121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Nem való nektek az a játék :)
  • darkSectorxxx #91697
    Ezzel se tudnék vitába szállni. :D

Egy játékban, amiben 80 óra csak lovaglás. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 20:39:19
  • Rage47
    egy ilyen játéknál hogyan beszélhettek elnyújtásról? :D az egész egy nagy nyújtás
  • Evoluti0N
    Igen. A két epilógus fejezet nagyon el lett nyújtva szerintem. Sok benne a sok felesleges filler küldetés.
  • darkSectorxxx #91694
    Igen, kb ez az egyik "gond" vele... rég vége kéne hogy legyen, amikor még nincs vége, korántsem... ezt eljátsza, 2x-3x kb....

Kicsit el is fáradtam a végére, attól független, hogy brutáljó ötlet volt a játék utolsó kb 15-20%-a.....
  • Seth
    Nem rég értem az RDR2 "végére",de miért nincs még vége? Miért van ennyire elnyújtva? :D
  • Tikal #91692
    :D
  • darkSectorxxx #91691
    Látod 1 dologban végre egyetértünk.
  • j0nNyKa
    ez azért fasza konklúzió mert megint nem kell semmin változtatnod nembaj ráérsz még
  • darkSectorxxx #91689
    Elnézést akkor lehet, hogy nekem egy másik kommentet jelenít meg a böngésző.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 16:07:08
  • j0nNyKa
    nem arra gondolt hogy írd le az életed n+1edjére hanem hogy nem kell azzal is a plusz figyelmet keresni hogy félkövérrel írkálsz, köszönjük
  • darkSectorxxx #91687
    A teljes story ott indul, hogy a Fortnie játékhoz akarta költeni, de mivel magyar ps4 profil van csatolva az Epic profilhoz...

És valamiért nem engedi az Epic profilt párosítani egy német régiós ps4 accounttal, ezért a magyarba hiába isrnám be az euro-s kodot, szerintem ott nem tudja kezelni, mert a Fortnite-ban is FT-ért írja a Vbucks-okat
    És e célból kellett volna nekik a kártya, csak ők nem tudták, hogy nem olyan egyszerű ez a dolog.

nem lett volna baj ha leválasztom a PS4 profilt az Epic profilról és egy másik német régióssal párosítanám, de valamiért nem engedi az elsőt leváltani.

Pc-n lehetne euro-val vásárolni, mert ott euro-t ír, de ott a ps wallet nem jó ugye, illetve ez a buznyák endszer úgy kezeli a játékpénzeket, vagyis Vbucks-okat, hogy ha pc-n veszel akkor csak ott tudod elkölteni, ha ps-en akkor csak ott....

Buzi egy megoldás....
  • Tikal #91686
    Szerintem be lehet írni csak "úgy".
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.12.19. 23:07:16
  • darkSectorxxx #91685
    Ha valakit érdekel egy 20 euros ps4 feltöltő kártya 5000-ért az jelezze, mert az unokaöcsémék vették kint németbe és nem tudták hogy azt nem lehet beírni csak úgy.
    Szóval ha valakit érdekel és addigra még meglesz 5000-ért elviheti...
  • darkSectorxxx #91684
    Közben sikerült, csak az US-be nem lehet ilyet sajna.
  • Zóanagyvarázsló
    A tálca automatikus elrejtése azért valamennyit tud segíteni a felsoroltakon.
  • partizan182
    Nemjó srácok, beég az rdr azonnal, hagyjátok a picsába ;)

