121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#91778 Annyiért adják amennyiért megveszitek. Ha benyaltok 100$-os árakat, akkor annyit fogják adni. Ha mindenki észnél lenne és kivárni értelmesebb árakat, kénytelenek lennének annyiért adni. A kereslet-kínálat, meg a piaci érték szépen beállna. Így meg csillagos ég a határ, mert mindig vannak, akik unalmukban nem tudják mire elkölteni a pénzüket.
Mivel ez egy luxus továbbra is, így a kenyaiak közül amelyik megengedheti magának ugyan úgy veheti az átlagáron, mint az amcsi vállat vonva. Jóval igazságosabb lenne, mint most, amikor teljes őrület van.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.23. 12:24:27 -
#91777 A fejében feltétlenül. -
#91776 [fetrengő smile] -
#91775 manapság már a 100 dollár normális ár egy játéknak? -
#91774 KB 300 játékom az van, röhög. :)
A pénzed megmarad? Milyen pénz? amit elköltesz és vesztesz lóvét a lemezeken, az elmegy a levesbe, mert a játék nem marad meg.
Nem azt mondom, hogy tartsd meg a játékokat, de az előbbi reakció és kijelentésed a digire az enyhén nem korrekt. -
#91773 Kit érdekel a hörcsög tempó? Nem akkor veszem meg amikor akarom? Még befektetésnek is szar.
Igen, megmaradt a pénzem, ez évbe kb. 100e, amióta megvettem a PS4-et? Olyan 300e körül talán több.
NEKED MID VAN?
[röhög]
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.23. 09:38:34 -
#91772 Figelj, te viccelsz. Úgyis lesz időd karácsonykor, vegyél már elő egy makroekonómia tankönyvet, és olvasgass már kicsit bele.
Ez nem a kommunizmus, hogy mindenkinek minden ugyanannyi, és szarjuk le, hogy nem hoz hasznot, de kell a proletároknak az olcsó kenyér (és játék) illúziója! -
#91771 Még szerencse, hogy nem rajtad múlik...
Szerintem azon nyálazni, hogy egy szolgáltatás, amiben több 100 sorozat és film érhető el havi szaros 1500 forintért úgy, hogy egy darab mozijegy 1750 forint, nem ugyanazokat a sorozatokat és filmeket tartalmazza hüpp-hüpp, az nagyon kicsinyes. -
#91770 Sok volt már a töltöttkáposzta...
100 dollár volt megjelenéskor az AC Odyssey Gold Edition, most 60 dollár, PS Plus-szal 50 dollár. Az valóban 40%, illetve 50% off.
Miről beszélsz? -
#91769 De ez a piac, senki nem fogja kevesebbért adni a termékét annál mint amit elkérhet érte, és nem számít hogy ez digitális vagy sem. Ezért kér a Spotify csak 1600 forintot idehaza, a svédeknél meg 4200-at. És akkor ott vannak az adók, kereskedelmi megállapodások stb...
Amúgy jól hangzik ez az átlag ár, de az még a kenyainak mindig drága lenne, a svájci meg röhögne hogy milyen olcsó, te meg dörzsölnéd a tenyered, hogy milyen jól jártál, az amcsi meg vállat vonna, hogy ő azelőtt is ennyit fizetett :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.12.23. 00:36:20 -
#91768 Így van. Mivel digitális, semmi köze az országhatárokhoz... pont, mint a zenének. Már azzal előbbre lennénk, ha a legmagasabb régiós árat és a legalacsonyabb régiós árat összeadjuk és elosztjuk kettővel és onnantól mindenhol az van.
De azt még meg is értem, amikor Kenyában 5$ egy játék, de azt nem, hogy egy amcsinak fele áron van ugyan akkor, ugyan az, mint nekünk. Ez nem normális és nem is fogadható el.
Most jöhetsz nekem a Brexittel, de rengetegszer volt jobb áron UK store-ban egy cím, mint idehaza. -
#91767 :D -
#91766 Az év játéka idehaza:
-
#91765 Az nekem is. -
#91764 Élmény. -
#91763 A használt adok veszek, az valóban olcsóbban jön ki, de akkor mit tudsz felmutatni? Mid van? -
#91762 Nekem nem luxus cikk. Összességében a legolcsóbb hobbim. Néha még pénzt is hoz szóval, nem az.
Szerk: majd a sok buzmák miatt, akik hangoztatják a digitális szarságokat, na akkor véget ér a jó világ :( tényleg luxus lesz. Komolyan, mindet agyonütném egy seprűvel. Nagy seprűvel.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.22. 18:27:31 -
#91761 megint egy hülye vita ez,azt ne felejtsük már el hogy a konzol mint olyan egy luxus cikk mindenki onnan és annyi játékot vesz hozzá amennyit akar pénztárca függő -
#91760 Srácok!
Valami félregurult a témában.
Itt felesleges vitázni az árakról, hiszen a játékok ára mindenhol UGYANAZ.
Csak vannak olyan mellékes dolgok, hogy valuta.
