121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#91979 Pénteken meg Resi 2 demó, kár, hogy az is One exklúzív. Persze biztos vagyok benne, hogy Dark kolléga streamelni fogja :)
Mondjuk lehet megpróbálom kibírni, hiszen már csak 2 hét meg egy kicsi :) -
#91978 Devil May Cry 5 demo feburár 7-én
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.07. 17:23:04 -
#91977 Én is félve kezdtem bele VR-ban a Resi 7-be és azt hiszem jogos volt az aggodalmam :D A legkellemetlenebb, amikor szinte az arcodba mászik egy-egy Baker családtag :D Az viszont tény, hogy az egyik legjobb cucc psvr-ra. -
#91976 Mondjuk jumpscare az nem sok van benne, főleg nem indokolatlan. De igencsak feszült hangulata van. Pécén is ugrottam párszor, amikor befordulva valahol ott volt szemben velem a tolókocsis öregasszony :D -
#91975 megértem, én az UD Rush of Blood-tól is síkottam rengetegszer, pedig nem vagyok fosós, de iszonyat para és indokolatlan jumpscare-ek vannak benne... :D Resi7-be bele se merek gondolni, hogy mik lehetnek, meg mennyire lehet feszkós az egész... :D -
#91974 Dettó, vágom én is, de a VR-el nagyon csínnyán bánok, mert párszor már összexrtam rajta magam :D -
#91973 VR-ban még mindig nem mertem kipróbálni, pedig már végigjátszottam 1 éve, és nagyjából tudom, hogy hol mire kellene majd számítani, de....... :D -
#91972 Azért ne már, a Resi 7 valóban kegyetlen jó. Azon lehet vitázni, hogy mennyire Resi, aláírom, de ha csak magában nézed, mint játékot, akkor nagyon is királyság. A VR meg rádob még egy lapáttal. -
#91971 Hát sötétedik az a név. :D -
#91970 felkerültem a feketelistára? :DDD -
#91969 Atyaég. :D -
#91968 szerintem is amúgy, vagy a Resi4 :D nekem mindkettő rohadtul bejött - mondjuk Resi7 végefele az szerintem eléggé langyi lett, és kb egy az egyben ki lehetett volna hagyni (hajós rész), de amúgy imádtam :) -
#91967 Hogyne. :D -
#91966 Resi 7 volt az egyik lejobb resi :P -
#91965 Hát jó lenne egy full visszafelé PS1-ig minden játékot 1 gépen játszani. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.06. 18:56:09 -
#91964 Minden nem volt jobb, csak a Resi sorozat. -
#91963 Nekem kellene, mert ez a Resi hangulathoz nekem hozzátartozik. De lehetne Code Veronica féle is, kicsit modernebb megoldással, de sokkal jobb mikor nem 60-as a fov. -
#91962 Hát manapság elég sok a "games as service" játék, ami azért nem árt ha játszható lesz PS5ön is -
#91961 elvileg igen, ez így is lesz, legalábbis valami atomdurva backward compot pletykáltak még (ami állítólag valami új SONY szabadalom lesz), redditen láttam erről még pár hónapja valami threadet... de így legalább kinyírják a remastereket, mert teljesen felesleges lesz majd portoniuk a fejlesztőknek :D úgyhogy max a Resi 2 szerű remake-eknek lesz létjogosultságuk a jövőben, ha ez tényleg így lesz :P
..mondjuk azt tartom, hogy továbbra se lastgen cuccokkal akarok majd játszani, amiket már úgyis halárauntunk, szóval ez annyira nem nekem fog szólni, de mindenesetre jó cucc lenne/lesz.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.06. 17:01:23 -
#91960 PS5 szerintem fullos back compatos lesz PS4es teljes katalógussal. Én úgy tudom elképzelni, hogy amit nem patchelnek az fut olyan felbontásban/grafon, mint ps4 pron csak stabilabb frémmel és utólag jöhetnek PS5 patchek, mint Pronál. X86os a rendszer, lényegében egy PC, úgyhogy nem lehet nagy gond a visszafele kompatiblitás
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.06. 16:53:39 -
LBandi77 #91959 Na meg 10 sec. ajtónézegetés amíg betölti a következő szobát,az is nagyon cool lenne. -