Tegnap game party haver új 65ös B8-án, móka volt hogy 4en osztott képernyőn mindenkinek jutott 32 col, csak lestünk hogy neeem lehet hogy régen ez számított nagy tévének. Ja, aki couch mókázni akar, a Duck Game mindent visz, gurgulázva hahotáztunk 2 órán át. Ami még meglepett hogy Cod multi mekkora poén így osztott képernyőn.
  • Tinman #91681
    Aztarohatt'. Az erősen über ár... fura, hogy neten nem rendelhető tőlük, csak üzletből.
  • Seth
    Nagy zagyvaság lesz ez neked.Minden rész létfontosságú, hogy képben legyél. Mondanám, hogy pótold be az előzményt, de az 1. és pár kézikonzolos rész nagyon rosszul öregedett
  • Kandurex
    Amúgy az Euronicsba az 55-ös B7 most 299e, hát az nem szar ár.
  • Ulthanito
    Nem megy minden böngészővel. Nekem se Opera, se Chrome nem volt jó. IE-ben azonnal megcsinálta.
  • Ulthanito
    Teljesen elment az eszem, ha azt mondom, hogy valamiért érdekel ez a játék?

Nem ismerem a sorozatot, nem tudom mi ez az egész, nem szeretem a japó cuccokat, és valamiért mégis. :)

Felejtsem el? :-D
  • mucsácsó
    köszi, legalább elvettétek a kedvem az OLEDtől :D
  • partizan182
    Na majd akko néha jelentkezem update-el, egy csomó haver vett elmúlt 1-2 évben oledet (számszerint 4), mind gamer (van aki pc, van aki konzol, van aki casual), legalább lesz merítés.

Bébiőrt én se tartanék rajta, az biztos halál.
  • Tinman #91674
    Tudod az a baj ezzel, hogy nem igazán érzem én sem, hogy nagyon óvatosságra intenéd a népet OLED témában. Na most képzeld el azt a helyzetet, amikor ezen felbuzdulva vesz valaki egy 500 ezres tv-t, egy szerényebb fizuból. Majd 1 év múlva jön ide sírni, hogy a pixel frissítés se segít már rajta. Akkor vagy nem szólsz semmit, vagy megvonod a vállad, és beírod, hogy előfordul/user error. Aztán jön a garis kálvária, aminek során ERŐSEN valószínű, hogy a user beégett tv-jét nem cseréli ki az eladó/gyártó, arra hivatkozva, hogy a manualban benne vagyon, hogy a statikus tartalomra kiemelt figyelmet kell fordítani.

Nekem pl. a tálca iszonyú sokat van kint a képernyőn, sőt mióta trónörökösöm is van, azóta egy cam képe is (kvázi bébiőr), amit persze néha manuálisan helyezgetek, de idén lett 2 db. dead pixelem a W8-as Sony-n.

Ettől függetlenül én is nagyon köszönöm a véleményed és meglátásaid, szerintem mindannyiunk hasznára válik, hiszen a konzolunkhoz/PC-hez előbb-utóbb úgyis mindenkinek kell display
  • partizan182
    Akko jól van, kb egyetértünk, azért forrást elfogadnék a Diablóhoz. Meg majd megírom ha beégett az enyém ;)

On: ez az ehavi plusos Iconoclast mekkora állat. Beleröppent 9 óra, fasza puzzle platforming, a sztori király scifi zúzás bár néha túl sokat beszélnek meg elmegy ilyen filozofálgatásba. Akit a pixelgraf eddig visszatartott érdemes kipróbálni, nem n+1 retro platformer.
  • yesname #91672
    Pár száz óra POE vagy Diablo 3 is beég. Idei OLED-eken is. Igen is ha valaki azt mondja nem kell tartani tőle az elbagatellizálása a problémának. Egyszerűen ahogy utaltál rá valóban felhasználói szokástól függ, hogy kinek jó az OLED és kinek nem.
    Ha valaki hardcore gamer és 2 évnél tovább tervez vagy számol a 2-3 évvel későbbi eladhatóságával, akkor OLED szeirntem nem játszik.
    Sajnos, különben én is annál maradtam volna a tesztem után, mert a pixel szintű kontraszt és a sötét színek odavernek rendesen sötétben.
    De másik oldalnak meg van más előnye. Mindegyik technek meg van a maga mumusa és felhasználói szokás alapján kell dönteni.
  • yesname #91671
    A Q9 egy nagyon jó TV és valóban nem véletlenül kapja a jó értékeléseket. Sajnos az utolsó firmewarig hibás volt a FALD algoritmusa elég rendesen és az addigi reviewkban ugye azzal tesztelték. Simán oida lehet tenni egy OLED mellé. Az pedig, hogy a világos, nagyon fényes színek is színek (OLED-nél kékesfehérek) nagoyn sokat tud dobni, na meg a fényerő is HDR-nél. Persze vannak hátrányai is, mint blooming itt-ott, DSE panel lottó...
    Bár nem tudom hogyan csinálták, hogy még max dimminggel és fényerővel is csak ennyi a blooming tök sötétben egy LCD-nél...
  • yesname #91670
    Én nem OLED-ről beszéltem, hogy azt vettem végül. :D
  • partizan182
    Arra vigyázz hogy az Európai Q8FN edge lit, ha a 40 zónás FALD verzióval szemezel az itt Q8DN néven fut, annak az ára is más.

