121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #92259
    És milyen jókat röhögök máig, mikor egy lapon említik a látványra a mai meg ezelőtti gépekkel.

Még azzal poénkodtak, hogy a telefonok meg tabletek grafikája még a konzolokat is lenyomja majd.
    LooooooL

Valamelyik gyökér is ezt írta neten egy cikkben.
    De jót szórakoztam legalább.
    Még egy szebb x360 játék látványát sem közelíti meg eddig semmi. Egyedül a Switch ami ráfogható, mint mobil eszköz....
  • Ulthanito
    Én meg mobiljátékra nem nézek rá egyáltalán. Vagy legalább 10 éve volt, amikor az első iOS eszközömet megvettem (iPod), és akkor még újdonság volt, hogy mobil játékokkal tolhattam gyönyörű kivitelben, pedig már toltam akkor az X360-at...Kb. semeddig sem tartott a lelkesedés, azóta sem értem ezt a zsákutcát.
  • darkSectorxxx #92257
    Pár szerintem szép steelbook:

• darkSectorxxx #92256
    Én amugyis a digi vásárlásom miatt utólag veszek ilyeneket, youtube vagy itthon, scak fémtokot, szóval amúgyis ráérek vele, mire nem csak játéklemezzel együtt szórnak majd ilyeneket. :)

Szép lenne ez a fekete tok, meg a hátsó fele, de ez a zombi nekem olyan gagyinak ünik. valahogy furán néz ki a nagy fekete háttéren...ilyen ék alakú.

Még az is faja lenne ha csak a fekete háttér a Logo-val inkáb.

Nagyon rossz hogy nem lehet fém tokokat valahol saját képekkel megfestetni, mert akkor vásáárolnék tokookat, lecsiszoltatni és megfesteni saját cuccokkal. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.21. 23:49:16
  • Prof William
    Nem hittem volna, de örülök hogy pont egy nappal lemaradtam a steelbookról.
  • darkSectorxxx #92254
    Hát ilyen fura érted...
  • darkSectorxxx #92253
    Ja nm szívesen segítek bármikor. :)
  • n000rbi
    V alakú zombiáll?? A borítón legfeljebb a zombi orra emlékeztethet V-re (amúgy nem annak szánták szerintem), az álla pedig nem is látszik...
  • Samurai84
    Tárgytalan megoldottuk. Csak még töltött a játék azért nem láttuk. Köszi a fáradozást.
  • darkSectorxxx #92250
    VÁÁÁrjunk 1 szóra.

Vagyis van 2 gép.
    Régi, új....
    És így van most:

Régin:
    Mind2 profil deaktiv

Új:
    Mind2 profil aktív

ha jól értem.

Nos.
    Ha a te megvett játékod a régi gépen lett játszva, akkor a JÁTÉKKAL együtt nem megy át az új gépre a mentés egy letöltéssel.

Ehhez kell egy pendrive, bedugod.
    Belépsz id:
    Beállítások->Alkalmazás mentett adatainak kezelése->Rendszertárhelyen mentett adatok->Másolás USB-tárolóeszközre
    - kipipálod a mentéseket (ha többet kell OPTIONS gomb és több alkalmazás kijelölése)
    - majd másolod

Az új gépen bedug pendrive:
    Beállítások->Alkalmazás mentett adatainak kezelése->Metntett adatok USB-tárolóeszközön->Másolás rendszertárhelyre
    - kipipálod a mentéseket (ha többet kell OPTIONS gomb és több alkalmazás kijelölése)
    - majd másolod...

Ezután ott lesznek a mentések.

Játékokhoz a DLC-ket a játékok letöltésekor kell kijelölni egy kis pipával, hogy azokat is töltse le a gép...
    Könyvtár->Megvásárolva

VISZONT ezek a játékmentések csak a megadott profilhoz tudod bemásolni, amit a te accountoddal másoltál a USB-re a másik gépen csaki s a te accountoddal tudod fel is másolni, a a másik accountba probálod, nem látja a pendrive-on majd a mentéseket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.21. 20:49:56
  • Samurai84
    Deaktiváltuk mindkettőnket az eredeti gépen (enyém). Aztán az új gépen (övé) létrehoztuk őt, akriv-deaktiv. Aztán engem létrehoztunk, akitváltunk az új gépen. Az én gépemen mindekettő deaktiv.
    Nála belépek magamhoz onnan elindítom a letöltést, le is jön. Átlépek hozzá, de nem látjuk a mentéseit. Ezeket hol találjuk vajon??
  • Samurai84
    De pont a mentéseket és a dlcket nem látjuk...
  • darkSectorxxx #92247
    Igen látja a játékaidat, dlc-ket, ps plus-t is használhat (amikor a profilod active a Primary opcióban) de maga a jogot kapja meg a játékhoz nem a te profiloddla játszik ilyenkor....

Vagyis értsd úgy mintha végtelen FREE hétvége lenne az adott játéknál, csak megkapja a jogot mintha megvenné, de mentés meg minden a sajátja, hiszen nincsen átmenet mentésekben a proffilok közt....bárcsak lenne.

