of us II nem lesz game awardson most már biztos :(
  • TBTPumpa
    Érkezik:
  • n000rbi

Következő akciónál vetek rá egy pillantást. (nemrég volt párezerért, de nem ugrottam rá)
  • Tinman #91408
    Dehogy.

Elég komoly story módot pakoltak bele.
  • Ulthanito
    Batman - nem próbáltam, pedig azt hiszem már le is van töltve
    Superhot VR- szerintem ez elképesztő gagyi, nekem nagyon nem jött be
    Astro - nem próbáltam
    DOOM - Kipróbáltam, eleinte tetszett, de egy fél óra után rám jött tőle a hányinger, teleportálás ide vagy oda.
    Rush of Blood - ez állat jó volt, eleinte a hullámvasutas résznél volt egy kis szédüléses diszkomfort, de összességében nagyon tetszett, fosós, jó prezentáció, beteg részek.
    Driveclub VR - fasza volt, csakúgy mint a GT Sport.
  • n000rbi
    Jól látom, hogy az Eagle Flight multi-only?
  • partizan182
    Doom vr teleporttal rémes, kell oda az analóg, jobb karon nyilván snap turninggel. Meg ez az egész vr sickness dolog idővel javul / elmúlik a legtöbb embernél.
  • Tinman #91404
    - Batman Arkham VR - igen baromi szép, de nagyon rövidke
    - Superhot VR - egyetértek, fun as fck
    - ASTRO Bot - Jelenleg a Top 3 VR játék között ott van, aztán azon lehet vitatkozni, hogy a Resi 7 a top, vagy a Moss, vagy ez. Ez már egyéni pref. kérdése. Szerintem a Resi 7.
    - Until Dawn Rush of Blood - Érdekes amit mondasz, mert a legkevésbé hánytatós címek egyike, hiszen itt sem úgy mozogsz, hogy controllerrel terelgetsz, hanem rail shooter módra fix pályán visz előre a móka. Letoltam már és szerintem nagyon okés cucc, fagyival próbáld, még inkább oda fog csapni.

"Próbáltam a Persistence demóját...hát kb 2 lépés után majdnem felfordult a gyomrom :DDD"

Ez tök jogos. The Inpatient és Here They Lie (Santa Monica!) is ezzel a gonddal küzd... előbbit végigtoltam, közepes cucc, de az a mozgás... ha rá gondolok hányingerem lesz. Ott vannak azonnal halálra ítélve ezek a játékok, hogy a controllerrel mozogsz, megy melletted a "táj", a fejeddel nézelődsz, de az agyad nem kapja az ingert, hogy tényleg mozogsz és ez durván oda tud vágni. Szerintem ez egy hiba ezekben a játékokban és ezeket nem így kellett volna megoldani, mert ez így nem jó!

"DOOM VFR fasza? ott mennyire jött nálatok elő a rosszullét? :D"

Ez is egy kevésbé hánytatós játék, mivel teleport alapú a mozgás, így sokkal jobban viseli az idegrendszer.

Amit még nagyon merek ajánlani az az Eagle Flight, van sztori módja is és picit sem hánytatós, holott azt várná az ember, ha ebben nem hánysz, akkor sehol, de nem fogsz! azért nem mert itt meg repkedsz, a fejeddel irányítasz és ez így NAGYON rendben van! Szinte mm pontos irányváltásokat tudsz abszolválni, őrületesen jópofa megoldások vannak benne, amit elsőre az ember nem is nézne ki belőle. Szerintem egy méltánytalanul hanyagolt cím, pedig überfrankó!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.04. 13:08:49
  • Voltan
    Meglehetősen szánalmasak ezek a figurák. Mintha legalábbis a halhatatlanság titkát mutatnák meg nekik... Az első jelenetnél is - erdő - el vannak ájulva, orgazmus sorozatok.... Igaz a szőke lánykát a bal felső sarokban 1:50-kor azért szívesen... :D

A játék is nyilván fasza lesz, de azért ennyitől kómába esni a gyönyörtől... kész.
  • Tikal #91402
    A JÁTÉK hol van? Mert ha fake reakció videók érdekelnének kedves Sony akkor azokat magamtól is meg tudnám keresni YT-n...
  • TDC Geronimo
    Remélem Game awardson lesz valami
  • Newfronter
  • Ulthanito
    Nekem is kell egy ilyen.
  • mucsácsó
    nálam játékfüggő, úgy vettem észre :D
  • Kongy
    Én hamar túladtam rajta, mert 15 perc játék után minden játéknál hányingerem lett. Nem nekem való sajna.
  • mucsácsó
    NA, meglett a VR. vagyis meg volt eddig is, de egész hétvégén melóztam, úgyhogy csak tegnap este tudtam kipróbálni :P

- Batman Arkham VR - kurvajóóóó :D
    - Superhot VR - nagyon nagyon fun, legalábbis nekem nagyon adja
    - ASTRO Bot - ÚRISTEN, hát ez valami embertelen, hogy mennyire kibaszottul cuki és jópofa és zseniális az egész! :D már értem teljesen, hogy miért GOTYzzák, ez valami embertelen munka :)))
    - Until Dawn Rush of Blood - szétizzadt a tenyerem és majdnem behánytam xDDD

Próbáltam a Persistence demóját...hát kb 2 lépés után majdnem felfordult a gyomrom :DDD

DOOM VFR fasza? ott mennyire jött nálatok elő a rosszullét? :D

összességében zseniális találmány - csak biztosan megunom majd, miután a nagyobb címeket letudtam :(
  • darkSectorxxx #91395
    Hát nekem ebbe még a story is túl sok, el van nyújtva nagyon. :D

Jaja hozá vagyok szokva a DLC-khez, meg a lópáncélokhoz. :D
  • TDC Geronimo
  • Tikal #91393
    Jobb is megvenni külön DLC-ként :)
  • darkSectorxxx #91392
    Sok is a story.
  • darkSectorxxx #91391
    Elfogadom a véleményed. :D
  • Tikal #91390
  • TDC Geronimo
    Én se. Attól még egyik legnagyobb élmény volt :D

Najó ha jön PS5 kiadás akkor igen. Ismerve Rt jönni fog :D
  • Tikal #91388
    Én se.
  • Ulthanito
    Na, lepörgött a Red Dead credits...

Az életbe többet nem kezdem el újra.
  • Ulthanito
    10 éve se piszkáltam volna meg ezt a játékot, ha magyar, ha nem magyar. Pláne nem fizetnék érte.
  • Evoluti0N
    Ma megérkeztek a Move kontrollerek és játszottam egy kis Beat Sabert. Valaki hívjon mentőt! Kondíció negatívban. :D
  • darkSectorxxx #91383
    Ott a pont, utána megint fel kell mennem 100%-ra. :D
  • darkSectorxxx #91382
    Pont ezaz, hogy durván kevés! :D
  • n000rbi
    Végleg = dec. 20-ig :)
  • Seth
    3 játékhoz 31 óra nem sok