121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #92099
    Egyébként éppen a HDR az ami miatt könnyebben kicsinálódik. A brutál nagy fényerő keményen érzékennyé teszi a statikus tartalommal szemben, az meg kb. mindenhol van. Az ideális esetben az OLED tv-t az ember arra használja, hogy este megnéz vele 1-2 filmet, lehetőleg feliratok nélkül. Hát nemtom' hány ilyen ember van, aki a kijelzőjét csak erre használja.
  • Kandurex
    Valahogy ez a burn dolog nem fejlődik. Lassan már egy évtizede kaphatók ezek a TV-k és még mindig megy a nyüglődés. Lehet tényleg zsák utca és tényleg valami új tech lesz a nyerő.
  • darkSectorxxx #92097
    "hogy valójában csak a régi RE2-t kapom meg ugyanazzal a 10+ éves grafikával."

A demot nézve annak jobban örültem volna, de ettől már nem kell félned.
  • darkSectorxxx #92096
    Ezt csakis aként tudom felfogni, mert egyébb értelmét nem látom. :D
  • Tinman #92095
    Gamingre max akkor alkalmas az OLED, ha főleg FPS-el tolod, lehetőleg konzolon, lehetőleg HUD nélkül. Teljesen komolytalan az egész a jelenlegi formájában.

Összegezzük:

- Ne nézz vele feliratos filmeket mert beég a sub.
    - Ne nézz vele olyan csatornákat, amelyeknek statikus logoja van, mert beég.
    - Ne nézz vele olyan hírcsatornákat, melyeken középen van a bemondó főleg, mert az is beég.
    - Ne játssz vele igazából semmit konzolos FPS-en kívül, term. HUD nélkül.
    - Ne használj hozzá PC-t, mert ott a böngésző, tálca, Word/Excel és egyéb progi GUI-ja fog beégni.
    - Gyakorlatilag arról fog szólni a kijelző használatod, hogy kényszeresen váltogatod majd rajta a kontentet, nehogy beégjen a fél milla pluszos tv-be... hát csodálatos :-D

Az az LCD ami döglődött a végén, az is az LG szemetje és nem a Samu QLED-je, amire még mindig 10 év burn in gart ad a gyártó.

"Beware red and and oranges! Within a year I had several logos burned into to my OLED. All of which were orange/red. TV was probably on 4-6 hours a day - never more. They were Disney/nickelodeon logos from my kids viewing. My kids were 0 and 2 at the time so no way on Earth it was on more than an hour or so at a time whilst they played as it was under our control. Maybe it was bad luck but either way it sucks."

"No its not a bad luck. I have a LG Oled E65 and 1 year and 3-4 month later i have more than 8-9 burn in, its all over the place. It really suck. and LG doesnt have any insurance for burn in problem, yest because they knew this would happen. They know it!"
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.13. 11:14:24
  • partizan182
    Ke? Pont hogy az a vége hogy ha nem ugyanazzal eteted ezer órákon át akkor semmi baja nincs.

Legjobb az elpusztíthatatlan LCD a végén :)
  • Ulthanito
    Vegyen OLED tvt akinek ket anyja vót
    Hat ez nagyon szomoru
  • zzeN
    Lényegében, ha vissza mész a rendőrhöz miután szól ugyanúgy vége van, max több időd van körbenézni, nincs sok bejárható terület.
  • Tatyla
    valaki végig tolta 20 perc alatt
  • Prof William
    Ha nincs időlimit, meddig lehet játszani vele?
  • Voltan
    Jaja, eléggé adja valóban. Vétel lesz, ez nem is kérdés. PC-n még törés is van a demóhoz, ki lehet lőni az időlimitet.
  • mucsácsó
    Kipróbáltam én is a Resi 2-t...hát, szerintem kibebaszott jó! :D
    gondolkozom a pre-orderen én is, nekem nagyon átjött :) az az egy szar volt - de ez csak a demo hibája -, hogy érzi az ember, hogy ketyeg az óra, és nem igazán lehet nézelődni se, meg nagyon puzzlera sincs idő (tudom balfasz vagyok, de a széfet én speciel nem tudtam kinyitni ).. viszont még nagyon-nagyon játszottam volna tovább... :( lehet leszedem az USA accal is és letolom még1x

Ha sikerül a játék végéig ezt a nívót tartani legalább, akkor ez egy elég sikeres játék lesz így év elejére :)

A gore kurvajó benne tényleg, és az arc animációk is eléggé durván oda lettek pakolva - és picit meglepett, hogy base PS4-en is tökre szép és 60 FPS :)
    bár igaz, egy porszívóvá is vált tőle szegényem... :D
  • Tikal #92087
  • Prof William
    A Resident Evil 2 demója nagyon tetszett. Igaz csak pár helyszínt tudtam bejárni de a hangulat és a nosztalgia nagyon keményen beütött. Úgy fedeztem volna még tovább felfelé a redőkapitányságot de az a fránya idő...
    Már elő is rendeltem szóval Day 1 vétel lesz. Remélem konzolvilág kiszállítja időben. Január 25-e péntek lesz, szóval kis szerencsével talán azon a hétvégén már játszhatom is.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.12. 00:24:07
  • mucsácsó
    Nekem nem tűnik amúgy rossznak, kicsit néha Vanquish-t idézi, ami az egyik legjobb lövölde volt anno :)
    Bár maga az egész ebben a 8 percben is már valamiért nekem repetitív volt, DE nem mondom, hogy szar :)
    Lesz majd demója, ott ki lehet majd próbálni, és akkor kiderül... lehet nagyon fun a gameplay, csak nem jön át így annyira a videók alapján - persze day1 biztosan nem rohannék érte, és valszeg demo után se fogok (remélem :)).

na, belenyalok a Resi 2 demoba hamarost...
  • Kandurex
    Jaj már. Csak megjegyeztem, hogy nem tudom mi ebbe a jó. Te kezdted csavargatni.

