121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #92460 Akkor nálam is off.Originre vegye aki akarja vagy bármi fosra Steamen kívül -
#92459 Igen, ezt zokon is vettem kicsit hogy ez Hardcore fícsör.... -
#92458 Na indul az RE.
Hardcore-on. Anno imádtam az ink ribbon mentést. -
#92457 Igen, de fos ez összes konzolon -
#92456 legalább egy jó indok a skipre... :D PS4 Pro?
(hirtelen megijedtem amúgy, hogy Resi 2-ről van szó... :D) -
#92455 Ez szomorú. -
#92454 -
#92453 Okádék framerate meg framepacing. Esküszöm frostbite enginehez csak DICE ért. BFV csodálatosan fut 60fpsel pron 64 játékossal ez meg rángat meg szaggat és 25el ha megy. Vicc -
#92452 Ma melóztam, fáradt vagyok, elvileg azt mondjátok ugyanaz mint régen, szóval spoilerveszély nincs elvileg. -
#92451 Na pls mesélj tudni szeretném mi a hátránya a konzolosnak. -
#92450 Darky! Megvan a játék 3 platformra, de Te Twitch-en nézed ahogy valaki végigjátssza, erre nem találok szavakat
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.01.25. 20:53:48 -
#92449 Hát ezt az anthemet se konzolra veszem, ha veszem az is tuti. -
#92447 De ez nem +1. :D -
#92446 Csináltam egy kis videót. Érted már miért tetszik?
-
#92445 Szerintem is jópofa ez a fake 3d borító -
#92444 Hát ezt te sem gondolod komolyan hogy nosztalgia ez a borító, mert akkor csalodok benned.
Az ötlet mint jelző az meg no comment.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 15:19:24 -
#92443 -
#92442 Pfff. :D jah oksi, most ezen bocs de nevetek. :)
Diginél meg környezetkímélő mert nincs csomagolás akkor az +2 szerintem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 15:04:00 -
#92441 Gratula, de nem mondom hogy szép. :D -
#92440 Mert laza, mert ötletes, mert nosztalgikus. -
Prof William #92439 Alig pár perce hozta a postás. Szerencsére munkahelyet is meg lehet adni kiszállítási címnek. :) Este indul a nosztalgiavonat. :)
A tok élőben jobban néz ki. mint amilyenre számítottam. A rothadó zombi helyett lehetne rajta valami igényesebb is de ajándék lónak ne nézd a fogát. Főleg úgy hogy tegnap külön mailben tájékoztattak, hogy fémtokot sajna már nem tudnak nekem küldeni. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.25. 14:02:42 -
#92438 Ez miért +1? -
#92437 nagy pacsi, én is abbahagytam S3-nál...
az első évad még úgy ahogy jó volt....2. évad az komplett szenvedés vagy 3x álltam neki.
3. évad fele kurvajó volt - nade azóta Ü V Ö L T V E H Á N Y Á S és a legnagyobb igénytelenségre vall szvsz, aki azt a fost nézi...
csodálom, hogy ennyi évad kellett hozzá, hogy ez leessen a népnek.. :D
ezermilliószor igényesebb és értékesebb sorozatok vannak, mint az a túlhypeolt szar... :D semmi nem történik egyik részben sem abszolút, és az egészet max az viszi el a hátán, hogy jól vannak maszkírozva a zombik...de így ennyi :) -
#92436 Már kb 3 évad óta nem követem a WD-t, mégis maradandó sérelmeket okozott nálam. Evvan. -
#92435 A titka az, hogy nem kell szart nézni :) Illetve finoman kell adagolni. Nem könnyű, mert manapság már a csapból is zombik másznak elő.
Sajnos tipikus esete annak, hogy a sóbiznisz pitbull módjára rácuppan egy amúgy nagyon jó, és értékes szubzsánerre (lásd marvel), és nem ereszti, amíg az utolsó centet is ki nem rázza belőle. Szomorú. -
#92434 Nézzétek már, a klasszikus megoldás, kamu 3D! :).
Megint egy pont a lemezes változatnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#92433 +1
Belőlem a Walking Dead kiölt minden érdeklődést a zombis sztorik iránt. -
Prof William #92432 A Days Gone engem se érdekel. Pedig én szeretem a zombikat -este már viszem is a Resident Evil 2-t- de ez eddigi days videók egyszerűen semmit sem mozgattak meg bennem. Nem érzem, úgy hogy ezt meg kellene szereznem.
