PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(psn+ miatt megvan és még él az előfizum és így nincs buy gombom - wtf?)
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/én elautózgatok, meg ellövöldözök vele, csakhát lehetne/lehetett volna ettől több is. Minthogy több is nézett ki belőle mondjuk egy Resi7 alapján.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.20. 15:15:55
Adversus solem ne loquitor
Next PC upgrade: 2022
kivancsi vagyok a nagy blekkfrájdéjes topikos VR örület ota kinel mennyit pörög... mit pörög... pörgÖTT összesen 😄
ez ugyis csak niche bohockodas marad (a tamogatas miatt nyilvan...). vagy eltünik a picsaba. azzal sincs gond.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.20. 15:05:10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A gondom inkább avval van, hogy én már nagyon nem ilyeneket várnék VR-re. Amit én várnék, és ami nagyon kellene rá, na annak se híre, se hamva. A korábbi nagy igéretekhez merőben ellentétesen korábban több AAA cím jött rá, mint idén. idén eddig sem bejelentés, sem semmilyen szinten nem jött eddig semmi értékelhető. Ami annak tűnt korábban, arról mind kiderült, hogy fosfaszlé. És akkor a fénykardozós lánykának örülünk. Nem tudok őszintén, szorri, te valszeg objektívebben látod ezta témát, mint én, a magamra hagyott elvárásaimmal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.20. 15:00:11
ooo igy meg menöbb sztem 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ilyen zenés ritmusos vr játékkal van kibélelve az egész vr indievilág. Ami itt most érdekes lett (egy ideje már kering ez a játék ezzel a videóval). Tök jól kitalálták, hogyan lehet faszán reprezentálni egy ilyen játékot. Kívülről. AR-ként, csajjal. Nade nézzük mi is ez a játék igazából. Így is annyira fasza marad-e?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.20. 11:47:59
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ps now viszont jöhetne jövô márciustól plusba ahogy kipörögnek a ps3/vita ingyen címek.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Holnap jön sea of thieves. Vettem cdkeysen 550ftért 1 hónapos game passt. Annyi elég is lesz abból a játékból és 550ért tolhatjuk 1 hónapig. Sonynak szolgáltatások terén lenne hova fejlődnie.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Visually, the game looks incredible, probably, the best PS4 Pro game we've seen. Which after Uncharted 4, Lost Legacy and Horizon Zero Dawn, feels like quite a feat to achieve, but somehow Sony's first-party studio's just keeping knocking it out the park - this time seemingly into the overflow car park just for good measure.
Story-wise we're hooked two hours in. Actually, in truth, the boss fight one hour in had us hooked. And yet, we're still utterly clueless to the bigger picture, but dear lord we can't wait to unravel the Norse mythology surrounding this new adventure.
Then there's the combat, which was our biggest worry as a lifelong God of War fan - but it just works, seamlessly, with zero fuss and a book of further opportunities just waiting to be unlocked and exploited.
Has Cory Barlog created a potential game of the year contender? That's as safe as houses.
The better question is, has Cory Barlog created THE best game of the PS4 generation so far? We're starting to think so.
PSN ID.: Beegabor
Még a Way of the Strong is fosós, azzal se végeztem, Das 3 meg (WOTS=vagyis=NG2+)-ben futva istenmódba mész végig.
Eleve minden részen 4 élettel indulsz, nem 15-el.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.19. 16:50:24
https://youtu.be/iQvS5wvuTgY
Vigyétek végig a Ni-oH-t és utána megdumáljuk. 😊
Olyan szamurájok vannak benne, hogy köpni-nyelni nem lehet közbe, nem beszélve a dupla boss-ról, meg se tudtam csinálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.19. 16:16:42
"The final, and perhaps most impressive thing about God of War is the fact that the entire game unfolds in a single, unbroken shot. There are no cutscenes, no load screens, no camera cuts, no fades to black. Despite the fact that game director Cory Barlog told us this back at E3 2016, the wildly-impressive effectiveness of this choice didn’t sink in until we actually went hands-on the game and realized that it was 100% true. I can’t really think of another game of this scope that has utilized this cinematic technique, but it’s an incredible feat. The unwavering immediacy in which we spend our time with Kratos adds even more depth to him and in turn, to his relationship with his son"
<#finom>#finom>
EUROGAMER Quote - "The entirety of God of War plays out in a single, uninterrupted shot, the camera dancing through the series' trademark cinematic encounters in a way that's thrillingly dynamic. Come the end of 2018 it's likely to go down as one of the year's great achievements in games, and the execution is peerless."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.19. 16:11:04
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.03.19. 14:02:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A kérdés az volt, hogy ugyanannyit játszottál-e a nioh-val mint a dassal. És a válasz az, hogy közel sem. Pont. Vége. Ennyi. Nincs több magyarázat.
Utána még1x elkezdtem 😄
Percre pontosan nem számoltam ki, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ugyanannyi menetből melyik nehezebb.
Ha a Das 3al játszok 5x annyit, akkor is vagy 1 vagy 2 vagy 3 stb kört lehet összemérni.
Ni-oh nekem alapon nehezebb, sokkal gyorsabb.
Másnak lehet könnyebb, embere válogatja. 😊
Kérdem én, ezt mégis hogy a tetves picsába gondolták az Ubisoft képzett játékmechanikáért felelős programozói? Ki a faszomnak konfirmálom azt a kurva killt, az atyaúristennek, a haveromnak, vagy a küldetés adójának? WTF? Minek? Hogyan? Elektromágneses jelekkel? Attól mitől lesz egy kill confirmed, hogy nyomva tartok egy gombot? Amikor ezt valamelyik lángész kitalálta, ne mondta a csigazabálók közül ott senki, hogy te figyelj már, komolyan hülyének akarjuk nézni a faszparasztot? Te beszívtál, amikor ezt kitaláltad? Mégis mi a retkes francnak ez ebbe a játékba?
De ez még hagyjál, amikor a főnöküknek prezentálták az ötletet, az miért nem fenyegette meg őket azonnali hatályú felmondással, és zavarta vissza az asztalhoz, hogy meg ne lássalak titeket itt addig, amíg ezt a szart el nem takarítjátok a kódsorból?!? <#gun>#gun>
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1