PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Legutóbb a Wonder Boy: The dragon’s trap lett 100%, ráadásul switchen, ahol még trófea sincs érte, de nem bántam meg. Ajánlott játék ;)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Én csak 12 játékot maxoltam ki Steamen (valójában 13-at, de az Outcastban.-ben bizonyos mellékküldetések 1999 óta bugosak, a Second Contact ugyanarra meg is adta), illetve 14-et PS3-on (Ratchetek, Sly Cooperek adják ennek a felét). Nagyon kevés olyan momentum volt közte, amit nem élveztem. A StarCraft II(-ket) nem maxoltam ki Battle.neten, de sok jó achievementjük volt, melyre szórakoztató volt rámenni.

Viszont a maxolós megalomániába beleesek én achievementek nélkül is, és félbemaradnak emiatt játékok. Inkább ez a baj. Az a vicc, hogy ez csak a bejövős játékokat érinti, hiszen a többinél nem érdekel. Az AC: Brotherhoodban például örömmel hagytam ott a nem ízlő részek 100%-os szinkronizációját.
Tinman
Eddig 2 játék volt életemben, amire azt mondtam egész jó volt kimaxolni:

- Demon's Souls... bár a végén a kő farmolást azért eléggé putrinak életem meg.
- Snake Pass... itt a "ne érj a vízhez a vizes pályán" achi fárasztott le.

Na most ezek voltak a jobbak. A többi az a gaming legalja. Múltkor letoltam a Sleeping Dogs Definitive Editiont. Az is pontosan addig a pillanatig volt jópofa, míg az ember el nem kezdett achizni. A végigvitel után max 3 achit szedtem össze, amihez nagyon közel voltam, aztán del.

Nem éri meg. Az alapvetően jó játékélményt árnyékolja be az achi/trophy maxolás. A gaming legalja... szedj össze 121 elrejtett ládát, meg találd meg az összes akármit a 100 órás végigjátszásod során... Lost Odyssey-be egyetlen 1 kincset hagytam el valahol azért nem maxos. Kb. az egész szaron újra végig kellett volna menni, legalább 6-7 órát beletolni. Hát akinek 2 anyja van az...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.16. 21:57:54

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tatyla
De

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

akkor mi a francnak fejezted be? csak nem azert a digitalis kutyatsemnemerdeklö serleg baszásért?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
Shadows of War, pfuj de utáltam a végére egy ideig nem akarok orkokat látni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
PlayStation VR + PS4 VR Worlds + PS4 Camera 73 990 Ft

+ INGYEN ebben az értékben: 6 390 Ft
Konzoljáték Driveclub VR - PS4 VR

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
A szavatosság az egész termékre kiterjed, nem csak a ps4 esetében, és nincs időkorlátja, de a szavatosság nem a termék meghibásodására vonatkozó feltételt jelenti.

Adversus solem ne loquitor

Seth
Szavatossági garancia általában a főalkatrészekre vonatkozik csak. PS-nél nem tudom mi van annak nyilvánítva, gondolom az alaplap. De ha pl a merevlemez szart be, vagy a BR olvasó, arra lehet hogy már nem érvényes. Kérdezd meg a supportot

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok

Nem tudja véletlenül valaki, hogy ha lejárt a gépemre az 1 év gari és azt olvastam, hogy van valami szavatossági garancia ami 2 évig érvényes. Elvileg ez azt jelenti, hogy az 1 év után ha valami baja vana gépemnek akkor még +1 évig a gyártóhoz ellehet vinni és kijavítják vagy kicserélik. Tud erről valaki valamit?
Utoljára szerkesztette: Sillin, 2018.03.16. 19:34:47
darkSectorxxx
:) <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Legalább fog jönni content játékhoz, most hogy visszakerülnek lootboxok, mert mióta kiszedték semmi se jött.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Pont tegnap raktam fel megint.

TDC Geronimo
SWBF2 új progression rendszer 21től

Na ennek ilyennek kellett volna lenni launchkor is...

Tsurata
Lényegében van egy fejlettebb IRC chat része és egy VoIP beszélgetős része, mobilokon és mac/pc/linuxon is elérhető. Szóval jó nagyon. :D

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

darkSectorxxx
<#eljen>
Ja ha digitális, akkor úgy igen.

