121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #91899
    Nem, nem szépíti, pont ezaz, mert mostanság is szarrá játszom magam a régiekkel, és azokban létezik olyan hogy elakadok a játék, mármint akiket haverokat rávettem hogy játszák végig.

Az nem arról szól, hogy egy bonyolult rejtványt kell minden sarkon megfejtened, de a MAI szomszéd szobában forog egy kulcs a földön, fuss bele és neki annak a piros villogó kapunak, na az a játékok legallja.

Vagyis a Resi 0-1-2-3-CVX nem ultra bonyolult, hanem a mostaniak fényében, és felváltva játszom, játszottam a régieket és újakat, 4-5-6-7 (6 és 7-et többször elkezdetem, de meguntam)
    HATÁROZOTTAN PRIMITÍVEBBEK.

A Remake-et nem tudom, csak gyanítom, hogy causal lesz.
    Majd kiderül.
    De a 4-5-6-7 egy sima shotter, néha rá kell lőni egy kapcsolóra hogy kinyisson egy ajtot azt ennyi.
    Ez nem emlék alapján, hanem 2018-ban vittem végig, vagy egy darabig az ÖSSZESET.

A Resi 0-ét tegnap fejezte be ismerős, a 4.-et meg én sokadszorra, és nem csak én mondom ezt, hanem akik nézték ahogy játszunk.
    Szóval az hogy a régiek összetettebbek voltak, az tény.
    És a lövöldözés az annyi volt a teljes régebbi 1 részben mint bármely 4-5-6. részben 1-etlen 1 területen amennyi ellenfél van kb!!!

Resi 4 a falu a legelején vagy a Resi 5, vagy Resi 6-ban? a legelején csordákban kell legyani a szaladó zombikat, te jóég, :D

Szóval ez a Resi 2 nekem akkora kérdőjel, hogy nem fér be a szobámba.
  • darkSectorxxx #91898
    Gameplay-be minden beletartozik és mivel 100%-ra vittem végig az első részét, EGYÉRTELMŰEN NEM. :D
    Közel sem ugyanaolyan a játékmenet, de nem kelll játszani, elég beleolvasni a tesztekbe, kapáól a sok lovaglás nehézkes tárgy és fegyverkezelés, meg ilyen szarságok.

De ha agameplay-t lecsonkítjuk annyira hogy volt egy kalapos ember meg egy lo aki lövöldözött a vadnyugaton, akkor valóban ugyanolyan.
  • LBandi77
    Darky, szerintem az idő megszépíti nálad a dolgokat.Én is sokat toltam a resi2-őt de mai szemmel már kicsit vicces az a sok fasza "rejtvény".Ha nem változtatnak akkor meg se veszem.Az milyen lenne már hogy előre tudod mit kell csinálni.Arról nem is beszélve hogy ilyen idióta dologok voltak benne hogyha nem használsz fegyvert a rendőrörsig és ott az aluljáróban kinyírod azt a zombi terminátort akkor kapsz 1 új ruhát,hát köszi de nekem ez már nem adja.
  • Kongy
    azt írtam, hogy "gunplay és JÁTÉKMENET" = gunplay és gameplay, ami a gyenge volt.
  • Rage47
    én sem játszottam vele, szóval jó lesz ez :D
  • darkSectorxxx #91894
    Igen, a 2 kijelentés együtt egymás mellett is megállja a helyét ahogy a többi eddigi résznél is.
    Ez viszont nem jelenti ugyanazt.

Mert jó kis RE-nek lenni, manapság, az nem egy dicsáret, hanem más játékokhoz képest egy minimum szint inkáb.
    Az hogy a régi komplexitásából mennyit gyepálnak majd ki, az már megint más. Hogy marad-e az a sok rejtvány, a 4 story, stb, amiket szerettem, szerettünk....

De nem is értem, hogy ha kigyomlálják akkor mire ez a felhajtás, akkor csinálahattak volna egy Resident Evil 8-at is....

