PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Nem kérdés, hogy az öreg Lance az, a hangjáról megismerem 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ami most a legfontosabb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
For Honor Pack elemei és abból is, az Ippei Blade (szamurájkard):

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:41:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi

darkSectorxxx
Hát a platina ha rajtam múlik nem lesz a lóverseny miatt.
Képtele vagyok nyerni.
Tök véletlen eljutottam az utolsóig, de ott végem van.
Olyan retek fos az irányítás.
Majd valakivel megcsináltatom, akiben van tettvágy. 😄

Valamint:

Sokan kérdezték nem unom-e.
És nem.
Amikor még hard-on játszottam volt egy kb 5-10 óra amikor csak a kikötőbe farmoltam, na az geci unalmas. De így hogy azt abbahagytam és más megoldást találtam.
Elég játszanom és ha játszom 5-6 órat, akkor este lefekvés előtt az abból származó loot-okat eladom.
Amiből éppen lesz pár ládára pénz és nyitogathatok.

Mi a cél?
Legendary fegyverek, ruhák...mind megszerzése, ez mennyiségben kb 80-100 darab.
NG+ Outfit
Most ami fontos és inspirál.

Elkezdtem a játékot Hard-on. Kipucoltam a térképet.
Aztán jött a Nighmare fokozat. Végigszaladtam a fő szálon gyorsan 25 óra.
Most a NG+ , ami átváltott Nightmare-re, megint megyek, de most megint 100%-os map.

Hogy mi az ami még visszarát ezeken kívül?
Napi quest. Istek megölése csellendzsek.
És jön majd a 2. Dlc.

És bele se merrek gondolni még hány tágy kiegészítő lesz, amit ugyanúgy meg kell szereznem.

Ja és csak hab a tortán, hogy nő a 3 Master képességem folyamatosan. 😊

Ha megunom, az még alap hangon 100óra szerintem a tartalom alapján, akkor abbahagyom természetesen. Ebből a 270-ből kb nagyon merész becslés alapján max 20 óra, az ami konkrétan direkt egy területen való farmolással ment el. Több nem nagyon.
De nem is az óraszám a lényeg, hanem az hogy mindenem meglegyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:26:41

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Tölt, ha be van neki állítva. Gyári állapotában nem tölt. Beállítható, hogy ne töltsön/3 órát töltsön/mindig töltsön.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Azé nyugtassál meg, hogy még véletlenül sem műszaki területen dolgozol 😄

Tatyla
Hihetetlen mennyit játszol vele, platina után le is pattintottam a hdd-ről

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Akkor már értem a pécések miért ragaszkodnak a vezetékes perifériákhoz. A 1080tíáj leszívná a wireless egér akksiját seperc alatt <#idiota><#idiota>

GOTY
Azért azt ne feledd el, hogy az egyik egy bohóctabletet vezérel, a másik meg egy kurva erős hardvert. Ég és föld teljesítményt kell leadni a két kontrollernek.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Koszi, meglesem ha gephezjutok.
Főképernyőn nyomj PS gombot picit hosszabban, és alul mutatja. Ha ki van kapcsolva a gép, akkor is tölt.
Utoljára szerkesztette: ppista, 2018.03.02. 06:54:51
hol irja hogy a kontroller mennyire van feltoltve? rohadtul nem talalom. neha igy balrol bejott egy uzenet hogy mi a helyzet az akksival, de ugy nem lehet valahol megnezni? vagy miert nem mutatja allandoan a fokepernyon az akksi allapotat? XBOX-on ott van elol. ja, ha ki van kapcsolva a gep akkor nincs toltes? olyankor nincs aram az USB portban? mert ha csak altatassal van aram az USB porton akkor toltom a kontrollert egy kulso toltovel azt kesz, van hogy egy hetig nem jatszom, aramtalanitom is az egesz TV/KONZOL/EROSITO/LAPTOP reszt (egy hosszabiton lognak) ha nem vagyok itthon. Na amugy azt talaltam ki hogy ha nem hasznalom a PS-t, akkor a kontroller tolton lesz allandoan, azt amikor kell, akkor mindig fullon lesz.
Dreams is most jön, ha minden igaz. Kojima anyag is 2019.-re esélyes inkább.
TDC Geronimo
Spider man is elvileg ősz előtt jön. Év végén meg szerintem days gone. Jövőre meg új SP játék meg last of us 2 aztán szépen búcsúzik a ps4 is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Na, rájöttem Uplay minden másodpercet számol. 😊
Játékmentés csak a tényleges játékidőt, a mentés visszatöltést nem (érthető okokból).