És egyébként tényleg nem tűnik jónak.
  • TDC Geronimo
    Oké akkor bocsi hogy megszakítottam a kommenthalmazt (LOL) egy ilyen szemét videóval. Istenem ez a fórum...
  • Kandurex
    Ja, itt tombolnak meg hype-vonatolnak.

Hmm...ja, várj...

Nem.
  • TDC Geronimo
    Nem tetszik nem nézed meg. Nehéz? Szemét? Max neked, lehet más szívesen nézi
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.11. 20:32:32
  • Kandurex
    Mert ide tolod ezt a szemetet.
  • TDC Geronimo
    Még mindig nem értem minek nézed és kommentelsz ezekre a videókra.
  • Kandurex
    Még mindig nem értem mi ebbe a jó. Uncsi N+1 lövölde. Destiny 2.5?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Hát a lehetőségek tárháza tényleg végtelen ezzel a "játékkal"

Elég különleges alkotás, de ez akkorát fog hasalni eladásokban, mint a huzat. Ez nagyon nem mainstream cucc. DUrva cuccokat csináltak már most emberek. Kisfilmek, animációk, képek, szobrok, zenék, különböző alkotások. Játékok mindenféle stílusban( fps, puzzle, platformer, még volt guitar hero klón is :D )

Aki kreatív annak ez maga lesz a mennyország.
  • Voltan
    Na, holnap én is kipróbálom ezt a resi2 demót. Kicsit belenéztem a youtube-on, ebből alighanem vétel lesz. Igaz, PC-re :P
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.01.11. 18:58:24
  • TDC Geronimo
    hm kaptam dreams beta kulcsot. Meglesem mi ez
  • n000rbi
    Egyáltalán, kinek mi köze hozzá? :D
  • Tatyla
    6-14-ig melózok csak egy műszakba járok
  • TDC Geronimo
    igaz, de én valami pörgős akció fpsre gondoltam :)
  • n000rbi
    -Csinálhatnának ezzel az RE enginevel már egy FPS

Ott volt egynek a Resi 7, nem?
  • TDC Geronimo
    Ez az RE2 iszonyat jó lesz atyaég. Irányítás meg célzás nagyon "smooth". Csinálhatnának ezzel az RE enginevel már egy FPSt is, megnézném. A 30 perc elég idegesítő, mert rohanni kellett és nem nagyon lehetett felfedezni :(

A gore tech is nagyon jó, meg ahogy a zombik reagálnak a lövésekre. Viszont a HDR itt is el van cseszve... Bármit állítok a fekete szín a sötétben szürke így megöli az atmoszférát teljesen. Nem csak nálam ilyen, ahogy olvasom neten, hanem mindenkinél :( Jó lenne, ha ezt javítanák fullra.

Ha jól tudom lesz "4k" 30 fps mód is a teljes játékban. Nekem ez day1, eddig is az volt mondjuk
  • Prof William
    Tudom hogy "No Preorder" de basszus a Resident Evil2 gyerekorom egyik meghatározó játéka volt. Akkor is megvenném, ha kiderülne, hogy valójában csak a régi RE2-t kapom meg ugyanazzal a 10+ éves grafikával. :)
    Szóval megrendelve és jan 25-én ha minden jól megy már hozzák is. :)
  • n000rbi
    Én is nemrég, ennyiért dísznek is jó :)
  • darkSectorxxx #92066
    Na megkaptam ma a csomagot....

• Ulthanito
    Ha negyed hatkor délután már játszol, nem sokáig dolgozhatsz. :-D
  • darkSectorxxx #92064
    Hát ja ha átlépsz másik profilba akkor nyomhatod újra.
  • Tatyla
    nincs olyan
  • sanya200
    300+t nem adok a hdr-ért.Olyat tudtok ajánlani ami 4k hdr nélküli ? Már ha van olyan.Még monitoron gondolkodtam kb egy árba vannak 40" vagy felette.
  • Tatyla
    tegnap én az ausztrál accomról leszedtem a RE2 demót ami sajnos tényleg one shot 30 után törölhető mert nem lehet újra kezdeni, de szerintem nagyon jó lett és adja a régi játék hangulatát bár nem ugyanaz bár ezt már tudtuk, a végén van egy két trailer na abból már látszik hogy odabaszós lesz
  • TDC Geronimo
    Bungie splits with Activision; retains ownership of Destiny IP

wow... Bárcsak blizzard is megtehetné.