Ezért is van pl, hogy neten ha kell save game egy játékból akkor egy profilt le kell tölteni a mentéshez, amivel elérték a mentést, hiszen sajnos profilhoz kötöttek a mentések, nem látják egymásét, sőtt régiónként más a mentés is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.21. 20:05:20
  • darkSectorxxx #92246
    Ja akkor az úgy más. :D

Mindenhol ez van mert JOBB mint a nyomi fekete V alakú zombiáll. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.21. 20:00:37
  • mucsácsó
    vááágesz vágesz, tudtam hogy nem fan-made, csak nekem azt idézte picit :D
    láttam már mindenhol ezt a képet, kb. a csapból is ez folyik a neten, minden cikknél szinte ez van (részben) :P
  • Samurai84
    Sziasztok!

Megoldottam hogy a párom ps4 gépe is lássa az én játékaimat. El is indul, de az miért van hogy az ő profilja alatt indítja el a játékot és nincsenek meg az eddig elért cuccai? Azokat hogyan tudom előhozni?
  • darkSectorxxx #92243
    Ez nem fan made banyek, a hivatalos kép van a japán kiadáson. :D
    Ez hivatalos kép, nem tákolt. :D

Nem lenne probléma a feketével, de ez a V alakban ez a fos zombipofa vicc, szeruintem akkor már lehetett volna egy normális alakú zombi fej.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.21. 19:30:44
  • mucsácsó
    nekem is sokkal jobban tetszik a fekete, de dark-féle se rossz...
    de talán jobban bejön a minimál dizájn, mint az ilyen fan-made háttereket idéző cover.. :D
  • darkSectorxxx #92241
    Mindenkinek más gyerebe..... :D
  • darkSectorxxx #92240
    japánoknak minden jobb, MGRR és Dark Souls Trilogy is szebb sokkal.
  • Seth
    Az ilyenek tucatdizájnok, unalmas, az alant látható szerintem jobban néz ki
  • darkSectorxxx #92238
    Szerintem fos, ahogy a ps4 theme is baszott igénytelen, tudod mi lenen a szé? a rendes háttér main claire és leon van, de elbaszták ahogy az igénytelen Uncharted 4-et is.

Na ez már steelbook lenne....

Csak ez japán.

Naná hogy amint lesz only steelbook, azonnal rendelek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.21. 18:39:07
  • mucsácsó
    Én mostmár lehet megvárok 1-2 rivjút... ha jól számoltam, akkor holnap délután 17:00-től vége az embargonak, és jönnek a kritikák :)

steelbook azé egész faszán néz ki:

• Prof William
    Jó hallani. Nekem ez az első alkalom hogy így rendelek elő valamit tőlük.
  • n000rbi
    Nem szokott gond lenni, eddig vidékiként mindent megjelenésn napján kaptam tőlük.
  • Prof William
    Pont most kellett visszajelezni a konzolvilágnak, hogy akkor most kell-e a Resident Evil 2. Azt írják, hogy ha minden jól megy 25-én hozza is a futár.
    Kíváncsi leszek rá.
  • j0nNyKa
    amugy mi a baj a mobakkal es brekkel?
    es most oszinten mi a baj veluk?
  • darkSectorxxx #92232
    Nekem az lesz a spórolás éve.
  • Rage47
    ah örülök, hogy említetted a mobákat, mert van még remény akkor a BR tekintetében, egyszer ez is eltűnik :)
  • Rage47
    jah, kíváncsi vagyok, mikor fordul át az egész és rájönnek a konzolgyártók is, hogy nem éri meg ebbe fektetni, hanem akkor legyen inkább mobile only
  • darkSectorxxx #92229
    Ja értem.
  • TDC Geronimo
    MM csinálta azt is, de ez teljesen más.
  • darkSectorxxx #92227
    Köszönöm, lehet az volt a baj, hogy 1000 éve, és láttam már talán, csak a sok idő miatt elfelejtettem. Nem rémlik amúgy még így sem, hogy bármikor láttam volna, ha igen, elég szépen megfeledkeztem rőla.

Miért emlékeztet a Little Big Planet 3-ra?

Bár én ezt a "van-e youtube videó", lehet rosszul írtam, de maga a megcsinált PT utánzatra gondoltam, hogy a PT kreálmányt meg lehet-e tekinteni neten... :)
    kíváncsi lennék mennyire hasonlít az eredetire
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.20. 23:23:51
  • TDC Geronimo
    Nem tudod mi a dreams? Media molecule csinálja már ezer éve. Jó reggelt

Lényegében kapsz egy játékkészítő programot és itt tényleg csak a kreativitás szab határt. Már most betaba 1-2 hét alatt limitált eszközökkel is olyan dolgokat csináltak játékosok, hogy csak pislogtam.
  • darkSectorxxx #92225
    Az meg mi? :D
    Van youtube-on erről videó?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.20. 23:13:38
  • TDC Geronimo
    Én dreams betaról beszélek
  • darkSectorxxx #92223
    Van már egy komplett U4-es cucc pc-re, vagy te is arra gondolsz? amit pár héttel ezelőtt tettek nyilvánosan letölthetővé Free.
  • darkSectorxxx #92222
    Én nem akarok, mert szar a grafika, és ha nem hordasz magaddla kontrollert, fos a irányítás, nem tudom ezt honnan szedték, sok az igánytelen user. :D
    Ők max, azt HISZIK hogy játszanak, max bénáskodnak, max. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.20. 23:09:27
  • TDC Geronimo
    Na dreams betaba már megcsinálták PT folyosót :D
  • Kandurex
    Pedig már jön a vég, pár év és ez a zsák mocsok marad.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.20. 16:10:42