121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nagy kérdés lesz az endgame és a content mennyisége. Az alphaba ugye ezekből semmit se lát az ember -
sanya200 #91500 Sziasztok
Ps4-re dobozosan is megjelent a Subnautica? Vagy csak store-ból elérhető?Kint vagyok Ausztriában és itt nemigen engedi a tulaj a letöltéseket. -
Akinek bejött a Destiny, gondolom ez is be fog. -
TomStorm #91498 :DD -
lol
-
Azt is írtam, hogy bemutató alapján leszartam én is nem? Ez tipikusan az a fajta game ,amit jobb játszani, mint nézni. De ez egy grindelős coop játék. Aki ezeket nem szereti annak ez sose fog tetszeni -
Jól van. Nekem a csak multi instant skip.
De úgy állítottad be, indoklás nélkül, hogy ez valami jó játék lett, mert a bemutatók nem ezt sugallták. Még multiként is fosnak látszik(ott)
-
Pont hogy videóból nem jön át semmi. Le se szartam kb a tegnapi alpha próba előtt... De ez nem a te játékod, mivel multi, így nem is értem minek érdeklődsz iránta -
Hideg, inkább hideg. -
Szóval ugyanaz a meleg lóhúgy, ami eddig a videókból lejött. -
Igen, kell 1 vagy 2 move. -
Sajnos nem sok játékkal van megtámogatva csak a kamera. VR-hoz nélkülözhetetlen, meg a Move irányítókhoz is szükséges.
Amit csak a kamerával tudsz használni pl. Rabbids Invasion, Just Dance széria, az ingyenes Playroom, és kb ki is fújt. Persze vannak olyan játékok,amik használják a kamerát bizonyos mértékig, de nem szükséges hozzájuk, mint pl az Alien Isolation(lehet fedezék mögül kileskelődni), Until Dawn(ijesztő jeleneteknél lefotózza a reakciódat), Little Big Planet, Tearaway(berakhatsz bármilyen fotót textúrának vagy kis videót) Ha csak nincs VR sisakod, szerintem pénzkidobás
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.09. 11:42:35 -
The Best #91489 Értem akkor ps4 hez hogy működik ez a dolog kell az a 2kar is a kamerához esetleg? -
De ez nem Kinect, ezt honnan vetted? :)
A Kinect az egy Microsoft termék Xbox-hoz. -
The Best #91487 Ilyenre gondoltam bocs -
The Best #91486 Kinect -
Neked semmitől, mert te utálod multit. BF? 0 köze van BFhez. -
PS4 kamera+kinect valahogy nem összeegyeztethető :) Nem Move-ot vettél ? -
Azt mitől lett jobb? Mert eddig egy N+1 battlefield-destiny keverék, azaz egy ostoba multi volt? -
The Best #91482 Sziasztok kezdő ps4 zö vagyok olyan kérdésem lenne hogy rendeltem egy ps4 camerat kinectet hozzá csak azt nem tudom milyen játékokat lehet vele játszani cameraval vagy honnan tudom hogy azzal lehet jatszani leginkább gyerekeknek lenne hozzá játék. Előre is köszönöm. -
Én azokat is streameltem néha, valszeg csak Origins-en van ilyen durva tiltás. :D
De nekem nem küldtek még kodot, csesszékmeg. -
Igen, ezért CLOSED Alpha
Pár cég mondjuk megengedi
Láttam amúgy Gero játszik valamivel,aminek nem volt ismerős a címe (NMA vagy NCA vagy vmi ilyesmi), gondoltam, hogy az Anthem :)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.09. 00:45:25 -
Mit tilos az alfát streamelni? :D
Lehet már játszani vele?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.09. 00:34:51 -
Valakit már bannoltak mert megszegte a szabályzatot Minden Origins-es cucca oda :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.09. 00:11:52 -
Nekem 8 :D
60+ játék!!!
És ebből 5-6 MA jelenne meg elvileg! érdekelne mik ezek! :D -
Sokat nem akarok írni, mert NDA meg ilyenek, de Anthem nekem 0 hype szintről preorderre lépett elő -
De ez nem PS Show :) -
EZ a SHOW!
The Kinda Funny Games Showcase will begin at 10:00 a.m. PT / 1:00 p.m. ET.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.08. 23:19:05 -
Miről beszélsz, Darky? -
Miféle PS SHow? -
Késik a PS show? vagy mi? Ma 8-kor kellett volna lennie! 
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.08. 22:15:20 -
day 1
-
El, sőtt ez a mostani is cska a karakterben maradt a régi, amugy a pályák ezek a bugyuta összehányt random mapok. -
A DMC is elkurvult a legutóbbi reboot-tal.Aztán a Capcomnál is észbe kaptak, hogy hoppá, lehet mégis csak a fősodornál kéne maradni. -
Miért? A DMC sorozat egy kurvajó játék máig, amit más sorozatról nem tudsz elmondani, mert elkurvultak.
Nekem a bajom egyedül a nyomorék pályadizájnnal van. -
Azt leginkább már a vécén kéne lehúzni. -
MS pályázik a DMC sorozatra. :D
-
Köszi a részletes választ, hasznos volt! -
Túlzás nélkül: 100x vásároltam már ott a legkülönfélébb cuccokat és csak egy dologra kell figyelni. Olyantól vásárolni akinek nagyon minimális negatívja van. Pl.: 200 pozitív/2 negatív. Ez az ember nem fog átvágni és totál felesleges a shield, de a negatív egy ilyen oldalon rohadt könnyen jön, mert hiába jó pl. egy kulcs, ha azt ingame kell aktiválni és a user nem olvassa el rendesen a menetét, már be is vágja a negatívot, amit te persze rögtön reagálsz és segítesz neki... de a negatív már marad, nem veszi vissza senki.
Shield akkor kell, ha kevés eladása van, vagy sok a negatívja, vagy pre-order! Pre-order az bizonytalan egy ilyen helyen, oda muszáj.
Na de mi van akkor, ha nem volt shield és mégis gebasz van? Semmi. Írsz az eladónak első körben, az 99%, hogy megoldja a gondod, érdeke, hogy ne legyen büntiben része. Ha mégsem oldja meg, akkor írsz a G2A supportnak, akik 100%-ban mindig a vevő mellé állnak, akkor is, ha nem volt shield!!! Tudom, mert 1x beleszaladtam egy olyanba, hogy csak 1.5 hónappal később tudtam a játékot kipróbálni, az eladó meg a sok pozitív ellenére már nem volt fent az oldalon/kiszállt a bizniszből/elhunyt/nem tudom. Írtam a supportnak vasárnap(!). Kb. 1.5 óra múlva rajta volt a PP számlámon a játék ára, full refundot kaptam.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.07. 08:36:27 -
Csak én vagyok beszari shield nélkül vásárolni? Van értelme anélkül? Mármint, nagy a kockázat, hogy szar kódot kapok?