PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Viszont a maxolós megalomániába beleesek én achievementek nélkül is, és félbemaradnak emiatt játékok. Inkább ez a baj. Az a vicc, hogy ez csak a bejövős játékokat érinti, hiszen a többinél nem érdekel. Az AC: Brotherhoodban például örömmel hagytam ott a nem ízlő részek 100%-os szinkronizációját.
- Demon's Souls... bár a végén a kő farmolást azért eléggé putrinak életem meg.
- Snake Pass... itt a "ne érj a vízhez a vizes pályán" achi fárasztott le.
Na most ezek voltak a jobbak. A többi az a gaming legalja. Múltkor letoltam a Sleeping Dogs Definitive Editiont. Az is pontosan addig a pillanatig volt jópofa, míg az ember el nem kezdett achizni. A végigvitel után max 3 achit szedtem össze, amihez nagyon közel voltam, aztán del.
Nem éri meg. Az alapvetően jó játékélményt árnyékolja be az achi/trophy maxolás. A gaming legalja... szedj össze 121 elrejtett ládát, meg találd meg az összes akármit a 100 órás végigjátszásod során... Lost Odyssey-be egyetlen 1 kincset hagytam el valahol azért nem maxos. Kb. az egész szaron újra végig kellett volna menni, legalább 6-7 órát beletolni. Hát akinek 2 anyja van az...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.16. 21:57:54
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
+ INGYEN ebben az értékben: 6 390 Ft
Konzoljáték Driveclub VR - PS4 VR
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Adversus solem ne loquitor
PSN ID.: Beegabor
Nem tudja véletlenül valaki, hogy ha lejárt a gépemre az 1 év gari és azt olvastam, hogy van valami szavatossági garancia ami 2 évig érvényes. Elvileg ez azt jelenti, hogy az 1 év után ha valami baja vana gépemnek akkor még +1 évig a gyártóhoz ellehet vinni és kijavítják vagy kicserélik. Tud erről valaki valamit?
Utoljára szerkesztette: Sillin, 2018.03.16. 19:34:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Ja ha digitális, akkor úgy igen.
Discord-ot nem mondom hogy nagyon ismerem, de az egy sima chat-hangos beszédes program nem?
Vagy van más felülete is?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Discord közösségbe pedig szívesen várunk mindenkit, hisz a lényeg egy befogadó és családias játékos réteget összefogni. :)
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Én se vagyok elégedett 100%-ig...de van 1-2 jó dolog is benne.
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mivel nem láttam semmiféle kezdeményezést arra, hogy valaki Discordot csináljon a Playstation játékosoknak, a mai nap folyamán felállítottam és beüzemeltem egy közösségi discordot. Több nagyobb közösséget is csináltam már és jelenleg is dolgozom egy koreai cégnél mint moderátor és wiki felelős, szóval szívesen moderálom és foglalkozok a közösségekkel. Emellett egy playstation témájú magyar magazin is készülőben van, de ez még egy hosszú projekt.
Hogy miért jó a Discord? Közösség, hasonló érdeklődési körü emberekkel való társalgás, csapatkeresés, fontos információk könnyű elérése(hírek, bejelentések, akciók, események és új játékok megjelenése/bejelentései), segítségnyújtás és nem utolsó sorban VoIP azaz beszélgető programként is használható, akár egy telefonról is, azoknak akiknek nincs mikrofonja vagy headsetje a ps4ükhöz.
Tehát aki szeretne csatlakozni a közösséghez és/vagy szereti a discordot, azt szeretettel várjuk köreinkbe. A csatlakozás az alábbi linken lehetséges: https://discord.gg/VKTGKJR
Köszönöm a figyelmet, ha esetleg nem lenne engedélyezett az efféle megmozdulás, kérem töröljétek a hozzászólásom.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 17:19:08
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 15:08:17
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 14:18:13
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy tényleg attól zeng az összes PS4-es csoport, hogy szerencsétlenkedik mindenki a BB-vel... :D kicsit merész volt Plusba tenni, bár talán még több ember megkedveli (de még annál is több fogja megutálni) a műfajt... :D
Egyszerűen nem értem amúgy... sokan eldobják és szarozzák, mert az első mobon/bosson nem tudnak túljutni, GG <#idiota>#idiota> ...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.15. 11:26:47
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De valszeg nem fog szart kiadni a From a kezeik közül, úgyhogy várjuk sok-sok szeretettel, bármi is lesz :) csak soulslike legyen! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.14. 23:29:32
"Despite Bloodborne 2 speculated to be this game, we have two insiders saying it’s not.
Shadows Die Twice is a spiritual sequel to Kuon.
This game will be open world with horror elements, it will take place in Ancient Japan."
Nem tudom itt ki mennyire ismeri az eredeti Kuon-t, de szerintem 99% nem is hallott róla :) Nagyon atmoszférikus,edo korabeli (vagy annál inkább régebbi, nem vagyok otthon a japán történelemben :D) survival horror cucc volt.Kicsit olyan a hangulata ,mint a Fatal Frame sorozatnak,abból is a 2. résznek, azt talán többen próbálták.Lassú, nyomasztó, azokkal a tipikusan japán ellenfelekkel(fehér bőrű, rákjárásban közlekedő, kicsavarodott végtagú ,ízeltáb nyakú humanoidok) amik viszont már a Siren sorozatot idézik.
Nem kapott túl jó értékeléseket annak idején, vagy fogékony az ember rá, vagy nem. Sok a backtracking, 2 játszható karakter, kb ugyanazon úton, csak a végefelé más , lagymatag harcrendszer etc.. Nekem tetszett annó, de már szinte semmire sem emlékszem belőle :)
Nade mindegy is, mert ez az új valszeg nem ilyen lesz ,hanem inkább olyasmi ,mint a NiOh, maradnak a souls vonalon.
E3-mon biztos kiderül
PSN ID.: Beegabor