121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92219 remélhetőleg még pár év, és lecseng ez az egész BR-láz...nyilván sok játékosa lesz még jó sokáig, de már kurvára uncsi és szánalmas ez az állandó felhajtás körülöttük, beleértve a senkiházi streamereket... :D
anno MOBA-val majd a hero-shooterekkel is ez volt, aztán most meg már alig hallani róluk...
egyébként tényleg üvöltvehányás a mobilgéming, bár nyilván vannak nagyobb címek is, ahol nincs egy darab reklám se - most így random pl. nagyobb portok: GTA Chinatown Wars / VC / SA...Limbo... vagy pl. az említett Monument Valley 1-2 (zseniális, de röviiid :((((( )
csak ezekkel meg tényleg az a gáz, hogy kevés olyan helyzet van szerintem, hogy na most akkor nekiállsz és 2-3 órát lenyomsz vele..
De igen, nem véletlen nincs egy darab játék se a telómon...alapól szvsz élvezhetetlen a tapicskolásos irányítás, nekem iszonyatosan hiányoznak a fizikai gombok/analogok, mint pl a PSP-n anno..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.20. 14:06:03 -
#92218 igen ez amúgy engem is, viszont ezt a világot éljük már régen, te azt tudod csinálni hogy nem állsz be birkának - de idegeskedni rajta... fölösleges
hálisten azért még van létjogosultsága az "egyszer megveszem normális áron és még frissítgetik is utána ingyen" módszernek is, reméljük nem is tűnik el -
#92217 Engem nem zavar, ha erre költik a pénzüket.
Engem a Fortnite és hasonló játékok népszerűsége zavar - kihasználják az embereket és a sikerességük miatt terjed az IAP. -
#92216 Pénzmosók paradicsomává vált a Fortnite
-
#92215 egyébként ez a gyerek apuci pénzéből mikrotranzaktál, ez így... látod hogy egy hülye sztereotípia? a gamer generáció már bőven felnőtt, én pl szoktam költeni játékokra, dehát... ember, te is
te apuci pénztárcájából teszed? nem hiszem, én megszavazom neked, hogy magadnak teremted meg, te miért nem teszed így a többiekkel?
akik meg tényleg szülőktől kapnak, az miért rosszabb, mint amikor mi anno kocsmára kértünk 200 forintot? most nem kocsmára kérik, hanem szexi mikulásjelmezre egy játékban - és? van az a szemszög, hogy kevésbé rombolja, mint a piálás :)
annyi a kérdésem, hogy látod-e hogy sztereotípia, és divatos lóbálni ezt? és még csak nem is feltétlenül igaz -
#92214 én már rá sem nézek App Store-on olyan játékra, ami ingyenes és in-app-purchase van benne. Fortnite is nyilván ebből gazdagodott meg, sok gyerek lehúzza a szülőt :)
inkább veszek egy Monument Valley-t 5 euróért, és akkor tudom, hogy azért teljes játékot kapok.
mindenképp korlátozd a fizetési lehetőséget a tableten, mert hamar megtanulja, hogy vásároljon skineket :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.01.20. 09:30:41 -
#92213 Jó akkor nagyon érted. Minden ok. -
#92212 Én is így gondoltam. De ez már egy digitális generáció. Annak minden előnyével és az én elavult gondolkodásom hátrányával. :)
Pl. mondok egy érvet, mióta meg van a tablete meg tanult számolni, ismeri az ABC-t, mindezt azért mert ebben a környezetben csak így tud érvényesülni. Nekem tetszik. -
#92211 A gyerekem szerencsére még túl picike ezekhez. Viszont 3-4 évesen már erősen Lego és társasjáték irányba fogom terelgetni, meg a többi IRL szórakozási formára és nem engedem a tablet/konzol/gép elé az biztos. Nem digitális analfabétát akarok belőle nevelni, de a 3-4 éves koránál feltétlenül később akarom majd neki bemutatni ezt a világot.