Kandur: nem elbagatellizálni akarom, de az itteniek tipikus felhasználásával semmi baja nem lenne. Nyilván be lehet égetni, beleraksz 3000 óra League-et, az biztosan meglátszik. 400 óra Darkszosztól kutya baja.

Q9 nem rossz, de én megőrülnék a szélesvásznú filmeknél a kép aljába/tetejébe belepiszkító sötét dimming folttól meg a nevetséges vertikális betekintési szögtől. Meg 1.5x annyiért adják.
  • darkSectorxxx #91668
    Most nézem ez csak EU-s régiókban van ez a My Life.
  • Kandurex
    Még annyit hozzáfűznék az OLED felszopáshoz, hogy a Q9 szériával a Samu csak oda ért.. Pl. az rtings -sek a B7 model és a Q9FN között mindössze egy tized!! pont különbséggel értékelik. 8.6 és 8.5 pont. Ez semmi.
  • Droughert
    Azért annyira nincs eldugva...
    Főoldal, már ha HUN profilon játszol
  • Kandurex
    Nekem is csak ezért lesz Q9, egyszerűen nincs kedve az embernek, se idegrendszere ilyen drága cuccok miatt aggódni. Jobb az OLED, nincs ezzel semmi gond, bár mondjuk nem minden területen, de nem kell elbagatellizálni létező problémák, vagy ami még rosszabb: urbánus legendaként beállítani, mert egy részt ez nem igaz, se nem eltakarandó.

Én leszek az első aki megveszi, ha megszűnik ez az egész mizéria.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.17. 19:53:34
  • darkSectorxxx #91663
    Nem ismerem a másik 2 linket sajna, a PS wboldalrol meg nem látok opciot ehhez a funkcióhoz. :)
  • Tinman #91662
    Van egy 27"-os Dell IPS-em, azt nem akarom cserélni, de kell egy ilyen abszolút vegyes használható. Q8FN-re várok, hogy emberibb ára legyen, mert most 395k a legalja... talán tavasz/nyárra barátibb lesz, annak a local dimmingje is okés.
  • Droughert
    Melyik oldalon próbálkozol? Fogadjunk, hogy az UK profilos linken akarod megnézni a HUN/USA profilod eredményét. Minden régiónak van külön oldala, azon próbálkozz amelyik profilon játszol.
  • darkSectorxxx #91660
    US, HU profiljaim vannak, egyikkel se megy. Ahogy rányomok, hogy csináljon egy videót, hibaüzeneteket ad ki, vagy sima error-t vagy azt hogy bizonyos hibák fennállnak, olyan kritériumokat ir, ami hülyeség mert mindegyiknek megfelel a profilom....
  • Droughert
    Fogadjunk, hogy még mindig nem az accountod régiójának megfelelő oldalon próbálkozol.
  • partizan182
    Elsődleges monitornak nem ajánlanám én se, arra jobb egy monitor :) Meg háttértévének sem arra mondjuk felesleges.

NU8000 / Q6 lesz a te befutód, arra vigyázz hogy a 49-es csak 60hz mindkét modellnél és freesyc sincs. 55 alatt már nincs nagyon jó tv.