Majd kiderül persze, én is csak találgatok, az tuti, hogy a Resi 7-es itemmenedzsment nekem unszimpatikus, egy nagy minusszal indul nálam a játék ez miatt.
    És ez nem csak egy sima skint jelent, hanem magát a gameplay-t is ez határozta meg régen.... na mindegy is...
  • TDC Geronimo
    Amit én eddig láttam az alapján egy nagyon jó kis RE játék lesz. 2vel szerintem nem is játszottam, de ha igen se emlékeznék rá. Tökéletes remakenek tűnik frissített modern gameplayel
  • darkSectorxxx #91892
    Konkrétan a mai állás szerint: AZ EGÉSZ csak nyomokban fog hasonlítani a régire, pár jelentősebb karakter és helyszín, semmi más! Itt kezdpdik a probléma.
    Az elején még egy fasza remake-et hitt mindenki, most meg kiderül hogy....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.04. 00:40:02
  • darkSectorxxx #91891
    Nem ezen lesz a hangsúly, hanem a hozzáálláson, engem sem a háttérstory miatt okoz gondot, hanem ha már ez gondot jelent nekik, akkor mit fognak kezdeni a gameplay-el? Szerintem kiherélt változat lesz ebből.
  • darkSectorxxx #91890
    Miért mondod hogy ilyen?
    Nem gunplay-t írtam, hanem a gameplay.
  • partizan182
    Most próbáltam ki a Steepet, az igazi ABL gyilkos, kvázi fulscreen fehér az egész képernyő végig.

Ki akarta verni a szemem a fényerő a default (ingame) 3mas fokozaton. Mikor kiléptem a dashra azt hittem vmi elbaszódott mert alig láttam a szokásos ~150nitre belőtt SDR képet. Aztán visszaszűkült a pupillám.

Egyébként nem rossz cucc, pici gyerekeim iszonyat élvezték.
  • Kandurex
    Ezek lúfaszkák, ..ABL, Burn-Risk...ilyeneken kellene javítani.
  • sanya200
    Nem lehet megoldani valahogy? Ha átállítom a régiót a ps4-en eltűnik a kosár.De még a reedem code-t se találom.
  • TDC Geronimo
    Igen magyar storeba csak HUFos feltöltés megy, euros nem
  • sanya200
    Sziasztok
    Segítenétek? Vettem most egy playstation card-ot 20 euro-s.De mikor beírom a reedem code-ot először kipipálja majd ha tovább megyek azt írja nem elérhető..stb
    A régió bezavarhat? Mert magyarra van beállítva a ytore-ba de Ausztriába vagyok és itt vettem a kártyát.Bár vettem dobozos játékokat is de mind probléma nélkül ment.
  • TDC Geronimo
    Elvileg lesz + content is nem csak szimpla remake
  • Prof William
    Nem baj már annak idején is Claire sztoriját kb 10-szer végigvittem míg Leonét max kétszer. :) Azért Leon története régen se volt egy nagy eresztés.

Az meg nem zavar ha átdolgozzák a sztorit, csak jó legyen.
  • partizan182
    Bukszát írtam nem aprópénzes tálkát ;P
  • TDC Geronimo
    oké szólj, ha majd 300ra lemegy az 55ös modell :D
  • partizan182
    Srácok, lehet előkészíteni a bukszát, kijöttek a 2019 lg oled speckók:

- Full hdmi 2.1 támogatás
    - auto game mód
    - VRR
    - 13ms input lag
    - full kalibrációs kontroll game mód alatt

Doesnt get any more better.
  • Kongy
    Pont ugyanilyen volt gunplay és játékmenet terén. Ezért is lehet csalódás a 2. :D
  • TDC Geronimo
    megint gémszart olvasol
  • ppista
    Kis túlzással, de igaz.
  • darkSectorxxx #91876
    RDR nem ilyen volt. A többivel nem játszottam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.03. 09:25:44
  • Kandurex
    RDR2 pontosan olyan, mint minden R* alkotás az elmúlt 10 évben.
  • darkSectorxxx #91874
    Nem is csoda hogy full pesszimissta lettem játékok terén az elmúlt kb 2-3 évben.
  • darkSectorxxx #91873
    Fenét, mert buzi parasztok.
    Egy Rebot lesz valójában, ezért tört le a lelkesedésem, mikor ezt tavaly irták neten.
    Mindenhez hozzányúlnak majd, csak pár fontosabb rész marad meg.
    Már kapásból az itemmenedzsment olyan lesz mint a Resident 7-ben .....