US-ban meg egyébb helyeken nem ft van, ezért a játékok ára az egységes, csak nem magyarorszákhoz képest mérik a valutákat, hanem a mienket mérik másokhoz, ezért van ez a balszerencsés árazás nálunk ugye...
Ettől független még olcsóbb kint egy játék, de itton sem nyelik le a különbözetet, hanem elmegy adókra meg hasonló dolgokra...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.22. 17:43:11 -
#91759 Tényleg érdekelne, hogy szerinted milyen áron kéne árulni bármilyen digitális terméket. USA ár színvonalon vagy indiai, esetleg pakisztáni munkások béréhez mérjék ezt a cégek? Most csak azért kellene egységes áron árulni, mert digitális a termék? Ez a problémád?
Nem tudom, hogy te állítasz e elő bármilyen terméket, de ha igen, gondolom te se a nigériai minimál bérhez lövöd be az árát.
Az egy teljesen más téma, hogy sajnos idehaza nyugat európai árak vannak, de nem értem miért kéne nálunk olyan áraknak lenni mint az USA-ban. -
#91758 Jöhet a magyarázat, hogy miért kell karácsonykor egy magyarnak 2x annyit perkálni egy Eagle Flight-ért idehaza, mint egy amcsinak.
Reméljük a kenyeres/tejes példából már nincs több raktáron... pusztító volt :-(
-
#91757 Részvétem, ha neked még magyarázni kell, hogy miért nem kerül minden ugyanannyiba mindenhol legyen az digitális vagy fizikai termék... -
#91756 :D -
#91755 Hát nem sok hely van, ahol kompenzálnak azért, mert szarabb régióban laksz, de a Spotify vagy Apple Music pl. igen, itthon olcsóbb.
Amúgy ezek a cégek megtehetik azt, hogy megnézik, hogy nem vásárolnak eleget a régiónkból és inkább bezárják azt kész.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.12.22. 15:43:44 -
#91754 Az kivétel ami erősíti a szabályt :) -
#91753 Netflix Egy szó csak: Felháborító!
Ez olyan, mintha Spotify-on nem hallgathatnám meg a The Struts ide albumát, mert nem vagyok US/UK régióban. WTF???
De pont tegnap írtam a Pixar ingyen kis filmjéről, ami kb. 12 órán át volt elérhető idehaza, majd ráébredtek, hogy a "piszkos magyar" is nézi, így letiltották számunkra: https://www.youtube.com/watch?v=iYaRZ4TNfus
Hányok ettől az egésztől! Forr a feminizmus, megy a PC ezerrel, de az, hogy giga cégek belefinganak az arcokba, az miért csak engem zavar? Miért lett agymosott egy csomó ember? Miért örülnek annak, ha átvágják őket, ha kevesebbet ér a pénzük?
"ha az az Eagle Flight annyira kell olcsón, akkor mi akadályoz meg abban, hogy megvedd az USA storeban?"
Már megvettem novemberben, de nem én vagyok itt a lényeg. Itt a lényeg az, hogy magyarként trükköznöm kell ahhoz, hogy olyan árat kapjak, mint egy amerikai. De várj! Még csak a bankkártyám se fogadják el, sőt a paypalom se! Nem kell a pénzem... helyesbítek: több pénzem kell. Az egyetlen kiskapu a gift kártya vásárlás. Röhej.
Röviden: Ne kelljen már trükköznöm, tekintsenek már egyenrangúnak... vagy CUMing outoljak, hogy leszbi travó vagyok csillámpóni nemi identitással? -
Droughert #91752 Netflixes adatok nem tudom honnana vannak, nem vagyok előfizető, de nemrég volt egy cikk arról, hogy nálunk egész jó a helyzet, ha az elérhető tartalom mennyiségét és az előfizetés árát nézzük. Tessék
A másik felét még mindig nem értem, ha az az Eagle Flight annyira kell olcsón, akkor mi akadályoz meg abban, hogy megvedd az USA storeban?
Oké nem fair, hogy nálunk is olyan árszabás van mint más, nyugati országokban, ahol az átlagkeresetek sokkal magasabbak, de ezen nem tudunk változtatni, ez van. Majd ha nem lesz bevétel akkor változtatnak, de amíg ennyiért el tudják adni, addig ennyiért lesz a storeban. Ha nem tetszik és olcsóbban szeretnél vásárolni, akkor ott a lehetőség kihasználni a kiskapukat. Semi nem akadályoz meg abban hogy létrehozz egy usa/indonéz/hongkongi accountot. Én megtettem, ott vásárolok ahol olcsóbban meg tudom venni a számomra érdekes tarttalmakat.
Vettem 8000Ft-ért Wildlands Gold editiont, akkor amikor itthon még az alap is 10000Ft fölött volt akcióban, 800Ft-ért Shadow of Mordort, 1800Ft AC Ezzio editiont.
