121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #92868
    Nem mondom, hogy nem számítottam erre ezen a konzolon, ebben a genben, de azért meglepett, hogy egy FPS-ben meg merték lépni, hogy "mindegy mi lesz, csak látványos legyen".

Ahogy olvasom PC-n jobban sikerült a dolog, leszámítva persze az Epic store-os patkánykodást, ami miatt nekem ez a játék 2020-ban jelenik meg.
  • darkSectorxxx #92867
    Szerintem ne nagyon variálj a fō accountoddal.

Megoldás: regisztrálj egy olyan régiós profilt, újat, amilyen a pluszod, és oda aktíváld be.

Ha ezt a profilt a gépeden beállítod PRIMARY-re, akkor átlépve a te profilodba ott is aktiv lesz a plus és használhatod.
  • Rdinho10
    Udv Urak,
    Vettem egy uj prot kaptam hozza 3 honap ps plust.
    Az lenne a kerdesem,hogy a regiom angol viszont most mar lehet allitani elvileg a storeban a regiokat. Ugy mukodik,hogy megvaltoztatom a regiot magyarra,beirom a kapott plus kodot es leszedem a "felhoben" tarolt menteseimet?aztan vissza rakom angol regiora.Ez igy mukodik?koszonom
  • darkSectorxxx #92865
    "Tegnap megvettem, ma eladtam."

:D
  • Moby
    Tegnap megvettem, ma eladtam. Pedig érdekel a játék, nagyon jónak tűnik, de ez ps4-en köpedelem. Pedig lett volna miből visszahúzni, a graf elképesztő, na túl is tolták rendesen. Fosfrém+okádék inputlag.
    Állítólag pc-n oké, bár ott is nézem, hogy kajálja rendesen a gépeket, de legalább lehet benne lőni. Vagyishát lőni a ps4-en is lehet, csak ahova lősz ott 20 perce volt valaki.
  • darkSectorxxx #92862
  • TDC Geronimo
    Na úgy tűnik kipofozták anthemet releasere. xboxon már van EA access és sokkal jobban fut, mint a demo
  • darkSectorxxx #92860
    Egyetértek a Rise mindennek a legalja inputlag alapján, pláne sima xboxon.
  • darkSectorxxx #92859
    :D
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Legutóbb a Rise of the Tomb Raiderrel volt ilyen bénázás, ott konkrétan emiatt dobtam a játékot. Mindegy, végigjátszom a 2033-at és a Last Light-ot, addig van idejük patchelgetni az Exodust. (ha egyáltalán képesek javítani)
  • Seth
    Szerintem az alapjatek nem olyan veszes, bossok hamar kiismerhetoek,viszont az extra , kesobb erkezett kiegeszitok, bossok szárazon... :)
  • Seth
    Ha Ps4-re veszed, az mindent tartalmaz ( Voidheart Edition, pc-re is ezt keresd, ha arra akarod)
  • n000rbi
    +1

A Hollow Knight egy igazi gyöngyszem, ami kb. megrág és kiköp a picsába, olyan nehéz - de ettől (is) jó :)
  • mucsácsó
    Adom, be is szerzem akkor.
    viszont azt néztem, hogy nemtom hány DLC-je van; van vmi standalone változat, vagy azok felejtősek..vagy? :D
  • mucsácsó
    inputlag :DDDD
    Dishonored 2-ben éreztem asszem a legjobban, ha jól emlékszem :D
  • Voltan
    Kibaszott jó a Hollow Knight. Pont. Ha szereted a metroidvaniát, esetleg a Dark Soulst is, akkor pedig kész orgazmus :)
  • darkSectorxxx #92850
    Jesszusom, csak inputlag-ot ne, atól egy játékban a falra tudok mászni, pláne fps-ekben kellemes. pfuj, köpök egyet.
  • Kandurex
    Én este fogom játszani, szóval passz, de nyilván van valami.

