121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#91859 Ez honnét jött? :) -
#91858 2. részhez képest csőjáték maradt, és az irányítás kicsit nekem furcsa, és negatív a karakter számomra, a csaj ostorral....és sokak szerint elég nehéz még alap fokozatokon is.
Nekem nem tetszett, de azért végig fogom játszani 1x. -
#91857 ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! -
#91856 @Moby:
szuper, várunk! :D mi szerintem itt leszünk, még ha oly kevéskén is... :(
BTW, Darksiders 3-ról van valakinek tapasztalata? Én szerintem ennyire megosztó játékot még nem láttam rivjúk szempontjából...valaki rühellte, de valaki meg az egekig magasztalta... mostakkóhogyisvanez? :D belenyaltam PC-n (csumalowon), nekem annyira nem tűnt ótvarnak... :)
-
#91855 A teremtőnek hála még igen, csak a fórumokat kerülöm messze ívben. Nem lesz ez másként idén sem, szóval ha addig nem is, szilveszterkor egy köszöntésre találkozunk itt (remélem)! :D -
#91854 Az eddig is szar volt. Ebben azt mondják alig van combat :D
De ja.. lesz ez még olcsóbb is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.01. 01:01:36 -
#91853 A demó alapján a felfedezősdi jó benne, de a gunplay szerintem szar. Én kihagyom. -
#91852 Boldog, játékokban gazdag 2019-et, srácok! Vigyázzatok magatokra idén is! -
#91851 BUÉK
Valaki tolta új tomb raidert? Nem tudom 9kért megérné-e. Első rész tetszett, a második már kevésbé. Ennél meg fosok voltak reviewk, de azok engem nem érdekelnek. -
#91850 Héjjj, te még élsz?! :D
Boldog Újévet dudék, remélhetőleg 2019-es év (is) ütős lesz :)
Sekiro nekem nagyon várós! ;) Meg Resi 2 Remake is szerintem adni fogja, így hirtelen... -
#91849 BÚÉK az itteni tábornak is! -
#91848 Egészségben, eredményekben, boldogságban, jó játékokban és a kitűzött célok sikeres elérésében gazdag új évet mindenkinek! -
#91847 Jövő évben nagy tét lesz, Re 2 Remake áll vagy bukik. nehéz évnek nézünk elébe! :D -
#91846 BÚÉK mindenkinek!!
-
#91845 BUÉK srácok!
Jó játékokban, olcsóbbnál olcsóbb akciókban, kevés lootbox-ban, olcsó hardverekben és kiváló remake-ekben gazdag 2019-es évet! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.31. 21:22:38 -
#91844 Days gone -
#91843 ;)
Milyen exkluzívok jönnek jövőre? Van amit biztosra tudunk? -
#91842 No, akkor a legjobbakat mindenkinek 2019-re! -
6600GT #91841 Köszönöm Nektek! -
#91840 Kaptál választ már látom, de énis megerősítem. Az alapjáték nekem lemezen van meg és épp ma vettem meg hozzá a DLC-ket store-on, működik. :) -
Evoluti0N #91839 Természetesen igen. -
6600GT #91838 Sziasztok,ha meg van a spiderman blurayon és majd hozzá szeretném venni a dlcket storeban akkor az úgy jó lesz? vagyis fel fogja ismerni a dlcket? köszönöm -
#91837 Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni. Most vettem eszre, hogy az egyik kontrolleremen a D-pad gombjai nem mukodnek. Volt mar valakinek hasonlo problemaja? Mi a megoldas? Olvastam valahol, hogy csak szet kell szedni es megtisztitani. -
#91836 Nemár, neked is US profilod van?
Amúgy igen a Tax, mert most mivel az amcsi walletek fixen vehetők....
van 10-20-25-50-75-100 dolláros karik.
Még véletlenül se tudok kihozni most már 66-ot veszteség nélkül.
Vagyis nem vezsteség, később el lehet költeni, cska ott fityeg majd a profilon... :D
Ha US régióban vagy, milyen város van neked megadva? EDDIG nekem se volt amúgy, csak most mikor legutóbb néztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.29. 09:04:00 -
sanya200 #91835 Most a playstation store-ba féláron van a starlink battle for atlas.12000 ft.Mondjuk én külföldön vettem meg dobozosan 40 euro volt.Most minden féláron van hozzá.12 vagy 15 euro a ship pack darabja.Bár nem raktam rá a konrollerre, kicsit gyerekesen néz ki.
