121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#91939 Pont most akartam linkelni darky kollégának -
#91938 The Resident Evil 2 Remake is Even Better Than I Hoped - Kotaku UK
ez alapján nem lesz azért biztosan rossz... még a végén preordert nyomok bakker -
#91937 :D így már értem. :D -
#91936 Szerinted mitől lett ennyire sikeres. Jó reggelt :P
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.05. 15:06:40 -
#91935 Nagyon durva, nem is tudtam, hogy a Fortnite az full free a multi minden platformon.
Legalábbis unokaöcsém nem vett plus-t ps4-en és honapok óta játszik vele. :D -
#91934 Másban meg nem tudunk még semmit. -
sanya200 #91933 A starlink-hez lesz még tartalom? Elég szegényes, tetszett az elején nem rossz.De nagyon ismétlődő küldetések,a történet se nagy eresztés meg a hossza se túl meggyőző.Pár nap alatt ki lehet végezni.Gondoltam veszem hozzá 1-2 hajót de nem igen motivál, nem igen különbözik.Remélem lesz hozzá plusz tartalom ahogy a destinyhez pl. -
#91932 Nem a grafikáról beszéltem -
#91931 Látványban lehet nem egy God of War, de itt szerintem megbocsátható nekik a játék jellegét tekintve, ez a sok zombis dolog, itt azért kell már egyfajta kompromisszum. Én ezt sokkal jobban várom, mint akár egy Death Stranding-et és tuti élvezni fogom, mert Last of us-os kalandot látok a játékban a gameplay-ek alapján, még ha a story nem is ér fel vele. -
#91930 Days Gone az első olyan PS4 ex aminél nem éreztem azt a minőséget videók alapján, amit elvárok. Persze nem véletlen halasztották már 2*. Lehet a végére kipolírozzák. -
#91929 Azzal valahogy nekem is nagyon vegyesek az érzelmeim... volt ami rohadtul tetszett gameplay, viszont olyan is van, ami alapján egy B-alja Ubisoft-féle középszar kategória, tehát semmi esetre se a "megszokott" SONY-ex nívó...
Bár szarnak biztos nem lesz szar, de hogy a középszerből mennyire tud majd kitörni, az jó kérdés - lehet megszületik az első jóval gyengébb PS4-ex így a gen végére - de persze ne így legyen... :(
...de day1 nem merem venni sajnos, az fix... :\ ...ellenben a Sekiro! :P no az nekem tutira preorder (bár az Activision plecsni kurvára aggaszt továbbra is), meg a Psychonauts 2 is elsőnapos :) -
#91928 Days Gone nálam még mindig hatalmas kérdőjel. -
#91927 Igen, ez mind be van tervezve :D
Viszont azután már csak egy Days Gone ami érdekel, aztán nyári uborkaszezon
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.01.04. 22:30:15 -
#91926 Ja abban a hónapban nem csak előtte RE2, KH3, utána meg rögtön DMCV meg sekiro
Ja meg jön division 2 is bár az, ha anthem jó lesz akkor majd jóval később beszerzős
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.04. 22:27:23 -
#91925 Szerintem beszerzem a Metro Exodus mellé, más úgy sem lesz abban a hónapban -
#91924 Na, ez jó, akkor teszek vele egy próbát! Köszönöm! -
#91923 Lesz public demo feb 1-3. Ki lehet próbálni -
#91922 Nem néztem róla véleményeket és nem játszottam vele, így nem tudom megítélni azt sem, amit írsz. Én inkább kivárok. Nem fog elfutni a játék sehova sem. :) -
#91921 Mindenki fikázza az andromeda meg EA miatt. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy ezt a fő bioware csapat csinálja nem a C csapat, ami az andromeda féle foshalmazt rakta le az asztalra. Én toltam alphat. Looter shooter, a jobbik fajta. Aki ezeket szereti az ezt is szeretni fogja, aki meg nem, az ezután se.
