121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Ha esetleg valakinek kedve lenne kicsit repkedni: a japó storeban van Ace Combat 7 VR demó ;)
  • Ulthanito
    Szerintem nem kellene feltétlen olcsóbbnak lennie, hisz ott meg az instant elérést fizeted meg, mint szolgáltatást. A szervereknek is van fenntartási költsége, ahonnan leszeded a cumót..

Amúgy te pont jó példa vagy. Mohácson honnan a 'csából vegyél lemezes játékot? Nem hiszem, hogy rajtad kívül még valaki játszik ott, most rohangálj be Pécsre mindig, az útiköltségeddel már ott leszel, mint akár digitben.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.01.23. 10:03:47
  • darkSectorxxx #92297
    Mondjuk én sem vettem ebben a genben még lemezes játékot....
    De ez nem a Sony hibája, csak ugye a digit másképpen van számolva árban.

De ja, a diginek kéne logikusan olcsóbbnak lennie, hiszen ott nincs + költség.
  • Ulthanito
    A pricingba nincs beleszólása az EU-nak, szabad a piac, annyiért adja, amennyiért akarja. A könyv se kerül ugyanannyiba Magyarországon meg Németországban, pedig ugyanaz a könyv.

Ettől függetlenül röhej, hogy a "magyar Sony" hülyének nézi a piacot, és 4-5 ezer forinttal a lemezes kiadások fölé árazza a játékokat.
  • Ulthanito
    Pedig nem túl bonyolult, már az uszodában a 10 évesek is erről beszélgettek valamelyik nap.

A digit instant, nem kell menni sehova, elérhető olyan helyeken is, ahol 30-40 stb. kilométeres vonzáskörzetben nem opció a fizikai vásárlás. Nálunk sokkal nagyobb országokban ennek még nagyobb a jelentősége. Plusz le tudod hómolni, felezed a költségeket, USA store-ban meg az árfolyam miatt sokkal kedvezőbben vásárolsz általában. Nem kell faszkodni az eladással, hirdetgetéssel, stb. Ha valamire ismét rákívánsz, elő tudod venni egy év múlva is, is tolod vele, ha kedvet kaptál.

Mit nem értesz ezen?
  • darkSectorxxx #92294
    Remake az a Crash meg Spyro amik új engine-re vannak de a régi felállással.

Majd mëg látod mennyire belenyúltak az eredeti story-ba.
  • darkSectorxxx #92293
    Lassabb. Ez szerintem is pozitív dolog.
    De tudod mai gamereknek nem ez kell hanem repkedő gépfegyveres zombik.
  • darkSectorxxx #92292
    Nem.
    Egy Remake az nem új story.
    Ez újra lett gondolva, más szereplőkkel. Új story.
    Nem ugyanaz mint a régi.
    Majd mëg tudod te is ha végigviszem...
  • Prof William
    A Konzolvilágtól már előrendeltem. Ha minden igaz pénteken hozzák. :)

Hogy nem gyors és pörgős? Egy Resident Eviltől éppen hogy nem a pörgősséget várná el az ember. Ezért is nem tetszett a Resi 6 és imádam a Resi 7-et. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.23. 00:29:17
  • Tikal #92290
    Amúgy nagyon jó lenne már ha az EU felszámolná ezt a szemét aljas lehúzást amit a Sony művel a régió lock-kal meg ezzel az árazással. Remélem, hogy a store választás is már ennek az előjele....
  • TDC Geronimo
    sok kiadó játéka 21.990 PS storen. activision, EA stb. Érdekes hogy sony 1st party általában 17.990 és a capcom játékai is. DMCV és resi is 17.990.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.22. 22:16:28
  • Tikal #92288
    hu, akkor csak 4000 a különbség. Ennek mi értelme??
  • Kandurex
    Hmm...ez valami új csábító erő a vásárlásra? 4-5 ezerrel hosszabb, mint a lemezes...

Egyetlen pillanatát sem értem ennek digites buziskodásnak. De tényleg.
  • TDC Geronimo
    22 a sima verzió
  • Tikal #92285
    ööö, magyar Store-ban is 25e körül van az Anthem? 7000-el drágább mint a lemezes verzió, WTF :D
  • TDC Geronimo
    Nem, ez remake
  • darkSectorxxx #92283
    Nekem ezekkel van a bajom.
    Dmc nagy reboot se nekem való már.
    Én ezekhez öreg vagyok.