Story is más lesz, meg a pályák is kicsit...

Sajnos nem jó irányba, és ettől féltem már tavaly, csak minden ismerősöm nyugtatgatott eddig.
    De a Capcom nem változik, sajnos, amit pár éve művel, hogy a mai mainstream közösségnek gyártson causal fost, az megy, pénz beszél.

Na mindegy, jól indul a 2019-es év.

RDR2-ben is csalódtam tavaly, nem tudom mi jöhet még.
    Egy rossz Last of Us? :O

A mai jókedvem el is szállt...

Ez még önnmagában nem a világváge, a sok variálás, de ha egy háttérstory-t megváltoztatva csak unalmassabbat, vagyis egyszerűsitett módon tudják reboot-olni, akkor mit várja ettől a csapattol gameplay és story ügyben a játék alatt??? Kreativitást?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.03. 09:05:00
  • n000rbi
    Nem értem, ezt miért írták át? Nem csak grafikailag lett remake-elve?
  • darkSectorxxx #91871
    APA KEZDŐDIK!

"Resident Evil 2 - unalmasabb lett Leon új háttértörténete

A Capcom megosztotta Leon új háttérsztoriját, ami valamilyen oknál fogva elég lapos lett és közel sem ad annyi mélységet a karakternek, mint az eredeti."

Mindig kiderül hogy jók a megérzéseim, amikor megjelenik egy játék.
  • darkSectorxxx #91870
    Volt 10 alatt is már tudtommal. :) 8990
  • partizan182
    Párszor le volt értékelve 10kra, lesz még biztos ilyen.
  • TDC Geronimo
    dobozos játékokkal már rég nem foglalkozom. 2 év után rendeltem nintendora smasht dobozosan az is 2 napot késett. fuck that :D
  • mucsácsó
    hát vagy pedig lősz egyet dobozosan használtan 6-7ért, majd eladod mondjuk 5k-ért :P :D
  • TDC Geronimo
    Nier automata még mindig full áras hihetetlen. Most már megvárom az új kiadást DLCvel elvileg márciusba jön 40 euroért. Sok jót hallottam a játékról, itt az ideje bepótolni
  • Tibi7
    Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Egy barátommal duo-ban játszunk, miközben partiban csevegünk. Némelyik meccsünket el szoktam menteni, de visszajátszásnál az a jelenség, hogy a saját (mikrofon) hangom tök jól hallható, viszont az ő beszéde irtózatosan halk, szinte nem is hallani. Próbálkoztam különböző beállításokkal, de semmi nem hozott változást. Most jut eszembe, hogy a parti tulajdonos nem én szoktam lenni, de meglepne ha ez lenne a baj. Tudja valaki mit kellene tennem, hogy egyformán legyen hallható a saját és játszótársam hangja is?
  • darkSectorxxx #91864
    Ezt határozottan meg tudom erősíteni. :)
  • Tatyla
    nekem jobban tetszett mint az előző rész,és azért kevesebb a combat benne mert inkább hajaz a régi első és második részre, szerintem egy elég jó játék lett és jól is néz ki
  • darkSectorxxx #91862
    Akkor boldog kamu születésnapot! :D
  • TBTPumpa
    Az kamu, nincs beállítva a születésnap, így január 1-et veszi alapul.
    Minél kevesebbet tudnak rólam ott, annál jobb.
  • darkSectorxxx #91860
    Valahol írta, talán facebook. :D