121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92701 Hiteltelen szar. Hát persze, hogy ezt mondják. Én is ezt mondanám. Sőt! A csillagokat is lehazudom csak többen nézzék / vegyék meg.
Nem ismerős reklám szöveg ez? "A legnépszerűbb sampon", "Első számú autója" stb. stb. És mindezt egy olyan játékról, amit egy hete még a kutya sem ismert! -
#92700 [röhög]
A politikusok meg nem hazudnak! Ők nem tesznek ilyet. -
partizan182 #92699 Annyira nem hihetetlen hogy ha valami ingyen van azt sokan kipróbálják. Ami érdekes lesz az a retention (mennyien maradnak hosszú távon) és a covert rate (mennyi ingyenes játékos fizet ezért-azért a storeban). -
#92698 thx, legalabb nem maradunk hulyen, en siman elhittem volna amit a keszitok irnak a sajat jatekukrol! -
#92697 El is hiszed? Reklám baby! -
#92696 1 millió concurrent player. Igen, "kicsit" :D -
#92695 szép! :)
...csak a lobbyn javíthatnának, vagy toljanak még vasat a szerverek alá, vagy nemtom, mert ez így néha katasztrófális néha :(
csoda ha beereszt... vagy meccs után úgy kivág, hogy többet nem jutok vissza a lobbyba :D gondolom kicsit rá vannak cuppanva... -
#92694 So amazed @PlayApex hit 10 million in 72 hours.
wow... -
Prof William #92693 Mr. X. azért jó fej. :)
-
#92692 Fura, de nekem most kezd érdekes lenni....nekem nem jön be az idegbeteg tempó -
Evoluti0N #92691 Jah. Nekem is ez a(z egyik) bajom. Baromi lassan csapkod. Na mind1. Szeretettel várjuk a Bayo 3-at. :) -
#92690 Resi 2 nagyon kis területeken játszódik, tudjuk ilyenkor mit jelent, ráadásul ocsmány tükröződések vannak, mindent nyál meg takony borít és a fények-re ráhúzták ezt a vignetta effektet, hát, nekem a DMC éles képe jobban megfogott. :)
Resi 2 szerintem brutál homályos taknyos grafika, de ez szubjektív... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 21:20:24 -
#92689 jhah az világos persze, hogy Niconál tudod az orbokból fejleszteni majd, de nem tudom, valahogy nem jött át az egész, pedig nagyon vártam már a demót... :( lehet túl sokat gondoltam bele, vagy nem tudom.. :\
na majd a fullnak egyszer adok még egy esélyt, azért remélem nem lesz bukta a játék...
(valszeg egyedül vagyok kb. a világon, de én nagyon adtam volna, ha a NT-féle DmC-t folytatják... :D azt is IMÁDTAM!) -
#92688 Én még a látványtól se voltam elragadtatva, bár itt ott tényleg jól néz ki, de azért valahogy a Resi2 jobban egyben volt :D de persze ettől még tök oké, nem ez a baj vele szvsz. -
#92687 Majd kombózhatsz mikor már lesz egy halom skilled kifejlesztve, mint a régi részekben. Azokban sem tudtál nagyon cifra dolgokat csinálni az elején -
#92686 Én is így voltam mikor decemberben próbáltam a demo-t, a látvány odabasz, de amúgy meg egy retek, vagy ha nem akkor lehet van valami trükkje, vagy majd a full-ban, de ez a demo nem hozta meg nekem sem a kedvem. -
#92685 DMC5 demo: kuuuuuuurvajó! (jaizé, nem...)
köszi Capcom, legalább nem kell megvegyem :D hatalmasnagy csalódás nekem, rohadtul nem jött át...
valahogy nagyon esetleg az egész irányítás és a mozgás, kombózni kb alig lehet, és L A S S Ú az ütés, mint a picsa...hol van az a hent, ami a anno DMC4-ben volt?! nem akarom leírni, de ez így erősen mehhh...tuti nem day1, pedig fontolgattam - de majd jó lesz ez óccsójé egyszer talán...
jah és ha Goliath-nál meghalsz, kezdheted a legelejéről az egészet... b+! :D
Division 2-t meg ki se merem próbálni, ha már ti is fikázzátok, akkor tényleg mennyire okádékszar lehet... :D -
#92684 Sajnos ez a Division 2 kuka, basszus ez ugyanaz mint a 2016-os első rész csak most már Washingtonban vagyunk de kérdem én minek???