Amely játékban nincs lehetőség arra, hogy az előrehaladáshoz szükséges dolgokat skillel megszerezd, azt ignorálni, kb. routerből tiltani kell. Ha csak a skinekre vonatkozik a mikrotranzakció az viszont nem gond. -
partizan182 #92210 Toca Boca ftw, azok kedvesek. -
#92209 igen igen én vagyok a tudatlan amiért meglepődök az értelmetlen mikrotranzakciókon a játékokban! mivel ilyet még sose láttunk, főleg mi akik gamelünk huszon meg harminc éve, így pofonként ér! de persze én vagyok a tudatlan! te pedig ööö... nem! -
#92208 Mert konzolon ilyen nem létezik vagy miért lepődtél meg?! -
#92207 Ennyire nem érted a problémát? Hagyd ki akkor a választ rá. -
#92206 A jobb helyeken, itt konkrétan nincs lehetőséged, egyszerűen minden az "alkalmazáson belüli vásárlás"-ra kényszerít. Nyilván van egy csomó kivétel, de csak próbáljatok meg egy 3-4 éves gyereknek játékot találni,...egy posvány az egész. -
#92205 Nem a nukleáris energiával van a baj, hanem azzal, aki bombát gyárt belőle. Ergo ha 3k egy zöld skin azzal nincs gond. Azzal van gond, aki ezt megveszi, azt kéne felpofozni. Mert az egy dolog, hogy a saját szórakozását elrontja (jobb helyeken a skin is megszerezhető skillel!), de a többiek is kapják az arcukba az ilyen contentet, ami gyakran aztán a tartalom rovására megy, mert a fejlesztő inkább gyárt ilyeneket, mint valódi szórakoztató tartalmat, hiszen pozitív megerősítést kap, hogy ez az irány "jó". -
#92204 a pénzből vagy a mobil játékokból vagy a fejlesztésből maradtam ki? mert egyikből sem, de mindig király hogy a monitor másik végén valaki tud rólam valamit, nálam jobban -
#92203 Ó nem a pénzzel van gond. De úgy látom te is kimaradt eddig belőle. -
#92202 Kár hogy egyre nagyobb bevétel van onnan és igen, szerintem is rossz, de hát na.
Ma már egy Resi se a régi.... -
#92201 szerintem a mobiljáték fejlesztők is pénzből élnek, nem biztos -
#92200 Úristen! Ez a mobil játékozás akkora rákos daganat, hogy ilyet nem pipáltam!
Tulajdonképpen azért nem tűnt fel, mert ugye az ilyesmit élből elutasítja az ember, de 1 nap akaratlan részvételtől is csak megerősített ebben.
Történt ugyanis, h a kölök saját tabletet akart, és hát kapott, eddig az ennyimet nyúzta, de csak youtube meséket üzgérelve, szóval a sajátján már extrákat akart. Na mondom. Nosza. Nézzünk körbe a apple store-ba. Beszartok! Rohadt semmi nulla játékok 1-2e forintért mindezt nyakonbaszva akkora lehúzási szándékkal, hogy hihetetlen! Én ezt komolyan büntetném! Olyan dolgok, hogy egy lúfing gagyi tankos játékba, hogy zöld helyett piros tankod legyen, 3e!! 3 kibaszott ezerforintot kérnek! Besírok! Mindezt úgy, hogy minden pillanatban agybabasznak reklámok tömegeivel, amik instant vásárlási gombokat dobnak fel! Atyavilág! Mi qz isten történik a mobil piacon!? -
#92199 Közbe meglett a megoldás is!!! :D -
#92198 Tudom, végtelen idő meg ilyen-olyan csalásokat használtam.
De ez egy full új dolog, itt már nem csak értékeket irnak át egy trainerrel.
Nekem kell ez a mód, hogy én is tudjak a demoban bármerre mászkálni. :D
Vagyis maga a megoldás kell, nem az hogy mi segítségével. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.19. 17:26:34 -
#92197 Úgy, hogy pc-re is megjelent a demó, amibe bele tudtak nyúlni. -
#92196 Resident Evil 2 demo
Íme az 10000000ft-os feladvány!!!!!
