121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lepörgött az RE2 remake
Megérdemli a felszopást. Fasza hétvégém volt / 10.
És megint bebizonyosodott, hogy teljesen felesleges volt erőltetni erőltetni a 7-ben az FPS-t, hibátlan az immerzió TPS-en és még látványosabb is! -
Látom toltad Anthemet. Mit szólsz hozzá? Amúgy ha 1080pre állítod TVt akkor unlockolt frémmel fut és valahol megy 60 fpsel is. nem értem miért nincs ingame benne 1080ps opció... Mindegy én PCre veszem az tuti -
az nem jo. -
Ha csak simán késeled a zombikat,akkor is fogy belőle, nem csak ilyen elkapáskor -
Akkor hogy használodik el? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez akkor oldódik fel amikor megtalálod a 15 racoon szobrot. Infinite Combat Knife: Find All 15 Mr. Raccoons. https://www.powerpyx.com/resident-evil-2-remake-how-to-unlock-infinite-ammo/ -
LBandi77 #92497 Szerintem itt ilyen van.
https://youtu.be/tQkN6pPDVPQ
Spoiler. -
Ott villog az L1, hogy belevagod e a kest vagy nem -
PL egy okot mondjon nekem valaki a Vignettának mi a franc értelme van a játékban? mi az előnye? mert a hátrányát már láttam...és csak egy felszini réteg a képernyőn mint kiderült....
Semmi logika nincs benne. -
Amúgy még annyit, hogy a játékoknak vannak jó oldalai is, de azok nem zavarnak, én csak azoknak tartom értelmét megemlíteni ami zavaró lehet.
Ami meg a helyén van az a normális szerintem, arról kár beszélnem....
Én egy játéknál néhány kivételtől eltekintve csak a kontra dolgokat említem meg.
Olyan vagyok mint Puzsér. De ugye ezt mondtam régen is sokszor.
De ezek nem nagy dolgok, amikrúl most szó van, a 90%-a olyan amit simán megoldhattak volna, nem kellett volna hozzá meló vagy plusz ész.
A vignettát csak offolják, 1 kodsor az egész, a hudot is visszavették volna, a késnek meg kikapcsolni az elhasználódását...szerintem ez nem egetverő feladat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.27. 09:02:21 -
1.
Az nem baj ha most a kés a tőr ugye, hanem az baj hogy a kés helyett nincs más.
2.
Akkor egyefene, normálon legyen elég, de én ezeket szeretem nehéz fokon is játszani.
Habár, ja igazad van ... erre lehetne a válasz hogy oldjam meg, ez a nehezítés...
3.
Én nem végtam volna bele, hanem pl felhasználtam volna mint régen a töltények megspórólására, pláne úgy, hogy nemrég beszéltük fejen lehet késelni a zombikat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.27. 08:57:58 -
Félreértesz, soha nem keresek semmit.
Ezeket észreveszem.
Ezt mondta is egy user régen, bölcsen:
"minden játéknak van hibája, lesz is, a lényeg az hogy észreveszed-e"
A fejlesztők feladata hogy ezt megoldja, nem az enyimé.
Nem kerestem én semmit, az hogy a kés elhasználódik, vagy a zombik fejébe mennyi golyó kell, vagy a vignette, vagy a folyamatos itemeknél a hud, stb ezeket nem azért látom mert darabokra szedtem a játékot, hanem valszeg túl tapasztalt vagyok, játék közben észrevettem.... feltűntek ezek a dolgok. -
Tudom, hogy a késen kívül voltak a tőrök, én annyit írtam, hogy itt a kés szerepe olyan, mint ott a tör volt, annyi különbséggel, hogy egy kés nem egyszer használható.
Kevés a lőszer? :D A ládám állandóan tele volt vele, herbekkel ugyan ez a helyzet. Standardon játszottam végig és egyszer se kellett szenvednem töltény vagy élethiány miatt. Akkor nem igazán megy neked se az item management :)
"Vagy legalább annyit, hogy az a tetves szerencsétlen júzer had döntse már el egy qte megoldással, vagyis egy gomb lenyomásával, hogy bele akarja-e vágni a kést, vagy nem." És szerinted nem belevágta volna mindenki? Így se egy nehéz játék, de úgy aztán még könnyebb lenne, mert egy zombi se tudna megsebesíteni.
LBandi77: én nem találtam ilyen kést (szerintem nincs is) pedig minden szobát kitakarítottam. -
Zsír, bár ez nem segít a játék elején. :D -
Minek játszol ezzel a játékkal Darky, ha állandóan a hibát keresed benne? -
LBandi77 #92488 Lesz benne kés ami nem törik el. -
Ez a fejlövéses téma amit én is írtam meg a másik agyfasz kategória.
Mert alig van lōszer így is azt kb lutri hogy éppen kit mennyivel tudsz megölni.
Kérdemén, mi értelme így harcolni?
És mi értelme így a vállnézetnek meg a célzásnak.
Tudni illik a fejlesztők ezzel pont a régi külsőnézetes harcot hozták ki ebből a modból.
Ugyanaz....
Régen is random volt az gogy fejlövés volt, 3és akkor halt csak meg a zombi ha beadta hogy szétloccsanjon a fejea zombinak. Különben sok kellett.
Ott is volt hogy azonnal 1 löv3és. Utána meg maga a sérülésbe halt csak bene. Aztán meg volt hogy kapott 8 golyót és kellett volna még 2 golyo a testébe és erre beadta a 9.re a fejlövést.
Vagyis elpazaroltál ilyenkor 8 golyót.
