PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az lehet, de nem is erre a topikra ertettem. Foleg hogy eddig PS hianyaban nem is kovettem a topikot! <#awink>
Seth
Igen

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Nem mindent. 😄 Pont ezért 5 perc. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jaja S-en hallottam erről.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Vagyis HDR lehetséges ps4+4k tv-vel?

Seth
Minek? Már mindent láttam, 5 perc alatt😄

Tikal
Akkor újra játszod? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Na fasza. Már megijedtem 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Ó, a PS4 menüjében volt kikapcsolva 😊 Így már tényleg van ,a menüben is megjelent az opció 😊

balee4
Xbox-on van benne HDR.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
A HDR nem Pro kiváltság, tudja az alapgép is. Van pl Knack 2-ben, NiNoKuni 2-ben,ami most eszembe jut. Ja és HDR képes TV-m van, az azért nem árt hozzá 😄

darkSectorxxx
Megjelenne a HDR kapcsoló?

Seth
Sima PS4-en. Nem látok HDR kapcsolót sehol a menüben

TDC Geronimo
Pron tolod? van benne HDR? Nagyon gondolkodom rajta, mert az utóbbi pár napban ami kijött róla az nagyon tetszik. Ubi megint egy csodálatos világot épített

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
>De ez a világitó fekete szin meg a képernyő széleinek a foltossága ezmiez?

Ezt úgy hívják: IPS glowing.

Adversus solem ne loquitor

Seth
Ó, ez a Far Cry 5 nagyon rövid volt, 5 perc alatt végigvittem 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint eljátszották, mint a 4. résznél, hogy ha vársz az elején,akkor bead egy endinget 😄

arty
na, sony küldött felkérést survey-re, "jól" kitöltöttem, bár haszna ki tudja mennyi lesz ... (de jó érzés, hogy LEGALÁBB megkérdeztek és NÉVVEL vállalhattam a véleményem! utálom az anonim íveket!)

Forza.

Mamrint ez partizannak ment volna. Bakker 😞
Aha és a jobb oldali a va? Nekem ips elvileg a mostani lg és egyáltalán nem hasonlít egyikre se. De ez a világitó fekete szin meg a képernyő széleinek a foltossága ezmiez? Valami 14 ével ezelötti telefon kb
arty
a videot csak azért tettem be, hogy meg tudja valaki állapítani, hogy mit vesz 😊 (ha esetleg nem látná a kép alapján)

partizan képei beszédesek 😊

Forza.

Tatyla
Ebben a topikban szerintem senki nem mondta hogy az IPS jó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Nem szar az IPS, csak nem tv-be való. Megvannak az előnyei, és a hátrányai, na ezek a hátrányok pont itt jönnek elő, viszont az előnyeiből egy tv nem profitál szart se.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.24. 08:45:37

Inkább szemléltetem. Belépô VA (tán Moby Samuja pont) vs IPS (LG 7 ezres sorozat ha jól rémlik). Lehet tippelni hogy melyik melyik.

Samsung vs LG

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ja, tegnap eppen a Battlefield 1-et nyomtam (ps4-en), hatalmas nagy harc volt, persze kicsit meg kinlodva a kontrollerrel, de azert osztva a Cei Rigotti puskaval a fejeseket, figyelve a mellettem harcolokat... szoval akkor jottem ra, a harc kozben hogy a PS4-en nyomulo jatekosok is emberek, VALAHOL!

<#idiota><#fogmosas><#wave><#worship>
Eddig en is ugytudtam hogy az IPS a meno, meg a fasza, most kiderult hogy a VA sokkal jobb, az IPS szar meg ilyenek.
Tudjatok mit! Tojok ra, a kovetkezo TV-m ugyis OLED lesz, es biztos hogy 140-nel nagyobb. Addig meg elvagyok a mostanival azt' kesz!
<#worship>
Most akkor ez a va annyira fényévekkel jobb az ips nél vagy pont az ips ami az alap mércéhez viszonyitva szar? Mi is az? Youtube videokon én nem látom mit kell nézni, ez ilyen "csak szabad szemmel egymás mellé rakva látom " dolog? Netröl akarok tv t rendelni mert az itteni készlet nagyon szegényes.
Múltkor is ezen lovagoltál, akkor is elmondtam, hogy régi videó, korábban gondolom így működött, most már írni kell a supportnak ha lemondod a preordet. Linkeltem neked a Sony hivatalos álláspontját erről, feketén fehéren le volt írva, hogy ha nem indítottad el a játékot akkor visszakapod az árát.
Most megint feltetted az eredeti lemezt mintha ezt nem beszéltük volna át és azzal jössz, hogy már nem lehet lemondani, meg, hogy másoknak videón sikerült...
balee4
Valaki nem akar A Way Out-ozni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Igen ilyenkor előre leszedheted a tartalmakat, a játék kivételével. Avatar, Theme, stb....
Nekem így se tragédia, csak mondom, hogy ez miatt kezdem inkább US majd. Feliratot majd youtube-on.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 16:26:33

Moby
És azt odaadták előre?
Hát az szopó.
Jó a digit preorder. Hasznos. Meg okos dolog.

