121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Ha csak simán késeled a zombikat,akkor is fogy belőle, nem csak ilyen elkapáskor
  • darkSectorxxx #92499
    Akkor hogy használodik el? :D
  • FEARka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez akkor oldódik fel amikor megtalálod a 15 racoon szobrot. Infinite Combat Knife: Find All 15 Mr. Raccoons. https://www.powerpyx.com/resident-evil-2-remake-how-to-unlock-infinite-ammo/
  • LBandi77
    Szerintem itt ilyen van.
    https://youtu.be/tQkN6pPDVPQ
    Spoiler.
  • Seth
    Ott villog az L1, hogy belevagod e a kest vagy nem
  • darkSectorxxx #92495
    PL egy okot mondjon nekem valaki a Vignettának mi a franc értelme van a játékban? mi az előnye? mert a hátrányát már láttam...és csak egy felszini réteg a képernyőn mint kiderült....

Semmi logika nincs benne.
  • darkSectorxxx #92494
    Amúgy még annyit, hogy a játékoknak vannak jó oldalai is, de azok nem zavarnak, én csak azoknak tartom értelmét megemlíteni ami zavaró lehet.
    Ami meg a helyén van az a normális szerintem, arról kár beszélnem....
    Én egy játéknál néhány kivételtől eltekintve csak a kontra dolgokat említem meg.
    Olyan vagyok mint Puzsér. De ugye ezt mondtam régen is sokszor.

De ezek nem nagy dolgok, amikrúl most szó van, a 90%-a olyan amit simán megoldhattak volna, nem kellett volna hozzá meló vagy plusz ész.

A vignettát csak offolják, 1 kodsor az egész, a hudot is visszavették volna, a késnek meg kikapcsolni az elhasználódását...szerintem ez nem egetverő feladat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.27. 09:02:21
  • darkSectorxxx #92493
    1.
    Az nem baj ha most a kés a tőr ugye, hanem az baj hogy a kés helyett nincs más.

2.
    Akkor egyefene, normálon legyen elég, de én ezeket szeretem nehéz fokon is játszani.
    Habár, ja igazad van ... erre lehetne a válasz hogy oldjam meg, ez a nehezítés...

3.
    Én nem végtam volna bele, hanem pl felhasználtam volna mint régen a töltények megspórólására, pláne úgy, hogy nemrég beszéltük fejen lehet késelni a zombikat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.27. 08:57:58
  • darkSectorxxx #92492
    Félreértesz, soha nem keresek semmit.
    Ezeket észreveszem.

Ezt mondta is egy user régen, bölcsen:

"minden játéknak van hibája, lesz is, a lényeg az hogy észreveszed-e"

A fejlesztők feladata hogy ezt megoldja, nem az enyimé.
    Nem kerestem én semmit, az hogy a kés elhasználódik, vagy a zombik fejébe mennyi golyó kell, vagy a vignette, vagy a folyamatos itemeknél a hud, stb ezeket nem azért látom mert darabokra szedtem a játékot, hanem valszeg túl tapasztalt vagyok, játék közben észrevettem.... feltűntek ezek a dolgok.
  • FEARka
    Tudom, hogy a késen kívül voltak a tőrök, én annyit írtam, hogy itt a kés szerepe olyan, mint ott a tör volt, annyi különbséggel, hogy egy kés nem egyszer használható.

Kevés a lőszer? :D A ládám állandóan tele volt vele, herbekkel ugyan ez a helyzet. Standardon játszottam végig és egyszer se kellett szenvednem töltény vagy élethiány miatt. Akkor nem igazán megy neked se az item management :)

"Vagy legalább annyit, hogy az a tetves szerencsétlen júzer had döntse már el egy qte megoldással, vagyis egy gomb lenyomásával, hogy bele akarja-e vágni a kést, vagy nem." És szerinted nem belevágta volna mindenki? Így se egy nehéz játék, de úgy aztán még könnyebb lenne, mert egy zombi se tudna megsebesíteni.