Most ugyanez van, csak kamu illúzió, az hogy most te kezedben van a célzás, hát nem... -
Kiegészítem, mert látom kavarodás van.
Na szóval.
A FELÚJÍTOTT változatban voltak a sima KÉSEN KÍVŰL kis dísz tőrök, amit egyszer használhattál önvédelemre.
Az nem kés volt.
Itt a probléma az, hogy easy-n is kevés a lōszer, és első menetben ha nincs alternatív esélynek egy késed mint régen.
Kønnyen gamebreaking-be futhat a játékos.
Szóval soha eddig egy részben sem volt olyan kés ami elhasználódott volna.
És valóban a védekezés miatt nem lehet végtelen.
De a buzi kapcom eszébe nem jutott volna betenni egyszeri önvédelmi fegyvereket a normál kés mellé.
Vagy legalább annyit, hogy az a tetves szerencsétlen júzer had döntse már el egy qte megoldással, vagyis egy gomb lenyomásával, hogy bele akarja-e vágni a kést, vagy nem.
De ez kuva nagy meló lett volna ugye megoldani. Meg ehhez gondolkodni is kellett volna. -
Elkezdtem RE2őt is. Ez az RE engine az egyik legjobb engine jelenleg. Eszméletlen szép a játék és nagyon jó a frém. Egyelőre iszonyat polírozottnak tűnik a cucc -
hmm ma jobban fut anthem. Lehet szerver túlterheltség miatt ment olyan fosul tegnap -
jaja ezt értem persze, csak jobb lett volna egy fix kés talán, vagy valami alternatív megoldás meleere - csak akkor meg nyilván értelmét veszti a zombis elkapás animáció, ha azzal állandóan kivéded...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.26. 22:02:16 -
A kések leginkább arra szolgálnak, mint az első részben a Dagger, hogy ha elkap egy zombi akkor sebzés nélkül ki tudj szabadulni. És azért van durabilityje, hogy ne tudd örökké használni ilyenre.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2019.01.26. 21:27:51 -
nemtom, én base PS4-en tolom, semmi problémám nem volt eddig a játékkal semilyen téren - leszámítva hogy a lickertől nem egyszer fostam huzatosra a gatyámat, szabályosan rettegek azoktól a dögöktől, de komolyan :D
most lett csak meg a 3 medal, úgyhogy megyek tovább - sok időt elbasztam az ilyen felfedezgetéssel meg itemszenvedéssel, de amúgy én élvezem :) hangulat nagyon ott van, bár szerintem túlzottan jól bírják a zombik.. kb kajak jobban jársz, ha nem lövöldözöl rájuk .. :D volt hogy 10 golyót lőttem fejbe, és még azután is felkelt - de némelyiknek 2. után már loccsant szét a feje... ki érti ezt?! :D
a kés durabilityt én se értem, hogy miért kellett - viszont ANNYIRA jó lenne egy taposás gomb a földön levő zombikra... :D
Anthem demo meg vicc, 2x nem engedett be a szerver, 1x meg töltéskor kifagyott :D:D
stablil, mint a forint... :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.26. 21:13:51 -
Alza.hu....
Újracsomagolt PS Classic.
10% off.... 32k-ért...
Az év poénja... -
Ezt képtelen vagyok cáfolni :)
De már a demóban észrevettem egyből de nem tudtam hogy mitől van most már tudom.
Nekem olyan érz3és így játszani, mintha hunyorítva nézném a játékot... -
Szerintem itt Te vagy az egyetlen,aki emiatt szopikázik :) -
pc-n kilōhetō a Vignetta... konzolokon marad a szopás... -
még eszembe jutott, hogy olykor a digitális ár a PS Plus akció miatt olyan kedvező, hogy nem éri meg akár a használt piacon szórakozni vagy boltba elmenni a lemezért :D -
Egyetlen előnye ahogy mondod: el lehet adni. -
Nem tudom mitől szép egy ilyen csúnya kék műanyag tok, fólia alatt egy képpel... Ha valami fém dobozos, szép cucc még megértem, de kell a francnak egy ilyen sima doboz porfogónak. Szerencsére egy két hétnél tovább egyiket se tartom meg. Amit meg akarok tartani az meg jöhet digit-ben. -
Ja de ez az itteni méregetés a úgyis értelmetlen.
Persze hogy 2-0 meg 3-0 ha csakis abban mérjük össze, csak arról esik szó, amiben a lemezes jobb -
egyedül annyi szól a fizikai mellett szerintem, hogy el lehet adni.
én legalábbis nem szeretem gyűjtögetni porfogónak a lemezeket, valaki kirakja a polcra.
valamint a lemez olvasása miatt zúg is sajnos a gép, legalábbis a Slim -
Physical VS Digital 2:0 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nincs akkor sem volt.. Nem egymás folytatása, hanem alternatív nézőpontja ugyanannak a történetnek... -
Az fasza... -
Prof William #92468 Van valami sorrend, ahogy érdemes végigvinni a Resident Evil 2-t? Én Claire-el kezdtem, mind ahogy annak idején 20 éve is. :)
14Gb akkor jól döntöttem hogy Ps4Pro -ra vettem meg.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.26. 10:41:25 -
Szar a vram mutató pcn. Már demonal is baromságokat mutatott... -
Kis érdekesség:
PC ~13GB Vram szükséges a Resident Evil 1080p-ben a max látványához és ~14GB a 4k-ban.... :O -
Amúgy ja rossz ez a durrability-s téma mivel kevés a töltény érthetetlen miért nem van egy rendes késed tartalékba.
Ez alapján erősen gamebreaking cucc. -
Lehet blokkolni a Zombikat?