PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
DRUCKMAAAAANN
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.09. 19:07:30
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
The Last of Us 2 2019.
PS5 2020
TLOU PS5 verzsön, valszeg remaster 2021-22 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A mobilitást maximálisan megértem, ez motivál engem is néha a Switch felé, de egyelőre tökéletesen elvagyok az elmaradt PSP címek pótlásával. Viszont arra is rá kellett jöjjek már rég, hogy ilyen összetett, komoly címeket én kizárólag nagy kijelző előtt vagyok képes tolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 18:47:29
Adversus solem ne loquitor
Abból kéne remaster, nem a teniszvízvezetékterelőből -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem trendi eléggé.
PS5-re majd 1-2 év múlva lesz remaszter...mint a lasszófasz . 😊
PS5-öt remélem úgy lehet majd venni, hogy visszafelé kompatibillitással, akkor valszeg 0day.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 18:10:28
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS5 '19 Confirmed#2.
Sajnos ez már nem jön ps4-re.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.09. 16:38:27
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Te hol tartasz evvel?😄
ez valami híres sorozat része nintendo platformon egyébként? (valamiért, mittudoménmiért! 😄)
és ezért tudsz róla? mert én "ilyenekbe" általában az akciós sztór-részt böngészve futok bele max... tökvéletlenül.
Forza.
Az hagyj ám, hogy a gyorsulás, emelkedés, süllyedés baromi jól átjön, de a legbrutálisabb, hogy a lassulást(!) éreztem a hátamba/vesémbe, amikor hirtelen fékezett a csille. Na ott akkor azt mondtam, hogy nekem ez kell véglegesbe :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Tudom, tudom, Harlemben is mondják a nigák azt, hogy he don't, de az attól még nem lesz helyes...
- Until Dawn: Rush of Blood (Full Game) VR - £5.79
- RESOGUN - £2.49
- Forbidden Siren - £2.49
- Here They Lie (Full Game) VR - £6.49
Amikor kijött a WiiU a N-fanok szerint mindenki buta és non-gamer volt, hogy nem kattant rá a 45. MarioZeldaKirbyCartWariora. Aztán bukó lett. Nem meglepő.
Most se értek volna el vele nagyobb eladásokat, de a Zeldával megcsinálták minden idők egyik legjobb játékát és ez rohadt nagy fegyvertény, mert már B.G. is megmondta, hogy a hw-t a sw adja él és ez nagyon is igaz.
Jelenleg azt csinálják, hogy próbálnak ők is remaster vonatra felkapaszkodni, meg a multiplat címekből minél többet átemelni, hogy legyen egyáltalán mit felmutatni, mert gyak. kifogytak az exclukból. Ebből az egyszerű N user annyit lát, hogy ömlenek a konzoljára a címek, hát vaze még Dark Souls 1 is lesz, OMG! OMG! Miért omg amúgy? Mire nem jött az már ki, a hűtőmre? Miért is akarnál egy HC a-RPG-t a buszon/metróban tolni nyilván rongyabb minőségben, mint currgen konzolon, vagy PC-n?
(Ez kb. olyan, mint amikor jött a hír, hogy jön a Baldur's Gate ipad-re... fúúú de jó. Aztán ha megvan ki fog azon a platformon ott görnyedni felette alsó hangon 200 órát? PC-n letoltam, csodás élmény volt, de, hogy 200 órán át inkább egy döglött sünt tapogatnék az is biztos.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.09. 15:21:18
(nem is értem, hogy ezt komolyan gondolták-e...)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Milliárd éve létezik Papercraft, csodákat lehet belőle gyártani. Van pl. egy cirka 27 oldalas könyvem(!), amiből a lapokat kivágva, méretre igazítva, ragasztva, kizárólag papír és ragasztó (+szike) felhasználásával működő(!) faliórát készíthetsz.