ö hat. foltok is ugyanazok az arcan

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Hatalmas. Végülis adja magát, hogy egy android-témájú játékban szerepeljen az öreg Bishop 😊

n000rbi
Huhú, ezaz, rip pénztárca <#taps>

orichalcos
Szerintem igen, én is rá tippeltem amint megláttam. Btw április-május anyagi csőd lesz. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
Az a Lance Henriksen akar lenni ? 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Pár új kép

TDC Geronimo
Ahogy tippeltem

Quantic_Dream’s #DetroitBecomeHuman has a release date: 25th May.

ja nem adtam el a gepet, sot meg a szervizbe sincs. nem voltam biztos benne hogy megjon a heten, sot meg lehet hogy megis megmarad az xox-is. az elet kiszamithatatlan. 😊
Tikal
Igen, biztos a TV2 valamelyik reggeli szenny műsorából akarok erről a témában okosodni 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Én meg nemrég vettem egy crystal clear v2-t és eddig összesen 2-szer töltöttem. (voltak 7-8 órás etapok is)
Akkor az akksi is lutri, szar ügy.

Mióta Switchem is van, azóta azon gondolkodom, h a Nintendonál varázslók vannak-e és mágiát használtak a kontroller aksijához vagy a Sonynál bénák-e és nem tudnak normális aksit belerakni a kontrollereikbe.
Moby
Akkor én értettem félre.

v2: minden nap töltöm őket. minden. nap.
illetve már csak az egyiket, meguntam, a gyereknek vettem egy kötelezően kábeles nacont. Ő többet használja, amúgy is vezetékes. Ez az akkukapacitás egy vicc. Vagy inkább úgy mondom azt sugalja: úgysem fogod sokat használni a gépet. Na, igazából ez a vicc. Végtelen hosszúságú threadek a világhálón, teli könyörgéssel, hogy változtasson ezen a sony. De ez egy fafejű fasz cég bármilyen problémáról van szó.

/és akkor még fel sem hoztam ellentételezésképp a joyconok üzemidejét. Lassan 5 éve van a piacon a gép, és még mindig ilyenekről kell írnom. Szekunder szégyenérzetem van a dologtól, komolyan mondom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.01. 14:36:49

n000rbi
Semmi nem adott el, hanem beszart a one x és szervizben van, addig meg nem akart gép nélkül maradni, ezért beleugrott a ps-be.

Vezetékes kontrollernek továbbra is legfeljebb a v1-esre mondható, a v2-vel semmi bajom nincs.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.01. 14:26:29

Moby
Jó, érted mire gondolok. Ezt megtehette volna eddig is egy másodgéppel, vagy valami.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.01. 14:17:21

TDC Geronimo
Mint új ps tulaj, szerintem nem csak a tlou creditsnek kell lepörögnie 😊

Moby
Persze, de a másik oldalon elhagy egy megszokott, bejárt ökoszisztémát. Akinek a barátai, a játékai, az előfizetései, a mittudoménmi oda köti, annak nem biztos, hogy az exkluzívok elegendő ok a váltásra. Nála ezt most egy hirtelen felindultság váltotta ki, ezt én olvastam a másik topikban. Dőreség avval zsibbasztani, hogy ez ilyen walkinthepark, ehhez mindent számításba kell venni, mert egyszer majd lepörög a tlou credits is, és akkor majd a nyakába szakad a valóság. Van neki bőven mit mérlegelnie.

TDC Geronimo
Tegyük hozzá az nem kis előrelépés. Szerintem nincs ember akinek sony exek nem jönnének be, főleg hogy elég nagy a kínálat és minőségi

Moby
Jó, legyen olyan őszinte leszek, amiért a topik a pokolba fog kívánni, de ez a puszta igazság: ez egy szarabb gép. Ehhez hozzá kell szoknod. Jó játékokkal fog kárpótolni a a sony, de az X-et is azért adtad el mert a géppel volt bajod. Nem vagyok tökéletesen biztos, hogy ez volt a helyes lépés, de ezt majd az idő fogja megmondani. Az a nagy kérdés, hogy a sony exkluzívok mennyire jönnek be. Mert az az egyetlen dolog (és nem kis dolog), amiben előre léptél a cserével.

