121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Milyen a game?
  • TDC Geronimo
    Amúgy hogy kell pontosan tolni RE2őt mert hallok minden félét. Most Leon storyt tolom. Utána egyértelmű lesz, hogy melyik Claire storyt kell indítani? Mert abból is van A meg B. Minek ennyire megkeverni :D
  • Tikal #92538
    A kapcsolódási gondok nem érdekesek, azok javulnak majd úgy is, a játékmenet legyen rendben
  • TDC Geronimo
    Lement Dreams betaról az NDA. Lehet látni ebben a topikban, hogy milyen elmebeteg dolgokat csinálnak már most az emberek 1-2 hét alatt.
  • TDC Geronimo
    Ezt azért érdemes megnézni

• Rage47
    Hát mindenképp nézd meg a bétát majd. Vagy inkább ne, mert elveszi a kedved :D
  • TDC Geronimo
    Nem szar, de vannak vele gondok. Konzol performance elég gáz, de pcn is vannak gondok. Persze ott azért jóval jobban fut. Connection problémák, amiket elvileg megoldottak meg infinite loading, ami talán az open hétvégére már javítva lesz.

Aki konzolra akarja venni én a helyében mindenképp várnék megjelenésig, hogy mennyit javul performance
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.28. 20:35:58
  • Tikal #92533
    Most akkor mi van? Szar az Anthem??
  • darkSectorxxx #92532
    Ja ha már story.

Nem vágom miért, de a régiben sokkal jobb átvezetők voltak, amik jobban, drámaiabban mutatta be a story-t mint itt....
    (ezek mindenkinek őjak lesznek, mert minden kicsit más helyen és másképpen történnek, nem csak grafikában vagy minőségben lettek változtatva)

5.5 óra alatt kb jelentéktelen átvezetőket néztem.
    És nem emlékszem rosszul mert kb 3-4 hete vittem végig a régit megint...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.28. 20:05:56
  • darkSectorxxx #92531
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt igen, lehet csak a B story-kban de volt, vagy csak Claire-nél nem emlékszem, de az a helikopteres területen a falból ugrott ki....
    Szinte pár lépésre onnan, ahol most és ahol most van a helikopter ebben a részben....
  • LBandi77
    Ez volt régen is? Nem emlékszem csak a 3-ból a nemesis-re.De azt legalább le lehetett fektetni 1 időre.
  • darkSectorxxx #92529
    Ja és direkt megnéztem...
    Mind3 nehézségen! Mindig ugyanott, ugyanazt a 3 zombit!
    Ugyanaz a fegyver, Ugyanúgy only headshot...

Iszonyat nagy a random generátor, van hogy 1 lövés azonnal szétrobbantotta a zombik fejét vagy 2, aztán mikor visszatöltöttem a mentést már 6-8-10 akár több is keleltt bele...HC módban 10 sem ritka....

Szóval a Hitbox nem a legjobb.
    Most egy srác streamelte, 1, azazazaz 1 teljes tárat belelőtt egy zombi karjába, és nem szakadt le....
  • darkSectorxxx #92528
    Nekem ugyanez a lickerekkel, mert azok is nekemugranak, nem tudok gyorsabban futni...
    Mert ugye a Lickerek hallás után mennek, de nem lehet lassn csendbe mert üldöz a csávó. -.-

Nálam ~2 óra ment el így most néztem vissza a streamemet....
  • TDC Geronimo
    fél órát basztam el azzal, hogy kerülgettem egy helyszínen, mert mikor túljutottam rajta úgy, hogy megkerültem a fél mapot, akkor meg a nyakamba ugrott egy zombi sötétből és kinyírt, mert nem volt már hpm -.-
  • darkSectorxxx #92526
    Full idegesítő, de agyrák kategória.
    még könnyű fokon is gondolj bele.

Jön ez a mamlasz, a szük folyosokon, veled szembe mikor mennél a feladat szerint, de nem tudsz mert legyőzhetetlen.
    Egy szimpla mozgó fal, egy akadály.
    És fordulhatsz vissza, vagy lerázod, és talán vissza tudsz menni, vagy nem és kerülsz egy nagyot.

De mivel nem real-time mozog a házban hanem a gép csak ugy eléd teheti, nah képzelheted.
    És akkor ne ütközz olyan szituba hogy belépsz egy sötét szobába a nyakadba akar ugrani 2 licker meg 5 zombi és nem állhatsz meg mert a hátad mögött lohol ez a fos.
    Ez minden csak nem félelmetes, meg nem fun.

Max az első 10 percben.
    Eredeti verzióban ez nem volt túltólva.
    Itt full kretént nyomnak.
    Én is undorodom ettől, Dead Space 3-at ezérét hagytam abba.

Alien Isolation más tészta, ott nem így csapódik le ez az egész, sokkal másabb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.28. 19:24:24
  • n000rbi
    Oké, meglátjuk...
  • darkSectorxxx #92524
    +1 ... nem is értem, Speedrun hajrá
  • TDC Geronimo
    Nem mondok semmit, de ez a dolog szerintem nem félelmetes, hanem idegesítő
  • n000rbi
    Azért remélem nem ilyen Alien Isolation-szintű szopatás van benne, mert akkor megy is tovább :D (én vettem meg Kandurtól)
  • TDC Geronimo
    Tetszik ez az RE2, de ezek a Mr. Xes részek kiborítanak. Gyűlölöm az időre menő dolgokat és az ilyeneket is, mint amilyen ez
  • Kandurex
    Már el van pattintva. Holnap megy.
  • TDC Geronimo
    Helyedben nem adnám még el...

