121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • ppista
    Nekem a generáció egyik legjobb játéka a TLG. Van nagyon sok hibája, ez nem lehet vita tárgya, viszont lelke is van, ami engem nagyon megérintett és ha pontoznom kellene, simán dobnám rá a tíz pontot. Nagyon remélem Ueda mester hamarosan jelentkezik valami hasonlóval. Sajnos lehet, a Sony ezt már nem fogja szponzorálni, más kiadó, látva a macskakutyapatkány fejlesztése körüli kinlódást, meg nem meri majd bevállalni.
  • Kongy
    Jogtalanul felmagasztalt játék. A játékmenet szó szerint gyötrelem. A dög néha engedelmeskedik, néha nem, teljesen random. Ezt a nagyokosok betudták annak, hogy "hát egy valódi állat sem úgy urgik, ahogy fütyülsz" ... :D Aha, hát nem tudom mennyire életszerű, hogy urgálsz merre kéne menni, a dög meg full másfele bámészkodik, mert beakadt az AI. De persze, aki elvakult ezt is kimagyarázza nyilván. Soha többet nem akarom látni ezt a fost. Pedig amúgy a Shadow of the Colossus tényleg egy fantasztikus játék volt, a remake szintén.
  • darkSectorxxx #92740
    Mindenhol olcsóbb valamiért. Ez mind kiadótól függ. Voltak eddigis olcsóbbacska játékok.

Ha megnézed a 18 és 21k is ilyen...
  • mucsácsó
    gondolom kiadói döntés, de jah, akár lehetne ez is az alap ár - nem úgy mint a 22 ezres Sekiro (zsidrák activision)
  • Kandurex
    Érdekes, valaki mondja már meg, hogy az új Metro játék, hogy a pöcsbe kerül ilyen 14 ezer forintokban? Amikor ilyen 18-21 ezerek szoktak lenni?
  • warass
    Hát az én véleményem az, hogy az Order legalább olyan lett amilyennek a fejlesztők ígérték... A Last Guardianról tizenévig rizsázott Ueda, a végeredmémy ennek ellenére is egy befejezetlen felemás fércmunka lett; az az írányítás, AI, "páratlan" A jó kritikák a dicső múltnak, és az elfogultságnak köszönhetőek...82-es átlag nagyon sok, messze nem érdemel ennyit.
  • Kandurex
    Ha ismételni akarod akkor RDR2! Ott is megcsinálták a generáció legszebb és hát valami játékot nyomokban.....
  • MoRT2195
    Egyébként az order jó lett volna, csak az a baj, hogy szinte mindent a grafikába fektettek, emiatt pedig a játékmenet nagyon lassú és unalmas lett. Pár apróbb változást nagyot dobhatott volna a játékélményen szerintem.
  • MoRT2195
    Szeretem a Last Guardianhoz hasonló kalandjátékokat és ahogy elnézem a kritikákat, nagyon jó lett. Szóval szerintem nem lesz csalódás. De az Ordert igazából mindenhol csak lehúzzák. Nem is csoda.
  • Tatyla
    A Last Guar csak rosszabb lesz ha az Order nem tetszett :D
  • Seth
    Nekem tetszett a sztori,karakterek,világ, kár hogy esélytelen egy folytatás :(
  • Kandurex
    ...miért akarsz ezekkel a, finoman szólva, nem túl jó játékokkal játszani?
  • darkSectorxxx #92730
    Pontosan ez volt a lényege a grafika.
  • MoRT2195
    The Order 1886 végig játszva. Ritka unalmas egy játék volt, kb 1 hónap alatt tudtam végig vinni. Gyönyörű volt, de ennyi, többet nem nagyon tudott felmutatni.
    Következő a Last Guardian lesz.
  • MoRT2195
    Annyira nem érdekel, a 3-ból 2-t már kijátszottam PC-n, csak gondoltam kipróbálom, hogy lehet-e aktiválni. De nem lehetett, ez van, akkor marad felhasználatlanul, nem haltam bele 300ft-ba :D
  • Seth
    Hol a gond? Csinálsz egy amcsi profilt, aztán játszol az UK-n
  • MoRT2195
    Valaki hasznát tudja venni amerikai PSN kódnak?
    Megvettem humble bundle-ön az 1 dolláros pakkot (grim fandango, bard's tale, innerspace), mondom hátha jó UK profilon, de sajnos nem. Akinek esetleg kell, az szóljon és küldöm. De magyar vagy UK profillal felesleges próbálkozni, úgyse jó.
  • darkSectorxxx #92725
    Ja bocs kicsit félrenéztem a kommentet. Az "arm." részén elsiklottam és úgy olvastam egybe a mondatot. :D

Vagyis így olvastam elsőre :D

"Van más dodge is nem kell hozzá R1 + X + irány"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.09. 14:11:38
  • TDC Geronimo
    Nem. Ott írtam én is meg már korábban is írták, hogy mivel lehet dodgeolni
  • darkSectorxxx #92723
    Szerintem arra gondolsz, amikor van egy ARM és el tudod magad lökni vele nem?
  • TDC Geronimo
    Van más dodge is nem kell hozzá arm. R1 + X + irány
  • darkSectorxxx #92721
    Parasite nekem is iszonyat tetszett, jöhetne remake, csak normális grafikával, ne ezzel a megoldásokkal.
  • Tatyla
    Arról ábrándozok hogy a Resident Evil 2 mintájára csinálhatna a Capcom egy Parasite Eve remaket
  • darkSectorxxx #92718
    Ez kényelmes lesz majd, én eddigiekben nem dodge-oltam soha, csak ugráltam. :D
  • Seth
    Ugyanugy ahogy az eddigi reszekben. R1 nyomvatart , majd irany + X .
  • darkSectorxxx #92716
    Hát ezaz, ez a legrosszabb az egészben ráadásul ezt csak egy bizonyos ARM-al lehet mikor ellököd magad vele, vagy van más féle dodge-olás is?
  • mucsácsó
    valahogy 2-3 éve toltam le újra - teljesen helytálló kijelentés! :) még ha day1 patchek nélküli verzát is nézzük, bőven vállalható mai szemmel is sztem...
    az a játék tényleg egy csoda volt már megjelenéskor, egy abszolúte gaming mérföldkő... :')