LBandi77: én nem találtam ilyen kést (szerintem nincs is) pedig minden szobát kitakarítottam.
  • darkSectorxxx #92490
    Zsír, bár ez nem segít a játék elején. :D
  • n000rbi
    Minek játszol ezzel a játékkal Darky, ha állandóan a hibát keresed benne?
  • LBandi77
    Lesz benne kés ami nem törik el.
  • darkSectorxxx #92487
    Ez a fejlövéses téma amit én is írtam meg a másik agyfasz kategória.
    Mert alig van lōszer így is azt kb lutri hogy éppen kit mennyivel tudsz megölni.

Kérdemén, mi értelme így harcolni?
    És mi értelme így a vállnézetnek meg a célzásnak.

Tudni illik a fejlesztők ezzel pont a régi külsőnézetes harcot hozták ki ebből a modból.
    Ugyanaz....

Régen is random volt az gogy fejlövés volt, 3és akkor halt csak meg a zombi ha beadta hogy szétloccsanjon a fejea zombinak. Különben sok kellett.
    Ott is volt hogy azonnal 1 löv3és. Utána meg maga a sérülésbe halt csak bene. Aztán meg volt hogy kapott 8 golyót és kellett volna még 2 golyo a testébe és erre beadta a 9.re a fejlövést.
    Vagyis elpazaroltál ilyenkor 8 golyót.

Most ugyanez van, csak kamu illúzió, az hogy most te kezedben van a célzás, hát nem...
  • darkSectorxxx #92486
    Kiegészítem, mert látom kavarodás van.

Na szóval.
    A FELÚJÍTOTT változatban voltak a sima KÉSEN KÍVŰL kis dísz tőrök, amit egyszer használhattál önvédelemre.
    Az nem kés volt.

Itt a probléma az, hogy easy-n is kevés a lōszer, és első menetben ha nincs alternatív esélynek egy késed mint régen.
    Kønnyen gamebreaking-be futhat a játékos.

Szóval soha eddig egy részben sem volt olyan kés ami elhasználódott volna.

És valóban a védekezés miatt nem lehet végtelen.

De a buzi kapcom eszébe nem jutott volna betenni egyszeri önvédelmi fegyvereket a normál kés mellé.
    Vagy legalább annyit, hogy az a tetves szerencsétlen júzer had döntse már el egy qte megoldással, vagyis egy gomb lenyomásával, hogy bele akarja-e vágni a kést, vagy nem.
    De ez kuva nagy meló lett volna ugye megoldani. Meg ehhez gondolkodni is kellett volna.
  • TDC Geronimo
    Elkezdtem RE2őt is. Ez az RE engine az egyik legjobb engine jelenleg. Eszméletlen szép a játék és nagyon jó a frém. Egyelőre iszonyat polírozottnak tűnik a cucc
  • TDC Geronimo
    hmm ma jobban fut anthem. Lehet szerver túlterheltség miatt ment olyan fosul tegnap
  • mucsácsó
    jaja ezt értem persze, csak jobb lett volna egy fix kés talán, vagy valami alternatív megoldás meleere - csak akkor meg nyilván értelmét veszti a zombis elkapás animáció, ha azzal állandóan kivéded...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.26. 22:02:16
  • FEARka
    A kések leginkább arra szolgálnak, mint az első részben a Dagger, hogy ha elkap egy zombi akkor sebzés nélkül ki tudj szabadulni. És azért van durabilityje, hogy ne tudd örökké használni ilyenre.
    Utoljára szerkesztette: FEARka, 2019.01.26. 21:27:51
  • mucsácsó
    nemtom, én base PS4-en tolom, semmi problémám nem volt eddig a játékkal semilyen téren - leszámítva hogy a lickertől nem egyszer fostam huzatosra a gatyámat, szabályosan rettegek azoktól a dögöktől, de komolyan :D

most lett csak meg a 3 medal, úgyhogy megyek tovább - sok időt elbasztam az ilyen felfedezgetéssel meg itemszenvedéssel, de amúgy én élvezem :) hangulat nagyon ott van, bár szerintem túlzottan jól bírják a zombik.. kb kajak jobban jársz, ha nem lövöldözöl rájuk .. :D volt hogy 10 golyót lőttem fejbe, és még azután is felkelt - de némelyiknek 2. után már loccsant szét a feje... ki érti ezt?! :D
    a kés durabilityt én se értem, hogy miért kellett - viszont ANNYIRA jó lenne egy taposás gomb a földön levő zombikra... :D

Anthem demo meg vicc, 2x nem engedett be a szerver, 1x meg töltéskor kifagyott :D:D
    stablil, mint a forint... :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.26. 21:13:51
  • darkSectorxxx #92480
    Alza.hu....

