PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Dícséretes, meg ez biztos jó is valakinek, de esetemben háromból semmi. Ellenben egy új Prince jöhetne (multi nélkül, ha lehet)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
division, for honor

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Siege-en kívül még melyiket?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát a bőség zavara...az kemény ám, hogy a Deus Ex olcsóbb mint PC-re szürkén, na ez odabasz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Na pont ezért mondom. Ubi elég sikeresen hozta vissza a halálból a multi játékait ebben a genben

Moby
1 éve nem indítottam el. Már nem is fogom. Abból a kibaszott bénázásból, ami megjelenés után hónapokon keresztül ment, nekem elegem lett belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.08. 17:54:57

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Nem tudom követted-e az első rész fejlesztését, de kb ég és föld launchoz képest. Megkapta a szokásos Ubi post launch supportot és igaz én rég nem játszom, de sokkal jobb lett. Én bizakodó vagyok a második résszel kapcsolatban

Moby
Annyira nem értették, hogy hol baszták el az első részt, hogy én ezektől már nem várok semmit. Farcrygshostreconcreedvison. Kb olyan izgalmas, mint a far cry 5-öt várni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.08. 17:46:19

lattam! azt sem tudom mit vegyek... 😊
darkSectorxxx
HU és US baromijó akciók vannak....sok-sok akció. Fingéhugyé akár!

darkSectorxxx
Ha az Ubi meglépi azt amit a Siege és az ACO esetében, még akár egy játék is lehet belőle. 😄

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Én nem mondtam hogy baj hogy írsz levelet, csak mondom, hogy az egyik legfontosabb fícsör például a Supersampling az ebbe a frissítésbe van benne. 😄

Halovány fingom nincs a játékokban mennyit segít és melyik játékoknál, de van, még ha placebo is netán. 😊

Csak ezt a hirtelen agressziót nem tudom hová tenni...ennyire zavar a frissítés? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 16:29:31

GOTY
Ne légy kishitű, véres forradalmak indultak úgy a történelemben, és világot megváltó találmányok születtek, hogy egyszer valaki gondolt valamit...

Nyilván le se szarják, amit írtam, de miért ne írhatnám meg? Ha befogjuk a pofánkat és még a véleményünket sem mondjuk el, mert hát felesleges, akkor lassan majd ott tartunk, mint Észak-Korea.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

n000rbi
Ezt igazán megírhattad volna nekik 2013-ban, most nem tartanánk itt <#nezze><#idiota>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.08. 16:23:34

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

GOTY
Muszáj letöltened előbb-utóbb.

GOTY
Nem, az a baj baszod, hogy most tapsikolnom kéne azért, hogy végre ki lehet törölni a kibaszott notificationöket, amik kurvára nem érdekelnek? Meg hogy lehet custom hátteret betenni? Ezeknek ALAPBÓL benne kéne lenni bakker.

darkSectorxxx
Ja bétában igen. De most akkor mivan ilyenkor. 😄 Ne töltsem le? 😊

darkSectorxxx
Most nem vágom a 2013-as év hogy jött ide, az baj, hogy fokozatosan fejlesztenek? 😊
Annékül jobb lenne? 😄

GOTY
Ma jelent meg, fosom le, vagy három hete fent van már a bétában. de lehet, hogy négy.

darkSectorxxx
Szerintem te az egyel ezelőtti frissítésre gondolsz, ez a frissítás MA jelent meg, hacsaknemvoltál a beta programban benne.

Van újítás, ott a link mögött, a kérdés hogy téged mennyi foglalkoztat.
Nekem az a supersampling azért nem mindegy, ha már egyszer elérhető. 😄

GOTY
Jött a levél a Sonytól, hogy kiadták az új szoftvert és ezt és ezt tudja. Felpaprikáztam magam, nyomtam egy válasz gombot, és ezt küldtem nekik:

Dear Sony,

I am glad you had released System Software 5.50 with new features, but this recent make-up fills me with sorrow rather than contentedness. These features - and all previous updates- should have come complete with PlayStation 4 back in Q4 2013. In other words, you are 4.5 years overdue.

Sooner or later PS4 players will have a system fully functional, I do hope by the time PS5 is launched, you will have learned what we, your players want in return for the money you take.

Regards,

GOTY
Pár hete már fent van nekem, bevallom, sok újdonságot nem láttam benne. Számomra a leghasznosabb fícsör, hogy végre ki lehet törölni a notifikációkat, amik az agyamra mentek.

Az új firmware mindig felbasz amúgy, és emlékeztet arra, hogy milyen slendrián gánymunkát végzett a Sony a 2013-as launchra. Miért kell több mint 4 évnek eltelnie, hogy olyan funkciók legyenek a konzolon, aminek ALAPBAN benne kellett volna lennie.

