121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92661 Egyetértek totál!
Érződik rohadtul már a gen vége, bárki bármit mond... egyre pocsékabb és elnagyoltabb az összes cím - mondjuk valszeg már túlzottan "meg is szoktuk" ezt a fajta grafikai szintet...
Teljesen olyan feelingem van, mint anno mikor kijött emlékszem a Battlefield 4 PS3-ra is és PS4-re is crosssgen címként - és a PS3-as változat annyira kibaszottul ocsmány lett, hogy nem igaz... hogy lehetett az mégis, hogy rondább és összecsapottabb lett, mint a BF3?! :D nyilván direkt, meg telibe is szarták már....
Btw, Apex Legends szerintem kurvajó, legalábbis én elvoltam vele egész este - bár lehet gyorsan rá fogok unni.. :D
Néhol szép, de néhol ronda is tud lenni azért, főleg ahol nincs árnyék, meg kicsit olyan steril és műanyag az egész - bár a TF2 is ilyen volt az én szememben..
Szóval jah, ideje lenne, de szerintem még idén nem lesz :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.06. 09:23:04 -
#92660 Várjunk csak, nem Te voltál épp a legnagyobb Anthem-fan a topikban? -
#92659 GJ! Egy élmény lesz játszani (is) rajta az már biztos! -
#92658 Nagyon kéne már az a PS5. A 3rd party címek mostanában egyre silányabb minőségűek. Anthem is egy fos. Division is xbox x videó alapján botrány frém/tearing szempontból konzolokon. Ez az apex is elég fos még pron is. Rusnya képminőség, csapkodó/rángató frém
-
#92657 Na, nézd már mit fút ide a szél :)
Nem tudom mit mondjak. Beszartam. Kétszer is. Komolyan, más világ, más dimenzió!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(háttérben a régi 48" LG790W)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.05. 19:53:45 -
#92656 Szerintem szebb is mint régen jóval és sokkal polisholtabb minden. -
#92655 Lehet jobbnak néz ki, de jobban nem. -
#92654 Azt ne mondjátok, hogy ez is unlocked frammel fog futni, mert tökönszúrom magam
Amúgy mondtam már korábban is, de ennek jót tett a 2 halasztás. Sokkal jobbnak néz ki, mint előtte
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.05. 16:53:39 -
#92653 Jólesze.
-
#92652 nah, ez jól hangzik :) OW-t szeret(t)em, TF2 is jócucc volt, szóval talán jó lesz akkor.
Lehet még a végén ebből is valami fanfavorit cucc keletkezik :D -
#92651 Igen. Rengeteg QoL cucc van benne, amit már rég be kellett volna rakni más BRokba. Nagyon polisholt cucc. TF gunplay OW herokkal.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.05. 13:01:50 -
#92650 Próbáltátok? Este rálestek szerintem, nem tűnik rossznak annyira, bár a BR annyira nem vonz... :\ -
#92649 Engem 2 multi köt le. Overwatch és Titanfall 2. Ez annak az egyvelege és építkezés sincs, mint a Fortnite-ban :D Jó titokban csinálták ezt a játékot... -
#92648 Animációkon van mit csiszolni. Mondjuk mire kijön addigra tök más lesz a game :D -
#92647 Ma megnéztem újra ezt a Ghost of Tsushima demót. Még jobban üt, mint első alkalomkor.
...azt hiszem, nincs mese...
[megy előrendelni] -
#92646 Én örülök, hogy jön! Hiánypótló! -
#92645 Mivel igény van rá így érthető -
#92644 Lassan elfogynak a hangzatos nevek is. :D -
#92643 Jó látni, ahogy telítődik a piac a fos multival. Így tovább! -
#92642 Kijött respawn BRja titanfall univerzumban játszódik. F2P
-
#92641 Nem, de tudod kiről beszélek. :D Hát jah, egyszerre. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.04. 21:04:34 -
#92640 Ilyen nincs, hogy egy időben válaszoltunk :D
[nem rólam beszél egyébként Darky] -
#92639 Éppen most végeztem vele, NOMURAAAAAA! Ez meg a haverja(Kojima) sem tudnak egy normális, egyszerű sztorit írni :D
Most nem akarok sokat írni róla, mobilon vagyok, talán majd holnap. Csak annyit, hogy nekem,mint hatalmas KH rajongónak, ez egy 8/10 -
#92638 Haver KH rajongó, szerinte a legjobb rész a III. az összes közül ami eddig megjelent....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.04. 20:56:30 -
ppista #92637 Nekem csak az xp csökkenés volt beállítva az elejétől a végéig. Gondolkodtam az erősebb ellenfelek bekapcsolásáról, de a 8. részből kiindulva, ami szivatott rendesen, inkább hagytam.