Maga a játék tetszik eddig. -
Droughert #91834 De annak szerintem semmi köze a regióhoz, nálam 0 dollár az adó, most néztem meg.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2018.12.28. 12:03:07 -
#91833 Biztos az adó -
Droughert #91832 Mivel köptek a levesedbe? Én itt nem látok semmi extrát. -
#91831 huha van egy kis probléma az amcsi profilokkal a buzi régió miatt. :D
Beleköptek a levesembe de nem is kicsit. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.27. 22:54:53 -
#91830 Mitől lehet hogy beremeg VR alatt a kép most?
A kamerát ha letakarom, akkor jó de akkor nincsen térhatás.
Ez a legújabb frissítés miatt van vagy vehetek új kamerát? :D -
#91829 hát nem erőltették meg túlzottan magukat... :( :D -
#91828 January 2019 PS+: Steep and Portal Knights -
#91827 Ó, a jogtulajdonos szívesen eladna neked mindent erre a régióra, csak a netflix, mint tartalomszolgáltató matekozik fejben, hogy megéri-e neki a befektetés, hoz-e annyi új előfizetőt. Magyarország még mindig torrentnagyhatalom, itt a legális tartalmak még lemaradnak a nyugati átlagtól, ezért a netflixnek egyelőre nem tűnik kifizetődőnek a befektetés.
Ez a jövőben nyilván változni fog. Abban egyetértünk, hogy nem fair dolog a netflixnek ugyanúgy árazni a szolgáltatását itt, mint Amerikában - pláne, hogy kevesebbet is nyújt ugyanannyiért. A bökkenő csak az, hogy azért tud ennyit kérni, mert nincs konkurenciája. Take it or leave it. -
#91826 De ha nem vesznek meg semmit a magyar piacra, akkor hol az üzlet a jogbirtokosnál? Annak meg nincs értelme, h ugyanúgy áraz egy 10M országot, mint egy 100M-t.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.26. 11:08:32 -
#91825 OFF
Egy rakás dolog olcsóbb nálunk gazdagabb országokban. Nemcsak a netflix előfizetés, hanem pl. apple cuccok, vagy akár a konzolok is. De az autós példád sem volt túl jó, mert ÁFA különbségek miatt még az autó is olcsóbb akár Németországban is, mint nálunk. Ez van.
A netflix tényleg szánalmasan keveset nyújt ugyanannyiért vagy többért, mint Amerikában, de még így is jobb, mint bármi más, ami itt a keleti végeken, a szar Balkánon elérhető. Átvágnak? Nem feltétlen, mert nem a netflixen múliuk a régiónkénti tartalom, hanem a jogtulajdonosokon. Aki dolgozott tévés vagy mozis (vagy zenés) content licensing területen, az tudja, hogy minden tartalmat régiónként (vagy akár országonként is !) címkéznek a jogtulajdonosok (kiadók, szerzői jogdíjat kollektíve gyűjtő szervezetek). Ebből az következik, hogy ahhoz, hogy egy film több régióban is elérhető legyen, ahhoz a netflixnek többet kell fizetnie a jogtulajdonosoknak. A magyar piac meg egyszerűen nem éri meg a nagyobb befektetést, mert nem hozza vissza az árát. Ezért a kisebb választék.
Nyugati, jóléti demokráciában élni zsír. Ennyi csak a konklúzió.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2018.12.26. 09:15:46 -
#91824 Elegem volt, tovább nem várok.
Megvettem a DMC HD Collection-t.
A DMC V után, rájöttem, hogy visszasírva a régi részeket, ÚJRA BE AKAROK MENNI AZON NAGY KAPUN!
(az újaknak mondom, hogy ez a játék legelső 10 másodperce, ami kb olyan dolog , jelenet volt régen, amit én pl bevéstem az emlékeimbe, ha DMC akkor ez a jelenet jut mindig eszemb, nomeg a tüzes pókról nem beszélve.)
Tehát lecsapott újra Dark paypal-a.... -
#91823 Nagyon megtetszett a Karácsonyos utalás és lopva az ötlletedet, utólag is engedelmeddel.
Elkészítettem a saját karácsonyi üdvözlőlapom nektek, szubjektíven saját utalásaimmal, remélem mindenkinek átmegy, MINIMUM 1 kis easter egg. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.25. 18:11:16 -
#91822 na most akkor fogjuk a karacsonyra hogy eleg lesz a kicsinyes szemelyeskedesbol, koszi
mindenkinek nagyobb, igen -
#91821 -
#91820 Hogy te mit keltesz bennem, azt inkább nem írnám le. A többiről fogalmad sincs, de megszoktam ;-)