This is for da playaz! <#gun>

darkSectorxxx
Hát azt akkor se venném ha csak azok lennének.
95%-ban igénytelen mind. 😄

Eddig azt csináltam, mivel csak printscreent lehetett kitenni.
Csináltam egy képet.
Feltettem saját szerverre.
Ps4 böngészőbe beírtam direktliket.
Négyzettel fullscreen.
Fényképezés.

És ezt raktam ki
😊

Most ez kicsit egyszerűbb lesz. 😊

arty
azért nem volt, hogy VÁSÁROLD a fizetős témát 😊

Forza.

darkSectorxxx
Zsiráf!

Ettől jobb nagyobb frissítés még talán nem volt. A végén egy használható konzolunk lesz. 😄
teljes lista....

"Közkívánatra a Sony végre elhozza a lehetőségét annak, hogy egy USB sticken vagy meghajtón tárolt képet beállíthassunk a PS4 készülékünk menüjében háttérképként. Miután megtörtént az importálás, ezt a képet méretre szabhatjuk, ahogy csak akarjuk. Az egyetlen megkötés, hogy az USB tárolón található képeket egy "Images" nevű mappában kell elhelyezni, ugyanis a konzol csak így ismeri fel azokat. Ha ez meg van, és az USB sticket vagy meghajtót csatlakoztattuk, akkor a következő elérési úton állítható be a kívánt kép: Beállítások > Témák > Téma kiválasztása > Saját > Kép választása > USB tároló."

Eddig se értettem ez miért nem volt. Bár én trükközéssel ezt is megoldottam.. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 12:01:41

Rage47
tölthető az 5.5
darkSectorxxx
És ami másoknak hülyeség. Ugye így akartad befejezni. <#nevetes1>

GOTY
Columbo <#banplz>

Nincs ezzel gond, mindenkinek megvan a maga kattanása, amihez szíve-joga.

darkSectorxxx
Ironikus ez az ACO téma és valamiért az irónia miatt egyfolytában Totti jut eszembe. Aki vagja a régi ACO-s beszélgetéseket, az szerintem tudja mire gondolok.

darkSectorxxx
Amit más időt elszór több 10 játékra, én azt összegyűjtöm és összpontosítom 1 játékra, ezért van, hogy kb évente akad egy ilyen játék.

Bloodborne 2015
Dark Souls 3 2016
Ni-oH 2017
ACO lesz csúsztatással 2018

A maradék időbe meg minden játékba beleölök 1 órat. 😄

Egyik haverom is kérdezi, hogy tudok ennyit nyomulni ezekkel. Mondom azért, mert nem többfelé kell figyelnem, ezeket pár hónap alatt kimaxolom, aztán utána hónapokig csak veszem a játékokat, amikkel nem is játszok. Megéri ám. 😄

darkSectorxxx
Rengeteg betegségem van. Tudod te hányszor vettem meg a Robotzsarú első részét, és hányszor néztem meg vagy nézem meg máig?

Vagy hogy minden este csak 22:00-kor nézek 1 csatornát és 1 sorozatot a tv-ben, annak ellenére, hogy ezt a sorozatot, mind a 63 részével együtt több mint 10x láttam?
Ki érti ezt. 😄

GOTY
Univerzális értékítélet nincs a világon, de szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy amit csinálsz, az nem normális. Én elfogadom, hogy te ezt élvezed, meg tetszik, de a skizofrén sem tudja magáról, hogy skizofrén, pont azért beteg.

darkSectorxxx
Lehet ez volt a baj, hogy én nekem játékként akarták eladni. 😄

darkSectorxxx
Az. Mit meg nem tesz az ember a spórolásért nem? 😊

Amikor voltak a kisebb viták a loot témában, én ahogy mindig akkor is komolyan mondtam.
Ez történik a gyakorlatban most.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 08:19:12

GOTY
Egyetértek, ebben a játékban nem a harc, meg nem is a sztori volt a lényeg, hanem az, hogy belebasztak egy pszichotikus vízióba, s "azt élhetted át", amit egy pszichotikus epizódot megélt beteg. Ez egy audiovizuális élmény volt, mint inkább játék.

Kiváló a maga nemében.

GOTY
Azért azt ismerd be, hogy az, amit te csináltál, hogy a 300 óra összjátékidődből saját bevállásod szerint 80 órát mentéseket másolgattál, hogy nyitogasd a ládákat, az hogy is mondjam, hmmmm, beteg. <#nemtudom>

darkSectorxxx
Persze, nem is azt szetettem volna ebből kihozni, hogy izlés és izlés jó meg rossz, csak simán az én oldalamról. 😊
Persze, ez inkább kicsit lelkis mese volt inkább. Én meg kiszippantottam a sajt lyukaiból a levegőt, jelen esetben a harcot.
2x is....egyszer Normal-on (ps4), aztán Hard-on (pc).