#91958 fix kamerával engem rohadtul hidegen hagyna az egész, Resi 1 remake-et se vette be már a gyomrom nagyon :\ -
#91957 Szerintem is készül az, van még amúgyis 2 bejelentetlen FROM projekt, és állítólag az egyik az a "megszokott FROM formula", ami szerintem 99%, hogy soulsborne cucc :P És mivel Dark Souls állítólag tutira nem lesz többet, ezért BB vagy új IP lesz :P
amúgy egy BB2 kurvajó lenne PS5 nyitónak (picit bízom is benne), de ahhoz mondjuk túl rétegjáték szerintem - viszont az első címek között remélem tényleg ott lesz :) bár tökmindegy, mert elég valószínű, hogy ígyis-úgyis day1 veszem a konzolt... :D csak remélem kicsit több contenttel indul majd, mint anno a PS4, mert az valahogy elég nehézkesen indult meg a kínálatot tekintve :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.06. 16:31:58 -
#91956 Ja ez a régen minden jobb volt szöveg marha unalmas már. BF szériánál is mindenki mondja BF1942 a legjobb. Igen az volt 20 éve lassan, amikor játszottunk vele. Kíváncsi lennék, ha kijönne egy totál 1:1es BF1942 csak jobb graffal mennyit játszanának vele az emberek. Teljesen elavult rendszerek, 0 progression stb. Pont azok a dolgok, amikért rögtön sírnak az emberek, ha nincs a mai játékokban.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.06. 14:45:34 -
#91955 Fix kamerát 2019-ben? Kösz nem.
Régen minden jobb volt.. aham.. -
#91954 Készül az szerintem. Majd jó kis nyitócím lesz PS5-re, egy BB1 remasterrel egyetemben :D -
#91953 Amúgy milyen fura nemrég ment remegés PS4re, erre jövő ilyenkor már valószínű tudni fogjuk a PS5 bejelentés idejét is és lehet arra remegni :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.06. 14:33:11 -
#91952 Sony helyébe lennék adtam volna fromnak egy valag lóvét, hogy csinálják meg Bloodborne folytatást PS5 nyitócímnek. ERAn is hetente bukkannak fel LTTP topikok meg hasonlók. Igazi kult játék lett, de van egy olyan érzésem, hogy sose kapunk második részt :( -
#91951 Csakhogy van ami nem megjelenés kérdése, én azokra mondom, hogy nem szimpatizálok vele.
De legalább lesz Onimusha remaster, azzal elleszek, ha kell egy mentőöv.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.06. 14:14:43 -
#91950 Ha leszámítom, a buzi karaktert az előzőből meg a beszívott pályadizájn felelős fejlesztőt, meg igénytelen ellenfeleket, akkor maga a DMC jellemzők megvoltak abban is, a jo látványos kombók meg ilyenek, nehézségi szintek, átvezetők.
De egy játékban amiben egy tv tudioba fejjel lefelé szaladsz egy olyan pályán, aminek sevégesehossza be és egy faszinak az oriásfejével kell megkűzdeni, az finoman szólva is igánytelenség. :) -
#91949 Darky, várjuk már meg, amíg megjelenik az az istenverte RE2 és majd utána szidjuk, ha megérdemli. (kétlem) -
#91948 Még várd ki a végét, de nekem az UI is elég probléma... iszonyúan bután néz ki. -
#91947 "a ledurvább probléma, az item menedzsment leváltása"
Csak más a UI, de ugyanúgy 8 férőhely van, ugyanúgy ink ribbon kell ,hogy menthess az írógépeknél. Van láda, herb mixelés. Kinézeten kívül semmi más nem változott -
#91946 Nekem DMC5 is bejön eléggé, bár nem tudom mennyire merjem majd elsőnaposan :D
Lehet gyors letolom Sekiro-ig, aztán túl is adok rajta :D
mondjuk én az előző DmC-t is imádtam, de biztos csak nekem van valami korcs ízlésem :D -
#91945 Devil May Cry 5 meg jóúnak tűnik, de nem tudom megszokni ezeket a robot kezeket, fusztráló a használatuk..... -
#91944 Az a probléma, hogy a Capcom félreértette miért sírtak a rajongók, mert mi azt akartuk, hogy ujítsák fel, ezek meg újraalkotják....
