121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    BFVnél már ingyenes minden. Igaz fele annyi content se fog jönni hozzá, mint a premium passos időkben
  • Kandurex
    Némi OLED - QLED vergődés után, döntés született:

Behúztam egy 65" Bnyócat
  • Evoluti0N
    Overwatch tökéletes példája annak, hogy a legjobban az működik, ha játszással való kozmetikai cuccok igazi pénzért is megvásárolhatóak és cserében az összes frissítés (map, karakter, játékmód, satubbi) ingyen érkezik. Az olyan játékok, mint a Battlefieldek pedig tökéletes ellenpéldák. Emlékszem, h például a 3-ban annak ellenére, h a Premium Edition volt meg, szinte csak az alap pályákon játszottam, mert a fizetős DLC pályákra alig volt játékos. Sok multis játékban a fizetős DLC-k felmorzsolódást okoznak a játékosok között.
  • TDC Geronimo
    Nagyon nyílt kommunikációt folytatnak bionál. Egyértelműen elmondták, hogy csak kozmetikai cuccok lesznek és minden megvehető lesz ingame pénzért. Lootbox se lesz, azt veszel, amit akarsz. Nekem ez teljesen belefér, mert én egy fillért nem költök rá, cserébe ingyen kapom a contentet, mert lesz ember bőven, aki ezekért pénzt ad. Nincs ezzel semmi baj, valamiből kell bevétel, ha folyamatos supportot akarunk.

Csak sok ember meglátja hogy miktrotranzakció és már fröcsög a nyála. Anélkül 0 supportot kapnának a játékok.
  • Ulthanito
    Nem lát? Szerinted akkor józan szamaritánus volt, amikor elkészítette az ACO-t tavaly meg az ACO-t idén?
  • AntiHero
    EA-t utáljuk..globális utálat van rajtuk a mikrotranzakciók miatt.
    Ez ilyen 50-50%os az Anthemnél, hogy siker vagy bukás.

Lesz pénzért vehető armor a játékban? Lesz!
    Lehet felőlem..de akkor csinálják, úgy ha nem akarok fizetni azért az armoért ami tetszik, tudjam a játékban is megszerezni reális körülmények között. Ne menjen ez a játék rovására.

Destiny óta akarok egy ilyen játékot (nem csak én), igenis van erre is igény..csak mindig elszúrják az elején és belefáradnak a játékosok ebbe. Ezért nem szeretik, kételkednek az Anthembe is.
  • TDC Geronimo
    tisztességes RPGt? mint az andromeda? LÁL

Ez a bio rég nem az a bio. EA nem lát már pénzt single player játékokban. Ezek a GaaS játékok sokkal több pénzt hoznak. Én is ilyen csináltatnék, ha fejes lennék.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.01. 12:46:00
  • Ulthanito
    "az EA nem fogja ezt is benyelni már.."

Mit, a saját parancsát? Ők kurvították el a stúdiót, az Anthem is az ő parancsukra készül tele mikrotranzakciókkal, multis okádik az egész. Ahelyett, hogy valami tisztességes RPG-t csinálhatnának, amihez értenek. Mert abból 0 darab volt ebben a genben a W+-on kívül. Jön mahd a DA4, multival (!), ami szart se érdekel, meg abban is csillió mikrotranzakció kell.

A sok fos lövöldét meg okádják, mert arra van igény...
  • TDC Geronimo
    Biztos nem lesz bukta. Mondtam rengetegen szeretik ezt a stílust. Anthem jól néz ki, jó a "moment to moment" gameplay. Tartalmak ingyen jönnek majd hozzá. A világ érdekes és storyból már a demoban több volt, mint az egész destiny 1be lol

Sok ember tradicionális bio rpgt várt. Azoknak megértem nem tetszik, de ez sose készült annak.
  • AntiHero
    Az Anthem-be ugyan annyi potencia van mint a Destiny-be.

Sőt! Több is. A feladat adott, endgame contentel meg folyamatos frissítésekkel kell építeni.

Az alap jó.
    Gameplay jó.
    Javelinek jók.
    Demó semmit nem mutatott, de a stronghold küldetésre aki azt mondja szar volt...annak max az ilyen stílusú jàtékok nem tetszenek. Mert az igenis élvezetes volt. Nehézség is szépen belőve.

A freeroming küldetésekről nem beszélnék azok sablon dolgok, farmolàsra vannak.

Ez a jàték csak azon bukhat el ha nem lesz elég contentel benne..vagy ha észnélküli ugyan azt farmolós tucat "MMO" lesz.

Remélem, hogy nem lesz bukta a jàték.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.02.01. 12:36:58
  • TDC Geronimo
    Dehogy lesz bukta. Anthemben a gameplay nagyon jó. Looter shooter és abban a kategóriában egyáltalán nem lesz rossz. Az hogy voltak szerver gondok na bumm. Első large scale teszt volt. Rengetegen szeretik ezt a stílust. Lásd destiny, diablo, MHW stb.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.01. 12:13:05
  • TBTPumpa
    Persze, hogy lesznek, akik játszani fognak vele. PC-n az új Nvidia kártyák mellé ajándékba megkapod a játékot. Legalább ők játszani fognak vele egy darabig, ha már más nem. Nekem is onnan van meg, egy próbát megér.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 11:17:38
  • mucsácsó
    Anthem az iszonyat nagy bukta és kuka lesz szvsz nagyon hamar - kívánom persze, hogy ne legyen igazam, de valahogy ezt érzem....
    Viszont akkor Bioware tényleg lehúzhatja a rolót szerintem, legalábbis az EA nem fogja ezt is benyelni már..

Biztos lesznek azért akik majd játszák meg akiket beránt, hisz az alapkoncepció elég jó, de nem kell túl nagy sikerre számítani...
    Frostbite-hoz tényleg senki ne nyúljon a DICE-on kívül...