De, ha ez túl komplikáltnak tűnik (a Labo-hoz képest nyilván az), akkor pl. ezt is összepakolhatjátok... Indiana Jones temploma, meg még 4 millió másik zseniális cuccot, szinte bármit megtalálni a neten full free, amit a gyerekek és a geekek szeretnek.

Erre jön a Nintendo ezekkel a drága kartonszarokkal, amiből te azt hiszed, hogy a gyereked jobban profitál/szórakozik, mintha modellezne, vagy Technics Lego-val szórakoznátok. Hát nem. Majd meglátod meddig lesz ez érdekes a gyerekeidnek. Meg meddig fogja bírni a kiképzést gyerekek kezébe az karton vacak, lehet majd utánrendelni, vagy megy a Wii Fit deszka mellé a sarokba. A Nin persze nagy kegyesen állítja, hogy letöltheted majd a netről is a Labo alkatrészeket, de arról nem szól a fáma, hogy a rákba fogsz nyomtatni majd a kartonra...
A Switch a portable és az excluk okán védhető (bár a kutya se venné a hw-t, ha nem tartanának rabokat), de a Labo semmilyen szinten.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.09. 14:02:13
Én annak örülök, hogy vannak rétegek, meg izlések, meg több választék. Nem szeretnék olyan világban élni, ahol csak egy sablon van. Bár az ipar erre törekszik.
Arra még tudok is valami választ adni, vagy legalábbis be tudom magam takarni a gyerekkártyával 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 13:25:05
De ezt ratok bízom én maradok a lópáncélnál.
Mi volt a Mass Effect-el?
Ki dönti el hogy milyen játék? Akit a grafika miatt nem érdekel a jaték, vagy aki átlendült rajta?
Battlefront 2 jó játék vagy nem?
Assassins Creed lópáncél az jó vagy baromság?
😊
Nekem egyik platformmal sincs bajom, de egyik véleményt se tartom alaptalannak.
Mindössze amit mondtál embere válogatja.
Minden az izlésen a szubjektív meglátáson múlik.
Nincs tény, csak többség véleménye ilyen kérdések terén. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 13:17:41
Csak hát ez így nem igazán beszélgetés. Én írok egy darab játékról, de bekúrod, anintendojátékokszarok, de hát erre én erre mit írjak? Azt nem írhatom, hogy nemszarokmerjók, mer még én is tudok olyat mondani köztük ami szar, dehát nem is erről beszéltem én sem. Érted.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.09. 13:17:01
Nagyon is létezik a nintendo distinctive feature, ami egyesek szerint kultikus, másoknak meg gúnyos mosolyra húzza a száját, Én az utóbbiak közé tartozom.
Egy kivétel volt ez alól: Zeldácska. Azt meg szépen megettem, és utána megtöröltem a számat.
Melyikének?
Vagy vettél valamit, és az alapján kétbites minden/bármi más? Igen kérlek, ezt hívják előítéletnek.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.03.09. 13:03:19
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem attól tartom szar platformnak a szviccst, mert hogy vagy hogy nem játszottam Zeldácskával. Hanem mert kétbites játékokkal van tele, amiért egy fillért nem adnék. 15 éve is félredobtam már az ilyet, miért ne 2018-ban tenném?
Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy miért érzed tisztednek állandóan védeni a szviccst, és miért nem tudod elfogadni, hogy valakinek ez a véleménye róla. Lépj tovább, el se olvasd, ne foglalkozz vele. Nem fogom másképp gondolni azért, mert te 25-ször személyeskedve válaszolsz, hogy hogy játszottam vele. Egy képkockát nem láttál, hogy játszottam vele, maximum annyit tudsz róla, hogy anyáztam az első két bossnál.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Jó vót a szviccs, kipróbáltam, megvettem, Zeldácskát elfogyasztottam, nagyon jó, egyedi játék volt, tetszett. Konzolt eladtam Zeldácskástul. Egy másik játékuk se kötne le kettő percnél tovább.