121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#91738 azt nem tudom, de visszaváltottam az accountom szerinti store-ra, kiválasztottam a játékot, forintban írta ki az árát, de nem abban fizettem ki végül :D -
#91737 Hát ez jó kérdés, ezen én is tanakodtam, akkr vajon ha átváltok és a accomon wallet-ben van 3000 huf és euroban akarok váltani, akkor egy új wallet lesz, amit meg euroval kell feltölteni? :D -
#91736 Mi értelme a Store ország váltásnak, ha nem enged vásárolni? :D
-
#91735 Ez vicc, de határolódjunk el a Cassic-tól a PS4-el. :) -
#91734 Oké ez hogy jött össze?
https://youtu.be/UU0dn9pRKuw
Csak nekem tűnik úgy hogy 2016 óta mióta amerikai központú lett a PS bénáznak?
-a PS Vita kivezetés levezetése elég gáz volt
-az hogy addig voltak a crossplatform multi ellen szintén
-az hogy a switch-ps4-pc multiplatform anime játékok PS4en a legcenzurázottabbak szintén (egy piacot elárultak hogy néhány háttér kedvére tegyenek)
Gondolkodtam egy PS4en így a generáció végén vagy ps5ön a generáció elején, de előbb a Sony Kalifornia vezetője mondjon le! -
Droughert #91733 Xbox hun is ma indult a sale, ahhoz képest ps oldalon jobb árak vannak. Pár multicímet néztem, de úgy néz ki, ha meg akarom venni, akkor jobban járok ha ps-re veszem ezeket (most).
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2018.12.21. 21:48:25 -
#91732 Nálam a magyar árak játszanak, szóval felőlem 1 dolcsi is lehetett az amcsi storeban, ha sose nézem. Nyilván minél tovább várok annál olcsóbb lesz minden, de ezeket már régóta akartam. (na jó az Eagle-t csak azután, hogy jobban utánanéztem az általad írtak hatására) -
#91731 Mindig ez a fillér baszás csak hogy meg legyen a napi vásárlás :)
Csomó játék van kurva jó áron, egy két hónapos címek. -
#91730 Milyen magas ár? ez a normál ps4 játékok ára. :) -
#91729 Hát 8ért sok. :D Digiben 8900 lenne, akkor azt is vehetném ugye. :)
Nekem ilyen 5k vagy 6 lenne a plafon. -
#91728 - Eagle Flight - alig pár hete volt valami 6$
- Resi 7 GOLD - ismétlés, volt már ennyiért
- Doom - 1 GBP-vel olcsóbb a múltkorinál, de igen, ez pl. olcsóbb lett
Nyilván nem azt várom karácsony alkalmából, hogy 0.99$-t szórják hozzám a Skyrim VR-t, de azt feltétlenül, hogy egy Eagle Flight esetében legalább annyiért legyen, mint pár hete, a Resi 7 GOLD esetében, további szolid faragást az árból, mert így csak ismétlés, a Doom-nál pedig a 3k alatt ár lenne már az ildomos ilyenkor, hiszen tavalyi cím és az induló ára sem volt AAA kategóriás (9k-n kezdett). -
#91727 Magas árból 40%-ot adni, még mindig nem lesz alacsony ár, de legalább elmondható, hogy fúúú nagyon akciós.
A digitális játékok mivel nem továbbadhatók, nem cserélhetők el egy másik címre, így esetükben természetes folyamat a gyorsabb és folyamatos árcsökkenés. A kiadó látja az elkelt számokat és ha azt látja, hogy hetek óta alig adtak el belőle pár darabot, árat fog csökkenteni, mert még mindig jobb 10$-os haszonnal eladni 40.000 db-ot valamiből, mint 20$-os haszonnal 500-at.
Ha belegondolsz a RDR 2 SE, 26.900 Ft körül kezdett, most kapott egy 12%-is leárazást, ami egyrészt a novemberi ismétlése, másrészt a 23.700 Ft körüli ár, még mindig magas egy digitális játékért, amit ha megveszel örökre az accodon marad. A lemezes ezzel szemben eladható, cserélhető, beszámítható, etc.
Éppen ezért is furcsa, hogy rengeteg esetben a lemezes u.a. kerül, mint digitális, még ilyenkor akciós áron is, miközben a lemezes előállítási költsége nyilván magasabb, ráadásul körbejárhatja a fél bolygót belőle egyetlen példány. -
#91726 A Spyrot lemezen megkapod most bárhonnan 7999-ért újonnan. Egyébként én már kicsit megbántam, hogy megvettem a héten, mert a frame pacinget elkúrták kicsit és mire patchelik, még olcsóbb lesz. -
#91725 Azért egy Eagle Flight, Doom VFR és egy Resi 7 gold beugrott a kosárba. -
#91724 Hát azért ha megnézed a legtübb játék simán lement 40%-ot is, vagyis ez most télleg jó ár, amik itt vannak, az az 1-2 kivétel számít a normálisnak, ezért itt amikor egy játék majdnem féláron van és 1 honapos kb az elég jó. :)
-
#91723 Én nem mondtam, hogy ez baj, csak közöltem egy észrevételt. :D
Spyro lehetne olcsóbb ja, amúgy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.21. 21:07:52 -
#91722 Egyrészt. Másrészt rengeteg cím egyszerűen volt már olcsóbb náluk. Harmadrészt az nem akció továbbra se, hogy Day1 adok valamit 25.000 Ft-ért, aztán nagy kegyesen leviszem az árát 15.000 Ft-ra... tipikus marketinges fogás magas áron kezdeni, beetetni a türelmetleneket, aztán hamarosan árat csökkenteni és verni a mellett, hogy akciós. Mert a nép ugrik az akcióra, mint a milliós VGA kártya most csak 400 ezerért... lol. -
#91721 Mit akarsz mi legyen még leárazva?