/én azért csak beszélnék a supporttal.

darkSectorxxx
Hát youtube-on van olyan hogy maguk törlik egy gombnyomással az előrendelést.
Csak félek azért nem aktív már, mert letöltöttem a gépre az előrendelői avatarokat.

Moby
Mert a sonynál csak a supporton keresztül megy.

darkSectorxxx
Hát haver, most kívánom, hogy legyen igazad!

mondjuk a Refund gomb akkor miért nem aktív, nem vágom.
Csak sejtésem van
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 16:20:24

Moby
Nem. Teljesen elfogadott eljárás, hogy az előrendelést lemondják. Erre a világ nagy részén törvényi szabályozás van. Kell is, hogy legyen. A sony annyit mond ki, hogy azután nem lehet, ha letöltötted a gépre. Itt ilyesmiről szó nincs.

darkSectorxxx
Oks, teszek majd egy próbát.
Bár szerintem fosnak a fejemre.

Moby
Bármilyen előrendelést le lehet mondani. Mi az, hogy nem lehet törölni? Dehogynem lehet. Írtok egy levelet a supportnak. Walletre visszakapjátok a pénzt, elköltitek majd olyanra, amiből nem jön lokalizált verza. Azaz szinte bármi.

darkSectorxxx
Nem a pénz a baj. Csak 2 bajom van. 😊

1. US-t nem lehet törölni.
2. Magyar mentés nem jó az US-hez később. 😊

Ha valaki törölteti velem az US pre-order-t, akkor mehet a magyar.
Magyart lemezzel max 1x vittem volna végig a nyelv miatt, de így akkor tök értelmetlen, úgyis a legnehezebb fokon játszok, akkor meg utána a mentésemet dobhatom a kukába lemez híjján.

Támogatom majd a magyart. Ha időbe ki lesz írva a store-ra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 15:55:22

Moby
Mondjuk kurvára nem értem miért nem álltok el tőle, és veszitek meg honosítva, de ez a ti dolgotok. Ha ennyire nem a pénz a gond. Ha nem a pénz a gond, akkor mondjuk egy ezressel többért támogatnád a lokalizációt, de inkább nem. Hiszen nyelveket sem beszélsz. De nem a pénz a gond.
Értelmezhetetlen józan ésszel.
Senkinek a zsebében nem szeretnék turkálni, meg a tutit sem megmondani, de akkora fasságokat irogatsz mostanában, hogy szekunder szégyenérzetem van, amikor olvaslak.

darkSectorxxx
Lemezes az magyar felirat miatt lett volna érdekes.
De így akkor lehet inkább angolba kezdek, a mentés miatt....

GOTY
Persze, logikus, egyik lemezesen, a másik digitálisan...:-D

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
Csak arra értem, hogy akkor az US-el megyek inkább, nem magyarul. 😊
Már tavaly megvettem szeptemberben digitálisan. Ez a tokos verzió 2. példány lenne. 😄
Szóval nem a pénz a gond.

GOTY
Hagyd abba a fillérbaszást, vedd meg a játékot, játssz vele, amíg jólesik (ami jól esik az az eső), és utána ha el akarod még adni, add el annyiért, amennyiért még épp megveszik.

Problem solved.

arty
43"-al óvatosan, ott IPS-be is belenyúlhatsz (ahogyan 55" esetén is!)
40" és 50" az úgy néz ki VA (legalábbis decemberben az volt... samsung.... 😞 )
vegyél nagyobbat, nem fogod megbánni 😉

egyébként megkopogtatva a boltban a tévét, kiderülhet, hogy melyik panel van benne, ill. ha webshopon keresztül rendeled, akkor vészhelyzetben max visszaküldöd, 14 napig jogod van rá...

kopogtatós teszt
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.23. 13:34:21

Forza.

darkSectorxxx
Haaat, ezen filózok. 😊

GOTY
Most akkor így hogy fogod eladni egy végigjátszás után egy ezressel olcsóbban? <#banplz>

TBTPumpa
Nagyon szép a Gyűjtői kiadás:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Seth
Alap. Bár nem tudom azt a nagy képet hozzáadják e mindenhol. A kicsiket tuti, a tokban vannak

TBTPumpa
Szép! Ez melyik kiadás?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Ezekben most épp okésak a facial animok, de továbbra is kellő távolságból figyelem a történéseket.

Rage47
ez is must have lesz