10-year journey, mi? :DDD aha.. jövőre már a kutyát nem fog érdekelni.

btw...néztem a Preay of the Gods streamed, dark! :D
    jó kis gamenek tűnik, reméljük jön majd PS4-re is :)
    annyira elkapott tőle a SotC-ozhatnék, hogy meg kell vegyem :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.01. 08:41:01
  • Ulthanito
    Engem!
  • Harlekin
    Anthem....

10 éve az első "Nagy" játék amit nem veszünk meg preorder...
    Mert köszi, de a VIP demo kipróbálása után erre jutottunk....

Méla undorral, ha sikerül nekik szervereket normálisan összerakni, akkor talán az openba bele nézünk és esetleg adunk egy esélyt, mert nagyon komoly ígéretet tettek, hogy amit eddig láttunk az vicc volt!!! (Bár nagyon sokan nem röhögtek rajta!!!)
    Így, ha most a dupláját húzzák elő abból, amit eddig prezentáltak. Az akkor is csak a fele lesz annak mint amit hangoztattak, és ebből következőleg vártunk!
    Nem szeretek vész madár lenni, de szerintem a Biowarenál, már most kint van a tábla, hogy ennyi volt...
  • mucsácsó
    szerintem is kurvajó a RAGE 2 (pedig elsőre rohadtul nem tetszett ez a pink alapconcept) így a vidik alapján, de Metro Exodus is nagyon hangulatos... :D bár valahogy érzem, hogy mindkettővel lesznek technikai bakik bőven - főleg az utóbbival, de nagyon bejövősek...

valszeg mindkettő beszerzős, RAGE még lehet elsőnapos is lesz, ha annyira rabulejt :D
    ez ilyen Doom + Borderlands + Bulletstorm keverék :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.31. 20:39:56
  • Kandurex
    Ne fogd vissza magad :)
  • TDC Geronimo
    Az
  • Kandurex
    Fun? Fun? A rózsafelhőt fingó póni gyilok?
  • TDC Geronimo
    Leon kampány letolva. Nem volt rossz, de nálam RE7 magasan viszi a pálmát. Itt volt 1-2 igen frusztráló rész.
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom nekem a rage funnak tűnik. Gameplay és gunplay mindenképp
  • Kandurex
    Na, ehhez képest az a Rage valami idegbeteg buzi paradénak tűnik....bár évek óta nem játszok FPS shooter-t, ezzel szerintem kísérletet teszek.
  • TDC Geronimo
  • Rage47
    ez jó lesz
  • Droughert
    Div1-et szépen kikalapálták, a DLC-k jók voltak, ha tanultak a hibákból, és odafigyelnek ezekre, akkor a Div2 nagyon jó játék lesz. Anthem engem nem mozgat meg, hétvégén lehet ránézek az open betara, de nekem a Division stílusa, játékmenet jobban tetszik.
  • darkSectorxxx #92555
    A raktárosokat, mikor kiviszik a boltok polcaira a raktárból a lemezeket. :D

Anthem bármilyen lesz, szerintem lenyeli keresztbe
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.31. 12:06:36
  • Kandurex
    Kit érdekel a Divison 2? Van élő ember akit az megmozgat?
  • darkSectorxxx #92553
    Annyira unalmas még nézni is....

Az a sok buzi hud... :S
  • mucsácsó
    Szerintem engem egy percre nem kötne le (mármint a Divison 2), de nem vagyunk egyformák :P :)
  • Ulthanito
    Az ördög a részletekben lakozik: Collector's edition az helyesen, ahogy a dobozon is van. Egyből ezen akadt meg a szemem. :)
  • Kandurex
    Kissé harsány színek, idegbeteg játékmenet.

A nemsokára jövő Metro jobban üt a darkosságával, és talán lassabb is lesz.
  • TDC Geronimo
    Elég tartalmas beta lesz

• TDC Geronimo
    Persze
  • TBTPumpa
    So awesome:
  • Rage47
    ez wow. vajon migrálható a Hitman 2-be??
  • TDC Geronimo
    na végre egy jó hónap

• TDC Geronimo
    Na ez nagyon jól néz ki. Fényévekkel jobban, mint az egy

• Kandurex
    Komplett pályarészek mások.
  • AntiHero
    Én Claire-el kezdtem az valahogy jobban tetszett. Aztàn 2nd New game-el meg megy Leon.

Meg is lepődtem, hogy nem ugyan úgy kell végigjàtszani a kettőt.

Nekem kimaradt anno a sima res2.
  • darkSectorxxx #92541
    Ugye vicclesz. :)

A lényeg hogy Leon normál végigjátéka (Leon A) oldja fel a Claire Second Run-t (Claire B)
    És ugyanez fordítva....
    Mivel amikor Leon az A oldalon indul el, Claire a tüz másik oldalán a B oldalon...

Ezek passzolnak össze:

Leon A + Claire B
    Claire A + Leon B
    mivel csak az A story aktiválja a B-t, mindenképpen A val kezdesz, és mivel a párját aktiválja, nem tudod összekeverni sem...
    Az egész, vagyis mind2 páros egyidőben mozog a pályán, vagyis nem egymást folytatólagos történetek, hanem kieglszítik egymást, más nézőpontból látod ugyanazt az eseményt...

Akkor sincs baj ha végigviszed Leon A és Claire A-t és csak utána a Leon B és claire B-t....
    De a legjobb párosan játszani....
    Mindegyik amit felold a végigjátszása után azt játszd le és utána a másiknak az A-ját.

De ezen kívül ugye van még HUNK, Tofu és lesz még a dlc-ben 3 rövidebb story.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.28. 23:05:07