Holott azt kellett volna csak mint régen az első résznél.
De Capcom sem a régi már és a mai iparban a pénz nagyon fontos és ebbe az irányba tereli a fejlelsztőket.
De nekem egy dolog is elég lenne, ha PS4-en futtathatnám a régi 3 részt.
Mert PC-n meg emulátorral nem az igazi azért....legalább ennyit megtehetnének, aztán azzal én beérném.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.06. 13:50:55 -
#91943 Viszont ha valami oknál fogva képesek lesznek mégis jól megoldani, akkor majd olyan véleménnyel leszek a játékról, de kicsit nehéz elképzelni, az eddigi tapasztalataim alapján, mert a válnézet még csak egy szempont, a ledurvább probléma, az item menedzsment leváltása, ami nálam súlyos hiba.
Remélem majd ez mellett, az a Unreal 4-es rendes textúracserélt változatot is warezba kiadják majd, és inkáb akkor azért fizetek majd ki 20ezret.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.06. 13:44:49 -
#91942 A fő probléma abban van, hogy régen a hangulat szerves része volt az a fix kameraállás, és az item rendszer (az itemrendszer is belejátszott a gameplaybe, taktikázni kellett meg okoskodni, mit vigyél magaddal és mit ne), na mármost a mai, az Resi4-esedett, és nem attól lesz pl nekem RE2 hű ez, hogy beleraknak egy hasonló jelenetet pl a fekete bőrű rendőrrel.
Ez kb annyira faszság elgondolás, mint a Resi 7-ben a shotgun-os hasonlat, az csak egy kis utalás a régi részekre, meg a nevek, meg 1-2 tárgy, ettől még a hangulata nem jön vissza.
FPS nézetben meg aztán faszán nem, ami a 7-ben volt.
Jó játék lesz tuti a RE2, de kizárt hogy a hangulat megmaradjon, ahoz a nyomasztó hangulathoz egyszerűen a modern megldások nem jók.
Egy felújítás az csak 1 létezett ami megtartotta, sőt fokozta a Resi eredeti hangulatát, ez pedig a Resi1 HD Remake volt.
Azóta nem történt jobb felújítás, és nem is lesz.
És az is faxság, hogy mai játékokba legyen feltétlen válnézet, mert akkor nem menő a játék, van sok másik akár AAA játék, amiben elfér a hasonló kicsit izometrikus kamera mint a régi Resi-kben, csak lehet azt nem venné meg a sok mai User.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.06. 13:40:09 -
#91941 jó, én ezt aláírom, hogy nyilván nem tud ma már nagyon 110%-ban objektív maradni a sajtó, de azért nem tűnik rossznak nekem :)
nyilván a Resi-fanok majd csak rilíz után tudnak nyilatkozni valszeg, úgyhogy olyat nem fogok tudni mutatni neked momentán :( :D
én a vállnézetnek kifejezetten örülök, mert a Resi 4 is kibebaszott jó volt anno, azzal robbant be ez a formula ugyebár, meg szerintem simán stílust is teremtett ezzel, úgyhogy én nem bánom, hogy visszanyúlnak ehhez :)
az inventoryról nem tudok nyilatkozni, nekem a Resi7-essel se volt bajom - bár nem is vagyok ősfan :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.06. 13:35:12 -
#91940 Meglátjuk, azt a Régi RE2 hangulatot meg érzést nem az hozza majd vissza, hogy egy "fizetett" média ír egy cikket.
Mutassatok egy sima Resi játékost aki véleményt ír róla. :)
A probléma ott van, hogy már ott elbukott a játék, hogy válnézetes, gyorsabb lett és az item menedzsment megkapta a Resi 7-es szart....szóval ezekután nálam a maximum a 8-as pontszám lehet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.06. 13:31:39