De arra se vették a fáradságot hogy rendes textúrákat csináljanak.
    Vicces a Resi 7 dolgokat szinte egy az egyben viszontlátni.
    Újrahasznosították ♻
  • darkSectorxxx #92282
    Ez reboot. Nem remake :)
  • mucsácsó
    persze, nyilván borítékolható volt, viszont manapság annyi csalódás van mind játékban, mind filmek terén, hogy azért már fenntartásokkal kezelem őket ... :D
  • Rage47
    már a demó alapján megmondtam volna
  • n000rbi
    Vettem :D
  • mucsácsó
    új generáció menjen PUBG-zni meg Fornite-ozni, az való oda... :D

Resi 6 is pont az akció miatt lett szétfikázva, úgyhogy nyilván nem ültették át ide se a pörgést...

• Kandurex
    Nálam egy-két hét múlva eladó lesz. Csak szólok.
  • Kandurex
    Magyar IGN: Lenyűgöző

Viszont az új generációnak lassú lehet.

Bekaphatja az új generáció, egy horrorjátéknak pont, hogy a halála lenne a pörgés.
  • mucsácsó
    najha, megy nekik úgylátszik tényleg ez a remake műfaj :)
    és veszitek? :P pénteken ki nyomja? :P

további rivjúk:

OpenCritic: 92/100

Metacritic 91/100

Currently it’s the second highest rated game of the series (The first place is RE4)

Eurogamer: “Recommended”

Saudi Gamer: “Excellent”

Rely on Horror: 10/10

God Is A Geek 10/10

Press Start 10/10

‎Gamingbolt 10/10

Telegraph (UK): 5/5

Fandom: 5/5

PC Gamer: 89/100

Game informer: 9.5/10

Cultured Vultures 9.5/10

PSU: 9.5/10

Easy Allies: 9/10

Gamespot: 9/10

DualShockers 9/10

Comicbook: 4/5

Famitsu: 37/40

IGN: 8.8/10

olvasni még nem mertem egyiket se, mert már így is belefutottam 1-2 spoilerbe.....csak óvatosan velük!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.22. 17:56:45
  • Kandurex
    Borítékolható volt. Ha valamit megjelenés előtt már lehet "kritizálni", az biztos, hogy fasza noár.
  • mucsácsó
    RESIDENT EVIL 2 REVIEW - IGN.COM - 8.8/10
  • darkSectorxxx #92272
    Persze hogy ők nem rendes játékosok, csak kényszercselekvők.
    Görcsök.
    Az is elég egy mobilos userek ha van egy gomb amit nyomkodhat, mindenféle okozat nélkül...
  • mucsácsó
    ebben jóeséllyel igazad lehet, sőt.
    plusz ugye ehhez jön az, hogy mindenkinek ott a kezében (akár szó szerint is...) folyton a telefon, ráadásul szinte azonnal elérhető bármilyen app, könnyen terjednek...
    nyilván ez a réteg a fő célpont, nem azok, akik már a mai nagygépes/konzolos AAA(-nak hazudott) címektől is ki vannak (vagyunk) égve... :D
  • yesname #92270
    "ettől függetlenül én is értetlenül állok az egész előtt"

Pedig a képlet egyszerű:
    Azok nagy része, akik mobilon játszanak nem A "játékos" réteg. Mobilon játszanak azok is útközben, WC-n, fördőkádban, főzés/ tévézés mellett, akik nem játékosok. Nincs is konzoljuk, sem PC-jük amin játszhatnának. A mobiljátékokkal elérhetőek azok, akik nem értenek sem a konzolhoz, sem a PC-hez, sem máshoz és/vagy nem akarnak konzolt otthonra. Viszont mobilja van nekik is és megszólíthatóak. Lásd Candy Crush Saga egy példának. Sokan elnyomkodják munkába menet vagy a váróteremben stb.
    Ahhoz, hogy megszólítható legyen valaki játék témában sokáig vagy konzolos volt vagy PC-s. Most pedig már mobilos. Ebből pedig több van és mindig kéznél van.
  • j0nNyKa
    ja igen az meg a másik el se tudom képzelni, mi munka lehet mondjuk egy konzolos vagy multiplatform játék mögött, de úgy sejtem hogy 100x több mint egy unityben összeeszkábált mobil game mögött...
  • mucsácsó
    durva... sejtettem egyébként, de nem gondoltam volna, hogy ennyivel nagyobb... :D

hát így meg aztán pláne érthető, amíg megvan a piac és a kereslet rá, hülyék lennének nem kihasználni... pláne hogy ma már akármilyen Gipsz Jakab minimális gógyival felcsaphat appfejlesztőnek... valami SDK-ban összekattintgatja a kis flashjáték szintű egybites szarját azt jónapot... nem véletlen a store 2/3-a szemét :D

mondjuk persze ez nem csak a mobilra igaz, PS Store-ban is ugyanúgy kerülgetni kell ezeket a szarokat... de nembaj, legalább lehet őket akciózni meg mehetnek Plusba szemkiszúrónak..