Újracsomagolt PS Classic.
    10% off.... 32k-ért...

Az év poénja...
  • darkSectorxxx #92479
    Ezt képtelen vagyok cáfolni :)
    De már a demóban észrevettem egyből de nem tudtam hogy mitől van most már tudom.

Nekem olyan érz3és így játszani, mintha hunyorítva nézném a játékot...
  • Seth
    Szerintem itt Te vagy az egyetlen,aki emiatt szopikázik :)
  • darkSectorxxx #92477
    pc-n kilōhetō a Vignetta... konzolokon marad a szopás...
  • Rage47
    még eszembe jutott, hogy olykor a digitális ár a PS Plus akció miatt olyan kedvező, hogy nem éri meg akár a használt piacon szórakozni vagy boltba elmenni a lemezért :D
  • Tikal #92475
    Egyetlen előnye ahogy mondod: el lehet adni.
  • Tikal #92474
    Nem tudom mitől szép egy ilyen csúnya kék műanyag tok, fólia alatt egy képpel... Ha valami fém dobozos, szép cucc még megértem, de kell a francnak egy ilyen sima doboz porfogónak. Szerencsére egy két hétnél tovább egyiket se tartom meg. Amit meg akarok tartani az meg jöhet digit-ben.
  • darkSectorxxx #92473
    Ja de ez az itteni méregetés a úgyis értelmetlen.
    Persze hogy 2-0 meg 3-0 ha csakis abban mérjük össze, csak arról esik szó, amiben a lemezes jobb
  • Rage47
    egyedül annyi szól a fizikai mellett szerintem, hogy el lehet adni.
    én legalábbis nem szeretem gyűjtögetni porfogónak a lemezeket, valaki kirakja a polcra.
    valamint a lemez olvasása miatt zúg is sajnos a gép, legalábbis a Slim
  • Seth
    Physical VS Digital 2:0

• darkSectorxxx #92470
    Nincs akkor sem volt.. Nem egymás folytatása, hanem alternatív nézőpontja ugyanannak a történetnek...
  • darkSectorxxx #92469
    Az fasza...
  • Prof William
    Van valami sorrend, ahogy érdemes végigvinni a Resident Evil 2-t? Én Claire-el kezdtem, mind ahogy annak idején 20 éve is. :)

14Gb akkor jól döntöttem hogy Ps4Pro -ra vettem meg.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.26. 10:41:25
  • TDC Geronimo
    Szar a vram mutató pcn. Már demonal is baromságokat mutatott...
  • darkSectorxxx #92466
    Kis érdekesség:

PC ~13GB Vram szükséges a Resident Evil 1080p-ben a max látványához és ~14GB a 4k-ban.... :O
  • darkSectorxxx #92465
    Amúgy ja rossz ez a durrability-s téma mivel kevés a töltény érthetetlen miért nem van egy rendes késed tartalékba.
    Ez alapján erősen gamebreaking cucc.
  • darkSectorxxx #92464
    Lehet blokkolni a Zombikat?
  • Seth
    Ja,azota mar rajottem a taktikara. Amugy meg ha keseled a fejecskejet folyamatosan akkor stunlockolodik,kb 8 keseles es pusztul.Ha nem torne el a kes azzal nyirnam ki az osszeset :)
  • darkSectorxxx #92462
    Hát technikailag nem tudom felfogni mit látok a képernyőn a RE2-ben

Amit művel a játék a fényekkel, én nem értem ez hogy jöhetett ki így, ebben a formában. Nem kicsit irriláló.
  • Kandurex
    Én most értem a nyalafinta :) mobhoz. Konkrétan odapattintottam egy fénygránátot, ledugtam a torkán a shotit és kitáraztam....igaz egyszer rámugrott, de késsel a fejében már nem fájt neki :)

Apropó kés! Nagyon, nagyon fontos, pláne HC fokozaton, mert csak így van esélyed, hogy ne harapjanak szarrá. (amikor elkapnak L1!!)

Amúgy fasza játék, egy - kétszer azért megtudott ijeszteni. Tetszik.