Ízlések és pofonok.
Nekem tetszett a lassú stílusa. Magát a tényleges történetet egy mondatban meg lehet fogalmazni. De nem is az a lényeg benne, hanem hogy átéljük, milyen is egy ilyen ember fejében lenni, amihez ez a lassabb stílus illett szerintem. Nagyon egyedi volt. Ilyen kellemes minőségben ilyen olcsón jöhetne felőlem még bőven hasonló játék.
darkSectorxxx
Hálisten pc-n csak simán az olvasás volt fárasztó.
ha nincs az epikus harc, ez a "badass" stílus, én kibaszom a kukába.

darkSectorxxx
Gyorsan javítottad az előítéletességed, ez szép. 😊
Igen magyarul volt.

ACO azt nem ennyien ennyi lóvéból csinálták, ami nem mindenre mentség, de lehetett ott ám badass dolgokat. mármint harc terén.
És elég okossan volt kitalálva, nem üsd-vágd.

Hát én sem fogtam padlót a motyogástól
Nekem inkább idegölő időhúzás volt, szeretem ha pörögnek az események, inkább akkor Uncharted.

Vagy God of War? Vagy Spider-man? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 21:26:02

Nekem nagyon tetszett. Egyszerű a harc benne, de szerintem élvezetes. A vége fele pedig kellően nehéz is lesz. A mindent folyamatosan kommentáló hangok zseniálisak voltak szerintem, főleg ahogy nem csak a főhőssel, de egymással is beszélgettek szinte folyamatosan. A végén mikor már azért kellően megizzasztott egy-egy harc, akkor nagyon hatásos volt mikor a hangok buzdítottak, hogy kelljek már fel, vagy épp már feladták és arról mormogtak, hogy úgy sem bírom tovább, vagy csak úgy fel ordítottak, hogy mögötted. Persze megfelelő angol tudás nélkül a narráció elvész és az sokat elvesz. Szóval, akinek nem jó az angolja az tényleg hanyagolja.
Moby
Úgy a feléig, vagy valamivel tovább elvittem. Namost én ebben jó harcot nem láttam. Amit odáig látam, abba ma már egy ACO is beletörli a csizmáját.
A storyért nyilván nem rajongtál, hisz szart sem értettél belőle, mint általában, ezt felesleges volt kiemelni(vagy van ez magyarul?). Valahol értem, ha valakinek bejön ez a suttogó pszichiátria, engem máshogy raktak össze.
A látvány nem rossz, de ma már bármilyen játék is nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.07. 21:02:54

darkSectorxxx
Hát ha 60 euro lett volna, hidd el nekem se. 😄

én sem igazán azért vittem végig mert jo benen a csaj, sőtt a story-t is túlhype-oltnak gondolom.
Csak a gameplay, az a parányi kis harc ami van a játékban.

Jameg a végén a 2 zene....<3

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:56:36

Moby
Nekem a hellblade sem csúszott már le, narratíva ide vagy oda (mondjuk nem rajongtam az agybajos picsáért sem), szerintem ez a vásárlásig sem fog eljutni, ha nincs benne játék.

darkSectorxxx
Nem, azt sugalltam, amit írtam. A bemutató kedvéért kiragadtak egy filmes részt, de az is lehet kifejezetten a bemutató kedvéért állították így össze. 😊

De végigvittem 2x a The Order 1886-ot meg a Hellblade-et, nem ér nagy meglepetés sem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:39:21

Moby
Pedig szerintem értettem. Azt próbáltad sugallni, hogy nem baj, ha nem lesz benne valódi játék, ha ládákból nyitható jégeralsó meg makkoscipő pókkecienek lesz hozzá megvehetőben, te már jól szórakozol majd!

darkSectorxxx
Első katana a játék, sorozat történetében! 😄 (tudomásom szerint) /aco spoiler!
Majd a kövi rész rágyúr erre, ha igazak a híresztelések.

És igen pont ahogy mondtad, azt csinálgatom esténként, de tv-zek közbe meg nézek twitchet vagy valami, szóval elmegy az idő. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:10:33

darkSectorxxx
Nem, akkor nem értettél, amit akartam sugallni. 😄

Moby
Tehát a mozizás és az uncsi kalandozás fogják egymást váltani. Jól hangzik, jó játék lesz. Várom nagyon! <#eljen>
<#banplz>