121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #91461
    Hát ez az... a gyermekek agya jóval alkalmazkodóbb, még kevésbé kiforrott.
  • darkSectorxxx #91460
    PS4 én is majdnem ennyi volt elsején :)
  • Evoluti0N
    Jaja! Örültem is neki. :)
  • n000rbi
    Hiába az RDR2 felszopás, a goty-t Kratos vitte, megérdemelten :)
  • Seth
    Ebben a pillanatban ebredtem fel :) Pedig beallitottam a telot, de rafekudtem szunya kozben, oszt nem hallottam az ebresztot :)
    Na vissza szunya, oszt majd jol megnezem kesobb ;)
  • Evoluti0N
    Ok, h RDR2 fasza lett, de fárasztó, h minden kategóriában nyer.
  • mucsácsó
    nézitek? :D bár már most érzem, hogy felesleges éjszakázni... :D
  • partizan182
    Here they lie állítólag kifejezetten kurvaszar ilyen szempontból. Doom teljesen rendben van, Skyrim dettó, 6 éves kislányom csapatta, semmi baja nem lett tőle.
  • mucsácsó
    Nem tudom, hogy ezt hogy a francba fogják tudni valaha is megoldani, hogy FPS-eknél ne legyen ennyire rosszul az ember... mert persze, motion sickness ide vagy oda és "szokható", de pár játéknál ez valahogy hatványozottan jön ki, és szerintem kevés embernek bírkózik meg vele az agya/gyomra... :D
  • TDC Geronimo
    Én
  • Tinman #91451
    Sajna +1.
  • mucsácsó
    BTW, próbáltam a Here They Lie-t... hát ahogy mondtátok is, 5 percnél nem bírtam tovább (és most a játékról van szó kivételesen ), kb úgy csupáltam le magamról a sisakot:D
  • mucsácsó
    Én eléggé valószínű, hogy leszek - dettó szabin vagyok holnap (meg kedd óta táppénz volt, úgyhogy... :D)
    teljesen random jött ki így, de én szerintem leszek, hacsak nem alszok be! :) úgyhogy pöröghet a spam éjjel :P :D
  • Tinman #91448
    Igen, 57 Ft-al jobban :-D

Cib. Shield nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.06. 21:17:18
  • Ulthanito
    3,5 EUR a paypal fizetes dija.

57,99+3,5+3=64,5 EUR. *329,9 HUF

Legkozelebb dollarban fizetem, ugy jobban jon ki.

Shield nelkul nem mertem megvenni.
  • Seth
    Nézi valaki a VGA2018-at éjjel 2:30-kor?
    Szerencsére pont szabin vagyok, úgyhogy én azt hiszem bevállalom :)
  • Voltan
    Thx
  • Seth
    99% hogy ez a gond

de előtte még próbálkozhatsz olyanokkal , minthogy kikapcsolod a HDCP-t meg a HDMI eszközösszekapcsolás funkciót, mindegyik a system beállításokban van
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.06. 20:37:21
  • Voltan
    Nem, nincs, ez ilyen ocsó darab... Akkor ezek szerint vagy megy mellette a gép, vagy kell egy olyan, aminek van tápja, ugye?
  • Tatyla
    én paypallal fizettem 19824 forintot
  • Seth
    Valszeg a ps4 hdmi-n keresztülmenő feszkó nem tudja elég táppal ellátni a kapcsolót, ezért van szükség hozzá egy másik gépre. Néhány ilyen kapcsolón van tápbemenet adapternek, van ilyen a tiéden?

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.06. 20:16:22
  • Voltan
    Egy kis segítség kéne a PS4 Pro-val kapcsolatban. Monitoron használom, a géppel együtt. Elegem lett a HDMI kábel cseréjéből folyton, szóval vettem egy HDMI kapcsolót - egyik vége a monitorba, másik végén 3 HDMI csati, ebbe megy a gép, és a PS4 is, van egy kapcsoló, amivel változtatni lehet, melyiket akarod megjeleníteni. Namost, ha a gép is, meg a PS4 is be van kapcsolva, akkor semmi gond, megy minden, rendben Ha csak a gép van bekapcsolva, akkor is ok minden. Viszont ha csak a PS4 megy, akkor egy idő után nem kap jelet a monitor. A PS4 megy tovább, de nincs se kép, se hang. Néha erőlködik, próbálkozik, egy pillanatra felvillan a játék, de aztán megint el. Ha ilyenkor bekapcsolom a gépet, akkor megy minden rendben, a PS4 képére is tudok váltani.
    Szóval a gond csak akkor van, ha egyedül a PS4 van bekapcsolva, és akkor is játék közben (asszem, csak akkor, de ezt még nem teszteltem.) A PS4 új, a monitor is, a csatlakozók hibátlanok, a kábel is, de azt is cseréltem. Természetesen a kapcsolón is átdugogattam mindent. Ja, ha a PS4-et rögtön a monitorra kötöm, akkor minden fasza.

Ez mi lehet? Őszintén szólva azt sem hiszem, hogy a HDMI kapcsolóval van a baj, mert minden rése működik, kipróbáltam.
    Tud valaki segíteni?
  • Ulthanito
    G2A-n a 100 USD feltöltő most 57,99 EUR! Shield-del együtt 60,99 EUR.