Konkrétan 1-2 hónapos címek mennek féláron vagy azalatt -
#91720 Durvák, amiket apránként már kiraktak az elmúlt 3-4 hónapban, most ismétlés, ámde egyben! :D -
#91719 2018 van nem 2008 -
#91718 ps3-ra nem is látok semmit -
#91717 Nem kevés időt eltöltöttem a leárazások böngészésével, de én semmi durvát nem látok. Mik azok a nagyon durva leárazások?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.21. 17:37:14 -
#91716 Van az a pénz amiért beéghet, ott egye a franc. Egyébként utánajártam a dolognak és ez a hivatalos válasz:
"A termék webshopon keresztül nem vásárolható meg, de sem Budapesten, sem pedig egyetlen Budapest környéki üzletben sem elérhető, továbbá jelenleg egyik vidéki üzletünkben sem elérhető." -
#91715 PS leárazások nagyon durvák. Most ért vége a decemberi és már itt a következő -
#91714 de kurva Beat Sabert ménem akarják má leárazni? :(
Doom VFR mondjuk 3k-ért adja.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.21. 13:22:36 -
Evoluti0N #91713 1576 játék leárazva. :O A VR játékaim száma gyorsan meg is duplázódott. :D -
#91712 köszi, meglessük :) -
#91711 "January sale" a store-ban, rengeteg cuccal. -
#91710 Nem fér belém. :D -
#91709 Inkább nem mondom meg mit csinálj a nagy fekete fémtárgyaddal :D -
#91708 Direkt nem mondom meg, anynit adok segítségól, hogy az egyik eleme, egy nagy bazinagy fekete fém tárgy lett volna. -
#91707 Szokásos levegőbe beszélés... -
#91706 Ezekután nem árulom el. :)
Tippelj, na vajon mi hiányozhatott nekem a végéről? Ha már eddig elmentek a story-ban? Na vajon melyik része? :)
És nem vagyok igényesebb, csak más, nem nagyobb vagy jobb, csak más, neked elég volt gondolom, az a kis közjáték, amit befejezésnek nevezünk a játék végén.
Én is úgy voltam már mint Seth, hogy untam. És tök másra hangolódtam rá, mást vártam... bár ilyen téren, beszélhetünk meglepetésről is, mert meglepődtem, a végén, csak nem jó értelemben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 22:01:38 -
#91705 Igen, te olyan kurva igényes vagy, én meg nem :D
Na, de meséld már el mit vártál, mi lett volna a tökéletes befejezés? -
#91704 De ugye tudod melyik részre gondolok amikor azt mondom, hogy kimaradt. Mert az epilógus a helyén volt, csak az epilógus szerintem, a végén, vagyis az epilógus végén, mikor lezárult a játék, még történnie kellett volna egysmásnak.
Abban igazad van, hogy rá lett fűzve az első részre, télleg jó volt ezt-azt látni az ucsó küldikben, karakterek, stb, viszont csak közvetve vezették rá, van a 2 rész közt még egy lyuk, amit ki kellett volna, vagy LEHETETT volna tölteni 2-3 küldetéssel, vagy teendővel.
Amit úgy mondanék szépen, hogy kihagyott ziccer.
Még a Credits altt látottak sem segítettek részemről az érzéseimet illetően. Persze kiheverem ezt is, de lehetett volna ezerszer jobb is ettől, ez a pár jelenet, vagy küldetés azért fájó, mert elfért volna ez a meglévő 100 másik mellett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:35:01 -
#91703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem gyönyörűen kötötték össze a végét az első rész elejével. Nekem így volt kerek a történet -
#91702 Értettem.
Sajnos.
A te igényednek ez elég volt, nekem kevés.
Én meg azon nem csodálkozom, hogy nem értesz egyet velem, mert ha így gondolnád se értenél egyet.... ez nem vita tárgya, kevés volt, hiányzott PONT az a rész a végén, ami mIATT értelmet nyert volna ez a tészta, amit már a szűzhártya vékonyságig nyújtottak, de nem jött el a várva várt jelenet.
... jajj elnézést, helyesbítek:
az ÁLTALAM várva várt jelenet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:24:07 -
#91701 LOL. Semmit nem értettél a történetből... de miért csodálkozom ezen.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.12.20. 21:19:08 -
#91700 Azért azt el kell ismerned, hogy a legvégén a befejezés egy vicc ahhoz képest, ami "befejezéseknek" tünő kis dolgok történnek a játék legvége előtt, nem is mondanám, hogy haszontalan volt, de hogy nem érte meg a végét látni azt merem kijelenteni...
Konkrétan azt is kijelentem, hogy mindenidők egyik legszarabb befejezése ennek a játénak van.
És nem várok el gigászi csatákat vagy harcokat, de az vicc ahogy véget ér a játék.
Mond hogy nem, és nem lett volna stílusossabb mondjuk 10-15 küldetéssel előtte elvágni a story-t....
Nem mondok pontos részeket a spoiler miatt. De szerintem mindenki tudja ezt a 2 pontt amikre gondolok.
Ja és ha már nem, akkor igazán lezárhatákk volna ezt hozzáillőbben. PL vártam, hiányoltam is konkrétan egy jelenetet.
Nekem csalódás volt.
És akkor még közel sem az első részhez mérten, hanem úgy álltalánossan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:18:21 -
#91699 Én nem írtam, hogy utálnám a játékot, csak hogy el van nyújtva, teljesen feleslegesen. 3x futjuk ugyanazokat a köröket .Legszívesebben betömném Dutch száját, ugyanazt szajkózza egyfolytában, már a hangját is megutáltam