PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY
Ez annyira elgondolkodtató. Mit is mondott a véletlenekről és az entrópiáról?

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

TBTPumpa
Einstein születésnapján és a Pi napján? Érdekes... Bezárult a kör?

Nyugodjon békében!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.14. 12:14:31

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mucsácsó
The Last of God of War 😄 😄
TDC Geronimo
soft rebootról hallottál-e már?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tinman
Nem véletlenül az AC-t mindig erős fenntartásokkal kell kezelni, mert rendre tele van ostobasággal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jól mondod! Ha egy játékban meghal valaki, k. nem normális, ha 2 perc múlva újraéled. Lehet védeni a Souls-BB-t is ezen a téren, csak felesleges, mert más játékokban meg bebizonyították, hogy tökéletesen jó kari fejlődés abszolválható idióta respawn nélkül is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GOTY
Amúgy meg nyugodjon békében Stephen Hawking! <#worship><#worship><#worship>

Kurva szomorú nap ez. <#szomoru2>

GOTY
Nem bizony, Anubis az egyiptomi mitológiának szerves része, egy játékban ezt, ami a való életre, korhű környezetre, történelmi eseményekre és szereplőkre hajaz, el tudom fogadni. De azt nem, hogy egy kis négyéves pöcsfej gyorsabban fut, mint a világverő assassin.

A te "logikád" szerint azon is fel kéne háborodni, hogy egy játékban bárki meghal, majd újraéled. De ezen nem kell, mert ez egy játék. Nyilván ez megkerülhetetlen. De az, hogy ilyen logikátlanságok legyenek benne, az elkerülhető lenne, csak gondolkodni kéne.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.14. 09:01:56

es hogy istenek (anubis) rohangalnak a hazfalakon es meg se rebben az alja nep szeme? <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
tehát mivel ez a gow tök más mint az előző négy gow, legyen a neve.... gow?

Forza.

GOTY
A hirtelen szívhalál nem válogat...

Tinman
<#wow2>

Igen, egy "világverő assassin, aki kardélre hányja egész" Damaszkusz/Jeruzsálem/Acre népét az beleesve a vízbe azonnal szörnyethal.

Fuck logic.

GOTY
Az még érthető, mert nem mindenki tud úszni.

Tinman
Első részben vízbe estél = instant death.

GOTY
Komolyan mondom, fel nem fogom, hogy a játékfejlesztők miért nem gondolkodnak. Amikor készült ez az új AC, akkor amikor csinálták a mellékküldetést, amiben egy kb. négyéves kisgyerek után kell futni, de úgy, hogy teljes erőből sprintelsz, és nem éred utol a négyéves gyereket, akkor egy kibaszott csigazabáló sem mondta a kollégáinak, hogy hé, gyerekek, ne nézzük már hülyének a faszparasztot, ez egy világverő assassin, aki kardélre hányja egész Egyiptomot, hogy a kénköves faszba tudna egy négyéves gyerek gyorsabban futni nála, aki nemrég még telefosta a pelust???

Nem volt egyetlen ember sem, akinek eszébe jutna? Az ilyen dolgoktól teljesen kész vagyok, totál logikátlan. Tudom, hogy sokaknak nehéz a gondolkodás, de az ne menjen játékfejlesztőnek, az menjen az út szélére kubikolni!

mucsácsó
Hát, igazából a Far Cry 2 óta nem Far Cry az egész széria, mert azért az első rész merőben más volt a folytatásokhoz képest 😄
de amúgy meg ugyanaz az open-world küldi alapú FPS azóta, csak más-más helyszínen meg storyval.

GoW-val kapcsolatban egyébként én csak azért tartok, hogy nagyon elmennek az ilyen drámázós/érzelgős cinematic"fos" irányba - amolyan TLoU módra -, és ezáltal túl sok lesz az átvezető is... és azért az kurvára idegenként fog hatni egy pörgős, belezős-véres előzmények után... ja, hát meg gondolom 30 FPS lesz az egész... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.13. 23:48:38
TDC Geronimo
Hát én ránézek a far cry 5re és ugyanazt látom mint az előző 4 részben. Ránézek az új GoWra és kurvára nem azt látom, mint az előző részekben. Szerintem jó a név választás

arty
a bizalmat értem és sajnos azt is h miért lesz egy játék címe az, ami 😞

ilyen szempontból tökös az ubi a farcry5 miatt... pedig az is lehetne csak: Far Cry (és közben egy autóverseny-manager játék, mert kell az újdonság! 😉 )

Forza.

mucsácsó
És ez valszeg marad is így egészen rilízig.. 😄
TDC Geronimo
Jóhát rockstar... RDR2ből mi van? 2 semmitmondó 1 perces trailer meg 3 kép kb.

mucsácsó
Szerintem nem is nagyon baj, hogy nem mutogattak semmit... 😄 szerintem akit érdekel, az így is bőven meg fogja venni, kvázi "full vakon" előrendelve... 😊

Nyilván nem teljesen egy liga (minőségben azért biztosan), de anno emlékszem, hogy GTA4-ből egy darab gameplayt nem adtak ki megjelenés előtt, sőt, még HUD-os screenshot se volt a megjelenésig 😄 GTA5-nél nem tudom hogy volt, de talán ott sem... aztán tessék... 😄
j0nNyKa
ha nem kavarnad, nem rolad kene szolnia allandoan a topicnak 😊 azzal hogy idehozod a terapiadat, kevered - de ezt gyanusan nelkulem is tudod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Már befejezték. Ez a vén szar már nem kratos, csak egy nyugalmazott gondnok, aki nagyon pipa, mer nem hozza a postás az erzsébet utalványát 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.13. 17:17:48

