121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Elindult az USA Store-ban a holiday sale.
Gyerekek, ez egy rakat szar, ez valami vicc? Csak kacatok vannak, egy kurrens játék sincs leértékelve, semennyivel! Se ACO, se GoW, se BF5, se MW, se Detroit, se semmi (csak példaként hoztam a címeket). Még a Far Cry 5-t is 60 dollárért adják!

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.12.12. 08:44:30 -
Na ne viccelj már. -
The Best #91539 Köszönöm a válaszokat. -
+1
Nem szabad ilyesmiért pénzt adni. -
Felejtsd el azokat -
Alex2 #91536 Udv , van valakinek tapasztalata olyan teren hogy vannak oldalak ahol accountokon keresztul aruljak a jatekot? Sokkal olcsobb igy, mennyire biztonsagos ez ? -
PS4 Pro = 105.000-től!!!! -
Hátjah, bár kinek mi fér bele... :D mondjuk alzán meg 68k volt minap a Slim, szóval...
...
amúgy jah, erről a BGE2-ről hallani se akarok többet, brutálnagy bukta lesz ez, ha tényleg ez így továbbra is a jelenlegi a formájában marad.. :D -
Jaja, az elmebeteg 140k-s ár után ideje volt... Aki ilyen árak mellett slimet vesz, az hülye. -
Én tavaly szeptemberben vettem 100k-ért.... :D -
heh most ment főműsoridőben RTLen magyar PS4 reklám. Tényleg csak 108k a pro most? :O -
Mucsacso + Kongy -> +1
Olyan gyorsan, offoltam a beszerzési listámról a játékot, hogy a világ másik végébe megérezték. -
szívemből szóltál... :D és még vannak olyan marhák, akik ehhez tapsolnak is... :D mondjuk engem nem zavar, mert nem az én címem a Beyond G&E, de ettől függetlenül ha rajongó lennék, akkor már intézném a fáklyásmenetet ezekhez a csigazabáló barmokhoz... :D
mert a sandbox meg a multi a jövő, single playereknek már ugye leáldozott
édesistenem, idióták....
faszság ilyet mondani, de énis remélem az ilyennek a buktáját... értsék már meg, hogy nem erre van az igény...! -
Fújbazdmeg.... feljött a tegnapi ebéd is. Elkorcsosítják ezt a franchise-t is. Vicc, hogy hosszú évek alatt, rengeteg ígérgetés után ennyire telik nekik. Remélem óriásit fog hasalni. Ez kb olyan, mintha jönne a Half Life 3 multi-only shooterként.
Most a Spyro remake-et játszogatva elképzeltem egy jó kis Prince of Persia remake-et is. Képzeljétek csak el, a Warrior Within ma is ütne, felújított grafikával, a játékmenetbe kb semmit sem kellene belenyúlni, mert iszonyat kiforrott volt 14 éve is. Elkéne már egy PoP remake vagy egy új rész. Ilyen szar Beyondok helyett azzal foglalkoznának.
Anthemhez annyit, hogy igen KOTOR 3 kellett volna, de a jogi hercehurca + az MMO miatt úgysem lesz. Meg lett mondva, hogy az MMO-t tekintsük KOTOR folytatásnak. .
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.12.11. 13:53:13 -
Overcooked 1-2, Rayman Legends/Origins, Way Out, Diablo 3... -
Dobronski #91526 Sziasztok!
Tudnatok ajanlani jatekokat amit couch coop-ban lehet jatszani? Egy par jo storyval rendelkezo jatekra, illetve fun jatekokra volnek kivancsi.
Eddig grand turismo sport, cod regebbi reszeit probaltuk, de nem jott at. Az se baj ha regebbi, cex-ben lehet hasznaltan 5-10 fontert jatekokat venni. -
Pörgetve is szar volt, nevetséges... itt is csak a címmel akarják eladni, de köze nincs az első részhez... :D édesistenem, Ubi.... ez a banda mennyire vakon tud lenni néha (általában..).. :D
tessék megnézni a Psychonauts 2-t: na az egy olyan ízig-vérig tisztességes FOLYTATÁS lesz, amire a fanok vágynak (vágyunk :)) évek óta..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.10. 23:35:14 -
Hányinger vanik!
-

#91514 Nem tudom, mennyire szerencsés a játékfejlesztés tök elején mutogatni a terméket. :D Elég kiábrándító. Ki a fene akarja látni a legkisebb részleteket a fejlesztés közben? És úgy látszik, az első részhez nem sok köze lesz. :(
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.12.10. 22:26:30 -
Ezeknek nem félszar multit kellett volna kalapálni, hanem egy KOTOR 3-at, és hirtelen megint a régi fényükben tetszelegnének,...de hát erre nincs igény, csak erre a hideg húgyra....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.10. 21:59:06 -
Andromeda miatt van az egész. Korábban írtam, hogy nekem is 0 szinten volt az érdeklődésem a játék iránt egészen addig, amíg ki nem próbáltam. Sok embernek fog változni a véleménye a februári demo után. Elég olvasni redditet, erat, alpha fórumot. 90%a az embereknek pozitívan csalódott, főleg annak köszönhetően, hogy az elvárások elég alacsonyak voltak Andromeda után.