Most vettem, működik, fel is töltöttem a kódot! Az annyit tesz, hogy a 290 forintos USD árfolyam helyett 218 forintért vettem meg a 100 dolláros feltöltőt. Szumma 21800 forint!
  • Ulthanito
    Féláron van a Battlefield 5.
  • Ulthanito
    Sose lesz így Bloodborne 2

“However … The Easter egg in itself is not indicative that we are going to launch Bloodborne 2. I’m not in a position to talk about a possible release of Bloodborne 2.

“However, we love Bloodborne; that’s why this Easter egg has aroused so much curiosity. But, I repeat, it’s not a Bloodborne 2 notice. It’s just something that we explored among ourselves, because we love Bloodborne.”
  • Evoluti0N
    Dehogy smafu. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.06. 00:14:19
  • darkSectorxxx #91434
  • Myselor
    már lenyomtam a final fantasy xv-t csak kellene újra amúgy megértem az érzéseidet kiscit én is úgy vagyok a persona5el ^^
  • partizan182
    És a diorámák? Meg a kampós minijáték? Azmá smafu? ;)
  • Evoluti0N
    5 világ van. Mindegyik világban 4 pálya, valamint 1 boss pálya. Mindegyik pályán, ami nem boss pálya 8 megmenthető kis robot van, valamint el van rejtve egy kaméleon, ami bónusz pályát old fel. Nem muszáj mindegyik pályán mindegyik robotot megmenteni, de mindegyik boss pálya feloldásához meg kell mentened egy minimális meghatározott számú robotot. Meg természetesen a platinához mindegyik robotot minden pályán meg kell találnod. Szóval tulajdonképpen mindegyik pálya teljesíthető elsőre. Természetesen, ha nem találod meg elsőre az összes robotot a pályákon, akkor újra tudod játszani őket. Szóval 25 pálya + 25 bónusz pálya. A bónusz pályák különböző kihívás pályák. Időre kell teljesíteni, vagy elég pontot összeszedni. Van, amikor végig kell menni egy akadálypályán, van amikor kontrollerrel kell szétlőni valamiket, stb. Valamint mindegyik boss felold egy bónuszpályát, ami tulajdonképpen a boss level és a tökéletes teljesítéséhez ezeknek a bónuszpályáknak sebződés nélkül kell legyőzni a bosst.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.05. 16:55:41
  • darkSectorxxx #91430
    Gratula!

Huh én is alig várom, hogy legyen időm játszani vele, majd csatlakozom. :)

2 kérdésem lenne spoiler mögé:

1. mennyi pálya van
    2. egyszervégigvihetps pályák, vagy van hogy vissza kell menned ujra valamit összeszedni?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.05. 16:37:28
  • Evoluti0N
    Azt hiszem, h megvan az idei GOTY győztesem. Ismét gyereknek éreztem magam.

• Rage47
    én a külvilágot nem szerettem, vártam, mikor mehetek már egy új palace-ba :D és milyen beteg dolgokkal találkozunk
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.12.05. 15:12:02
  • Ulthanito
    Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Az első perctől nem szerettem benne a harcot. Sose játszottam ilyen játékkal, ezzel tettem egy próbát, olyan jókat mondtak róla. A japánságával nincs bajom, sőt, nagyon tetszik a prezentáció, de a palaszok kinyírnak...
  • Rage47
    a vége felé jöttem rá, hogy a personáknál fontos, hogy mire rezisztensek :D addig anélkül is elvoltam
  • Rage47
    keveset foglalkozol vele. én is szüneteltettem fél évig a játék felénél. aztán a másik felét letoltam egyben
  • Ulthanito
    Em áj sepsisej?!

Nem fog nekem lemenni ez a Persona 5, úgy érzem. Egy éve vettem meg, akkor belevertem 30 órát. Azóta még szakaszosan 9-e, legutóbb épp tegnap hagytam abba.

baromi jól néz ki, baromi egyedi játék, addig nincs is semmi gond, amíg a "városban vagyok", de palace-ba menni utálok. Baromira bírnám ezt a játékot palace nélkül.

Mindig "Két játék között" veszem elő, és egy-két óra után rájövök, hogy nem, én ebben nem bírok még ki 40 órát. Utálom a perszónákat, nem is látom át ezeket rendesen, pedig hát ennek az a lényege. :(

• Ulthanito
    A Driveclub VR-nál sokan panaszkodtak rosszullétre. Tök érdekes, én aztán tényleg motion sick vagyok, kocsiban, bárhol, ahol nem én vezetek, de a Driveclub-nál nekem nem jött elő. Persze eleinte nagyon fura volt, de csapattam vele néhány kört többször is, és nem lett hányingerem.

A gond inkább annyi, hogy engem nem kötnek le az autós játékok, csak nagyon rövid ideig.
  • Myselor
    valakinek nincs véletlen final fantasy xv?
  • Evoluti0N
    Nekem azért kellett 1 óra után abbahagynom, mert durván jött a motion sickness. Eddig nem játszottam olyan játékot, amiben first personban mennem kell. Vagyis a VR Worldsben azt a robotos, alienest, Scavenge Hunt, vagy mi a neve, de abban meg a sok ugrálás, falon mászástól 15 perc után kész voltam. Azóta még egyszer elővettem, de harmadszorra már nem volt hozzá ingerem. :D