PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Elvileg UFO-k lehettek. Viszont a jateban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen demonok vannak, szoval nagy hulyeseg, meg nem is nyomozos, inkabb ilyen filozofalos, mar nem tudja a foszereplo hogy mi a valosag es a kepzelet.

Lenyeg hogy jobb az eleje mint a vege, a vege elegge olyan semmilyen lett. De magyar nyelvu, ez mindenkeppen dicseretes, raadasul asszem lengyel barataink keszitettek, mar emiatt a 2 dolog miatt is erdemes megvenni.
Moby
LOL

Adversus solem ne loquitor

Seth
Láttam a filmet, tudom mi történt. Szörnyek és időanomáliák <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Moby
Igen. Meghalt 9 egyetemista, ismeretlen okból, máig tisztázatlan és megoldatlan, rejtélyes körülmények között. Ilyenmódon az "eredeti" sztori ismeretlen.

Seth
Mert mi az eredeti sztori? A Dyatlov-hágós dolog?

most vittem vegig xbox-on. pont azert vettem meg mert magyar nyelvu es erdekelt a sztori. bar az eredeti tortenethez nem sok koze van.
Moby
Megvettem a Kholat-ot, immáron ps4-re is, 1500 pénz a sztórban, meglepődtem, magyar nyelvű.
Meg egy gunjacket, meg egy freedom cryt, a 3 játék volt 3000.

darkSectorxxx
Kemény:

Beállítottam az időzítést

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
olvass vissza kérlek mikor szólt utoljára a ps4 topic a ps4ről
de akkor expliciten neked is külön: maradj LÉGYSZIVES a topic témájánál, mert elnyomjátok a normális fórumozókat a folyamatos darkyval foglalkozással
érted? kérlek értsd
és kérlek ne válaszolj mert ez a hozzászólás is off, ennek sincs semmi köze, nem gyereknevelés topicban vagyunk ugyanis
kérlek, komolyan kérlek gondold át amiket ide leírtam, és ha a témához van hozzászólásod, akkor nyomj a küldés gombra
köszönöm

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

majd en valaszolok akkor: annyi koze van hogy itt tunt el neki a hozzaszolasa.
akkor a fene tudja. ha nem irtal "olyat", marpedig nem szoktal, akkor miert toroltek volna. sztem siman az oldal szar...
j0nNyKa
biztos hogy ennek köze van a ps4 topichoz? NE válaszolj
ismétlem: NE válaszolj

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ja olyan nekem is volt (pont most hogy vettem ugye a ps4pro-t), irtam egy kis litaniat, ranyomtam hogy mehet es nem jelent meg a forumban. mindez a telefonrol, a mobil oldalon szokott elojonni. szerencsere visszaleptem es meg ott volt a szoveg, gyorsan masolas, es a normal/teljes oldalon kuldtem el, mert a mobil oldalon az istennek sem kuldte el. te nem a mobil oldalt hasznalva irtal?
darkSectorxxx
Hát jó kérdés, azért írtam, holott nem volt semmi szabályellenes.
Hacsak nem a sg baszakodott, de gyanítom, hogy nem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ki volt az? <#guluszem1>
darkSectorxxx
Ha valaki önkényesen törölget hozzászólásokat basszameg, akkor legalább legyen benne annyi hogy szól.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.03. 09:18:12

darkSectorxxx
😄

Kosz! Ez nagyon megnyugtato! <#idiota>
darkSectorxxx
Nálam forditva a gépen szarakodik, de a lényeg hogy egyiken kell mennie. 😊

Storno a kerdes! Pont a weben nem birtam megvenni a Assassin's Creed Origin-t, allandoan ezt a rohadt hibauzenetet dobja. Viszont a PH-n azt javasoljak hogy magan gepen kell megvenni mert a netes store nem all a helyzet magaslatan. Lass csodat a gepen magan sikerult!!!
darkSectorxxx
Biztonsági okokból nem menti el valszeg.
Weben próbálkozz, kicsit könnyebb, gyorsabb.

PS Store-on, illetve az Account Management-nél...
Nálam is volt 1-2 alkalommal hogy nem vonta le hiába olt rajta lové.
Max bankod után kérdezz rá.

ha nem akkor INGYEN hívható ps support.

OTP MasterCard

folyamatosan ezt az uzenetet kapom:

"Your authentication could not be completed because of a system error. If this happens consistently, please contact your CSR."

Elvileg jol van beallitva, illetve penz is van rajta. Ami erdekes hogy a "Credit Card Security Code"-ot hiaba irom be, es mentem el, visszalepve ures a mezo allandoan. Van valami otletetek? XBOX Live-n gond nelkul le tudja terhelni. Ez egy virtualis szamla.
darkSectorxxx
Hát igen. Nincs is telebaszva ledekkel a kontroller.

arty
+egyébként is 5x tovább bírja 2 jó ceruzaakku, mint a pisikonti 😞

Forza.

darkSectorxxx
Hát nem egészséges, ilyen téren jobb x1 kontroller, 4 tölthető elem, 2-2 folyamat felváltva töltöm....már ha éppen kell a kontroller.

arty
nem biztos, hogy jót teszel (tennél) vele az akkunak ... ami egyébként sem valami jó teljesítményű :/

Forza.

darkSectorxxx
Na Xbox-os "Shared play".

