PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Nyugodjon békében!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.14. 12:14:31
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kurva szomorú nap ez. <#szomoru2>#szomoru2>
A te "logikád" szerint azon is fel kéne háborodni, hogy egy játékban bárki meghal, majd újraéled. De ezen nem kell, mert ez egy játék. Nyilván ez megkerülhetetlen. De az, hogy ilyen logikátlanságok legyenek benne, az elkerülhető lenne, csak gondolkodni kéne.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.14. 09:01:56
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Igen, egy "világverő assassin, aki kardélre hányja egész" Damaszkusz/Jeruzsálem/Acre népét az beleesve a vízbe azonnal szörnyethal.
Fuck logic.
Nem volt egyetlen ember sem, akinek eszébe jutna? Az ilyen dolgoktól teljesen kész vagyok, totál logikátlan. Tudom, hogy sokaknak nehéz a gondolkodás, de az ne menjen játékfejlesztőnek, az menjen az út szélére kubikolni!
de amúgy meg ugyanaz az open-world küldi alapú FPS azóta, csak más-más helyszínen meg storyval.
GoW-val kapcsolatban egyébként én csak azért tartok, hogy nagyon elmennek az ilyen drámázós/érzelgős cinematic"fos" irányba - amolyan TLoU módra -, és ezáltal túl sok lesz az átvezető is... és azért az kurvára idegenként fog hatni egy pörgős, belezős-véres előzmények után... ja, hát meg gondolom 30 FPS lesz az egész... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.13. 23:48:38
ilyen szempontból tökös az ubi a farcry5 miatt... pedig az is lehetne csak: Far Cry (és közben egy autóverseny-manager játék, mert kell az újdonság! 😉 )
Forza.
Nyilván nem teljesen egy liga (minőségben azért biztosan), de anno emlékszem, hogy GTA4-ből egy darab gameplayt nem adtak ki megjelenés előtt, sőt, még HUD-os screenshot se volt a megjelenésig 😄 GTA5-nél nem tudom hogy volt, de talán ott sem... aztán tessék... 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.13. 17:17:48
Adversus solem ne loquitor
amit lattam piciket, abban, ha nem csal az emlekezetem, a harc a hellblade harcrendszerere emlekeztetett (amit szinten csak videoban lattam). jol remlik?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mivel nem tudod miről van szó, lehetőleg ne poénkodj ezzel,.kössz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 16:54:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Legalább játékok terén mindig azt mondom, amit érzek, gondolok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 16:52:45
Azt írtad, elsőre epic volt a gow3, utána remasterként nem.
Vagyis akkor a gow3 egy fix függvény, és nem változott. 😊
Amire te gondolsz az az amikor ujabb folytatások jönnek, de a viszonyítás a GoW 3 és a GoW 3.
Az vizsgálandó anyag ugyanaz. 😊
Ha azt mondod, hogy a GoW 3 nem tetszett, annyira mind a 2.része, akkor a jaték változhatott. 😊
Végigment mert hdr élmény + scifi zúzás nekem elég volt, de kurva sok sebtől vérzett a cucc.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Többnyire ez az alapja a kognitív pszichoterápiának is...na de nem akarlak ilyesmivel sokkolni. :-D
szóval szinte kizárt 😉
olyan sose lesz, mint az uncsi4nél volt... h majdnem MINDEN friendem azt tolta 😊)
Forza.
És mindenki viccből foglalkozott az animációkkal, és akarta nyársra hűzni a csajt.
Mert a gameplay vagy tartalomra, amire igazából ki voltak akadva nem szembetűnő ennyire, valszeg féltek a faszitól, akit a csaj helyett akartak meglincselni. Logikusnak tűnik.
Miért nem volt akkor 1 derék legény a talpon, aki ez miatt nyomott volna egy hadjáratot?
Az animációlat, grafikát orvosolták.
Lehet a gameplay-t, ha nem csak titokban hurrogták volna. 😊
Én 2011 végén vettem PS3-at, akkor vettem meg az exkluzívokat, többek között a full GoW sorozatot. Egymás után nyomtam le őket, aztán mentem ínhüvely gyulladással kórházba. :-D Kurvára tetszett az egész, csak ámultam és bámultam.
Amikor megjelent a GoW Remastered tavaly vagy előtte, behúztam nagy lelkesen, hogy ezt tuti lenyomom. Kb. fél órát játszottam vele, azóta se nyúltam hozzá.
Már inkább elavultnak és gagyesznak tűnt, pedig 6 évvel korábban nekem istencsászár volt...
ezért veszem majd meg valamikor féláron, de lehet, csak egyharmadon.