Az Act 3.-ban kezdem először státusz változást csökkentő felszereléseket és item-eket használni, mert addig semmi szükségem nem volt rá. Ott meg volt, amikor egy körön belül az összes csapattagom elaludt, megbénult, lecsökkent a védelme, vagy felborult. Ha meg nem, akkor meg egymást kezdték el csépelni. Szóval a nehézségi ív kilőtt az egekbe. Ráadásul Erik-et, mint a messze legerősebb karaktert, a divide, meg a critical támadás kombinációja miatt, seperc alatt levették a pályáról, és egy karakterem szinte csak az ő feltámasztásával foglalkozott.
Na mindegy, így is szuper az anyag, csak ezért az én káromkodási skill-em is kimaxolódott. -
#92636 Na igen, csak Norbika hallott erről a problémáról és eleve draconianban kezdte :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dora in Grey-ig 2 bekacsolt nehezítéssel: superstrong enemies és hogy easy enemyk után nem ad xp-t, de kicsivel azután ez utóbbit kikapcsoltam
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.02.04. 09:10:54 -
ppista #92635 Nálam 100 óra körül lett a vége. Kihagytam kb. 10 küldetést, egy pár opcionális főellenséget, és szinte az összes minijátékot (kaszinó, dojo, lovaglás).
Nagyon tetszett, csak a nehézség lett picit elszúrva. Az első két fejezetet az egy szem kötelező halált leszámítva, újrakezdés nélkül hoztam le,és még tápolni sem kellett, viszont a harmadiknál sokszor fogtam padlót. Főleg a történet szerinti ismertebb karakterektől kapott mellékküldetések végén találhatő boss-ok voltak irreálisan erősek (az egyik a 65-os mindkét csapatomat egy perc alatt kinyírta (egymás után négy!!! támadása is volt), de belefutottam a mezőn olyan bandába is, akiktől agygörcsöt kaptam, annyira nehezek voltak.
Itt már jött a kötelező tápolás, még szerencse, hogy a játék aránylag rendes ilyen téren a metal slime-ok szigetével, ahol rendesen lehet fejlődni, csak türelem kell hozzá.
Remélem három év múlva jön a következő rész, lehetőleg PS5-re is.
Utoljára szerkesztette: ppista, 2019.02.04. 08:24:57 -
#92634 RE7 nekem is kedvenc RE játékom
Ne add még el. 15én jön 3 ministory ingyen
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.03. 23:59:40 -
#92633 Nahh, Resi2 credits itt is lepörgött :) Faszavót! Nagyon jól összerakták, néha azért összefostam magamat, de nem volt olyan vészes...
bevallom, Mr. X nekem is picit ölte a hangulatot nekem, a tököm televolt már vele a végére.. :D
Bár nekem talán a Resi7 jobban bejött (jöhetnek a kövek), de lehet csak az idő szépítette meg az emlékeket róla.. :D
Kíváncsi leszek majd a Resi 3 Remake-re is, bár én inkább most egy Resi8at jobban adnék, ami mindenkinek új lesz :)
Ha hozzák majd ezt a színvonalat amit a RE7/RE2, akkor azok is elsőnaposak lesznek tuti!
-----
Ugyanitt eladó egy dobozos, patika példány, ha valakinek fájna rá a foga! :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.03. 23:46:13 -
#92632 Már láttam utánna, h írtad :) csapassad, együtt tényleg nem jó. -
#92631 Nem volt még gépben, nem szeretek párhuzamosan több dolgot játszani, mert olyankor az egyik többnyire backlog marad :) A DQ-nak azt hittem vége lesz tegnap (minden jel arra mutatott), de a japók csvartak rajta egy akkorát, hogy azóta is az állam keresem, -
#92630 Hát...ja, 6 éve vettem a mostani TV-m, akkor nem nagyon volt még HDR... -
#92629 Hmm,..ki se próbáltad még? Vagy...eh? -
#92628 Dragon Quest megy 110 órája és ahogy elnézem még van a végéig kb. ugyanennyi. -
#92627 Eléggé tetszik.. ahogy a lentikuláris borító változik a polcon -
partizan182 #92626 Mi igen, gyerkőcökkel. Jó cucc, olyan mint az eddigiek voltak. Spyrot inkább ajánlanám pallet cleansingre, ennek a KH3nak semmi értelme ha nem játszottad az előzőeket. -
#92625 Kingdom Heartsot tolja valaki? Gondolkodom rajta, hogy megveszem. RE után kell valami vidám cucc :D -
#92624 Eddig pleb 1080p tvn toltál mindent HDR nélkül? Kellett neked eladni a sok fasza játékot. Megnézhetted volna mekkora gamechanger a 4k/HDR azoknál is :P -
partizan182 #92623 Legtöbb játéknál nagyon fasza a hdr, így hirtelen kettő ugrik be ahol kamuHDR van: RDR2 meg a Monster Hunter World.
Észreveszed ha ilyennel találkozol hidd el, nagyon tré a képe. -
#92622 Amúgy, hogy alakul a PS4-en a HDR dolog? Mintha emlékeim szerint néha inkább kikapcsoljátok!? Milyen játékoknál volt ez gond?