ettől függetlenül én is értetlenül állok az egész előtt, ekkorát nem ad azért a mobilgéming nekem - pláne, hogy gyakorlatilag a tapicskolós irányítással kitakarod a képernyő jelentős részét... :D

viszont ebből a kis chartból az is kiderült, hogy kurvára nem áldozott le a konzoloknak sem, sőt...
  • darkSectorxxx #92267
    Anyagilag semmiképpen ne. Mert rohamosan nő a bevétel...

Már tavaly àllítólag túllépte az AAA termékek bevételét.
  • j0nNyKa
    elvileg mar nagyobb igen

itt kepen:
    itt pedig van konzolon beluli osszehasonlitas, ami szerintem a lenyeg a cikkbol:
    "For the quarter, Microsoft gaming revenue amounted to $2.28 billion, while full-year revenue came in at $10.35 billion. This represents growth compared to $1.64 billion this quarter last year and $9.05 billion for the full previous fiscal year.

By comparison, GI.biz points out that Sony's gaming business posted full-year revenue of $17.29 billion, while Nintendo's full-year revenue for the last fiscal year was $9.7 billion."
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.01.22. 13:56:11
  • mucsácsó
    hátjha, de ez ugyanaz, mint a mikrotranzakciók/DLC-k is...vagy Call of Duty-k... mindenki csak szidja-szidja őket, de valami miatt valahonnan mégis gennyesre keresik magukat :D persze lehet mondani, hogy a sok birka kifizeti, de ők ezt pont leszarják, amíg tömődik a zsebük...
    mobiljátékok ugyanezek szvsz, "kutyát se érdekli", de nagyobb a piaca lassan (ha már nem nagyobb), mint a konzoloké...

mobil eszköze mindenkinek van szinte az egész világon, sőt, talán egy főre nem is csak 1 device jut, ergo innentől kezdve érthető, hogy erős piaci target, még ha nem is tetszik az egész (bevallom, nekem sem..)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.22. 13:50:04
  • Rage47
    úgy tűnik, nem zsákutca, mert a köv. Diablo is mobilra jön már például :D
  • darkSectorxxx #92263
    Láttam.
    Az is egyszerű. És azért szebb kicsit mint a többi, mert qte játék, kb mint psnél a quantum dream játékai....
    Heavy Rain stb...

De még ennek ellenére is gagyi a textúra egy előzō generációhoz.

De ha létezik szebb cucc, akkor én még nem ismerem.
    A szebbek az Inf Blade, meg a sok Gameloft játék....

Fps-ekben a Nova meg Modern Combat amik szépek, vagy Dead Effect...
    Hol vannak egy Halo vagy Killzone vagy bármitől? Ne vicceljünk. :)
  • darkSectorxxx #92262
    Hát attól függ. Pár gagyi előző genes játékot nézve talán.
    De pl egy mászkálós játékban, fpsben nézzétek meg a környezetet, meg a textúrákat.
    Telefonon még a legjobbak is zizisek, szögletesek....

Csak max felületesen elsőre tűnik hasonlóan kidolgozottnak.

Unity pl full egyszerű steril.
    Még lehet nézni egymás mellé rakni bármelyik autós játékot egy Forza mellé...
    Nem Forza 3 hanem Forza 2, mert a Forza 3 mellé téve szégyen lenne.

Autós játékok menet közben jól néznek ki a sok effekt miatt, de amúgy a modellek kidolgozottsága köszönőviszonyba sincsenek. :)
  • Ulthanito
    Mondjuk ez pont nincs így, amit írsz, ott az Infinity Blade, nézd meg azt.
  • mucsácsó
    háááát, azért mondjuk egy Asphalt 9 hozza a lastgen (eleji) szintet szerintem bőven, az a játék tényleg bitangjól néz ki max grafikán, pláne telóhoz képest - más kérdés, hogy tartalomra nem sokat ad, és szarrá van tömbe mikrotranyóval.. :(