Azért azt érdemes megemlíteni, hogy andromedat egy összeeszkábált C csapat készítette, amíg az A csapat, akik a dragon age és mass effect sorozatért felelősek ezt hegesztették.
A játék nem váltja meg a világot, nagyon biztosra mentek bionál. Destiny, division keverék ME beütéssel + egy csipetnyi iron man.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.12.10. 21:14:58 -
hát, nekem se nagyon tartott tovább... :D még valamennyire elbohóckodtunk a strike-okkal / TTK raiddel, de én hamar ráuntam ezekre a monoton grindokra meg "gyűjts össze x fost és y szart" jellegű patrolokból/bountykból, meg hogy kínszarással lépjek 1-1 light level szintet már csak a poén kedvéért... :D
...fel ne rakjam a Destiny 2-t :))))))) -
Ahogy látom, az Anthem-re valamiért kevesebb az érdeklődő már most. Vannak fejlesztői stream-ek, amiket alig néznek (évekkel ezelőtt ugyanott a Dragon Age Inquisition streamjét több ezren nézték, az Anthem-ra ez a szám durván lecsökkent). Lehet, hogy az Andromeda fiaskó után már közel sincs akkora bizalom a BioWare-ben, mint anno a Mass Effect 2 idején volt? Illetve néhányan már most "halva született játékként" emlegetik. Én személy szerint kíváncsi vagyok rá, a demó majd eldönti, hogy kell-e nekem a megjelenéskor vagy sem. De előrendelni semmiképp sem fogom, mindenképp kipróbálom és a megjelenés után megvárom a visszajelzéseket. Kinőttem már a publikus bétatesztelő és bohóc szerepéből. Sőt lehet már az egészből kiégtem, 2019 egyetlen 0day címe számomra az Ori folytatása lesz, mivel a Cyberpunk 2077 és Last of Us Part 2 úgysem fog megjelenni. :D
Sajnos rengeteg olyan játékot látok a jövő évben, ami a legkevésbé sem kelti fel a figyelmem és ez szomorú... :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.10. 21:08:08 -
Az első rész se volt kicsi területen, de ja, elég fosli.... nem beszélve az undorító karakterekről.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.10. 21:02:34 -
Áh sokan tolták azt is ám. Én nekem 1 hónapig tartott kb mindkét rész. Anthemről annyit mondhatok, hogy a világ, az art, a mozgás és gunplay nagyon jó lett. Contenten múlik majd minden. Mennyi lesz benne, milyen változatos lesz endgame és hogy jönnek majd az updatek. Arcmimika brutálisan jó lett amúgy, andromeda után látszik erre külön hangsúlyt fektettek :D
Mondjuk az is igaz, hogy ebben kb tized annyi párbeszéd lesz vagy még kevesebb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.12.10. 21:02:21 -
de itt is aztán nagyon kellett erőltetni az open worldöt... köze nem lesz az első részhez az egésznek... :D -
Hát mostmár a 2-t igen a Forsaken miatt, de amúgy Destiny 1 az eléggé kifulladt anno seperc alatt (bár azon is segített vmit a TTK, de ....ehh :( )
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.10. 20:59:03 -
MIEZA FOS? :D
-
Szerintem EA örülne ha anthemnek olyan sorsa lenne, mint a destinynek. Rengetegen játsszák... -
Énis Destiny sorsot jóslok neki, vagy egy szarabbfajta Division sorsot.. :D
de persze ne legyen igazam...
nem tűnik rossznak egyébként, bár a gunplay valami nevetségesen erőtlenül hat (így videóról), meg miez puttyputty fegyverhang?! mintha vízipisztollyal lövöldöznének.. :D
biztosan kipróbálom majd, de vannak fenntartásaim...
amúgy picit Vanquish ugrott be, bár annyira nincs pörgős és elmebeteg az egész :D
(édesistenem egy Vanquish 2-ért is mit nem adnék meg... :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.10. 20:55:59 -
Majd kiderül. :) -
Valamiért az az érzésem, hogy ez sem lesz olyan tartós, mint ahogy a Destiny 2 sem. De ne legyen igazam...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.10. 20:28:48 -
Oké főnök tudjuk. Minden multi szar -
Pedig pont akkora szemétnek néz ki, mint aminek kinéz...izé...
-
:D
valszeg nagy meglepetés nem érhet, azért ez a műfaj, amiben indul körbehatárolt kicsit....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.10. 19:54:16 -
A videókból nem jön át semmi. Aki akarja február elején majd tesz vele egy próbát. Annyit megérdemel -
Mass Effect + Destiny, első trailer még álleejtős volt, aztán tudtam, hogy ilyen lesz :( -
-
Evoluti0N #91503 Kigugliztam neked. Van belőle dobozos. -
szebag79 #91502 A minap gondoltam erre az anyagra hogy mi a helyzet vele régen hallani róla. Erre tessék a semmiből egy tréler januári megjelenéssel. Érdekesnek tűnik a kissé szürreális hangulatával Vane