-
#91751 Usa-ban OTT indul hogy már a pre-order-ek sokkal olcsóbban, az akciók is sokkal olcsóbbak, mert mi az euro-s árakat kapjuk meg ugye....ebben egyetértünk.
Én ritkán veszek magyar áron, az is jórészt a feliratozás miatt. -
#91750 Hát lehet, de akkor mi a normál ár?
Akkor PC-n meg Xbox-on is ez megy. PC-n mióta megy az hogy 60 euro helyett 45 meg 35? :) És még a pre ordernél? Naná hogy nem ez a 60 dollár vagy euro az áruk, hiszen akkor nem lenne hasznuk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.22. 14:58:53 -
#91749 A Pro is? -
#91748 LOL. :D az meg mi? nem vágom ezt az új rendszert most, kísérletezni meg nincs pénzem... :D -
#91747 Feltétlenül mindig oda szavazok, ahol komolyan lehet venni az adott bandát. Ha EGYSÉGESEN minden régióban holt u.a. lenne minden játék szavam se lenne! Befognám az arcom és örülnék neki, hogy egy igazságosabb világban élek.
Ha az áfát nem nézzük egy Porsche jellemzően u.a. kerül kenyai szalonban, mint az amcsiban, meg a magyarban. Ez igazságos. Eagle Flightot adni egy sokkal jobb gazdasági helyzetben levő országban kb. fele áron a magyarhoz képest, az bicskanyitogató.
Netflix téma megvan? Az mi már? Az hagyj ám, hogy ezek úgy árulnak itt szolgáltatást, hogy egy nyomorult magyar feliratért összeteheted a két kezed, de a tartalom is DURVÁN meg van nyirbálva. Amcsiknál cirka 1300 sorozat meg uszkve 4300 mozifilm elérhető, miközben nálunk HATSZOR kevesebb sorozat és közel NYOLCSZOR kevesebb mozifilm van a pénzünkért. És ebben nem az a durva, hogy a Netflix ezt simán meglépi velünk, hanem az, hogy vannak idehaza olyanok akik erre szavaznak is a pénztárcájukkal, jó képet vágnak hozzá, sőt bevédik. Valami rózsaszín torz köd mögül tapsikolnak hozzá, hogy ez így rendben van. Színtiszta őrület.
Ha rajtam múlna, az ilyen igazságtalan húzások miatt éhen döglenének ezek a cégek rövid időn belül.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.22. 14:15:06 -
#91746 Ha nem látod a különbséget a digitális termékek és a fizikai termékek között, akkor mondanám, hogy részvétem, de valójában nem érzek semmit. -
#91745 Mert milyen jó azon bosszankodni mindig, hogy az USA gazdasága más mint a miénk... -
#91744 Akkor te mindent az USA-ból rendelsz? Remélem kenyeret meg tejet azért veszel itthon :)
-
Droughert #91743 Csak azt nem értem, hogy ha USA-ban olcsóbb, akkor miért nem veszed meg ott? -
#91742 Már úgy megvan törve, hogy megy rajta az NTSC jobb frémes verza, kb. ennyire érdemes az a hulladék, többre nem. A legjobb, hogy a NES Classic Mini(!) jobban visz 1-2 címet, mint a PS One Classic. Epikfél.
-
#91741 Anno mikor PS3-am és X360-am lett nem létezett HU régió. Így a UK accom a fő accom, mind a 2 konzolon és ezt vittem tovább PS4-re ill. W10-re.
Soha nem vásárolok shithole country régiókból, de az, hogy rendre a US store-ban jóval olcsóbb egy csomó minden mindig, mint itt a setét' Balkán fekete bugyrában, ahol a minimálbér kevesebb, mint náluk a segély, azt nem nyelem le soha! Ez a régiózás semmi egyéb, mint egy kretén rasszizmus! Te magyar vagy, neked nem jár a 6$-os Eagle Flight, neked a 3990 Ft-os jár, neked nem jár a 10$-os Uncharted Lost Legacy, neked a 6.000 Ft-os jár, miközben Románia gazdasága is már lenyom minket...
Ehhez rohadtul nem fogok asszisztálni, meg pénztárcával szavazni és inkább nem írom le a véleményem arról, aki meg igen.
Ez is ám gyönyörű húzás... Pixar ingyenes kisfilmje... magyar vagy? Ja, neked nem!
https://www.youtube.com/watch?v=iYaRZ4TNfus
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.22. 08:54:35 -
#91740 Ezt hiteti el veled a MártiX.
Ha ez lenne a normál ára, nem adná senki a pár hónapos játékokat 30-40% kedvezménnyel. De adja, mert a kiadó is világosan látja, hogy ha tartja az alap magas árat, abból szivárogni fog néha pár eladás, hogy de ott a vége. Nyugodj meg a 25.000 Ft-os játék, 15.000 Ft-ért még mindig profitot termel... -
#91739 Persze, de a három másik dologgal együtt amit írtam szerintem azt jelzi hogy akik 2016ban átvették sony Playstation üzletágát kaliforniában: eddig minden ötletük egy katasztrófa.