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ja. Jól.

mivel majd ugyis jatszani fogom egyszer, mar nem nezek belöle videot, de...

amit lattam piciket, abban, ha nem csal az emlekezetem, a harc a hellblade harcrendszerere emlekeztetett (amit szinten csak videoban lattam). jol remlik?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Ezzel azt akartam mondani, hogy nem keverem a magánéletet a sg-vel, kápise?
Mivel nem tudod miről van szó, lehetőleg ne poénkodj ezzel,.kössz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Igen + Santa Monica.

arty
de gow. tehat kell.

ezert IS tartunk itt, a cimeket tekintve 😞

Forza.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
A tálalás már, Kratos, az Epic-ség, a Badass-ság, az soha nem változik, amíg be nem fejezik ezzel a karakterrel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 16:54:12

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem de amilyen napjaim vannak mostanság, simán segítene.
Legalább játékok terén mindig azt mondom, amit érzek, gondolok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 16:52:45

TDC Geronimo
Hát sokat nem is láttunk a játékból. Normális gameplayt meg egyáltalán nem.

Moby
Amennyire én tudom, ezeket a hazai sony gründolja, nem a kiadók, szal ez most is így van. A ubi egy ideig még szórta a játékait magyar nyelven, de ők is leszoktak róla.

Moby
Ennek az előnyét én az eddig kiadott anyagokban még nem láttam meg, remélem a tévémen már fogom 😄

Moby
Drogozol? Olyan összefüggéstelen hülyeségeket írsz ma, amilyeneket a kábszisok szoktak.

GOTY
Aminek én örülök, mert bevallom, hogy már nem nagyon vagyok oda a hekkenszlessért, régebben még szerettem. Már az ilyen cinematic akciók jobban bejönnek.

TDC Geronimo
Sokan látom még mindig nem látják, hogy ez a GoW nem olyan GoW lesz, mint az eddigiek

darkSectorxxx
Hát a 10 óra azért jó, mert akkor pozitívan csalódsz. 😊

darkSectorxxx
Mire gondolsz?

Azt írtad, elsőre epic volt a gow3, utána remasterként nem.

Vagyis akkor a gow3 egy fix függvény, és nem változott. 😊

TDC Geronimo
20+ órás lesz

darkSectorxxx
Én értem, de nem hiszem el hogy a felkelők akkora suta nép, hogy nem képes témába önteni a véleményét. 😊

GOTY
Látod, ezért írtam, hogy "tudom, ezt se tudod".. és tényleg nem is érted.

darkSectorxxx
Nem, mert a GoW3 az nem változott, csak az azt véleményező, és véleménye tud, meg a piac, a GOW3 egy fix termék. 😊

Amire te gondolsz az az amikor ujabb folytatások jönnek, de a viszonyítás a GoW 3 és a GoW 3.
Az vizsgálandó anyag ugyanaz. 😊

Ha azt mondod, hogy a GoW 3 nem tetszett, annyira mind a 2.része, akkor a jaték változhatott. 😊

Witcher ugyanilyen gliccs gifekkel hódított. Grafikával sose volt baj, animációkat meg rohadtul nem javították.

Végigment mert hdr élmény + scifi zúzás nekem elég volt, de kurva sok sebtől vérzett a cucc.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

n000rbi
Mi ugyanaz? Mihez képest? Mi van? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

GOTY
Tudom, ezt se tudod, de ha a nézőpontod változtatod meg valamivel szemben, akkor azzal a dolog is megváltozik....

Többnyire ez az alapja a kognitív pszichoterápiának is...na de nem akarlak ilyesmivel sokkolni. :-D

arty
ha letolom életem első gowját addigra (gow3remazter) és nagyon tetszik és ez is olyan lesz, mint amaz - akkor talán (a magyar feliratozást támogatandó)

szóval szinte kizárt 😉
olyan sose lesz, mint az uncsi4nél volt... h majdnem MINDEN friendem azt tolta 😊)

Forza.

darkSectorxxx
Nem a játék változott meg, hanem a játékos. 😊

darkSectorxxx
Hogyne. Persze. 😊
És mindenki viccből foglalkozott az animációkkal, és akarta nyársra hűzni a csajt.
Mert a gameplay vagy tartalomra, amire igazából ki voltak akadva nem szembetűnő ennyire, valszeg féltek a faszitól, akit a csaj helyett akartak meglincselni. Logikusnak tűnik.

Miért nem volt akkor 1 derék legény a talpon, aki ez miatt nyomott volna egy hadjáratot?
Az animációlat, grafikát orvosolták.
Lehet a gameplay-t, ha nem csak titokban hurrogták volna. 😊

GOTY
Kár ezen lamentálni,milyen lesz, ahogy az angol mondaná, seeing is believing...

Én 2011 végén vettem PS3-at, akkor vettem meg az exkluzívokat, többek között a full GoW sorozatot. Egymás után nyomtam le őket, aztán mentem ínhüvely gyulladással kórházba. :-D Kurvára tetszett az egész, csak ámultam és bámultam.

Amikor megjelent a GoW Remastered tavaly vagy előtte, behúztam nagy lelkesen, hogy ezt tuti lenyomom. Kb. fél órát játszottam vele, azóta se nyúltam hozzá.

Már inkább elavultnak és gagyesznak tűnt, pedig 6 évvel korábban nekem istencsászár volt...

ezért veszem majd meg valamikor féláron, de lehet, csak egyharmadon.