Moby pl. input lagra panaszkodik, ami érintheti a PC verziót is.
  • darkSectorxxx #92848
  • Kongy
    "TARTALMAZZA A METRO EXODUS DINAMIKUS TÉMÁTODUS" Sírok
  • darkSectorxxx #92846
    A borítón a kis matrica magyarul? :D LUL
  • Tinman #92844
    Érthető, hogy máris eladó. Tényleg annyira gáz lett a PS4 verza, mint Reddit/Neogafon olvasom?
  • Kandurex
    Megjött az elvtárs:

Ugyanitt Metro eladó :) szokásos kondíciók, legjobb ár, patika állapot. Természetesen ha végigcsaptam.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.15. 09:30:42
  • mucsácsó
    nekem totál kimaradt ez a cím [mmint az első rész], de asszem érdemes lenne pótolni, jópofa metroidvaniának tűnik, amiket imádok (pont mostanában pótoltam Guacamelee 2, Ori-t)... :)
  • Seth
    Jeee! Úgy volt ,hogy ez egy Hornet DLC lesz és Valentin nap során fog kijönni, de aztán csak egy trailer jött, amiből kiderült ,hogy ez egy 100%-os folytatás. Nagyon várós (valószínű az egyetlen a topikban :D )
    Egyelőre konkrét dátum nélkül, Switch és PC elsőnek, majd később a többi gépre

Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.02.14. 17:04:05
  • darkSectorxxx #92840
    Ez lesz a story része talán?
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #92838
    Nem Rage 2-ben nem tornyok lesznek hanem más. :D
  • mucsácsó
    az tuti... én FC5-öt meg se vettem, tényleg minek... már hányok az openworld FPS-ektől meg a toronymászás féle gyűjtögetésektől :D
    remélem a RAGE 2 nem erről fog szólni...

ez a New Dawn csak szeretne ott tartani ahol a RAGE2, de Far Cry széria is már rohadtul kifulladt szvsz, totál AC szintre süllyedt már a reskinekkel... komolytalan, átgondolatlan fos dizájn, gondolom seperc alatt összedobták az egészet, azt jó lesz majd a sok hülyének...

ráférne már egy kis pihi meg revízió, vagy inkább full reboot...
  • TDC Geronimo
    FC5öt szenvedve vittem végig. 2* is abbahagytam mire végére jutottam. Erre ránéztem és már tudtam, hogy ez egy az egyben FC5. Unalmas, lapos, repetatív fos. RAGE 2 ezt keresztbe lenyeli már előzetes videók alapján is
  • mucsácsó
    Far Cry New Dawn erős középszar lett...mondjuk sejthető volt... :D

73.19% - based on 21 reviews
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.14. 13:11:12
  • TomStorm
    Ez a Rage 2 elég jónak tünik!
  • darkSectorxxx #92833

• darkSectorxxx #92832
    Vagyis játékba felhasználható dolgok, amitől könnyebbé válik majd?
  • mucsácsó
    ehhh..
    solid skip akkor :D sejtettem valahogy, hogy ócska lesz a konzolos....
    jön a genvégi szopás és a velejáró hanyag portok.. :(

hát amúgy sztem is 2020 vége lesz belőle, eléggé fix...pont minap mondta az öreg Shawn: "If We're "Not At E3 2019 Doesn’t Mean We Won’t Be There In 2020"
    szóóóval... jövőre megint kint lesz a SONY, úgyhogy vázolom a menetrendet - szerintem:

1. idén évvége PSX, vagy jövő február-március valami key event a PS4 bejelentés analógiájára - PS5 bejelentés
    2. E3-on felmossa oda-vissza padlót a SONY a megaton PS5 címekkel, köztük jópár launch címmel
    3. október/november PS5 rilíz
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.13. 18:35:45
  • Tikal #92830
    Lehet hozzá venni cheat code-t pénzért! Take my money!
  • Tatyla
    Ezért nem kell day one, hátha kalapálnak még rajta
  • darkSectorxxx #92828
    +1
  • TDC Geronimo
    Konzolon kerüld el messzire. Crashek, fostaliga frém, hosszú töltések stb
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.13. 16:26:13