Discord-ot nem mondom hogy nagyon ismerem, de az egy sima chat-hangos beszédes program nem?
Vagy van más felülete is?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
lol

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tsurata
Csak digitális formában lenne és maga a weboldal célja az információ legjobb módon való eljuttatása a felhasználóhoz, mindent a legegyszerűbb módon kategorizálva az átláthatóságért(főoldalon egyből látható ps plus tartalom, akciók mimt digital és physical és a megjelenő játékok idővonala), psn profil összekapcsolása, csapatkereső üzenetküldéssel ami a psnre küld, esetleg egy piac funkció(bár az rengeteg moderálni való felület). Van egy nagyon jó PSN Api amivel lehet dolgozni. A magazin szó annyit jelent hogy digitális formában havi szinten kiküldésre kerül majd egy összefoglaló magazinszerű issue pdf formában.

A Discord közösségbe pedig szívesen várunk mindenkit, hisz a lényeg egy befogadó és családias játékos réteget összefogni. :)

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

mucsácsó
Én most főleg az előző 2 részre gondoltam, de igen, igaz :D
TDC Geronimo
Mi jobb nála? Jelenleg szerintem a discord a legjobb ilyen program.

darkSectorxxx
Itt haverok is erőltették, mindig újra kell indítani a játékot, hogy az x360 kontrollerbe afüles működjön, meg hasonlók.
Én se vagyok elégedett 100%-ig...de van 1-2 jó dolog is benne.

darkSectorxxx
Csak a magyar magazin azt hittem egy újság. :P

Moby
Nekem ezt a discordot évek alatt sem sikerült megkedvelnem. Nem is nagyon értem miért pont ez ment ekkorát egy olyan területen, ahol szinte csak jobb megoldások vannak/voltak, de ahogy látom mostanra ilyen kváziszabvány lett.

Tinman
Egy szóval nem mondta, hogy nyomtatott média lenne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
A playstation témájú újság az jó dolog, de mennyire látjátok azt, hogy a mai világban a nyomtatott média megérné? Lenne rá kereslet?

Tsurata
Üdv, remélem nem ütközik a szabályzatba, ha mégis akkor kérem töröljétek.
Mivel nem láttam semmiféle kezdeményezést arra, hogy valaki Discordot csináljon a Playstation játékosoknak, a mai nap folyamán felállítottam és beüzemeltem egy közösségi discordot. Több nagyobb közösséget is csináltam már és jelenleg is dolgozom egy koreai cégnél mint moderátor és wiki felelős, szóval szívesen moderálom és foglalkozok a közösségekkel. Emellett egy playstation témájú magyar magazin is készülőben van, de ez még egy hosszú projekt.

Hogy miért jó a Discord? Közösség, hasonló érdeklődési körü emberekkel való társalgás, csapatkeresés, fontos információk könnyű elérése(hírek, bejelentések, akciók, események és új játékok megjelenése/bejelentései), segítségnyújtás és nem utolsó sorban VoIP azaz beszélgető programként is használható, akár egy telefonról is, azoknak akiknek nincs mikrofonja vagy headsetje a ps4ükhöz.

Tehát aki szeretne csatlakozni a közösséghez és/vagy szereti a discordot, azt szeretettel várjuk köreinkbe. A csatlakozás az alábbi linken lehetséges: https://discord.gg/VKTGKJR

Köszönöm a figyelmet, ha esetleg nem lenne engedélyezett az efféle megmozdulás, kérem töröljétek a hozzászólásom.

n000rbi
Mondjuk az eredeti fejlesztő a Core Design volt, a Crysal Dynamics csak azután jött képbe, hogy a Core Design az Eidossal együtt megszűntek létezni.

mucsácsó
Hát nemtom, én picit szkeptikus vagyok, már csak amiatt is, hogy nem az eredeti fejlesztők csinálják (Crystal Dynamics) :\ ez sztem sose sejtet jót, ha lepasszolják máshova a címet, dehát jóvan :D meglátjuk, de nem vagyok elragadtatva abszolút..
Tinman
Öööö........

TBTPumpa
Igen. Most az Ori and the Will of the Wisps játékkal vagyok így. Tavaly nyáron nagy elánnal bejelentették, aztán most meg arról csipegnek a madarak, hogy csak 2019-ben jön. A Cyberpunk 2077 esetét már nem is akarom ragozni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 17:19:08

Bárcsak minden játéknál így lenne. Utálom, h bejelentenek valamit, aztán éveket kell várni rá.
Kandurex
Jónak ígérkezik? Ezt így ebből?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GOTY
Jónak ígérkezik, csak könyörgöm, legyen már benne vagy 20-25 óra játékidő a kurva lootolás nélkül.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

GOTY
Akkor adj neki egy újabb esélyt, és légy kicsit befogadóbb!

