121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #92019
    Tudom kár utólag ilyet mondanom, nem segít semmit, de sajnálom hogy így alakultak a dolgok.

Ellenben nem tudom tisztán, a leírtakból, ha egyszer csináltál egy második külön account-ot, más email cimmel és jelszóval, akkor hogy a fenébe tud ütközni a 2 account?

Ilyen elméletileg nem létezhetne.

és igen a feltöltő kodokkal meg PS plus-al vigyézni kell sajnos mert régiófüggő.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.09. 18:11:11
  • sanya200
    Gratulálok a playstation supportnak.1 hétig tartott mire válaszoltak és több gond lett belőle mint előtte.Történt ugyanis hogy Ausztriában vettem ps cardot a gép otthoni accal volt regizve, a régió miatt a 20 euros cardot nem fogadta el.Írtam a supportnak azt írták egy hét után hogy hozzak létre egy osztrák fiókot amiben fel tudom használni a cardot.Ami sikerült is viszont nem két fiókom lett hanem csak 1.Így pl az menü magyar a store német de ez nem lenne gond, viszont pl az összes mentésem kuka, amit megvettem horizon zero dawn-t de nem töltöttem le az eltűnt a könyvtárból és ráadásul a régi fiókomba be se enged jelentkezni azzal a hibával hogy más felhasználó fiókjával nem lèphet be.A játékok ugyan megmaradtak amik le voltak töltve de a horizon kuka, a mentéseim kuka, a régi fiókom lehet kuka plusz ha hazamegyek mi garantálja hogy otthon működni fog a store rendesen a régió miatt.
  • darkSectorxxx #92017
    jaja, sejtettem. :D
  • mucsácsó
    én is kizártnak tartom... hivatalosan nem fognak semmi külsős forrásból érkező tartalmat engedélyezni soha, ez fix... :D
    alapból már egy patchhez vért kell izzadniuk a fejlesztőknek, mire átrugdossák a SONY biztonsági processein - ami pedig azért kell (teljesen jogosan), hogy biztosan nem módosít/tesz kárt az OS-ben illetve akár a hardware-ben se semmit az új patch... ugyebár erre is volt már példa, R6 Siege-nek volt egy olyan patche rövid ideig, ami pár gépet brickelt, szóval nem véletlen ez a nagy szigor.. :)
    ezért van az, hogy PC-re előbb jön egy patch, és PS4-re csak napokkal/hetekkel később.
  • darkSectorxxx #92015
    nekem is ez volt a legelső reakcióm...
    hogy ez baromság
    :D

Eleve hivatalos viszhangja lenne már. Mondjuk nem lenne baromság.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.08. 23:22:58
  • Seth
    Buherált PS4-re biztos van már ilyen megoldás. Hivatalosan ilyen tuti nem lesz
  • darkSectorxxx #92013
    Srácok, ma hallom, hogy januártól lehet magyar feliratokat pl csinálni és feltelepíteni, mint egy alkalmazást ps4-re....

Ez igaz? vagy továbbra is egy trükközés árán lehet csak?

Állítólag van Uncharted Collection magyarítás.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.08. 23:12:57
  • TDC Geronimo
    Januári update most jön

- New Free Quests
    - Second episode of the first DLC chapter.
    - New in game vendor that allows you to buy engravings and upgrade the tier of them
    - New Cyclops to fight
    - Aya as an Ubisoft Club reward
    - Enemy scaling option, you can choose to have all enemies being at your same level, or at lower levels
    - 2 more character packs

• darkSectorxxx #92011
    Én monstam. :D

Ja csinálok én profilt ha kell. :D
  • darkSectorxxx #92010
    Én is ezt mondtam nekik, ők azt hiszik ettől stabil lesz majd az FPS.
    Mert állítólag ez miatt akkor nem lesz lassulás, hiába is mondtam, hogy ez alapon a játék ilyen.

Csak ők állítólag másnál stream-ben látták hogy ment ez a bossfight normálisan.
  • Seth
    Van 5 accountom, majd mindegyikkel jól kihasználom :D
  • mucsácsó

viszont az a 30 perces cucc az tényleg real :D
  • Droughert
    Takarítás ezen biztos nem segit, akkor már inkább kapcsoldd be a boss-nál a boss-módot..
  • darkSectorxxx #92006
    Srácok, valaki tudna segíteni?
    Van a BB DLC-ben Laurence. és állítólag van akinek az a bossfight lassulások nélkül megy le stabilan, amikor játszottak vele, PS4 pro-n.

Nekem ez nem ment soha.
    És most egy ismerős is játszott és lassult a játék a bossfight-nél.
    Azt mondja ennek márpedig mennie kell, mert biztos a gépet kell kitakarítani hozzé, ez Igaz?
    vagy az se számít és ha netán valakinél nem akadt a játék, az max azért lehetett mert bekapcsolta a boss-t modot vagy ssd-t használ?

Tapasztalat?
  • darkSectorxxx #92005
    Gratula!
  • Tatyla
    nem kevés idő volt

• mucsácsó
    jhah, így már legalább fix.

