PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:41:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Képtele vagyok nyerni.
Tök véletlen eljutottam az utolsóig, de ott végem van.
Olyan retek fos az irányítás.
Majd valakivel megcsináltatom, akiben van tettvágy. 😄
Valamint:
Sokan kérdezték nem unom-e.
És nem.
Amikor még hard-on játszottam volt egy kb 5-10 óra amikor csak a kikötőbe farmoltam, na az geci unalmas. De így hogy azt abbahagytam és más megoldást találtam.
Elég játszanom és ha játszom 5-6 órat, akkor este lefekvés előtt az abból származó loot-okat eladom.
Amiből éppen lesz pár ládára pénz és nyitogathatok.
Mi a cél?
Legendary fegyverek, ruhák...mind megszerzése, ez mennyiségben kb 80-100 darab.
NG+ Outfit
Most ami fontos és inspirál.
Elkezdtem a játékot Hard-on. Kipucoltam a térképet.
Aztán jött a Nighmare fokozat. Végigszaladtam a fő szálon gyorsan 25 óra.
Most a NG+ , ami átváltott Nightmare-re, megint megyek, de most megint 100%-os map.
Hogy mi az ami még visszarát ezeken kívül?
Napi quest. Istek megölése csellendzsek.
És jön majd a 2. Dlc.
És bele se merrek gondolni még hány tágy kiegészítő lesz, amit ugyanúgy meg kell szereznem.
Ja és csak hab a tortán, hogy nő a 3 Master képességem folyamatosan. 😊
Ha megunom, az még alap hangon 100óra szerintem a tartalom alapján, akkor abbahagyom természetesen. Ebből a 270-ből kb nagyon merész becslés alapján max 20 óra, az ami konkrétan direkt egy területen való farmolással ment el. Több nem nagyon.
De nem is az óraszám a lényeg, hanem az hogy mindenem meglegyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:26:41
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Utoljára szerkesztette: ppista, 2018.03.02. 06:54:51
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Játékmentés csak a tényleges játékidőt, a mentés visszatöltést nem (érthető okokból).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
My streams: https://beam.pro/oriic
Quantic_Dream’s #DetroitBecomeHuman has a release date: 25th May.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor az akksi is lutri, szar ügy.
v2: minden nap töltöm őket. minden. nap.
illetve már csak az egyiket, meguntam, a gyereknek vettem egy kötelezően kábeles nacont. Ő többet használja, amúgy is vezetékes. Ez az akkukapacitás egy vicc. Vagy inkább úgy mondom azt sugalja: úgysem fogod sokat használni a gépet. Na, igazából ez a vicc. Végtelen hosszúságú threadek a világhálón, teli könyörgéssel, hogy változtasson ezen a sony. De ez egy fafejű fasz cég bármilyen problémáról van szó.
/és akkor még fel sem hoztam ellentételezésképp a joyconok üzemidejét. Lassan 5 éve van a piacon a gép, és még mindig ilyenekről kell írnom. Szekunder szégyenérzetem van a dologtól, komolyan mondom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.01. 14:36:49
Vezetékes kontrollernek továbbra is legfeljebb a v1-esre mondható, a v2-vel semmi bajom nincs.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.01. 14:26:29
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.01. 14:17:21
De én ilyenkor vagy fülessle nyomom vagy a tv hangját használom ellenszerként. 😊 Amúgy kurva zavaró de télleg, ha ninsc a szobában más alap zaj . 😊
Amúgy fura, az Xbox One hiába van kikapcsolva alap hangon ciripel, és nem tudom miért, nem szeretném kihuzgálni s konnektorból mindig. 😊
Hangos. Az X-hez képest nagyon. Ha az ilyesmi zavar, a ps4-et a pokolba fogod kívánni a sonyval együtt. Egyébként kb. ugyanazt fogod kapni, nagy változásra ne számíts. Az exkluzívoktól meg sokkot, jó értelemben.
Ja meg a kontroller. Hát azzal is jó ha barátkozol. A X-hez vezetékmentres kontrollered volt. Na ehhez nincs. Bár a sony annak hívja, de ez csak trollkodás. Ha kihúzódik a kábel egy pillanatra, azt talán még kibírja az aksi. De ennyi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.01. 14:03:52
Az elobb -rekord gyorsasaggal, tegnap rendeltem- megjott a hofeher PS4/Pro-m (GLACIER WHITE). Ez eletem elso Playstation konzolja, hat, mint os XBOX-os, kivancsi vagyok ra milyen lesz. Mondjatok hogy marha jo gep, es hazudjatok hogy eletem legjobb dontese volt. Nem baj ha nem igaz, neha a kegyes hazugsag atsegit a nehezsegeken... 😊

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.01. 13:46:24
Szóval akkor beszélhetünk pre-orderről meg helytakarításról, ha látok egy nagy nem létező sárkányt meghalni. 😄
pedig eddig nekem ez a legtutibb hónap (rime + knack + spelunker)
Forza.
Hanem te!!! 😄
Lassan, nem sértésképpen gondoltam csinálok egy videót, amibe kb elmondom a játékba mi merre hány méter.
Mert sokszor szar így chat-en, nem minden infó látszik normálisan, nem tudok leírni hosszabban, konkrétabban dolgokat.
És nagyjából inkább egy videóban megmutatni.
Harchoz dolgokat érdekességeket.
Akár nem is csak miattad, más miatt is.
Filózok ezen. Erősen
Csak vicc volt, melóban vagyok most.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR