121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Hiteltelen szar. Hát persze, hogy ezt mondják. Én is ezt mondanám. Sőt! A csillagokat is lehazudom csak többen nézzék / vegyék meg.
    Nem ismerős reklám szöveg ez? "A legnépszerűbb sampon", "Első számú autója" stb. stb. És mindezt egy olyan játékról, amit egy hete még a kutya sem ismert!
  • Kandurex
    [röhög]

A politikusok meg nem hazudnak! Ők nem tesznek ilyet.
  • partizan182
    Annyira nem hihetetlen hogy ha valami ingyen van azt sokan kipróbálják. Ami érdekes lesz az a retention (mennyien maradnak hosszú távon) és a covert rate (mennyi ingyenes játékos fizet ezért-azért a storeban).
  • j0nNyKa
    thx, legalabb nem maradunk hulyen, en siman elhittem volna amit a keszitok irnak a sajat jatekukrol!
  • Kandurex
    El is hiszed? Reklám baby!
  • TDC Geronimo
    1 millió concurrent player. Igen, "kicsit" :D
  • mucsácsó
    szép! :)
    ...csak a lobbyn javíthatnának, vagy toljanak még vasat a szerverek alá, vagy nemtom, mert ez így néha katasztrófális néha :(
    csoda ha beereszt... vagy meccs után úgy kivág, hogy többet nem jutok vissza a lobbyba :D gondolom kicsit rá vannak cuppanva...
  • TDC Geronimo
    So amazed @PlayApex hit 10 million in 72 hours.

wow...
  • Prof William
    Mr. X. azért jó fej. :)

• Kandurex
    Fura, de nekem most kezd érdekes lenni....nekem nem jön be az idegbeteg tempó
  • Evoluti0N
    Jah. Nekem is ez a(z egyik) bajom. Baromi lassan csapkod. Na mind1. Szeretettel várjuk a Bayo 3-at. :)
  • darkSectorxxx #92690
    Resi 2 nagyon kis területeken játszódik, tudjuk ilyenkor mit jelent, ráadásul ocsmány tükröződések vannak, mindent nyál meg takony borít és a fények-re ráhúzták ezt a vignetta effektet, hát, nekem a DMC éles képe jobban megfogott. :)
    Resi 2 szerintem brutál homályos taknyos grafika, de ez szubjektív... :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 21:20:24
  • mucsácsó
    jhah az világos persze, hogy Niconál tudod az orbokból fejleszteni majd, de nem tudom, valahogy nem jött át az egész, pedig nagyon vártam már a demót... :( lehet túl sokat gondoltam bele, vagy nem tudom.. :\

na majd a fullnak egyszer adok még egy esélyt, azért remélem nem lesz bukta a játék...

(valszeg egyedül vagyok kb. a világon, de én nagyon adtam volna, ha a NT-féle DmC-t folytatják... :D azt is IMÁDTAM!)
  • mucsácsó
    Én még a látványtól se voltam elragadtatva, bár itt ott tényleg jól néz ki, de azért valahogy a Resi2 jobban egyben volt :D de persze ettől még tök oké, nem ez a baj vele szvsz.
  • Seth
    Majd kombózhatsz mikor már lesz egy halom skilled kifejlesztve, mint a régi részekben. Azokban sem tudtál nagyon cifra dolgokat csinálni az elején
  • darkSectorxxx #92686
    Én is így voltam mikor decemberben próbáltam a demo-t, a látvány odabasz, de amúgy meg egy retek, vagy ha nem akkor lehet van valami trükkje, vagy majd a full-ban, de ez a demo nem hozta meg nekem sem a kedvem.
  • mucsácsó
    DMC5 demo: kuuuuuuurvajó! (jaizé, nem...)

köszi Capcom, legalább nem kell megvegyem :D hatalmasnagy csalódás nekem, rohadtul nem jött át...
    valahogy nagyon esetleg az egész irányítás és a mozgás, kombózni kb alig lehet, és L A S S Ú az ütés, mint a picsa...hol van az a hent, ami a anno DMC4-ben volt?! nem akarom leírni, de ez így erősen mehhh...tuti nem day1, pedig fontolgattam - de majd jó lesz ez óccsójé egyszer talán...