Moby
Neki X-e volt, neked meg az nem volt. Az nem ciripel. Az nem csinál semmit. Csak kussol, de azt nagyon tudja.

darkSectorxxx
Ez így igaz.
De én ilyenkor vagy fülessle nyomom vagy a tv hangját használom ellenszerként. 😊 Amúgy kurva zavaró de télleg, ha ninsc a szobában más alap zaj . 😊

Amúgy fura, az Xbox One hiába van kikapcsolva alap hangon ciripel, és nem tudom miért, nem szeretném kihuzgálni s konnektorból mindig. 😊

Moby
>hat, mint os XBOX-os, kivancsi vagyok ra milyen lesz.1

Hangos. Az X-hez képest nagyon. Ha az ilyesmi zavar, a ps4-et a pokolba fogod kívánni a sonyval együtt. Egyébként kb. ugyanazt fogod kapni, nagy változásra ne számíts. Az exkluzívoktól meg sokkot, jó értelemben.
Ja meg a kontroller. Hát azzal is jó ha barátkozol. A X-hez vezetékmentres kontrollered volt. Na ehhez nincs. Bár a sony annak hívja, de ez csak trollkodás. Ha kihúzódik a kábel egy pillanatra, azt talán még kibírja az aksi. De ennyi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.01. 14:03:52

darkSectorxxx
Hát igen "életem első PS konzolja", mintha csak a Truman Show-t láttam volna. Mély tisztelettel és nem gúnyolásképpen, nagyon durva élmények vának rá, pláne mostani 2 évben. Szerintem. Közel egymás utána a The Last of Us 1-2? 😮

darkSectorxxx
Gratula. Sok sikert hozzá és jó játékot!

Marha jó gép és életed legjobb döntése volt. Komolyra fordítva a szót: Így, h életed első PS konzolja, főleg jó döntés volt, mivel a current gen játékok mellett ott van a rengeteg PS3-as játék remaster, mint az Uncharted trilógia vagy a The Last of Us. El leszel látva játékkal dögivel.
Sziasztok gyerekek!

Az elobb -rekord gyorsasaggal, tegnap rendeltem- megjott a hofeher PS4/Pro-m (GLACIER WHITE). Ez eletem elso Playstation konzolja, hat, mint os XBOX-os, kivancsi vagyok ra milyen lesz. Mondjatok hogy marha jo gep, es hazudjatok hogy eletem legjobb dontese volt. Nem baj ha nem igaz, neha a kegyes hazugsag atsegit a nehezsegeken... 😊

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.01. 13:46:24
darkSectorxxx
Das 1 remaszternek meg volt egy kitétele amúgy. 😄
Szóval akkor beszélhetünk pre-orderről meg helytakarításról, ha látok egy nagy nem létező sárkányt meghalni. 😄

GOTY
Támogatom! :-d

arty
még jó, hogy beszélgettetek róla, a ps4es plusos cuccokat majdnem elfelejtettem berántani 😞
pedig eddig nekem ez a legtutibb hónap (rime + knack + spelunker)

Forza.

darkSectorxxx
Jó nem mondtam hogy a gyerek nézze mert folyamat 18+.
Hanem te!!! 😄

arty
tv2-re gyerekzárat tettem és elégettem a kódot tartalmazó papírt 😉

Forza.

darkSectorxxx
Tudom nem versz át. 😊 Én viszont fogok nemsokára.
Lassan, nem sértésképpen gondoltam csinálok egy videót, amibe kb elmondom a játékba mi merre hány méter.
Mert sokszor szar így chat-en, nem minden infó látszik normálisan, nem tudok leírni hosszabban, konkrétabban dolgokat.
És nagyjából inkább egy videóban megmutatni.

Harchoz dolgokat érdekességeket.
Akár nem is csak miattad, más miatt is.
Filózok ezen. Erősen

GOTY
Ott van a reggeli, nézd meg!

Csak vicc volt, melóban vagyok most.

darkSectorxxx
Nem puncsolás, segítség. 😊

darkSectorxxx
Stream-stream. 😄

GOTY
Életemben nem játszottam recsitendklenkkel, már a címét is szívből utáltam mindig, de most megnézem magamnak.

Hogy mikor, fingom nincs.