Egy kalap fosató szilvával egyenlő, ez tényleg azoknak az elvetrműlteknek lesz jó akik mind a mai napig játszanak az egyel, őket az se fogja zavarni hogy a grafika és minden más control C control V... -
#92683 Amúgy egyetértek, a kombókat én sem tudtam, pedig az lenne az érdekes.
Hát ha a bemutató videót nézem, kombók abban sem voltak túlságosan, pláne nem a levegőben.... -
Evoluti0N #92682 Végigvittem a DMC V demót. Kivi vok, h milyen lesz a végleges, mert itt egy kicsit hiányoltam a látványos kombókat. Meg ellenség zsonglőrködés se volt. Legalábbis nem sikerült a levegőbe küldenem őket. Látom, h lehet venni új skilleket. Majd kiderül, h az mennyire bővíti ki a kombótárat. A Bayonetta 2 óta minden ilyen stílusú játékot ahhoz mérek és ez eddig kicsit kevés. Ellenség dizájnok se kimondottan kreatívak eddig. Szóval demó alapján nem vagyok elszállva tőle.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.07. 18:48:35 -
#92681 Grafikára nem lesz panasz az tuti. -
#92680 Az első demo-nál írtam.
Graf nagyon jó.
Nekem a pályadizájn egy fos mint a DMC-ben
Kombo meg nehezen szokható a sok "arm" miatt szerintem, feleslegesen van megbonyolítva, de ez az én véleményem.... -
#92679 Nem ez a lényeg, hanem h milyen lett a játék! -
#92678 Mán nem azért, de ennek a render trailer-nek a hangulata meg úgy a grafikája néz ki, mint a GoT ingame!
Persze ettől csak több lett, várjunk ám szeretettel, de ha választani kéne, melyik kellene hamarabb, hát....nem twice die lenne,... -
#92677 eLNÉZÉST, CSAK xBOX ÉS ps4-RE....pc-RE NEM! -
#92676 Xbox-ost törölték, és elvileg most egy új demo van már mind3 platformra. :)
De azt én sem tudtam hogy már kijött.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 16:49:27 -
#92675 Megint jött valami DMC V demó, kipróbálta valaki? Csak plus-on elérhető? -
#92674 -
#92673 Tolnám PSen, de ez is, mint minden játék mostanában elég fos konzolon... Tisztelet a kivételnek pl capcom játékok -
#92672 óó fákk, akkor mindegy :D
aki viszont szeretne, és PS4-en tolja, az sikítson. -
#92671 PCn tolom én -
#92670 Tolod amúgy? Valamikor nyomhatnánk, ha gondolod :)
Meg persze jöjjön más is, akinek kedve tartja! :)
Jó cucc tényleg, csak nagyon squad orientált - ami amennyire jó, annyira átok is - bár gondolom próbál majd a játék hasonló rangúakkal összesorolni... viszont volt olyan meccsem, hogy ketten kb. full kitúrtak a squadomból, és önzőztek... szal ilyenkor jobb lenne egyedül, de egyedül kvázi esélyed nincsen...
kíváncsi leszek a további játékmódokra majd...
lesz majd crossplay is, de remélem annyi eszük van, hogy a PC-sekkel nem engedik össze majd a konzolos játékosokat.. :D -
#92669 -
#92668 Ez az apex viszont nagyon durva. Legpolisholtabb BR játék nagyon jó ötletekkel és megvalósításokkal. Elég durván berobbant. -
#92667 Anthemből simán el fog menni annyi, ha nem is 6 hét, de 2-2.5 hónap alatt simán
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.07. 16:04:26 -
#92666 Le se szedem akkor... ha valakinek kell kulcs, sikítson. :D
napi kabaré:
EA Thinks ANTHEM Will Sell 6 Million Copies in Six Weeks
:DDDDD
plusz: EA’s not done with Need for Speed, Plants vs. Zombies — new games on the way -
#92665 Na még egy játék, ami hulladék tech szempontból Pron. Division 2. Hard pass konzolon ez is.
Kint van amúgy DMC V demo -
#92664 Olyan mértéktelen felszopás uralja a R* játékait, amire nem nagyon van precedens.
(aztán, hogy ez mennyire megérdemelt, az már egy más kérdéskör) -
#92663 Take Two: To date, Red Dead Redemption 2 has sold-in more than 23 million units worldwide.
Compared to GTA 5 that sold 29 million in two months not bad.
For reference: The original game sold around 15 million units, lifetime to date.
mekkora "bukta".... :( -
#92662 technikailag értettem