jah és ha Goliath-nál meghalsz, kezdheted a legelejéről az egészet... b+! :D

Division 2-t meg ki se merem próbálni, ha már ti is fikázzátok, akkor tényleg mennyire okádékszar lehet... :D
  • Tatyla
    Sajnos ez a Division 2 kuka, basszus ez ugyanaz mint a 2016-os első rész csak most már Washingtonban vagyunk de kérdem én minek???
    Egy kalap fosató szilvával egyenlő, ez tényleg azoknak az elvetrműlteknek lesz jó akik mind a mai napig játszanak az egyel, őket az se fogja zavarni hogy a grafika és minden más control C control V...
  • darkSectorxxx #92683
    Amúgy egyetértek, a kombókat én sem tudtam, pedig az lenne az érdekes.
    Hát ha a bemutató videót nézem, kombók abban sem voltak túlságosan, pláne nem a levegőben....
  • Evoluti0N
    Végigvittem a DMC V demót. Kivi vok, h milyen lesz a végleges, mert itt egy kicsit hiányoltam a látványos kombókat. Meg ellenség zsonglőrködés se volt. Legalábbis nem sikerült a levegőbe küldenem őket. Látom, h lehet venni új skilleket. Majd kiderül, h az mennyire bővíti ki a kombótárat. A Bayonetta 2 óta minden ilyen stílusú játékot ahhoz mérek és ez eddig kicsit kevés. Ellenség dizájnok se kimondottan kreatívak eddig. Szóval demó alapján nem vagyok elszállva tőle.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.07. 18:48:35
  • darkSectorxxx #92681
    Grafikára nem lesz panasz az tuti.
  • darkSectorxxx #92680
    Az első demo-nál írtam.

Graf nagyon jó.
    Nekem a pályadizájn egy fos mint a DMC-ben
    Kombo meg nehezen szokható a sok "arm" miatt szerintem, feleslegesen van megbonyolítva, de ez az én véleményem....
  • Kandurex
    Nem ez a lényeg, hanem h milyen lett a játék!
  • Kandurex
    Mán nem azért, de ennek a render trailer-nek a hangulata meg úgy a grafikája néz ki, mint a GoT ingame!

Persze ettől csak több lett, várjunk ám szeretettel, de ha választani kéne, melyik kellene hamarabb, hát....nem twice die lenne,...
  • darkSectorxxx #92677
    eLNÉZÉST, CSAK xBOX ÉS ps4-RE....pc-RE NEM!
  • darkSectorxxx #92676
    Xbox-ost törölték, és elvileg most egy új demo van már mind3 platformra. :)
    De azt én sem tudtam hogy már kijött.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 16:49:27
  • Kandurex
    Megint jött valami DMC V demó, kipróbálta valaki? Csak plus-on elérhető?
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Tolnám PSen, de ez is, mint minden játék mostanában elég fos konzolon... Tisztelet a kivételnek pl capcom játékok
  • mucsácsó
    óó fákk, akkor mindegy :D
    aki viszont szeretne, és PS4-en tolja, az sikítson.
  • TDC Geronimo
    PCn tolom én
  • mucsácsó
    Tolod amúgy? Valamikor nyomhatnánk, ha gondolod :)
    Meg persze jöjjön más is, akinek kedve tartja! :)

Jó cucc tényleg, csak nagyon squad orientált - ami amennyire jó, annyira átok is - bár gondolom próbál majd a játék hasonló rangúakkal összesorolni... viszont volt olyan meccsem, hogy ketten kb. full kitúrtak a squadomból, és önzőztek... szal ilyenkor jobb lenne egyedül, de egyedül kvázi esélyed nincsen...

kíváncsi leszek a további játékmódokra majd...

lesz majd crossplay is, de remélem annyi eszük van, hogy a PC-sekkel nem engedik össze majd a konzolos játékosokat.. :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ez az apex viszont nagyon durva. Legpolisholtabb BR játék nagyon jó ötletekkel és megvalósításokkal. Elég durván berobbant.
  • TDC Geronimo
    Anthemből simán el fog menni annyi, ha nem is 6 hét, de 2-2.5 hónap alatt simán
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.07. 16:04:26
  • mucsácsó
    Le se szedem akkor... ha valakinek kell kulcs, sikítson. :D

napi kabaré:

EA Thinks ANTHEM Will Sell 6 Million Copies in Six Weeks

:DDDDD

plusz: EA’s not done with Need for Speed, Plants vs. Zombies — new games on the way
  • TDC Geronimo
    Na még egy játék, ami hulladék tech szempontból Pron. Division 2. Hard pass konzolon ez is.

Kint van amúgy DMC V demo
  • Kandurex
    Olyan mértéktelen felszopás uralja a R* játékait, amire nem nagyon van precedens.

(aztán, hogy ez mennyire megérdemelt, az már egy más kérdéskör)
  • mucsácsó
    Take Two: To date, Red Dead Redemption 2 has sold-in more than 23 million units worldwide.

Compared to GTA 5 that sold 29 million in two months not bad.
    For reference: The original game sold around 15 million units, lifetime to date.

mekkora "bukta".... :(
  • TDC Geronimo
    technikailag értettem