Bio mindenesetre aktívan kommunikál és vonja be a communityt. Redditen is naponta kommentelnek, volt már vagy 5 dev livestream, ahol a különböző rendszereket (loot, gear, insta stb) mutatták be szóval nem titkolóznak meg rejtegetnek. MTX lesz (kozmetikai cuccok csak semmi más) ez elkerülhetetlen, de cserébe minden content, story is ingyenes lesz a jövőben
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.04. 22:16:37 -
#91920 A múlt ismeretében kétségeim vannak, de kívánom, hogy legyen jó a játék! :) -
#91919 :D -
#91918 Nemtom, így érzek :
-
#91917 Ez az alpha mission úgyhogy gondolom korábbi gameplay -
#91916 Meg kell hagyni az a szürke péncél az effektetekkel baromi jól néz ki, kérdés hogy a tartalom mire lesz elég. -
#91915 A jó kis alfa gémpléj az 1,5 hónap múlva megjelenő játékból. :) -
#91914 Meglepő ez a lépés a fejlesztők részéről. :) -
#91913 -
#91912 aha -
6600GT #91911 sziasztok,bocsi hogy ide írok,a god of warban ahogy haladok a történettel majd később vissza lehet menni azokra a területekre amiket már elhagytam? köszönöm! -
#91910 Lesz benne növény mixelés. Még a piros-kék mixet is lehet csinálni, ami egyelőre titok, hogy mit csinál -
#91909 Nem, mert 2018-at írunk, ez túl bonyolult lenne egy mai játékosnak, sima regenerálódás lesz, vagy max egészségügyi csomagok, mint egy Doom-ban... a mmixelés az meghaladja a képességeit a mai játékosoknak.
Igen egyetértek ma 3 generáció után fejlődni kéne, de nem, hanem gameplay terén butulás van, szinte 0-n állunk, a fejlődés szimplán technkiailag ment végbe, grafika meg fizika. -
partizan182 #91908 Az már 2017 óta, a 6-os készülékekkel volt gond egyre inkább úgy tűnik. Persze ha erre mész direkt, akkor biztos sikerülni fog. -
LBandi77 #91907 Azért eltelt 20 év,és a mai játékok területeihez képest lófasz helyen játszódik,lenne mit kihozni belőle.
Remélem megint a piros növényt a zöld növénnyel mixelve tudok nagyot gyógyítani magamon, mérgezésre meg a kéket eszem meg. -
#91906 Ez fizika, ami a maiakban sincs, hadd ne mondjak példákat. :)
A lényeg, hogy a régiekből elvettek és hozzá mit adtak? ja igen, az analóggal tudsz futni lövés közbe, ennyire elég 3 genváltás, hallelujja. :D -
LBandi77 #91905 Biztos nekem nagyok az elvárásaim de én ma 1 játékban elvárnám azt hogy ha a hátamon 1 sörétes puska kezemben 1 pisztoly akkor ne kelljen már bebarangolnom az egész rendőrséget azért hogy ki tudjak nyitni egy pozdorja ajtót,vagy akkor legyen vas ajtó vagy legalább egy kurva Széf amit ki kell nyitni.Érted, legyen benne valami logika. -
#91904 "nézd ott 1 lift basszameg nem működik,nem baj hozunk akksit a pincéből,jéé működik"
Voltak komplexebbek is, de igen, a "Húzd meg jól a ravaszt" helyett. IGEN
Meg a mai JÓ nagy semmi helyett. IGEN, mert az legalább volt valami.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.04. 15:54:58 -
LBandi77 #91903 Darky ne szórakozz már,ha akartad ugyanúgy elfutottál a zombik mellett mint a ds.-ben 1 lövés nélkül meg lehetett csinálni.És igen a 4-től lett lövölde játék de az még jó volt ,az 5 szódával még elment a 6 a legalja mindennek.De most te komolyan azt szeretnéd megint eljátszani hogy "nézd ott 1 lift basszameg nem működik,nem baj hozunk akksit a pincéből,jéé működik" -
#91902 Beégés eliminated? -
#91901 Sajnos, én kitoltam vagy 3x -or :( -
#91900 Viszont ezt megértem, amiket írsz, persze nem lehet mindenkinek jo az a régi. Nekem viszont igen, és szubjektíven sírom vissza. A saját nevemben.
De az hogy manapság a Resi 6 elől úgy állok fel, hogy a 4-5-ben még határeset volt az a halomra lőtt monster és a 6. részben már a rám visszalővő zombiktól hányingerem van, na nekem az NEM kell. :)
És igen, pont azok a jó kis extra dolgok tetszettek még a régiekben, ez persze a maiakban nincs, tehát neked a maiak jobbak, mert neked nem adta régen.
De én ugye a saját izlésem alapján nézem.
Viszont az hogy a 4. rész óta egy shooter játék lett a sorozat, ezt nem csak én mondom, hanem bárki aki látta mind2 változatot. mert szembetűnik egy laikusnak is az a félmillió lőszer amit a mai resi-kben ki kell osztani. :)