A sokak által messiáskánt várt nagyon MÉLY Death Strandinggel is így vagyok. Az eddigi trailerek nagyon szép vizuális maszturbációk voltak de kb semmit sem lehet tudni a játékról. ÉS az eddig kiadott kemény 15 másodperces játékmenet viszont egyáltalán nem volt meggyőző. -
#92431 Nekem a Days Gone lesz azon kevés exkluzívok egyike, amit teljesen kihagyok.
Engem ez a zombis szarság egyáltalán nem mozgat meg. -
#92430 Bekészítek egy teát, de inkább semmit. Enni nem érdemes közben, mert olyan lesz a kontroller. -
#92429 Igen 01:01-től van steam. :D -
#92428 Nyertél bazmeg, steamen még nincs elengedve a móka.
Hopp, MOST!!! Na rajta, nézzük.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.01.25. 01:00:55 -
#92427 Volt a 2 A, amikor innen indultál a kamiontól erre a boltban....
És amikor végeztél B-vel akkor a mentésből indult az ellenkező karakter B-je a másik oldalon, a porta fell....
:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 00:16:51 -
Prof William #92426 Hogy is volt régen? Már nem rémlik tökéletesen... Szóval Volt Claire és Leon végigjátszás. Aztán volt egy Claire Leon AB és aztán a true végigjátszás?
Persze változhatnak a dolgok -mint ahogy a vonatos rész is- csak úgy értettem, hogy True Ending.
Hoppá és most nézem hogy 00.13-van szóval pár szerencsés már 13 perce játszik a Resident Evil 2-vel.
Happy Reisdent Evil day! :) -
#92425 Nem tudni mennyire követi a cselekményt, vonat meg ilyenek. AMI 1000%
az az hogy lesz 4 mint régen, 4 menet és 1000% hogy a second run végén van egy igazi befejezés.... szóval olyan mint régen, csak maga a vonat meg a cselekmény nem biztos hogy ugyanaz lesz.
Ami negatívum, hogy allul az őrs alatt nincs ott az a rendőr, aki a special keyt adta régen. :D
Legalábbis a normál storyban nem lehet lemenni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 00:06:23 -
#92424 Igen egészen pontosan, annyi eltéréssel, hogy azok a szuper cg-ktől már mérföldekkel szebb a mostani real time grafika, milliószor szebb a mostani játék ingame mint a régi cg videó. :D
nemhogy elérte azt a minőséget, de sokkal messzebb van már technológiailag, a cg-k 1998-ban amik voltak ehhez képest egy viaszbábukkal teli ocska home videónak tünik. majd....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 00:03:35 -
Prof William #92423 Végül is manapság sokszor már a játékmotor hozza a CGI bejátszás minőségét. Amikor anno a RE2-vel játszottam még azon ábrándoztam hogy milyen menő lenne már ha maga a játék is olyan minőségű lenne mint az akkor még szuper minőségnek számító átvezető videói. :) És lám a jövő már itt van. :)
Szóval ha jól értem akkor néha a bejátszások közben is lehet cselekedni?
Valamint ha szintén lesz Claire A + Claire + B és Leon A és Leon B akkor -ha a régi játékot követik- akkor meg kellene nyílnia a Leon/Claire sztorinak ami a true endinget adja a vonatos fináléval. Remélem itt is benne lesz ez is. :) -
#92422 Annyit korrigálok, hogy az Anthem VIP kod amit lehet venni, én 1200ft-ot írtam, nem tudom miért, de nem 1200ft, hanem 1000 csak, nem mintha annyira durva lenne, csak nem 5 dollár hanem 4 ugye, az meg haverok közt se 1200ft -
#92421 Még 1 fontos dolog, lesznek meglepő dolgok, hogy a régi cg videókba konkrétan belejátszhat majd a játékos, ezt is elkönyvelhetjök pozitivumként...
(mármint amit régen elintéztek egy cg videóval na)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 23:47:54 -
Prof William #92420 Általában nem szoktam de ez most különleges alkalom lesz. :)
A Resident Evil 2 gyerekkorunk egyik nagy játéka volt. Olyan 14-15 éves koromban minden lehetséges módon végigvittem. miközben a 10 éves tesóm nézte és drukkolt. Ő is és én is remekül szórakoztunk. Faltuk a nasit, ittuk az üccsit és játszottunk. :)
Most is ezt tervezzük. Lesz kaja, pia stb miközben közösen játszunk mint annak idején. Óh a nosztalgia. :)