hát mi volt már az a brutál fizika?! az azt követő évek során se volt semmi, ami esetleg mégcsak meg is közelítette volna azt a szintet...meg ott jött be a HDR is (Lost Coast)... egek! :)

Istenem, egy HL3-tól felrobbanna az internet, az hótziher :D belegondolni se merek...
    volt anno pár éve még egy hír, hogy Naughty Dog megcsinálná a HL3-at, ha Valve átdobná a jogokat azért azt is megnéztem volna..., egy Valve-kollaborációval... :D
    fixen MEGATON!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.09. 00:29:48
  • TDC Geronimo
    Nekem tetszik DMC demo. Játék kb eleje senki ne várjon eszement kombókat. Ami nekem nem tetszik, hogy a dodge iszonyat hülye kombináción van
  • Kongy
    Na a HL2 egy olyan játék, ami ennyi idő után is teljesen korrekt élményt nyújt. Jó pár évvel kora előtt járt, techben és játékmenetben is.
  • partizan182
    Pró-n picit homályosabb mint szeretném, gondolom valami dinamikus felbontás teszi a dolgát, első alkalom hogy az ilyesmi zavart (messzi távolból lövöldöző embörkék nem látszanak rendesen).
  • mucsácsó
    :DDDD
    hát lassan már nevezhetjük szegényemet toasternek szerencsétlen 6 éves vas már megette a kenyere javát, legalábbis a base PS4 egészen biztosan... :D de azért még látni rajta csodát (főleg 1st party címek), pl. ugye God of War...

belegondolni se merek, hogy miket fognak összepakolni ezek az arcok, amikor már a PS5 is 4-5 éves lesz.. :|

de jhah, Source meh... azért nem mondom, hogy itt-ott nem érződnek a hiányosságai / atom műanyag effekt itt-ott, dehát ingyé bővenjó.

...juteszembe, Half-Life 2 is idén lesz 15 éves, bazdmeg HIHETETLEN, hogy mennyire megy az idő :|
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 15:03:55
  • j0nNyKa
    mondjuk 100 éves source motortól elvárható hogy normálisan fusson..
    de ja amúgy ez is valszeg vonzó benne, hogy elfut toasteren is, ráadásul ingyér

ui: nem a ps4et toastereztem le! komolyan! :D
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.02.08. 14:41:50
  • mucsácsó
    Szerintem fasza, base PS4-en is kurvajól fut, stabil 60 - kivéve jump offkor, mert ott azért egy 25-30 körül lehet, de teljesen korrekt.
    Nem volt vele problémám, leszámítva a lobbys kínszarást, és meccs végi disconnecteket... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 13:42:42
  • TDC Geronimo
    Minden a post launch supporton múlik. Fortnite is azért tart ott, ahol. Roadmap alapján lecopyzták azt is. 3 havonta új szezon. Minden szezonba battlepass, skinek, kozmetikai cuccok, új legend, fegyverek, itemek, eventek stb.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.08. 13:36:41
  • j0nNyKa
    na nemar ezek tenyek meg eszervek, fuj *lekopi
    amugy ja, gondolom fog csokkenni a lelkesedes, de nincs is ezzel semmi gond, eros start volt, meg lehet is belole valami
    konzolon milyen, probaltatok?
  • mucsácsó
    Igazából elég mindig megnézni a "Live on Playstation"-ben a streameket... szoktam nézegetni néha-néha, hogy mi a ott a "trend" :D az alapján be lehet lőni a dolgokat.
    Fortnite nyilván vezet a ~18-22k streammel, de Apexből is tegnap volt 4500-5000, ami kibaszottsok...

Utána meg harmadikként a COD BO4 jött kb 800 streammel, szóval lehet azért érezni a különbséget... :D

persze az más kérdés, hogy mennyire lesz hosszútávú a dolog, de tényleg mocskosul kurvasokan tolják momentán...

így hogy ingyenes, sokmindenkihez eljut azért, és tényleg nem egy összeokádott szar, hanem már-már ilyen Blizzard szinten átgondolt cucc - mondom ezt úgy, hogy hányok a F2P dolgoktól, és mindig bennem van az hogy ingyenes, de azért mégsem ingyenes az annyira - plusz a BR műfaj se a szívem csücske..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 12:43:38
  • Kandurex
    Megszületett a megváltó!
  • TDC Geronimo
    Aha...
  • Ulthanito
    Annyira überkirály a mostani játékfelhozatal, hogy épp a Bloodborne csaliszokban barangolok...

23 óra után okádva hagytam ott az AC: Odysseyt, az igényteles, tetves szemét csaló faszparaszt harcrendszerével.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.08. 12:09:53
  • partizan182
    10 milla egyáltalán nem irreális. Én is toltam vele egy kört mert 2 kattintás volt az effort. Hogy elindítom-e valaha mégegyszer az már kérdéses.