Hajrá, hogyan lehet ezt megcsinálni? -
#92195 Persze, biztos várni fogok még 3+ évet -
#92194 Nebazfel! :D
Az egyik legígéretesebb játék, amit bejelentettek eddig. :D /szerintem legalábbis, sokkal jobban tetszik, mint bármi más, még talán a Last of Us 2-őt se várom ennyire.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.19. 15:28:34 -
#92193 Vasztakurva, erről nem is hallottam eddig. Bitang jónak tűnik! -
#92192 Szerintem a 4k 60 fps felejtős, az még pc-n is necces a mai napig, és sok százezer forintról beszélünk. Konzolokat nem lehet bizonyos összeg fölött árulni, mert nem veszik meg a népek. Többnyire így is ráfizetéses a konzolok ára a gyártóknak, a játékokon zsebelik be a pénzt. Persze azt is lehet, hogy 100 dolcsiért árulják a játékokat majd, de az ugyanúgy öngól.
Szóval kíváncsi vagyok én is. -
#92191 Én azt hogy mindenhez legyen lehetőség magad feltenni magyar feliratot, a képeidet, felvételeidet, mentéseidet és játékfájljaidat másolhasd át egy HDD-re vagy pendrive-ra backup miatt....semmi más nem érdekel. -
#92190 és ti mit vártok a PS5-től?
én azt, hogy ne legyen hangja és legyen benne SSD. persze a 4k 60fps kötelező :D
amúgy én nem veszem meg az első verziót, most is érdemesebb volt megvárni legalább a Slimet szerintem. -
#92189 Mert szimplán hülyeség lenne.... -
#92188 miért? -
#92187 én kötve hiszem hogy a The Last of Us part 2 ami a gen záró lesz az a kövi konzol bejelentés után jönne, szinte kizárt. -
#92186 Ghost of Tshushima. Ez lesz szerintem a legjobb. -
#92185 Nem lesz döcögős, mert meglesz valószínűleg minden PS4 játékod PS5ön is. -
#92184 Én is örülnék, bár addig mindenféleképpen kell szerezzek egy majd hozzá megfelelő UHD TV-t
Kíváncsi vagyok már nagyon az új genre, hogy mit fog nyújtani... remélem azért nagyobb kínálat lesz a nyitócímekkel, mint anno a PS4-nél volt... nyilván az első ~1-1,5 év talán az még döcögős lesz néhány szempontból, de reméljük a legjobbakat :)
Viszont nagyon várom, hogy milyen új IP-k jönnek majd, esetleg újabb tehetséges fejlesztőbandák és újabb gyöngyszemek - ráadásul abba bele se merek gondolni, hogy Naughty Dog / Guerilla / SantaMonica/ Rockstar / Insomniac és a többi nagyágyú studió cuccaitól mennyire fossul össze majd magunkat... :D -
#92183 Én örülnék, ha PS5 idén év végén jönne, de tuti csak jövőre fog. Azok a nagy címek meg PS4/PS5 címek lesznek jövőre. -
#92182 szerintem is csak jövőre sajnos - vagy talán a 3 közül még az egyikre van esély idén szerintem ősszel talán, de...
szvsz leginkább attól is függ az egész, hogy a PS5-tel hogyan tervez a SONY...
én úgy gondolom jövőre fixen jön már - leginkább az a kérdés, hogy mikor, bár én egy 2020 eleji bejelentést, és 2020 végi (október-november) launchot saccolnék, de attól később már tényleg nem tartom valószínűnek..
...habár ha az idei évet tekintjük úgy, hogy 25 éves lesz a Playstation (1994 december - japán), vagy csak jövőre (1995 szeptember - US/EU), mindkettő jó alkalom lehet egy bejelentésre vagy rilízre...
..de akár még az is lehet, hogy egy totál indokolatan és random időpontra kitűz egy nagy meetinget, mint ahogy anno a PS4 is be lett jelentve...ha már E3 konfjuk ugyebár nem lesz :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.18. 22:01:16 -
Evoluti0N #92181 A Death Stranding, TLoU 2, meg a Ghost of Tsushima kérdéses. Meglehet, h valamelyik jön közülük idén, de nagyobb a valószínűsége, h inkább jövőre jönnek. -
#92180 days gone, dreams a tuti. A többi az szerintem jövőre.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.18. 16:21:33