PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Előtúrtam a képet. Witchereim.

Adversus solem ne loquitor
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
A witcher3 egy ótvaros fosport volt ps4-re*, és _csak_ emiatt kukáztam, és _csak_ emiatt_ építettem pécét, ahol le is toltam a DLC-kkel együtt. Díszdoboztos kiadásom van még a dlc-ből is.
/igazából a mai napig az. Máig nem kapta meg a HDR patchet sem, hiába lett beígérve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.27. 08:00:54
Én örülök, ha jó, mert akkor majd a téli akcióban, fullra patchelve a complete editiont behúzom harmadáron, hómolva, kb. 5 ezer forintért.
Kép: odabaszós.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ááááá bazdmeg, nem bírom abbahagyni 😄 Na jó, szerda szabi 😊
A sok ellopott pénz a rainbow és for honor játékosoktól pont ide folyt. 😄
-jó a hangulata
-szép a világa
-jó a gunplay, nagyon
-jók a hangok
-nagyon reszponzív az egész
Ez az első 1 óra alapján eddig nagyon-nagyon fasza.
Aki szerette a hármat, és utálta a négyet mint én, annak szerintem ez kánaán 😊 Fú nagyon remélem fenn tudja tartani ezt végig, de visszatéret a lélek ebbe a játékba.
/szerk: ja és a térkép...ó basszus 😄 Bárki is a felelős a UBInál azért, ami velük történik, kívánok neki még hosszú-hosszú karriert, és egészséget abban a pozícióban 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.26. 21:53:26
nálam továbbra is a Human Revolution kisfilmjei az elsők, de az ubi most elég közel került ....
(+nyugtass meg: nincs 60fps kapcsoló, ugye? 😄 )
Forza.
az 5-ről a hangulatteremtő "trailerek" alapján lehetett látni, hogy igazából ez a "folytatás", ahol a setting és ugy minden valóban "szintet" lép (nem óriásit, hiszen ennek mégiscsak far crynak kell lennie, azért veszed meg... nem azé' hogy robotdínókat nyilazzá' benne 😉 )
és éppen ezért nem is értem az árkád módot .... HACSAK nem az van, hogy a Dunia motorhoz ők is "ezzel" készítik már a pályákat, "ingyen" bele tudták tenni, hiszen "készenvolt" 😉
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha az ACO generációt lépett az assacreedek történelmében, akkor a a FC5 kettőt lép a FC-ok történelmében?
Mi ez HANGULAT? Mi ez a világ? Mik ezek a facial animok? Mi ez rombolhatóság? Mi ez a rendezés?Mi ez a gunplay?
MI TÖRTÉNIK ITT??
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Természetesen a SDR videók kijátszva a HDR színtérben, ebben a genben ez még nem fog gyógyulni ezt világosan látom, de ezekből egyre kevesebb hálisten. A grafikát elnézve itt sem lenne semmi szükség a prerenderre
Majd még írok róla.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Majd egy kicsit írhatsz arról hogyan fest 4K HDR tvn
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.26. 17:57:50
Szal egy régi hagyományt felelevenítek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De most még nem a gyüjtögetés ami bent tart, hanem a teljes 2. Dlc
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(plusz én a ps3as trilógiából is másfelet bírtam és az all4one-it is feladtam olyan 70-80%nál, onnantól a fiam vitte végig...)
moby: van olyan bolygó, ahova ötödször kellett visszamenni feladat miatt és "rengetegetet" töltesz a csatornában/egyéb barnás belsőterekben 😊)
Forza.
Forza.
Ti valami nagyon más játékról beszéltek egymásnak 😄
Akkor úgy látom eljött Mirdir ideje vagy Nioh-é. vagy inkább visszamegyek em áj sepsisejhez! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.26. 10:21:41
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a felszínen csodaszép a játék, amikor nincs éjszaka, de egyébként elég uncsi/nemtetszik... untam már bele ratchetbe, nem egyszer, azt hittem itt a cgi minőségű graf majd tovább kitart, de nem.
(nincs erőm guglizni, de hátha tudja valaki: az átvezetők realtime mennek? mert ha igen, akkor engem átvertek, én benyaltam, hogy render 😄 )
Forza.
Recsitet....hát nekem az nehéznek tűnt.
Holnap este elkezdem recsitet.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.26. 09:58:49
Coopba érdekes lenne.
Mondjuk nekem nincs az az isten hogy még1x letöltsem, valamiért már eleget nyomtam, úgy érzem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.26. 09:47:26