GOTY
Rajtad kívül nincs ember a Földön, aki ne így kezdte volna!

TBTPumpa
Ja. Karácsony előtt mondták, hogy valami különleges esemény keretében kerül majd bejelentésre (ami, mint kiderült, nem az E3, hanem a mozifilm premier dátuma) és nem kell sokat várni rá. Úgy tűnik tanultak a Rise of the Tomb Raider hibáiból (eleve 3 platformra jön azonnal, nem lesz időleges exkluzivitás), illetve a helyszínek változatosabbnak tűnnek, mint a Rise-ban. Napfogyatkozás, maja mitológia, piramisok, dzsungel... Jöhet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 15:08:17

TDC Geronimo
Régen már mondták, hogy nem fog sok idő eltelni a bejelentés és a megjelenés között. Biztos volt, hogy idén jön

wow! ilyen közeli megjelenes? szokatlan.... proper AAA resz lesz egyaltalan? annak tünik...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TBTPumpa
Shadow of the Tomb Raider will be revealed April 27th. Available on Xbox One, PlayStation 4, PC and Steam on September 14th, 2018.

//www.youtube.com/embed/vuemrb_ur2w
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 14:18:13

Tikal
Nem az a lényeg, hanem hogy miután felkeltem valami templom kertben és elolvastam mindent, úgy éreztem ez nem az én játékom :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Mondjuk ott először meg is kell halnod, az a tutorial része :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
Ámen! :D azért a játékért még egy új konzol árát is kifizetném instant, ha netán PS5-re jönne <#idiota>

Amúgy tényleg attól zeng az összes PS4-es csoport, hogy szerencsétlenkedik mindenki a BB-vel... :D kicsit merész volt Plusba tenni, bár talán még több ember megkedveli (de még annál is több fogja megutálni) a műfajt... :D
Egyszerűen nem értem amúgy... sokan eldobják és szarozzák, mert az első mobon/bosson nem tudnak túljutni, GG <#idiota> ...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.15. 11:26:47
<#eljen>

Tikal
hát a BB pályafutásom eddig annyi hogy meghaltam az első farkasnál a trainingben. Power OFF.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Mindenki BB -t akar, nem tudom minek erőltetnének mást.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Én titkon akkor is bízom a BB2-ben, de valszeg tényleg nem az lesz, max hasonló picit :(
De valszeg nem fog szart kiadni a From a kezeik közül, úgyhogy várjuk sok-sok szeretettel, bármi is lesz :) csak soulslike legyen! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.14. 23:29:32
persze-persze, haritas vanik e! hogy aztan jol meglepödjünk, hogy "áj áj fikken vaszisztlósz blútgeburt zwei aha aha!" <#nezze>

Seth
Állítólag:

"Despite Bloodborne 2 speculated to be this game, we have two insiders saying it’s not.
Shadows Die Twice is a spiritual sequel to Kuon.
This game will be open world with horror elements, it will take place in Ancient Japan."

Nem tudom itt ki mennyire ismeri az eredeti Kuon-t, de szerintem 99% nem is hallott róla :) Nagyon atmoszférikus,edo korabeli (vagy annál inkább régebbi, nem vagyok otthon a japán történelemben :D) survival horror cucc volt.Kicsit olyan a hangulata ,mint a Fatal Frame sorozatnak,abból is a 2. résznek, azt talán többen próbálták.Lassú, nyomasztó, azokkal a tipikusan japán ellenfelekkel(fehér bőrű, rákjárásban közlekedő, kicsavarodott végtagú ,ízeltáb nyakú humanoidok) amik viszont már a Siren sorozatot idézik.
Nem kapott túl jó értékeléseket annak idején, vagy fogékony az ember rá, vagy nem. Sok a backtracking, 2 játszható karakter, kb ugyanazon úton, csak a végefelé más , lagymatag harcrendszer etc.. Nekem tetszett annó, de már szinte semmire sem emlékszem belőle :)
Nade mindegy is, mert ez az új valszeg nem ilyen lesz ,hanem inkább olyasmi ,mint a NiOh, maradnak a souls vonalon.
E3-mon biztos kiderül

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
2013-as Tomb Raider?

arty
sajnos igen.

de az nem jelenti h mar elhasznalt nevet is ujra el kell loni :(

Forza.