<#nevetes1>

Meg a magyar menü is lesz lassan...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 16:07:33

Seth
Sírok, remélem nem cseszik el. Csak tartsák meg a szép kézzel rajzolt háttereket, csináljanak gyönyörűséges HD pixelgrafikát, ne pedig egy mobilos szörnyűséget csináljanak belőle, mint a Secret of Mana-ból 😄

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.03.02. 13:48:32

darkSectorxxx
Egyik se. Oreo. 😄

<#idiota>
Moby
Hetes vagy nyolcas? <#banplz>

darkSectorxxx
😄

GOTY
Korábban szó volt róla, hogy mi a függőség határa, hol válik el a "normális" játék az "egészségtelentől".

Itt. <#nezze>

GOTY
Mit vársz egy Androidtól?

oke, azt tegnap megtalaltam hogy toltson folyamatosan, csak altatni nem akarom a gepet. az xbox-ot sem altattam.

ja es a lenyeg, megbeszeltem magammal, marad az xox is. ps-en ilyenek jonnek hogy ditroit, beyond two souls, hidden agenda, ezek magyar feliratosak, ki nem hagynam. last of us, meg az a rohadt NMS ami erdekel, egyenlore. a robotdinos horizon zero dawn nem tudom lekotne-e.
darkSectorxxx
Ja még annyit, hogy megközelítőleg ha jól számoltam, 759 ládát nyitottam (nagyjából szoktam irogatni magamnka), ebbe a napi küldetéses nyitásokat is beleszámoltam...megközelítőleg, lehet tévedtem néha, ez ugye a megjelenés óta. (persze így a kiskaput használva lehetne több is, könnyen, csak az a baj, ha nem az elején ugrik a Legendary, akkor utána bukod a drahma-t, amit előtte költesz, kicsit komplikát mondjuk.)

Normál módon ezt mondjuk úgy hogy szinte lehetetlen.
Vagy ilyen éves, több éves játékot jelent.

Amúgy hálisten 50-50 %-ba ad Legendary-t, ezek közül a Helix-es itemek kb 10-ből 1-2, ami egészen jó arány.
A baj ott van, hogy ahogy szűkül a kör, ami még hiányzik, az ugye megint romlik az arány.
De volt már olyanom, hogy kiadott egy Moonlight lovat (amit vettem legelsőnek), aztán kb 1 óra múlva 2x megint. 😄 És ugye ezzel le van tudva a Helix-es téma, megint nomád itemek hullanak....ezért ez brutális meló normál tempóban, még így is 60 óra elment erre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 10:42:02

Moby
Magyar ide, pedigree oda, én ezt nem rendelem elő, se day1 vásárlás nem lesz ebből. Majd meglátjuk, pár videót megnézek belőle. Folyamatosan tolja a tréler az arcomban az immerziógyilkos pillanatokat. Most vagy nagyon belenyúltak ezzel a videóval, vagy ilyennel van teli a játék. Soha nem vonzott ez a játék, de ennyire még egyik videó sem tántorított el tőle 😊

Moby
Hát ebben pusztán csak az fura, hogy az öreg közel 40 éve is robot vót, de egész jól interpretálta a nemlétező érzelmeit. Mára kipiszkálták a programjábul 😄

darkSectorxxx
Sajna külön kell szabályozni.
Xbox tölt pl alapon. Nekem, igaz hallom is hogy müködik.

darkSectorxxx
Jogos. 😄
A droidok ilyenek. 😄

Na, ezt nem is tudtam. Valószinűleg nálam töltésre van állitva, mert reggelre a kikapcsolt gépem mindig feltölti az irányitót.
n000rbi
<#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mer robotok te buta, mindenki robot a jatekban E
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.02. 09:46:27

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A szörnyű az egészben az, hogy ők voltak az uncanny valley legaktívabb szószólói, ehhez képest ott tartanak, hogy máig képtelenek bármilyen érzelmeket megjeleníteni az arcokon. Szomorú 😞

darkSectorxxx
Ezeknek a játékoknak mindig is volt egy ilyen kicsit suta steril hatása, Horizon-ba is utálom ezt amikor beszélsz valakivel, átáll a kamera ilyen riporter módba.

n000rbi
Igen, az feltűnt nekem is. A nóti magasra tette a lécet.

Moby
Kurvalátványos, fantasztikus a világa, de helyenként olyan hullaszar a facial anim, mintha az elmúlt 10 év eredmények nélkül telt volna el e területen 😞

n000rbi
Nem kérdés, hogy az öreg Lance az, a hangjáról megismerem 😊

darkSectorxxx
Ami most a legfontosabb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
For Honor Pack elemei és abból is, az Ippei Blade (szamurájkard):

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.02. 09:41:24