The Ghost Survivors is coming as a free update to #RE2 starting February 15th!

Explore “what if” stories of three unfortunate souls who never made it out of Raccoon City: The gunshop owner, the mayor's daughter, the soldier.
  • Rage47
    Azt is el tudom képzelni, hogy bugos volt, nem láttam semmilyen világító ábrát. De amúgy lehet másnál sem jelentek meg ezek, másnál is olvastam erről panaszt. Én eleve ott kezdtem a játékot, olyan csapatba rakott, ahol kb. ott kezdtünk :D Azt sem tudtam, mi van. Aztán egy kis harc után ki is vágott és soha többet nem láttam a harcmezőt :D Amúgy ja, konzolon csapnivaló a performance.
  • Tatyla
    Három ábra van csak de igen tényleg ott volt a segítség csak amikor retardáltakkal rak össze te hiába próbálod a jó ábrát beállítani ha eltekergetik folyamatosan :P
  • Seth
    Amikor 4 abrat kellett beallitani ? Csak kicsit kellett volna körülnézni, ott vilagitanak a kapcsolok kornyeken az abrak. Egyik a sarokba, masik alul a csövön, igy tovabb. Ennel mar csak az nagyobb segitseg, ha az abra fölé rakjak, nesze hulye, ezt kell kiporgetni :)
  • TDC Geronimo
    Storm iszonyat jó. Nekem az a kedvencem. Konzolos frém elég elszomorító volt. Ez a töltés bug elvileg már következő hétvégére ki lesz javítva, de tény hogy nagyon idegesítő volt
  • Rage47

Szintén olvastam egy véleményt, ami tetszett, hogy basszus mi vagyunk a fogyasztók, egyetlen módon tudunk szavazni, a pénztárcánkkal, és ilyen esetekben igenis jelezni kéne a kiadó felé, hogy nem jó irányba haladnak... és nem kell vakon védeni őket, mert dollármilliókat keresnek így is rajtunk.
    Nem csak a bugok zavaróak, hanem a játékbeli dolgok is, pl. volt egy puzzle, amihez 0 segítség volt, álltunk, mint a hülye, hogy most mit merre forgassunk és random eltaláltuk 20 perc után... Nekem alpha érzetem volt, nem is béta :D
  • Tatyla
    Sok ismerősöm preorderelte egyet azért tegnap sikerült lebeszélnem róla :D
  • Rage47
    Továbbra is rejtély számomra, hogy az emberek nagy része a máshol olvasott kommentek alapján miért tartja meg a preordert. Ekkora baki után, amit ebben a demoban mutattak (demo, nem béta, holott sokan úgy nevezik, hogy béta), várnék vele fél évet, és talán megvenném, ha érdekelne annyira.
  • Tatyla
    Nekem úgy ahogy van a koncepció tetszik de biztos hogy nem day one, ezek a 95%-nál megáll a betöltés vagy egyáltalán nem megy tovább a fő képernyőröl dolog eléggé kiakasztott mert ilyenkor close application mást nem tudsz csinálni, ki nyitottam a Colossust az már jobban is tetszett mint az első Javelin viszont tegnap este unlockolták mindet így majd hétvégén azokat is megnézem.
    Szerintem első akcióban megvesszük de majd kiderül megjelenés utáni első visszhangokból
  • n000rbi
    Írtam jatekaim-on.
  • darkSectorxxx #92509
    Részemről MR X miatt nekem agyonvágták a hangulatot is meg ugy az egész játékot kb az 1/3-ától kezdve.

nem tudom ki hitte hogy ez szórakoztató lesz.
  • Kandurex
    Persze 10 + 6 óra volt.
  • Seth
    B sztorit is végigvitted?
  • Kandurex
    Jobban hangzik, mint a 14500 (igaz az postával), nem?
  • Tikal #92505
    13800, ezt számológép dobta ki vagy sok otthon a 200-as? :D
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.01.27. 19:56:49
  • Kandurex
    Ugyanitt: RE2 eladó 13800 (+ posta ha úgy kell) (jatekaimon is fenn van)

JóárTM
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.27. 19:27:06
  • Kandurex
    Lepörgött az RE2 remake

Megérdemli a felszopást. Fasza hétvégém volt / 10.

És megint bebizonyosodott, hogy teljesen felesleges volt erőltetni erőltetni a 7-ben az FPS-t, hibátlan az immerzió TPS-en és még látványosabb is!
  • TDC Geronimo
    Látom toltad Anthemet. Mit szólsz hozzá? Amúgy ha 1080pre állítod TVt akkor unlockolt frémmel fut és valahol megy 60 fpsel is. nem értem miért nincs ingame benne 1080ps opció... Mindegy én PCre veszem az tuti
  • darkSectorxxx #92501
    az nem jo.