121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92179 Idén milyen Sony exlkuk lesznek? Days Gone, Dead Stranding, még valami említésre méltó? Esetleg Last of Us 2. -
#92178 Remélem ebben is lesz NG+ és lesz értelme többször letolni, mint soulsokat -
#92177 szerintem kibebaszottul kurvajó, nekem fixen day1 + szabi lesz majd :D:D (mint ahogy majd a Sekiro is :))
remélem idén kijön, bár szerintem eléggé necces... jön ugye a RAGE2 májusban, nem tudom, hogy belefér-e még őszre nekik ilyen nagyobb AAA FPS... de reméljük, hogy igen! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.18. 15:27:55 -
#92176 na ez must buy lesz akciósan -
#92175 From
-
#92174 -
#92173 Ezt a videot akár az első részhez is csinálhatták volna, mert semmi újat nem láttam.. -
#92172 Nézegetem ezt az új Doom Phobos-t, de ez az eredeti 1-2-höz képest 5X-re gyorsított játékmenet nem jön át.
Az egész egy idegbeteg zúzás. Pedig minden adott lenne egy igazi autentikus folytatásra, mert ahogy kinéz az bombasztikus. -
#92171 Nagyon sablon. Régiók, ellenséges bázisok, gondolom torony is lesz ami megmutatja majd a térképen a dolgokat :) -
#92170 Meglátjuk fázisban vagyok. -
#92169 nálam ez az első sony ex. ami nem érdekel igazán -
#92168 nekem egy nagyon picit valahogy sótlan, vagy nemtom... bár lehet előző évben a GoW-val túl magasra került a mérce :D
hogy day1-e, azt még nemtom, de biztosan játszom majd vele :) -
-
#92166 Na alakulgat ez is. A 2 halasztás mindenképp jót tett neki
-
#92165 faja :) fura lett volna, ha nem :P
gyanítom továbbra is tartják, hogy az exek így jönnek már, szal majd a TLOU2 is fixen, meg majd Death Stranding és társai ...
kíváncsi lennék, hogy kikkel fordítanak :P -
#92164 Days...mockosz phone.,, -
#92163 Dasy Gone
Magyar felirat?
Pipa! -
#92162 Ezt írtam én is. (Igen, a Callisto és a Yesname is én vagyok. :) Csak valamiért melóhelyen az alig használt Callistoval léptem be.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.17. 17:36:24 -
#92161 Hát a Resi 7-nél is tuti ez volt a terv. -
Prof William #92160 Gondolom azért -mivel úgyis változtatnak a sztorin- azért itt is kapunk majd kielégítő végső bossharcot és lezárást a Professzor úrnak. :) -
#92159 Köszi, de ez Q9-nél pont nem érdekes, ez a nonFALD-oknál lehet érdekes. Nem nekem, nekem nincs q-s samum, meg szerintem nem is lesz, a kérdezők helyzetét probáltam csak javítani. Mindenestre a tapasztalatot az ő nevükben is köszönöm, és ismét bocs az offért! -
#92158 Fúúú ez itt mindenkit nagyon érdekel ám... ide tosssszad legközelebb: Link -
#92157 Ezért volt az a True ending... :) -
Prof William #92156 Miért Raccon City nem helység? :)
A B sztori végén van a vonatos menekülős rész?Annak idejéén azt sokkal inkább leszámolásnak éreztem a névadómmal :) (Prof. William) mint a alap sztoriszál végén a puffogtatást. -
#92155 Amire te gondolsz, az a helyiség.
Kisvárda például egy helység.
-
#92154 "A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt."
Szerintem pont hogy nem volt 90%-ban ugyanaz....de legyen, viszont itt még annyira se gondolom, hogy lesz eltérés majd......
A meg B story-t meg szerintem kiiktatták, úgy ahogy van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 17:21:31 -
Prof William #92153 Ezekre pont emlékeztem. + a térképen is volt pár ismerős helység.
Tetszett hogy Leon ott parázott minden Zombi feltűnésekor. Hiába no itt még zöldfülű volt a későbbi játékokhoz képest.
A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.16. 15:51:48 -
#92152 Mondtam régen a véleményem a játékról és a sorozatról. :)
Most pihentem, mert szarul voltam 1 hétig kb, de amit elkezdek majd az az Onimusha lesz, nem az Odyssey
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 15:22:25 -
#92151 Ja a zenékről ne is beszéljünk, vicces így a semmi cserébe.
Hát mire emlékeztetett?
4 dologra lehetett emlékezni, ha valakinek frissen él a játék a fejében, a főterem, nagyjából, a jobb oldali terem, az a kb L alakú, balra a nagyobb szoba ahol régen mennni kellett a licker-hez és mellette a másik, amiben a néger rendőr feküdt, a többi formában, kinézetben, ha neked beugrott éppen kb a térkép melyik régi termében vagy annélkül hogy a térképen egyeztetted volna, szerintem akkor azért elég jól megjegyezhetted a régi játékot. :D Talán még 1 van, amikor el lehet menni a demoban asszem egy könyvtárba. -
#92150 Darky, te nem csapatod az Odysseyt? Pedig kiváló lópáncélokat lehet kapni ám benne! -
#92149 Nekem elég is volt. -
Prof William #92148 Nekem azért elég sok helyszín beugrott még ezalatt a fél óra alatt is. Bár a Resi 2-t annak idején 5-6 -szor minimum végigvittem. :)
De hogy a Rendőrkapitányság főtermében miért nem klasszikus zenét rakták be azt azóta sem értem. Pedig nagyon adta volna magát. -
#92147 ez olyasmi, mint mikor az új Hitmaneknél mondják emberek, hogy 6 óra alatt végigjátszottam, jó rövid, nem érte meg.
mikor egy pályában van vagy 3 óra játékidő alsó hangon... :) -
#92146 a játék 20%-át láttad csak akkor -
#92145 [pislog]
hát... -
Evoluti0N #92144 Ugye most nem azt mondod, h a játékot az "A" befejezésnél, azaz a játék harmadánál abbahagytad és befejezettnek tekintetted? -
#92143 igen-igen, jól emlékszel, én voltam a bűnös :D
de ezúton is hálám, hogy akkor megtámogattad a töröttlábbal fekvésemet a lemezzel :P
akkor ezt csak úgy itthagyom, ha már szóbajött:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amúgy RE2-n én is gondolkozom, de szerintem beadom én is :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.15. 23:01:04 -
#92142 Miért kéne emlékezni? amúgy semmire nem fogsz ez a rész alapján, mert ami kb hasonló területet hagytak, azok is formailag full át lettek rendezve, szerintem a karaktereken és biizonyos szituációkon kívül akkor neked más nem lesz.
Nekem is erőlködni kellett a nagy sötét folyosóknál, hogy vajon most én hol is járok legtöbbször. -
#92141 De egyébként nekem a Nier game+ -ok amúgy se adtak volna sokat. Egy végig popsiverés elég volt. -
#92140 Azt nem. Tetszett, de emlékeim szerint a mucsácsó is a seggére akart verni a főhősnőnek, és hát elvitte villámáron :)
Az RE2 eredetit megjelenésekor kb. 3X vittem végig :) kíváncsi leszek mire fogok emlékezni.