The Resident Evil 2 “1-Shot” Demo Hits PS4 January 11

hurrá! :D na most legalább ki tudod majd próbálni dark, aztán nyomhatod is a pre-ordert :P
  • darkSectorxxx #92002
    Na így már oké.
    Bár nekem aztán mindegy lett volna csak hát másoknak meg nem.
  • TDC Geronimo
    Get your first taste of Resident Evil 2 with a free demo, coming to PS Store on 11th January

Ennyit a pletykáról.
  • mucsácsó
    jhah vágom, jobban belegondolva igaz.... (persze szomorú is egyben :P - de ez csak az én véleményem)

Amúgy Resi 2 demóhoz annyit, hogy pénteken jön, Xbone only, és 30 perces időlimittel. :P szal nekünk skip :( :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.08. 14:44:18
  • darkSectorxxx #91999
    Jobb játék is lett. :)
  • darkSectorxxx #91998
    Az fasza, de nem gamestar forditotta le, valahol máshol linkelték ezt...vagy itt valamelyik topikban vagy dc-n ismerősök, ezt nem gamestar-on olvastam. :)
  • Rage47
    sokan ezért vettek ps4-et, a marvel szó többet jelent azért, mint a gow
  • mucsácsó
    ez azért beteg.... több ment el belőle, mint a God of War-ból?! nemá... :D azért ennyire nem vót jó... :D
  • TDC Geronimo
    PLAYSTATION 4 SALES SURPASS 91.6 MILLION UNITS WORLDWIDE AFTER THE STRONG HOLIDAY SEASON

~ Marvel’s Spider-Man Sells more than 9 Million Copies Worldwide ~​
  • TDC Geronimo
    sose mondták hogy egyszer játszható. Gémszar szarul fordította le :P
  • Rage47
    Mass Effectből meg Dragon Age-ből használtak fel konkrét effekteket és hangokat, jó lesz :D
  • darkSectorxxx #91992
    Én úgy tudom, mindenre lesz demo, de lehet az hogy a Microsoft vásárolgat ilyen jogokat, ahogy a DMC-nél is.
    És mivel Január 31.-én lesz törölve a RE2 demo, simán előferdülhet hogy csak simán 1 héttel később lesz a többi platformra.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.08. 08:46:26
  • darkSectorxxx #91991
    Nebazzfel hogy az is első körben Xbox exclusive lesz. :D
    Erről nem beszélt eddig senki, hogy az nem lesz PS4 meg PC-re, ezt hol olvastad?
  • darkSectorxxx #91990
    Hát ez furcsa, amit írsz, mert azt írták, hogy 1x játszható csak a demo. Az már más dolog hogy csinálhatsz te több profilt is. :D
  • darkSectorxxx #91989
    Persze hogy jó VR-ban.
    Resinek, abban resi, hogy itt-ott van utalás.

Hogy nekem miért nem jön be. Az más kérdés:

- FPS nézet. Ezzel együtt ez a bujkálós részek.
    - Számomra gyenge gameplay.
    - Kevés és ötlettelen ellenfelek.
    - Számomra jelentéktelen karakterek és stoy. Ja és a hangulata se jön át.

Vagyis, elhiszem hogy sokan elvannak vele, én tuti nem fogok többet játszani vele, mert nekem ez így unalmas.
  • Kandurex
    Mond velünk együtt: Destiny klón
  • TDC Geronimo
    coop looter shooter storyval. Ez nem single.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.08. 00:29:38
  • Prof William
    Akkor ez valami team play mmo féle lesz? Máris 50%-ot csökkent az érdeklődésem. Singlet akarok!

Eddig ez egy csilivilibb külsőnézetes Destiny-nek tűnik.
  • Kandurex
    Erre futja. Neked ilyen GOW, Last Of Us, Spiderman stb. stb. ex-ek jutnak, nekik fél óra...én már kicsit sajnálom őket, ennyi legyen nekik :)
  • Zóanagyvarázsló
    Konkrétan a DMC 4 demója is időlimites volt annak idején, vagy opcióként korlát nélkül lehetett játszani a Belial-harcot.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Amúgy ez az ex demo baromság. RE2 marketing sonynál van szóval tuti nem lesz ex.

30 perc az arra vonatkozik, hogy a demot kell annyi idő alatt végigvinni különben resetel. Nem összesen 30 percet játszhatsz
  • mucsácsó
    The demo - which, as far as we can tell, will be exclusive to Xbox One (similarly to other Capcom project Devil May Cry V) - will be timed to 30 minutes. You can die as much as you want, but you have a 30-minute timer counting you down.

lolmá... 30 perc Postal 2 demot juttatja eszembe, ott asszem 10 perced volt - de ha visszaállítottad az órát közben, akkor lehetett tovább is játszani

exkluzív demok bazdmeg.... ide jutottunk :DDD mondjuk ha már más nincs XONE-on, akkor legalább ennyi örömük legyen... :)
  • TDC Geronimo
    exkluzív demok. lál.

Ha más nem jut boxosoknak legalább ezen élvezkedjenek