121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Idén milyen Sony exlkuk lesznek? Days Gone, Dead Stranding, még valami említésre méltó? Esetleg Last of Us 2.
  • TDC Geronimo
    Remélem ebben is lesz NG+ és lesz értelme többször letolni, mint soulsokat
  • mucsácsó
    szerintem kibebaszottul kurvajó, nekem fixen day1 + szabi lesz majd :D:D (mint ahogy majd a Sekiro is :))
    remélem idén kijön, bár szerintem eléggé necces... jön ugye a RAGE2 májusban, nem tudom, hogy belefér-e még őszre nekik ilyen nagyobb AAA FPS... de reméljük, hogy igen! :P
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.18. 15:27:55
  • Rage47
    na ez must buy lesz akciósan
  • n000rbi
    From

• TDC Geronimo
  • Tikal #92173
    Ezt a videot akár az első részhez is csinálhatták volna, mert semmi újat nem láttam..
  • Kandurex
    Nézegetem ezt az új Doom Phobos-t, de ez az eredeti 1-2-höz képest 5X-re gyorsított játékmenet nem jön át.

Az egész egy idegbeteg zúzás. Pedig minden adott lenne egy igazi autentikus folytatásra, mert ahogy kinéz az bombasztikus.
  • Seth
    Nagyon sablon. Régiók, ellenséges bázisok, gondolom torony is lesz ami megmutatja majd a térképen a dolgokat :)
  • Kandurex
    Meglátjuk fázisban vagyok.
  • Rage47
    nálam ez az első sony ex. ami nem érdekel igazán
  • mucsácsó
    nekem egy nagyon picit valahogy sótlan, vagy nemtom... bár lehet előző évben a GoW-val túl magasra került a mérce :D
    hogy day1-e, azt még nemtom, de biztosan játszom majd vele :)
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Na alakulgat ez is. A 2 halasztás mindenképp jót tett neki

• mucsácsó
    faja :) fura lett volna, ha nem :P
    gyanítom továbbra is tartják, hogy az exek így jönnek már, szal majd a TLOU2 is fixen, meg majd Death Stranding és társai ...
    kíváncsi lennék, hogy kikkel fordítanak :P
  • Kandurex
    Days...mockosz phone.,,
  • Kandurex
    Dasy Gone

Magyar felirat?

Pipa!
  • yesname #92162
    Ezt írtam én is. (Igen, a Callisto és a Yesname is én vagyok. :) Csak valamiért melóhelyen az alig használt Callistoval léptem be.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.17. 17:36:24
  • darkSectorxxx #92161
    Hát a Resi 7-nél is tuti ez volt a terv.
  • Prof William
    Gondolom azért -mivel úgyis változtatnak a sztorin- azért itt is kapunk majd kielégítő végső bossharcot és lezárást a Professzor úrnak. :)
  • Moby
    Köszi, de ez Q9-nél pont nem érdekes, ez a nonFALD-oknál lehet érdekes. Nem nekem, nekem nincs q-s samum, meg szerintem nem is lesz, a kérdezők helyzetét probáltam csak javítani. Mindenestre a tapasztalatot az ő nevükben is köszönöm, és ismét bocs az offért!
  • Tinman #92158
    Fúúú ez itt mindenkit nagyon érdekel ám... ide tosssszad legközelebb: Link
  • darkSectorxxx #92157
    Ezért volt az a True ending... :)
  • Prof William
    Miért Raccon City nem helység? :)

A B sztori végén van a vonatos menekülős rész?Annak idejéén azt sokkal inkább leszámolásnak éreztem a névadómmal :) (Prof. William) mint a alap sztoriszál végén a puffogtatást.
  • Ulthanito
    Amire te gondolsz, az a helyiség.

Kisvárda például egy helység.

• darkSectorxxx #92154
    "A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt."

Szerintem pont hogy nem volt 90%-ban ugyanaz....de legyen, viszont itt még annyira se gondolom, hogy lesz eltérés majd......
    A meg B story-t meg szerintem kiiktatták, úgy ahogy van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 17:21:31
  • Prof William
    Ezekre pont emlékeztem. + a térképen is volt pár ismerős helység.

Tetszett hogy Leon ott parázott minden Zombi feltűnésekor. Hiába no itt még zöldfülű volt a későbbi játékokhoz képest.

A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.16. 15:51:48
  • darkSectorxxx #92152
    Mondtam régen a véleményem a játékról és a sorozatról. :)
    Most pihentem, mert szarul voltam 1 hétig kb, de amit elkezdek majd az az Onimusha lesz, nem az Odyssey
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 15:22:25
  • darkSectorxxx #92151
    Ja a zenékről ne is beszéljünk, vicces így a semmi cserébe.

Hát mire emlékeztetett?
    4 dologra lehetett emlékezni, ha valakinek frissen él a játék a fejében, a főterem, nagyjából, a jobb oldali terem, az a kb L alakú, balra a nagyobb szoba ahol régen mennni kellett a licker-hez és mellette a másik, amiben a néger rendőr feküdt, a többi formában, kinézetben, ha neked beugrott éppen kb a térkép melyik régi termében vagy annélkül hogy a térképen egyeztetted volna, szerintem akkor azért elég jól megjegyezhetted a régi játékot. :D Talán még 1 van, amikor el lehet menni a demoban asszem egy könyvtárba.
  • Ulthanito
    Darky, te nem csapatod az Odysseyt? Pedig kiváló lópáncélokat lehet kapni ám benne!
  • davidka003
    Nekem elég is volt.
  • Prof William
    Nekem azért elég sok helyszín beugrott még ezalatt a fél óra alatt is. Bár a Resi 2-t annak idején 5-6 -szor minimum végigvittem. :)

De hogy a Rendőrkapitányság főtermében miért nem klasszikus zenét rakták be azt azóta sem értem. Pedig nagyon adta volna magát.
  • Rage47
    ez olyasmi, mint mikor az új Hitmaneknél mondják emberek, hogy 6 óra alatt végigjátszottam, jó rövid, nem érte meg.
    mikor egy pályában van vagy 3 óra játékidő alsó hangon... :)
  • Tatyla
    a játék 20%-át láttad csak akkor
  • Kandurex
    [pislog]

hát...
  • Evoluti0N
    Ugye most nem azt mondod, h a játékot az "A" befejezésnél, azaz a játék harmadánál abbahagytad és befejezettnek tekintetted?
  • mucsácsó
    igen-igen, jól emlékszel, én voltam a bűnös :D
    de ezúton is hálám, hogy akkor megtámogattad a töröttlábbal fekvésemet a lemezzel :P

akkor ezt csak úgy itthagyom, ha már szóbajött:

amúgy RE2-n én is gondolkozom, de szerintem beadom én is :P
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.15. 23:01:04
  • darkSectorxxx #92142
    Miért kéne emlékezni? amúgy semmire nem fogsz ez a rész alapján, mert ami kb hasonló területet hagytak, azok is formailag full át lettek rendezve, szerintem a karaktereken és biizonyos szituációkon kívül akkor neked más nem lesz.
    Nekem is erőlködni kellett a nagy sötét folyosóknál, hogy vajon most én hol is járok legtöbbször.
  • Kandurex
    De egyébként nekem a Nier game+ -ok amúgy se adtak volna sokat. Egy végig popsiverés elég volt.
  • Kandurex
    Azt nem. Tetszett, de emlékeim szerint a mucsácsó is a seggére akart verni a főhősnőnek, és hát elvitte villámáron :)

Az RE2 eredetit megjelenésekor kb. 3X vittem végig :) kíváncsi leszek mire fogok emlékezni.